erkek arkadasima oral seks yapmak istiyorum ama nasil yapicam hicbi fikrim yok ilk defa yapicam. nasil yapmam lazim bir de ne yapmamam lazim? troll degilim :/
Cevabın nedir?
- 1 ağzın, 2 de elin var. onları da işin içine dahil et. odun gibi durma.
- prezervatifin üzerinden yapmayın, tavukçuda dönen şişte kızaran piliçleri camdan yalamak gibi bişey bu, komik olursunuz.
- bütün dişlerinizi söktürün. (şaka olim, söktürmeseniz bile hassas bir noktaya temas ettiğinizi unutmayın. yazık onaa.)
- "ama muzla denediğimde daha da alabiliyodum." diye düşünüp köküne kadar almaya çalışmayın, öğürmek seksi değildir.
- adamın uyumadığından emin olun, arada dürtükleyin, ses falan çıkarsın.
- adam çok sarhoşsa hiç uğraşmayın, emeğinize yazık, bırakın uyusun beyinsiz.
- arada sırada tükürün ama bu, ne sizi kaşar yapar ne de adamı rocco, fazla gaza gelmeyin, dozunda bırakın.
- adamı parmaklamaya çalışmayın. her kuşun eti yenmez. aranızda bunu yapanlar var, biliyorum!
- alt kattaki "2 yetimi" de unutmayın.
- bir diliniz olduğunu unutmayın, sadece dudaklarınızla çalışmayın. biraz çaba canım aaa...
-adam başınızı bastırabilir, saçınızı çekebilir, canınız yandı diye hırsınızı "ondan" çıkarmayın. sakin olun.
- "bitse de gitsek" havası vermeyin, elinizden bıraktığınız an başka bir kadın kapacakmış gibi hırslı olun...
- tüm bunlara rağmen beceremiyorsanız, uzatmayın, lezbiyensiniz demektir.
- kısa tutmayın, çok da abartmayın. sonraki aşamaya geçilecekse 10 dk. iyidir.
- takıları ve özellikle kolyelerinizi çıkarın.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa abartacak bir sey yok al agzina ileri geri yap. Dilink ve dudaklarini iyi kullan. Arada bir cikarip basini em. Oradaki sinirler asiri kuvvetlidir. Dislerini sakin surtme cok kotu cizersin. O aciyla zevk alamayabilir. Bogazina kadar sokmana gerek yok. Tiksinmeden yap yani bas kismindan itibaren birkac cm daha alsan yeterli.
00 Yorumla
Tatlım öncelikle penisi hemen ağzına almadan önce ona olan hayranlığını onu öpüp koklayarak göster. Taşaklara elinle hafif hafif masaj yap ona ait olduğunu, onun hizmetinde olduğunu göstermek için sıcacık dudaklarında suratında kısacası tüm yüzünde gezdir. Bütün bu muameleden sonra damarlar şişmiş ve artık vakti gelmiş demektir. Ucuna son bir öpücük kondurduktan sonra başını ağzına al ve bir bebeğin emzik emmesi gibi o kocaman mantar başı em ve dilinle ağzının içinde okşa. Sonra yavaş yavaş çevresini dudaklarınla sarmala köküne kadar alabildiğince ağzına al, bir ileri bir geri, bir ileri bir geri. elinle gövdesinden kavrayıp sıvazlamayı unutma. Penis şişmeye, nabız gibi atmaya başladığı an boşalma vakti gelmiştir :) yutup yutmamak sana kalmış sununda erkeğine teşekkür anlamında penisinin başına son bir öpücük kondur…
112 Yorumla- +1 yıl
Harika
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
42Cevap
+1 yılbir hanım ablamız videolu anlatıyodu. bildiğin dildo ile eğitim videosu çekmiştı kadın.
https://www.youtube.com/watch?v=XORFMDxhjhU00 Yorumlaeğitim veren bir kaç video vardı, aklıma gelirse yazayım. Oral taktiklerini gösteriyordu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir zorluğu yok ağzına alacaksın hepsi bu o an nasıl yapmak istiyorsan yap.
00 Yorumla bence yapma bugun onu ister yarin herseyi sonrada terkederse olan sana olur ama boyle seyler icin video izle ve yapilarak tecrube kazanilir bence evlenince yap
00 Yorumla
+1 yılNette amatör videolar var onları izle biraz yeterli bence cok zor bisey degil ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleline alcan aleti birazcık rubbing yapcan ondan sonra ağzına alcan arada tükürcen penise bide köklemeye çalışcan kusmamaya dikkat etcen arada da taşşakları elden geçircen
00 Yorumlabu konuya neden hep erkekler cevap vermiş bu işin uzmanı kadınlar olması gerekmiyormu?
00 YorumlaErkek arkadaşın yönlendirdi seni ya da ac izle sana buradan nasıl oral yapılacağını anlatamyiz sanırım veya anlatan varsa anlatsın
00 Yorumla
+1 yıl3 tl ye bir tane magnum al geç odaya sanki oral yapıyomuşun gibi başla yalamaya emmeye ayna da kendini ilzle ztn görcen sonra uygularsın.)
14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor bişeyi yok ya elinle 31 çek biraz sonra al ağzına somur yala falan işte ısırmadığın sürece sıkıntı yok :D
00 Yorumla
+1 yılbakkaldan twister al. bir film aç filmdeki gibi yalamayı dene ağzına al :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen dipten elinle kavra başını bir güzel em. sonra ağzına al biraz derine in ve inerken dişlerini yavaşça sürt. başını emerken öpücük kondur. dişini hafif kullanabilirsin.
00 Yorumlaagzınla ileri geri yapıcaksın aynı zamanda emerek bu yani bu işinp pratiği
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Ilk once muzu alacan eline guzel bor sekilde soyacan ve dilini uc kismina vurarak yapmaya devam edecen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzna b4salma olucak mı? Vajinal anal seks olucak mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltrollsün sen. google a yazsan çıkardı burada neden soruyosun
00 Yorumlaoral seks yaz videolar çıkar karşına
02 Yorumlahiç mi dondurma yemedin kanka
12 Yorumla
Soran+1 yılya yedim de ne biliyim korktum bir an :d
+1 yılözelden görüşelim burada anlatamam
00 Yorumla
+1 yılÇok ayıp ulu orta anlatılmaz
00 YorumlaAç netten film izle en iyisi.
00 Yorumlaya bildiğin emeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldişlerini degdirme can ı cok yanar
00 Yorumlayoutube de videolar var
izle öğren00 Yorumla
+1 yılevlenmeden zina haram ama kardo ;)
00 YorumlaBilmiyasan nasil bosver yapma
00 Yorumla
+1 yılBana yap bu arada ustalasirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFrigo al daha gercekci olsun :))))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel öğretiyim sana, ilk bana yapmış olursun hem de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluygulamalı olarak ogretebılırım
00 Yorumla
+1 yılÖzele gel anlatıyım
00 Yorumlaulassana bana
00 Yorumlaayaklarınla
00 Yorumla
+1 yılanlatılmaz yaşanır
00 Yorumla
+1 yılbence yapma