Ya arkadaslar flapjack çizgi filminde subliminal mesaj yok mu? Sadece ben mı benzetiyorum?

Dün arkadaş kahvaltıda çizgi film izleyelim dedi. Flapjack isimli çizgi film açtı, ama?😛😛çizgi flmdeki karakteri penise benzettim.😂😂Dün gece konuştuğum çocuğa söyledim bunu o fark edemedi azginliktandir diyip gecistirdu.😃Ya bakın bi!
Ya arkadaslar flapjack çizgi filminde subliminal mesaj yok mu? Sadece ben mı benzetiyorum??
Güncellemeler
+1 yıl
Beni azginlikla suçlayan kişiler küçükken Flapjack vb sübliminal mesaj içeren çizgi film çok özlemişim galiba. Kafanız sadece cinselliğe çalışıyor. Ben sadece biraz daha bilinçli ve dikkatli bir insanım. Siz de dikkatli olun bu tarz çizgi filmleri şikayet edin. Baş kahramanı bile bir penisi andıran çizgi filmden size bir kesitin linkini atacağım. Bu linki açip izlediğinizde haklı olduğumu göreceksiniz. https://youtu. be/6RArkGBmDy8
Güncellemeler
+1 yıl
Çok özlemişim galiba değil çok izlemişsiniz galiba olacaktı klavye özlemişim diye çevirmiş.
Ya arkadaslar flapjack çizgi filminde subliminal mesaj yok mu? Sadece ben mı benzetiyorum?