Çok çok küçük yaşlardan beri mastürbasyon yapıyorum, siz hiç mast. yapan bebek gördünüz mü?

Amacım dalga gecmek vs. degil gercekten yardımlarınıza ihtiyacım var kimseye soyleyemiyorum. Kendimi bildim bileli oramı biyerlere sürterim. Annem sürtünme olarak tabir ediyo cok kızardı sebebini buyuyunce anladım. bir misafirlige gittigimizde bile 4-5 yaslarındayken koltuga sürtermisim kızarmıs annem rezil edermisim onu. Inanın koltugun arkasında ayak topugumu oraya sürterdim annem gormesin diye hatta uyuyakaldıgım olurmus annem kaldırır yatagıma gotururdu hatırlıyorum. Ya bir ufacık bebek cocuk herneyse nasıl yapar neden yapar. Simdi zevk aldıgım icin yapıyorum 1-2 dakika koltugun kenarı yastık vs. Sürtüyorum hic orgazm olmadım o ayrı ama hemen hemen hergun her fırsatta yapasım geliyor eskiyi dusunersek ne anlarki kucucuk bebek o zevkten? Utanıyorum... Ilkokulda bile 9 yaslarında sıranın kenarından yaptıgımı bilirim. Sizce bu bir hastalık mı ? Lutfen yardım edin napmalıyım :(
Çok çok küçük yaşlardan beri mastürbasyon yapıyorum, siz hiç mast. yapan bebek gördünüz mü?