24 yaşındaki bayan arkadaşım ile anal yapıyorduk kayganlaştırıcı jel kullandık ben tam anüse zorluyordumki penisin kaymaymasıyla vajinaya oturması bir oldu. arkadaşım çok üzgün bilerek yaptığımı düşünüyor ama bilerek yapmadım kaza oldu. Bu durumu nasıl düzelte biliriz
Cevabın nedir?
+1 yılEvlenirsin olur biter yazık kıza ortada bırakma bence şanslısın istesigin gibi evlenirsin maddi durum olmasa bile senle evlenir ucuZa maal olur hemde evlilik yok ben evlenmem diyorsan yolu belli ha bir nikah yaparsın geri boşanırsın buda kız dul olur ya da 1000 tl verip kızın dügün gününe 3 gün kalasıya dikilir kızlık bunuda usta bir erkek anlaya bilir ustasıda binde bir cıkar ya da kız öyle hayatına devam eder vijdanen o kız ne dersen yapmak zorundasın
50 Yorumla
+1 yılKırmızı bekaret tozu diye birşey var internette çok uygun fiyata bir kere aldınmı bir kaç kez deneme imkanı da veriyor iyice hazırlandıktan sonra altın vuruşu yapabilir kız arkadaşın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllan bu kazası mı olur oruç mu tutuyon yapmcaktı birlikte oldunuz bitti o iş bedenin bekareti bozulmuş salla kendini dusunseydi yapmazdı zaten
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnş bozulmuştur inş evleneceği adam da durumu ayıkır 😉
317 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOh süper evlenin artık gerdek te yapıldı 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılNiye s*ktin o zaman karıyı
- +1 yıl
Kız sen ne vijdansızsın
Cevap sahibi+1 yılKendine acımayana ben mi acıyacam kaltak düşünsün şimdi 😂😂
- +1 yıl
Bir kadını hanım edende erkek ırıspı edende erkek
Cevap sahibi+1 yılAynen tencere kapak götürsünler artık işte nikahlı karısı yapsın patlağı
- +1 yıl
Onu bu adam yapamaz konunun dogru oldugu bile meşşul baksana adam yok 21 cm miş yok kalınmış adam yedigi boku bırakmış penisini övüyor sen bir damla delikanlıysan o kızı ortada bırakmassın
Cevap sahibi+1 yıl👍👍👍👍 Aynen
- +1 yıl
Kıları kullana kullana ne güven ne sevgi bıraktınız kimle konuşsam aldatıldım kandırıldım evlenecek kız koymadı bunlar
Cevap sahibi+1 yılBu kanı bozuklardan dolayı işte karısı da adamı da aynı b*k
- +1 yıl
Aynen diyecek söz bulamıyorum bir erkek seni seviyorum dedimi yelkenler fara ben onu bunu bilmem kızın gidip babasının döşşegine oturup kızınıza talibim demedigi sürece gerisi boş
- +1 yıl
La yeri hiç bir kız yanıyorum gelde beni arkadan yap demez ordan yaptıran kız sevgilisi için yapar
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuzeltemessin. En sık yaşanan kazalardan birisi bu geçmiş olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. penis nasıl anüsten kayar vajinaya girer. onu çözmeye çalışıyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dikilen bir sey sorun etmesine gerek yok
05 Yorumla- +1 yıl
Kac kere diktirdin bir hafta sonra geri atar o dikiş kızlık zarının geri kaynadıgını mı sanıyorsun kumaş dişmiş gibi dikip gerdekte tekrar yapınca dikiş yerinden kırtılıp tekrar kan akıyor ama bu adamın konusu bana inandırıcı gelmedi
- +1 yıl
Sormadık yer bırakmadım ben onu
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirdiyse kaza faln dinlemez bozulur 😂😂
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBozuk et yenmez de 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvlenince yapacak biseyiniz de kalmadı 😂😂
+1 yılsanki pinpall oynuyo 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolan olmuş dr gitsin
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbekaretini kontrol ettirir gelmişin kaç yaşına becerememiş kızın bekaretini almışsın belliki ozaman yedigini temizlersin
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Şimdi ne olacak?
01 Yorumla
+1 yılkanama oldu mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılTrol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım