demekki bu kıl tüy olayına sonsuza kadar veda etmeden, epilasyon öncesi
sormakta yarar varmış ...
Ağda en iyisi ya ama lazer de iyidir yaa niye öyle tabuları var erkeklerin anlamıyorum? Parlak ve tüysüz vajina bence en iyisidir ve hem bu durum sağlık açısından da önemlidir. Malum yaz aylarındayız ve bu zamanlarda genital pubik bölgede tahriş riski artıyor terleyen o bölgedeki tüyler.vasıtasıyla tahriş olup kızarabiliyor ve ilerleyen aşamalarda yara olabiliyir. Hem söyleyin kaymak gibi vajina varken ne o öyle tüylü tüylü ? Ha çok az olabilir ama temelli orman gibi sevenler de var onlarda oral anlayışı sıfır diyorum. Lazere git kurtul hem rahat et hem hijyenik olsun işte...
tek partenir ya da eşin varsa o sana lazer yaptır ya da yaptırma der zaten. genel olarak herkes tüy sevmeyebilir ama tüylü terli kokan bir vajinaya da kimse şeyini sokmak istemez. göz zevki ve fantezi boyutu ayrı temizlik boyutu ayrı
Yok yaaa temiz olan her zaman iyidir. Gaymak gibi. Dondurmam gaymaakkkkkk ...
Gaymak dondurma napılır? Ben demiyim çoluk çocuk var etrafta :))
yo ama tam kişiye göre değişr daha şimdi aynı soruyu cevap verdim ama o sağlıkta idi burada ne iş var sorunun ki ? link
Cevap
20Cevap
İster tabu değil ister eski çağda kalmış.
Ben eşim ya da sevgilim olacak kızın öyle lazer epilasyona, kuaförde vajna etrafındaki tüyleri aldırmasına her zaman karşı çıkmışımdır, çıkarımda ne demek ya sen kendi tüyünü alamayacak kadar aciz misin...! Başka kişilerin sevdiğim kızın ya da eşimin mahrem yerlerine dokunmasını istemem asla isterse kız olsun.! Benim için çok önemli. Hem dinimizce de böyle şeyler uygun değil...!
kılların klitoris'ten üst pubik bölgeye doğru üçgensel olarak bırakılması çok seksi gösteriyormuş sanrım, erkeklerden bunu seven çok var
hiçte sevmiyoruz
genital bölge kıllar yeni çıkmaya başladığında daha seksi oluyor kılların sürtünmesi verdiği haz var.
bende ynalış anladım epilasyon yapan erkek sandım, o sevgilisinin kıl fetişi var heralde, ben kılsız severim
çok önemli bir noktaya değinmişsin.insanlar temiz görünğü için sürekli pürüzssüzlük peşinde.bu çok yanlış hafif tüylü olmasıda çok güzel ya da tam.arkadaşının yaptığı gerçekten çok yanlış.insanın doğallığıyla bu kadar oynamasının bir anlamı yok
benim nişanlım yüzümdekini istersem aldırabileceğimiz söylemişti.çok hafif sakal gibi var biraz. bunu diyen büyük ihtimal ordakini de istemez
yo sanki o seven erkekle evleneceğin grantisi var mıki en güzeli ya da mantılıklı olanı temiz olmak
doğallığı bozmamak gerek. ara sırada görüntü de birseyler yapılabilir.
o tek seansla olcak birsey degil ki arkadasın yalan söylemis sana
tek seans olduğunu kim söyledi ... 1 senedir gidiyor. 2 ayda bir 5 senası geçti. çocuk askerde iken yaptı hazır o yokken ama yaptığına pişman
benim sevgilimde şuanda askerde bende yaptırsam iyi olacak o zaman :D
benmki kıl tüy hiç sevmez sanal seks yaparken bile sorar yani sürekli epilasyon yapmak yorucu.
Kilsiz olcak tabi kıllıyı kim napsin arkadasinin sevgilisi bir acaipmis
Kesinliklee bende istemem surekli tuysuz olmasini bicimli ve asiri olmayan tuyler inanilmaz tahrik ediyor beni
epilasyon aleti kullanıyorum. ilk fırsatta lazer yaptırıcam acıdan ölüyorum :(
görsel olarak hafif abartılı olmasada olması çekicidir...
Ben hiç sevmem tüyü. Parasını ben verim yeterki yaptırsın lazer
Yani bence evlenincrye kadar bekle belki esin felan degisik şekiller felan seviyordur sevmiyorsada kıl tüy parasini o versin epilasyon icin :D
o nasıl bir erkekte kıl tüy delisi japon karısı alsın o zaman ne diyelim
japonlar temizlikten bir haber orman gibi geziyolar
ağdayla ya da jiletle almaya devam etseymiş hepsini anlarak yazık etmiş
ya arkadaşın seni yemiş ya da kendine yol yapıyorsun kılsız gibisi var mıyaw
Kimmiş o ya ne fantazi var millette
bence süpe ryapmış kaymak gibi
Kılsız görüntü açık olcak nett
Temiz olabiliyorsa kılı tüyü sorun etmem.
Tertemiz olmalı.. Öyle kıl, tüy istemem...
Bence piril piril kaymak gibi olmali...
ne güzel işte tertemiz olmul bal dök...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar