sevgilime sıradışı bir oral seks yaşatmak istiyorum. çok etkilensin heyecanlansın ama ağzımla normal gel git dışında ekstra yapabilceğim şeyler arıyorum. lütfen ciddi cevap verin
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkendi fantezilerimden yazacagım. balla çok güzel bir oral seks yapabilirsin.balı parmaklarının ucuna alıp penisin uc kısmına damlat sonrada damlayanı yala sonra memelerine damlat ordan penis başına damlat ve memelerinin arasına al masaj yap sonra memelerini ona yalat. diğeri ipek erkekleri çok tahrik edermiş. ipek bir şalı yumurtalıklarına sür ve masaj yap onunla ve ilişkiye girmeden penisin köküne bağla.diğeride gercek incileri kendi vucudunda ısıt ve peniscevresinde yumurtalıklarda gezidir sıcak inciler erkekleri tahrik edermiiş.bir diğeride aromatik ve cinselliği artıran masaj yaglarıyla tüm vucuduna masaj yap ellerinle ayaklarınla penisine masaj yap yani sen onun bacak arasına otur ve ayaklarının arasına alarak mast yap finale yakın agzına al sonra üzerine otur. bir kaç daha vardı aklıma gelmiyor
63 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin bu kadar uçuğunu ilk kez duydum çok sağol arkadaşım. aklına gelen başka bir şey olursa yaz lütfen. çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılaklıma gelen bir diger şeyde tanganı penisine tak ve ona de ki önce iç çamaşırlarımı beceriyorsun sonra agzımı sonra gögüslerimi sonra artık nereni istiyorsan sırala ben ayaklarımı analımı vajenimi diye sıralardım.. ve penisini sıkıp yüzüne tutarak ona deki dölünle yıkanmak istiyorum :) ben bu fantezileri hiç yapmadım hepsi hayal ama bu fantezileri sevgilime hiç. yapmmdan ama anlatarak tam 6 yıl elimde tuttum :)
Soran+1 yılya harikasın cidden hayal gücün karşısında etkilendim. sanırım aradığım sıradışılık bu. sen sadece anlatarak başarmışsın. uygulamaya geçirince daha iyi olur değil mi? etkilenir herhalde
En İyi Cevaplar
+1 yılsevgilin değişiklikten hoşlanıyosa gözlerini bağla dudaklarından başla öpmeye sonra ara ver heyecanlansın neler yapacağını anlamayacağı şekilde davran kasık bölgesini yalamaya başla elinle de cinsel organına dokun. oral için uygun kayganlaştırıcılar var kasık bölgesini yalarken kayganlaştırıcıyla elinle masaj yap cinsel bölgesine. sonra direk başlama. dil darbelerinle dokun her yerine. yumurtalıklarını çok yumuşak olmak şartıyla dille. sonra her zamanki oralına başla. elin yumurtalıklarında olsun. kolay gelsin
76 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel canım. bu fikri çok beğendim sağol
- +1 yıl
sonrada bu da sıradanlaştığı için yeni bir farklı yöntem için gel İpek5233 ten yeni talimatları bekle :)
- +1 yıl
rica ederimm :)
- +1 yıl
Taktir ettim :)
Soran+1 yılaynen bende çok beğendim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç yapmadım :) ama yapılma tecrübelerime bakarak söyleyebilirim ki o ayaktayken seni göreceği şekilde yapma.çok komik surat ifadeleri oluyor.Gülmekten ereksiyon kaybına uğruyor erkekler :)
Onun dışında herkes farklı şeylerden hoşlanır.Kimisi kemirgen tarzı sever kimisi lolipop,kimisi dondurma kimisi muz :)
Benim şu anki tavsiyem Oral-B diş ipiyle tasma yapıp dokunmadan yapman :D İple yönlendir.Çok sıkı yapma kangren edip adamın hayat bağını yoketme :P
Bu başlıktaki tek takdire şayen özellik yazan kişi gerçekten bu yaş aralığındaysa öğrenmenin yaşını olmadığını bize göstermesi :) ve erkeği için tüm toplumsal tabulara rağmen çabalaması.Tebrikler ;)210 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim sayın gizli. diş ipi fikri çok hoşuma gitti ama canı yanmaz umarım:) yüzümü görmesindeki sakınca ne çok mu aptal görünüyoruz yalarken ya da çirkin?
Cevap sahibi+1 yılDiş ipi doaçlama bir fikir yaptırınca acı verip vermediğini söylerim :P
Sana ayna tutsam en güzel,isterik kızın bile Shrek teki kedi gibi gözleri kocaman gözüne dikmiş ve ağzında erkeğin yaşam sevinici ile tek bağını tutarken nooolur yüzüme ya da ağzıma boşalma der gibi bakışını görsen gülme krizine girersin sanırım :)
Soran+1 yıl:))) anladım ama sanırım sadece o ayatayken böyle kötü görünürüz demi. yatakta falan baksam olur bacağının arasındayken mesela?
Cevap sahibi+1 yılAslında teknik olarak yine aynı durumda,pozisyonda olursunuz :)
Bana kalırsa bıyık altından güldüğünü gördüğün an çarşafla paravan yapıp (Kadın doğumu film sahnelerinde olduğu gibi ) özgürce çalışmaya devam et .
Eğerki kahkahayı çoktan patlattıysa hemen B planına geçip 69 pozisyonu alarak Al buramla muhatap ol diyerek kesin çözüm getir.Hemde dikkatini erkeklere göre dünyanın en güzel şeyiyle dağıtarak o güzel mutluluğu paylaşmış olursunuz :)
Soran+1 yılgözümü kapatıp yaparım bende) evet 69 güzel ama çok yaptık yaaaa:))
Cevap sahibi+1 yılbunu denememişsinizdir.O ayakra ve seni baş aşağı tutarak yapıyor.En sevdiğim :D
yalnız burada çok yemek yememiş oman lazım.Baş aşağı durduğundan her an sadrazamın üzerine kusabilir adamcağızın kendine güvenini alt üst edip sadrazamın ölüm uykusuna yatmasına sebep olabilirsin :)
Eğer bunu da yaptık diyorsan üstadımsınız der bükemediğim eli öper ve seni kamasutra ilan edip birlikte olduğum kızlardan senden eğitim aldıklarına dair bir sertifika isterim :P
Soran+1 yılbunu denedik evet ama çok rahat değildi ya da benim yüzümden bilmiyorum aşağı düşeceğim gibi geldiğinden rahat edemedim:S
Cevap sahibi+1 yılYazın bir senaryo.karanlık bir oda da birbirinizi keşfederek senaryoya uyarak konuşarak,dokunarak,keşfederek devam edin.Mesela bir mağaradasınız.bir yılan tıslaması geldi.O sana yılanın kafasını ısır kopar ancak böyle kurtulabilirizz vs diyor sonra yumuluyorsun hahahahaha çok saçma oldu :D
Soran+1 yıl:)) böyle oyunlar oynadık zaten senaryolu felan
Cevap sahibi+1 yılhay aklını zevkini seveyim senin . çok eğlenceli değilmi :)
senaryolarımızı paylaşalım bir ara :P
+1 yılnormal gelgit benım oralda en az zevk aldıgım haraketlerden biridir eşinin testislerine vakumyap testislerinin derısını dısının ucuyla ufak ısır va azcık cek bırak sonraa testislerine tukur yalarken ıslak ıslak olsun sonra altınaa in testisiyle anusu arasında gezin ıslak ıslak için alırsa bacaklarını kaldır anusunun etrafında dlinlilee gezin yatagaa girmeden önce bas ucuna bir bardagın içine buz koy ney derse su dersın cakmasın o sen yalarken tam zırvede agzım kurudu bir yudum su içeyim de ve buzu agzına daha sonrada penısının bır kısmını daha sonra o buzu dudaklarının arasında penısınde boydan boya gezdır bak neler oluo umarım benı anarsın:)
18 Yorumla
Soran+1 yılWaaoov :) elbette seni anarım..çok güzel tarif harfiyyen uygulanabilir. bir tek anüse pek yaklaşamıyorum. saol ya
- +1 yıl
emın ol bugunee kadar yasadıklarından cok farklı seyler yasarsın bu yazdıgım daha ufak tefek seyler neler varrr neler :) ( artık en iyi cevap secersınız :))::)):):):):
Soran+1 yıloralla ilgili mi neler var? merak ettim bilip de esirgediğin bir şey varsa ?:)))
- +1 yıl
sen bunu uygulaa tepkileri soylee bana onaa göree onlenelimm iş sende biter okadar cok fantazım varkı yeterki yapabilecek kadın olsun bu arada sen böylee süprizler yaparken o pasif kalırsa sevkın kalmazzz kadınlaradaa yapılacak cok gusel seyler var
Soran+1 yılo süprizlerle dolu biri zaten. o yüzden bende onu şaşırtmak istiyorum. onu şaşıratabileceğim başka bir önerin var mı?
- +1 yıl
dedimyaa bunu uygulaa tepkısınee bak bana söylekii onaa göre yonlenelim birde bu konu burada uzatyınca hemen sitee yönetiminee sıkayetler gidiyo profil kapatıyolar
Soran+1 yılok..teşekkür ediyorum sana sonucu haber vericem saol çokk:)
- +1 yıl
rica ederım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDislerin kesinlikle degmemeli. Vede dilini cok iyi kullanmalısın. Hayalari devamli elinle hafifden oksa . Kokunden basina kadar dilinle dolanip ozellikle basini vakumlarken kalanini elinle sivazla ve mutlu sonda mutlaka bir kismini yut bir kismi goguslerine dogru aksin agzindan...
Cokmu erotik oldu gece gece hizimi alamadimm :// :)26 Yorumla
Soran+1 yılhyr...bunları zaten yapıyorum. ama hani buz kullanılıyormuş ya da bir şeyler sürmek gibi
- +1 yıl
Ozaman bir sonraki adim nutella :)) tam ereksoyona kadar iice yalacaksin temizlieceksin. Bosalmaya yakin basina buz sureceksin boylece hassasligi azalacak ama libido hala tavan :) ve bir sure daha o sekilde devM edeceksin bir penis yuzugu kullanip kokunden sıkıştırma yaparsan bide oyle tanzikli bosalirki devletin tomalarini hurdaya cikarip sevgilini maasla işe alirlar :)
Soran+1 yılbuz hassasiyeti mi azaltıyor? penis yüzüğü güzel fikir:)
- +1 yıl
Cok tutarsan biraz sinirleri uyusturur basta :) hafif degdirirsen sadece uyarir :)
Soran+1 yıltamam anladım ben nasıl yapacağımı saol çok:))
- +1 yıl
Rica ederim :) Iyi eğlenceler ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhepsini ağzına al kesinlikle. göz teması kur. ıslak olsun. finalde muhakkak yut. bunları yaparken olabildiğinde muzur ve terbiyesiz ol. s...tin ağzımı, yuttur bana döllerini vs. gibi konuşmalar yap. hepsini ağzına alırken öğürme hissi olursa durma devam et onun için öğürmen ve onun için bunu yapman onu inanılmaz mutlu edecek
34 Yorumla
Soran+1 yılkonuşamam ben öyle ama :(
Cevap sahibi+1 yılo zaman romantik konuş aşkım bu sadece bana ait buna sadece ben sahip olabilirım. Senin özüne sahip olmak ıstiyorum de
Soran+1 yıltamam öyle yaparım çok sağol ya:)
Cevap sahibi+1 yılönemli değil. Bir kişiyi bile mutlu edebilmek güzel
+1 yılerkek arkadaşını elinde tutmak için nasıl yalayacağınımı düşünüyosun?
126 Yorumla
Soran+1 yılyaladım yaladım... farklı ilgi çekici bir şey arıyorum heyecanlansın istiyorum
- +1 yıl
standartında heycanlanmıyosa gitsin p*rno yıldızlarıyla takılsın.Kasma kendini okadar elnden geleni yap.içinden gelen en iyisidir.
Soran+1 yılben değişiklik yapmak istiyorum. 4 yıldır birlikteyiz bir farklılık olsun diye. onun şikayeti yok ama heycanlansın istiyorum
- +1 yıl
demek istediğim nereye kadar değişiklik :)
Soran+1 yıloral için düşündüm sadece. çok uçuk fantezilerim yok :(
- +1 yıl
deep throat yapabiliyomusun?
Soran+1 yılevet yaparım zorlanmadan hemde
- +1 yıl
bi erkek için en güzel ödüldür başka bişi yapmana gerek yok
Soran+1 yılevet o noktada boşlması da hoşuma gidiyor. sorduğum meta olarak başka nelerden yararlanabilirimdi. buz önerisi geldi misal iiyidi o
- +1 yıl
buz önerisini deneme.buzu penisin yakınına yaklaştırma.ters oral yapabilirsin.Arkasına geç aşağı doğru eğildiği için s.k daha hassas oluyo ve güzel hissediyo.bacaklarının arasından al ve ağzına al.muhtemelen kimse duymamıştır bilmiyodur.video bulurum senin için.aramam lazım
Soran+1 yılo bu esnada ayakta mı duracak peki domalacak mı anlamadım karışık geldi. evet link bulursan sevirim
- +1 yıl
link bulamadım domalıcak...
Soran+1 yıltamam o zaman anladım tahmin ettiğim gibi saol usta:) buz neden yapma dedin kötü mü hisseder?
- +1 yıl
soğuk temas iyi gelmez ereksiyona.Kan dolaşımının seri olması lazım skin daha cok uyarılması için.burda atıp tutanlara bakma.sorsan içerdeki sıcaklığı hepsi seviyo :) sebebide bu
Soran+1 yılhımm ok. anladım ona gerek yok o halde dediğini deneyecem saol tekrar
- +1 yıl
umarım karşılığını alıyosundur.
Soran+1 yılfazlasıyla alıyorum her anlamda o yüzdende onu çok mutlu etmek istiyorum
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Diyorsunda buz beni kanatlandirip ucuruyor :)
- +1 yıl
cheekystaff seni kanatlandırıp uçurmadığına bahse girerim..sallama
- +1 yıl
bu arada soruyu soran kişi,seninle ilgileniorum
Soran+1 yılbenimle nasıl ilgileniyorsun?
- +1 yıl
düşünce şeklin tavrın ve tarzın ilgimi çekti açıkçası
Soran+1 yılçok sağol da sevgilim var benim ve tek eşlilikten yanayım ;)
- +1 yıl
benim ona saygım var fakat bu seninle ilgienmediğim anlamına gelmiycek
Soran+1 yılilgilen tabii..tam durduğun noktadan :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılköprü pozisyonunda yap ve yumurtalıkları da dahil hepsini gırtlağına kadar al
118 Yorumla
Soran+1 yılomu köprü kuracak anlamdım ya da link versen?
Soran+1 yıl:))) güzelmiş beğendim valla süper çok sağol
Cevap sahibi+1 yılniyetliyim sövemiyorum da Allah'ım konuyu biliyorsun Amin :D
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yıltek eşlilikten yana mısın sen
Soran+1 yılevet, 4 yıldır aynı adamlayım üstelik de
Cevap sahibi+1 yılhayret
Soran+1 yılneden hayret ilk erkeğim o üstelik de
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç?
Soran+1 yıl30
Cevap sahibi+1 yılneyse yaşlıymışın
Soran+1 yılyaşla ilgisi ne?
Cevap sahibi+1 yılkişisel bişeydi
Soran+1 yılköprü pozisyonu için sorduysan yaşla ilgili değil. beden eğitimi öğretmeniyim aynı zamanda milli sporcuyum
Cevap sahibi+1 yılhayırlı olsun darısı tüm fakir fukaraya
Soran+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yılabla yeter olgunlarla ilgilenmiyorum. durmadan yorum yapma.
- Cinsellik konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılBuz parcalari ile yap, kimisi seviyor..
44 Yorumla
Soran+1 yılevet harika..nasıl kullanıcam anlatır mısın?
- +1 yıl
Buz kuplerini bir iki tane al agzina sonra oral seks yap. ozel birsey yok fazla. agzin dondukca arada cikartir penisine surersin partnerinin. Yalnız tekrar ediyorum, ben hoslanmadim fazla, cok sevenleri biliyorum sonra bana kizma sonuc bekledigin gibi olmazsa :D hos yeni birsey denemis olursunuz en kotu ihtimalle
Soran+1 yılkızmam asla:) evet yeni onu heyecan sürükleyecek ve şaşırtacak bir fikir bu saol
- +1 yıl
Rica ederim..
Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. aleti gırtlağına kadar sok elemanın taşaklarını pençele sık kafasını ısır
normal yap git işte neyin sıradışısı bu
ha unuttum demeyi daha sıra dışı olması için sevgilinde havuç kullan azıcık eğri olsun00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldil hareketlerin iyi olacak sen o 35 yaşındaki hatunsun değilmii ? boğazlaman lazım ağzın boşalsın hayalarını em yala herşeyi yap
04 Yorumla
Soran+1 yılo 35 yaşındaki hatun ne demek anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılvardır bir tane 35 yaşında hatun sevgiilisi olan bana evlilik ters diyordu .. o senmisin
Soran+1 yılhyr değilim bana evlilik düz :)
Cevap sahibi+1 yıltamam dediklerimi yap yala yut iştee boğazlaa
Isırıp kopart sıradışı olsun tekmelemeye kalkarsa yut.
Ne iğrençleştim gece gece :(41 Yorumla- +1 yıl
kardeşim sandalyeden düştüm :D
testislerine dolu bir piknik tüpü bağla öyle dene :D
10 Yorumla
+1 yılcıkolata surup ole saksoya basloyabılırsın tasaklarına kadar azına alıp bacaklarını elınle oksa rahatlatmaya calıs super oluo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocana anlatabilecek misin neler yaptığını evlendiğinde?
847 Yorumla
Soran+1 yılüff sana ne ya işine bak sen
Cevap sahibi+1 yılböyle olduğunuzdan erkeklerde her kızı sizin gibi sanıyor.
- +1 yıl
Bi bitmediniz , bee ahlak bekcileri mubarekler
Soran+1 yılsizde böyle olun bence dişi olun kadın olun seksi olun
Cevap sahibi+1 yılkocaları gibi görmek ahlaki mi oluyor peki?
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun bu dişilik de seksilik de kadınlıkta değil. Ahlakli ve değerleri olan bir kadın kocası dışında kimseye yapmaz bunu.
Cevap sahibi+1 yılXpersiz yazdığım gibi yaşayanlardanım.
Soran+1 yılbu saatte cinsellik sayfasında işiniz ne sayın namuslular. günah hadi gidin siz terbiyeniz bozulmasın hem
Cevap sahibi+1 yılburası sadece sizin ipoteğinizde mi? Bu saat olunca sizin gibimi oluyor sanıyorsunuz her bayanı?
- +1 yıl
Biz bayanlari sahiplenmiyor hanim efendi. Insanlarin sorularina cevap veriyoruz. Sizede bunu yapmanizi tavsiye ederiz ahlak bekciligi degil. Bunu bununyapmak gunahmi diye soran olursa ona bu cevabi verirsiniz.
Soran+1 yılgelip okumazsan rahatsız da olmazsın. namus bekçisisin sanırım gece nöbetindesin kolay gelsin
Cevap sahibi+1 yılcheekystaff; nasıl düşündüğüm ve ne şekilde yorumlayacağım kendi tasarrufumdadır. soran gizli; Namus bekçiliği mi duruşu olunmasını tavsiye etmek? Şu an böyle düşünemeyebilirsiniz ama bu utanç olarak hayatınızda kalacaktır evli değilsiniz.
- +1 yıl
sen kocana cinsellik bölümünde takıldığını anlatabilcek misin de konuşuyosun
Cevap sahibi+1 yılonun dışında başkasına yapmayacağıma göre evet. Siz bu kategoride olanların hepsini kendiniz gibi mi sanıyorsunuz İpek5233?
- +1 yıl
Evlilik oncesi cinselligi bir utanc olarak gorecek bir durumdaysan giripte bunla ilgili basliklarin altina yorum yapma arkadas. Kimse senden bjnun icin birnyardim istemedi. Herkes senin gibi dusunecek degil. Hosuna gitmeyen entrylere yorum yapmassin problem kalmaz. kimse sana gelipte bundan utanirmiyim demedi. Ki benim ve ayni dusuncedeki bircok kisiye gore zaten bunlarda utanilacak birsey yok. Artistlik yapmayin kimseye
Cevap sahibi+1 yılcheekystaff; İstediğiniz gibi konuşmak zorunluluğunu hissetmiyorum. Evlilik dışı o kadar normalleşmiş ki zihninizde. Evlendiğinizde eşinizin kimlerle yattığı bile önemsiz hale gelmiş demek ki.
- +1 yıl
Tecrubesiz bir bayanla birlikte olacagima birde onu buyutup cinselligin cocuk doğurmaktan ibaret olmadigini isigin acik oldugu zamanlardada yapılabileceğini anlatacagima tecrubesi olan biri olmasini tercih ederim evet. Kapali goruslu kisitlamaci oto moka karisan birindegilim benim icin benden sonrasi onemlidir. Sizin dunyaniz ayri. Oyuzden bilgi ve anlayis sahibi oodugunuz konularda yorummyapin lutfen
Cevap sahibi+1 yılcheekystaff; Bilgi sahibi olmadığım anlamına mı geliyor sizinle aynı düşünmemem? Kimin bilgili olduğu kabullenebilirliliğine mi bakar?
Soran+1 yılhanımefendi neden bu kadar kastı kendini acaba? hem burda gezip hem ısrarla yorum yapacağına kocasının koynuna girip uyusa ya bu saatte?
- +1 yıl
Sanami sorucaz gidip gitmeyecegimizi cinsadam :) sen neden atladin simdi ? Madem polemik istemiyorsun ? Turkiye olabilir ama sene heryerde 2013 hani bir bakin bakim nereyiz falan ?
Size gelince hanfendi . Kabullebilirlige degil dusuncelerinize bakar. Dusuncenize uygun bir fikir degilse bilginiz yoktur. Olsa bile burda oldugu gibi sorulan sorununncevabina degil sorunun ahlaki derecesine bakarsiniz. Ki bu derece kisiye göre gorecelidir.
Cevap sahibi+1 yıl'' Dusuncenize uygun bir fikir degilse bilginiz yoktur. '' cheekystaff; Çok talihsiz bir açıklama, bilgi sahibi olmak birilerine göre ödünç bir ağızla açıklama yapmak mıdır? Kabullenip/ kabullenmeme Bilgisizlik değildir.
Soran+1 yılya kadın sorumu provake ediyorsun. neden burdasın amacın ne? madem evli barklı namuslusun kocanın koynunda olmak yerine burda olmanın amacı ne?
- +1 yıl
Kesinlikle kabul edemeyeceginiz bir konuyla ilgili sizden istenmeyen bir sekilde bir yorummyapmak kör topal konusmaktir. Bilgisiz oldugunuz konu geri kalmis , namusu el degmemislik olarak yorumlayan toplumlarin haricinde bu konulara ahlaksizlik gozuyle bakilmadigi. Ayrıca biz madem ahlaksiziz neden bizimle polemige giripmguzel ahlakinizdan odunc veriyorsunuz. Neyin ispatlama ya da duzeltme çabası bu ?
Cevap sahibi+1 yılburada sadece bu hayatı benimseyenler olmuyor. Sizin tasarrufunuzda değil bu ve diğer kategoriler.
Cevap sahibi+1 yılcheekystaff; size ahlaksız demedim. iyi okuyun. olan olguya dedim. Kişiler ve şahıs üzerinden yorum yapmadım. Aynı zamanda kritik etmek ve fikir ayrılıkları ahlaktan ödünç vermeye girmez.
- +1 yıl
Katagorilerin olmasi vede sorularin basliklarinin bulunmasi hatta ufak bir kisminin basligantiklamadan bile okunuyor olmasi, kisilerin hoslanmadigi yanlis buldugu bilginsahibi olmadigi konulara girmesin diye var. Ayrica yapilan eylemler ahlaksizca ise eylemi yapanda ahlaksizdir yanlismiyim ?
Cevap sahibi+1 yılcheekystaff; kişiselleştirip, şahsileştirmeden ifade etmeye çalıştım. Siz neden içselleştirdiniz?Olguydu hedef noktam
Soran+1 yılyukardaki yorumunuz şahsi değil miydi? ahlaksız ilan ettiğiniz insanların sizden daha ahlaklı olup olmadığını nerden biliyorsunuz? ve hala yanıt vermediniz neden kocanızın yanında değilsiniz ?
Cevap sahibi+1 yılsiz bağlamdan çıkartmayı bilemiyorsanız ne kadar anlatılırsa anlatılsın kısır döngünüzde kalırsınız.
Soran+1 yılsiz burda kendinize nasıl bir misyon yüklediniz? gidip de şu ahlaksızlara ahlak dersi vereyim mi dediniz? benim bedenim benim kararım! o kadar size ne düşer dememe gerek yok herhalde
- +1 yıl
Icsellestirmek. Fikirlerini savundugum birine vede savundugum fikirlere kendi fikrinizin dogrulugunu kabul ettirmeye çalışıyorsunuz nedense benngelipte sizin fikrinizdeki insanlarin sorularina ya yorum yapmiyorum ya da kendi fikrimi ifade edip ne yazilsada saygi duyuyorum diyip geciyorum. Siz bjnu neden yapamadinizda diretiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılEvet kendi bedeniniz ve kendi kararınız. Ama bunu yansıtmanız sizin tekelinizden çıktığını gösterir.Böyle olunca haliyle bana da yorum hakkı düşüyor. Genç kızlara kötü örnek olabilecek bir yaklaşımı eleştirmem için izin alma gereği duymuyorum.
Soran+1 yılsiz kendi namusunuzu koruyun başkasının işine de fazla burnunuzu sokmayın. neyin açlığı içindeyseniz gidin ona sarın bize değil hadi güle güle
Cevap sahibi+1 yılcheekystaff; ama bu tavrınız benim düşünceme saygı göstermediğinizi yansıtıyor.
Soran+1 yılbakire değilim iddia da etmedim kimseyi de bağlamaz kukumun hesabı
Cevap sahibi+1 yılSoran gizli; insanlığın açlığı içindeyim çünkü yaptığınız insani gelmiyor. Benim saracağım bir şey yok ama siz bana bayağı sarmışsınız.
Cevap sahibi+1 yıltabi ki bağlamaz. Ama başkasını bağlamayan bir şeyi buraya yansıtmayın o zaman.
- +1 yıl
Dese ne olacak demese sanami toslayacak :) herkesin akli var hanfendi kimsenin kimseyi ornek almasina gerek yok. Neyse vallahi daha ugrasamiacagim. Herkese kendi dunyasinda mutluluklar esen kalin saglicakla kalin. Biz sevgililerimizin yanina siz kocanizin yanina hadi eyvallah
Soran+1 yılsende beni bağlamayan inançlarını ve fikirlerini yansıtma o zaman. bilmek zorundamıyım senin ne hissettiğini. merak mı ettim fikrini mi sordum. aksine sana kendi işine bak dendikçe yorum yazıyorsun
Cevap sahibi+1 yılForumda fikir alış verişi için varız, tahammülsüzlüğünüzü de anlamış değilim cheekystaff. Paylaşımları okumak ve fikrimizi paylaşmak, o yüzden siz farklı bir şey için mi bayan gizli?
Soran+1 yılfikirlerinden midem bulandı artık kes sesini ya da kesme isteğin kadar konuş. ama bize değil kocana anlat. ahlaksız kızların açtığı başlıklara girdim sevgililerini mutlu etmek için neler düşünüyorlar terbiyesizler de. o da sana sorsun onca ahlaksızlığın döndüğü yerde işin neydi diye ahlak memurumuz...
Cevap sahibi+1 yılböyle bir ilişki anlayışımız yok. Sizin mideniz bulanmış olabilir, buda sizin nezaketinizin getirisi olsa gerek.Şu andan sonra siz ki bağlamı anlayamıyorsunuz ve cevabımdan bu çıkarımlarda bulunuyorsunuz, siz yazın deseniz de yazmam. Son sözüm budur. Bağlamdan bakmanızı geliştirin. iyi sabahlar.
Cinsellik konusunda 344 cevap paylaştı. küçük dile değdirmeyi dene:D
18 Yorumla
Soran+1 yılboğazıma kadar alıyorum ki zaten. o an ona farklı gelecek sıradışı gelecek bir çözüm arıyorum
Soran+1 yıltamam boğazıma kadar dayanması onun çok hoşuna gidiyor zaten.
Soran+1 yılçok sağol ya google var mı nasıl bulurum o filmleri?
Soran+1 yılharikasınnn saol çok çok çok hemen bakıcam:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşalırsa süper olur. sadece bunun için karıya gitcem neyse. eşim emiyor yalıyor boşalttırmıyor.
00 YorumlaAllah akıl fikir versinde olmayan kafaya da akıl vermezki
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım? kime versin size mi?
taşşaklarını yala mest olur ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılyalıyorum zaten..yumurtaları hafifçe dilliyorum birazda ağzımı kocaman açıp almaya çalışıyorum yavaşça
Soran+1 yılevet çok seviyor. o çok deneyimli bende elimde tutmak için bu anlamda mutlu etmek istiyorum. yoksa bunları benden iyi bilen çok kadın var zaten
mekan değiştirerek yapabilirsin mesela.
06 Yorumla
Soran+1 yılmesele nasıl mekan ev dışı mı?
Soran+1 yılarabada ormanda falan yaptık da bu kez tam fantezi olsun istiyorum
Soran+1 yılbuna olur dermi bilmiyorum ama:))
+1 yılSıradışı hımmm bir düşüneyim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocana da aynısını yapacakmısın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl69 yapın bence
10 Yorumlabal dök yala
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi