Arkadaşlar sünnet işlemi normalde 5 dakikada biten bir iş ama doktor benimle 45 dakika uğraşmış, ve sünnet derisini düz (şu şekilde "___") kesmesi gerekirken şu şekilde kesmiş "/". Bu yüzden penisim sola doğru ")" şeklinde eğri ve saçma bir görüntüsü var. Özgüvenimi çok düşürdü bu. Doktora da gittim ama kalkık halde fotosu olmadığı için net bir şey diyemedi. Benim gibi yanlış sünnet kurbanı olanlar var mı? İleride evlendiğim zaman eşim beğenmezse ne yapıcam ben? Offff çok moralim bozuk.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSünnetli erkek bu yüzden istemem. Şekli doğru yapıldı mı hoş ama hata ve yamukluk olma ihtimali daha fazla, erkeğin zevkinize azaltıyor. Sünnet zengin sinir ağını ve sinir alıcılarını yok etmek anlamına gelir. Baş korunamadığı için nasırlaşma his kaybı oluyor. Tam tatmin olamıyan bir koca istemezdim. Vajinaya duyarlı hala geliyor bundan dolayı erken boşalma sorunlarına yol açabiliyor, 10-15 dk 3-5 dk ye düşüyor. Normalde sünnetsizken baş belli sıcaklıkta (sünnetsizken 37, sünnetiliyken 27 derece) ve nemli bir ortamda duruyor vajinaya girdiği an şok yaşamıyor.
Ki sünnetli de çok güzel olmuyor,🤷♀️ normalde peniz kılsızdır ama Sünnet ile büyük miktardaki penis derisinin amputasyonu, geri kalan deriyi kalıcı olarak hareketsiz hale getirir. Bu hareket kaybı, glansın normal olarak uyarıldığı mekanizmayı yok eder. Sünnetli penis sert hale geldiğinde, geri kalan hareketsiz hale gelmiş deri gerilir, bazen bu o kadar sıkı olur ki tüm penisi kaplamaya yetmez üzerindeki kıllı deri de penise kadar çekilir. 🤮🤢🤮🤢🤮 Kıllı bir penise oral yapmak istemem.116 Yorumla- +1 yıl
Yaa sey fimosiz belirtisi olabilir mi ben de... Tam olarak nedir
Cevap sahibi+1 yıl@Gflared internet diye bir nimet var şükürler olsun ki bende okuma yazma biliyorum, araştırdım.
Cevap sahibi+1 yıl@Gflared hayır yok. Nedendir bilmiyorum cinsellik, insan bedeni, cinsel organlar ilgimi çeken konular.
Cevap sahibi+1 yıl@Gflared hiç denemedim ama denemek isterim. Tek başıma yaşasam alırım ama kargodan bir anda annemin karşısına çıksa ne yaparım bilmem.
Cevap sahibi+1 yıl@Gflared siz neyden bahsediyorsunuz? Çokta bilgili olduğum bir konu değil, ilgi duyuyorum ama yanlış bildiğim ya da karıştırdığım şeyler var.
Cevap sahibi+1 yıl@Gflared 😅😅😅ha. Bedene müdahale edilmesini çok sevmiyorum. Dövmeler belki. Dövme güzel olabiliyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Gflared bende tam tersine bu konuları konuşmayı pek sevmem o yüzden teklifinizi rededicem.
Soran+1 yılÇok haklısın. Resmen cinselliğim elimden alındı, bu ne kadar büyük bir eksiklik tahmin edebiliyor musun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSünnet genitel sakatlamadır. Neden yaptırdın ki?
113 Yorumla
Soran+1 yıl3 yaşındaki çocuk ne yapabilir ki :(
Cevap sahibi+1 yılTr de ki çoğu kişi böyle yapıcak bir şey yok. Yanlış kesilmeyle 90 dereceye kadar varan yamuklukla bile olabiliyor o kadar olmadığına şükredicen.
Cevap sahibi+1 yıl@yunusssa Sünnetin elle tutulur bir yararı yoktur. Birileri sağlığa yararlıdır diye.
Cinsel yolla bulaşan hastalıkları önler diyorlar; AIDS se karşı koruduğuna dair bir kanıt yok. Klamidya, gonore, frengi... gibi diğer cinsel hastalıklara karşı hiç bir koruma sağlamıyor.
Sünnetin AIDS riskini azalttığını söyleyen çalışmaların hepsi sahra altı afrika'ya ait yani zaten sünnetin yapıldığı ama en çok AIDS olan yerde, Avrupada bu sonuca ulaşan bir deney ya da kanıt yok. Sünneti desteklemeye çalışan ana araştırmaların verilerine bile baktığınızda bile elde tutulur bir yarar ortaya koyamıyorlar; virüsün bulaşma olasılığı %2,49 dan %1.18 e düşüyor sadece. Sünnetle cinsel yolla bulaşan hastalıklar arasında bir bağlantı olmadığı şu şekilde de çıkıyor; amerikada erkek çocuklarının %70-%80 gibi bir oranı sünnet ettiriliyor ama hıv pozitif olan sayısı çok yüksek buna karşın avrupada ise sünnet olan sayısı oldukça düşük olduğu gibi hıv pozitif olanlarda çok az yani dünyaya baktığınız zaman Sünnetle korunma arasında bir bağ gözükmüyor. Sünnet bizim ülkemizde çok yaygın olmasına rağmen her yıl hıv pozitif olanlar artmakta.
İdrar yolu enfeksiyonlarından korur diyorlar onada bakalım; 1 yaşından önce erkek çocukların %1inden azı idrar yolu enfeksiyonu yaşıyor ayrıca sünnetin idrar yolu enfeksiyonu azaltığına dair bir kanıtımızda yok. Diyelim ki idrar yolu enfeksiyonu azaltığına dair bir kanıtımız olsaydı 111 çocuğun genitel sakatlanması yalnızca 1 çocuğun idrar yolu enfeksiyonu olmasını engelliyecekti. Öte yandan her 100 çocuktan 2si sünnet yüzünden ciddi kanama, yaradan dolayı enfeksiyon gibi şeylere maruz kalıyor. Arada ki salaklığı anlaya biliyor musunuz! 111 çocuğu 1 idrar yolu enfeksiyonundan kaçınmak için sünnet ettik ama 2-3 çocuğu başka şekilde enfeksiyona mağruz bıraktık. 🤦♀️
Cevap sahibi+1 yılPenis kanseri olasılığını azaltıyor diyorlar hadi onada bakalım; Penis kanseri en nadir olan kanser türlerinden biri her yüz bin kişide 1 kişiyi etkiler ve bu kişi genellikle 50 yaşından büyüktür. Erken teşhiste tedavi edilmesi oldukça kolaydır. On binlerce kişiyi sünnet ettirip zevklerin azaltmak ve bir çok kişiyi genitel sakatlamadan muzdarip bıraksak anca 3-4 kişiyi belki kanserden kurtarırız. Sünnetin varlığı burda da gereksiz. Sigara içmeseniz kat kat daha yararlı olur.
Penis yapısı bozukluğunu önler diyorlar; Fimozis filan 20. yüzyılın ortalarında bu tartışmayı bıraktı zaten geçmişte yaşamayın. Sünnet derisi doğru kesilmezse 90 dereceye varan yamuklukla ortaya çıkabiliyor. Zararlarını say say bitmez. Zevki azaltması, erken boşalma yapması, Penis başı koruyucu tabakası kaybediyor bu nasırlaşma yapıyor, hassaslaşıyor, sünnetsiz birinin penisi 37 derece iken sünnetli bilirinin penisi 27 derce oluyor yani vajinaya girdiğimde bir anda Penis şok yaşıyor...
Soran+1 yılSenin gibi bilgili bir kadına canım feda olsun ❤️
- +1 yıl
Neler tavsiye edersiniz fimosiz belirtisi olabilir mi
- +1 yıl
Çok güzel araştırmışsın gerçekten ama benim düşüncem ve araştırmalarıma göre sünnet derisi fazlalık bi deri ve bu deri penisin başkısmını kapatıyor bu nedenle o deri ve penisin arasında kalan maddeler enfeksiyona sebep olabiliyor bir diğer şey ise sünnet derisinin iktidarsızlığa sebep olduğu ve hatta eğer sünnet olmamışsan ve doktora iktidarsızlığım var diye baş vurursan ilk başta sünnet okdunmu diye sorarlar olmamamışsan sünnet derisini kesmeyi teklif ederler ve ayrıca eğer doktor tecrübesiz ve beceriksizse gerçekten kötü sonuçları olabiliyo benim sünnetimi eskiden beri tanıdık sünnetçi olan birine kestirmişler hiç bir sıkıntı yamukluk ya da başka bişey yok
Cevap sahibi+1 yıl@yunusssa "deri penisin başkısmını kapatıyor bu nedenle o deri ve penisin arasında kalan maddeler enfeksiyona sebep olabiliyor" demişsin ama bu tam tersinedir o deri penisi korur. Vajina nasıl kendini temizleyen bir yapıya sahipse o deri Penis arasında da öyle bir mukoza vardır. Opis değildir ve mantar ya da enfeksiyonda değildir. Ki evet yine de olabilir deri fazla sıkı ve ayda 1 2 kere yıkanıyor filansan enfeksiyon olabilir ve pis bir insan olduğu için bu tekrarlama bilir tekrarlanan bir sorun varsa sünnet olunur ama idrar yolu sorunları %1 filan parmağa kangren olabilir diye parmağını keser misin? İktidarsızlığın sorunu sünnet mi! İlk defa duydum. Dünyanın en fazla %30 gibi bir kısmı sünnetli diğerleri iktidarsızmı yoksa tr gibi en çok sünnet olan ülkeler de mi iktidarsızlık var erken boşalma gibi sorunlar oluyor bir düşün bence.
Cevap sahibi+1 yılGözkapakları olmadan gözler daha temiz olmaz, penis de üstderi olmadan daha temiz olmaz. Yapay olarak dış organ haline getirilen glans (penis başı) ve meatus, kire ve aşınmaya sürekli açık haldedir, bu da sünnetli penisi daha kirli yapar. Koruyucu üstderinin kaybolması, üriner yolu bakteri ve viral patojenlere karşı korumasız bırakır.
Cevap sahibi+1 yılSünnet olduğun da nasıl zengin bir bağ dokusu ve sinir dokusunu kaybettiğine bir bak;
https://youtu.be/hHQfH1PGNAs- +1 yıl
Tabi ki de öyle sünnetsiz çok iyi
+1 yılSunnetden değildir kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni de esseginen sünnetçi geldiydi köye egri kesmiş senin gibi iyi kalkiyorsa bir şey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAhshs 😃😃 ben gülmekten bayılırim
12 Yorumla
Soran+1 yılBide benim açımdan düşün ☹️
Cevap sahibi+1 yılKıyamam 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇalışıyorsa sorun olmaz evlenince.
01 Yorumla- +1 yıl
Sünnetsiz erkeğe tavsiyeniz nedir nelere dikkat etmeliyiz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım