• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsellik

Eşim beni ilişkiye zorluyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim dava açsam tecavüzden yargılanır mı?
Eşim beni ilişkiye zorluyor?
İlişki Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• 1-Floki-1
    1-Floki-1 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

Hocam şu bir nettir. Sen pndan talep edipte yapmıyosa o suçlu bu tam tersiyse sen suçlusun. Sen nasıl istemiyosan da o istiyo demek sende reddediyosun. Ee bastırmanın alemi yok ben o adam olsa başka bir kadına giderdim. Ki bu durumda ne yaparsan yap sen haksızsın aynısnın tersi de olur. Çünkü hayat kısa ve isteklerini s ı k o ştıtmak lüzumsuz sonra o adam gidiyo çocouk tecavüz edio neden susar neden güçsüz. Bastırınca 1atm basınç artıyo veyin gisik. Bence yeterince objektif oldum. Türkçe gitti ama ygs 8 net çıkarandan ne beklersin yanlız 40 da fen yaptım :) Sayısalcı olmak zor.

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnsan eşine tecavüz etmez istemiyorsa neden istemiyorsun diye sorar derdi var mı yok mu onu anlamaya çalışır ama sen beni anlayamazsın ancak kadın olan bunu anlar

Yorumla
    • 1-Floki-1
      1-Floki-1
      +1 yıl

Kusura bakma ama eş seçiminde hata yapmışsın o zaman bir öküzle evlenmişsen buna katlanırsın ya da ayrılırsın. Davaya veremezsin evliyken kan çıkar ta b i ben 7 canlıyım diyosan. Ha neyin var? Demekten aciz biri dava açıldığını duyunca kendi eşinden hemde garanti kan çıkar. Gene de ortada 1 hatalı var o da malesef ki sensin. Eşini seçerken dikkat etmek lazım. Bana kalırsa boşan. Bu sayede sorun çözülür ancak. Ya da adamını genel eve yolla desemde evlilğe aykırı...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eşimi ben seçmedim görücü usulü evlendirildim ve yaşım küçük olduğu içinde ses çıkaramadım evliliğin iyi bir şey olduğunu düşünmüştüm birde kan çıkarsa çıksın korkmuyorum artık ne ondan nede yapacaklarından. Geneleve yollanacak bir durumda yok ben onun bütün ihtiyaçlarını karşılıyorum ama o hep fazlasını istiyor.

Yorumla
    • 1-Floki-1
      1-Floki-1
      +1 yıl

Peki. Sen dedin yapıcak bişey yk :) Umarım başınıza bişey gelmez çünkü erkekler biraz deniz aslanlarına benzer. bir şey eksik olduğunda ne yavru görür ne bişey... Bu sayede şunu da gördünüz türk kültürü sağlıklı bir kültür değil. Objektif olmasam. Bence çok güzel erkek her tarafa sürtüp en serbest olanı. Aldatsam derim kadın ihtiyacımı gideremiyor valla hapse atarlar kadını bu derece güzel bir sistem benim bakımımdan. Lakin kadının da erkek gibi hayatta bir yeri var ve bu yeri evcil hayvan düzeyine getirmek... aslında evet. Düşündüm de ne kadar bir cinsiyet alfaysa o kadar kolay ve rahat hayat. Türk kültürü erkek çalış kadın ev de yemek çocuk ohh. Kadın evde tasmalı. Yem su az ay da bir pazar dışarı... Bu düzen bu toprakları geri götürüyor ve ezilen daha da eziliyor. Neyse ataerkil bir toplumuz ve bir kadını öldürmek taş çatlasa 1-2 yıl alır belki indirimle. Daha az :) komik ama gerçek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sağ ol çok güzel destek verdin en fazla ölürsün diyerek

Yorumla
    • 1-Floki-1
      1-Floki-1
      +1 yıl

Bu sizi pekte üzmemesi lazımdı. Çünkü ölüme pekte çekingen bakmıyodunuz. bir de bu ülkede yılda 20 bin kadın ölüyosa kocadan aalında 50ü bindir. Çoğu şey üstü kapaklanıyor. Boşuna demedim ataerkil diye :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ölüme yakında değilim uzakta yaşamak varken ://

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Eğer senin için de bir sakınca olmayacaksa git istediğin karıyla yat de ama eğer başka karıyla yatmasına razı değilsen aranızda anlaşma yapmaya çalış 2 gün aşk meşk sevgi dolu bir birinize sarılıp öpüşüp koklaşıp sohbet ederek veya çocuksu oyunlar oynayarak veya bir birinizin göğsünde uyuyarak bir günde bol bol seks yaparak daha rahat daha güzel mutlu bir evliliğin olur tabi eşini buna ikna ede bilirsen yoksa şikayet ede bilirsin şikayet edersen de bana ters İlişki yapmak istiyor dersen o zaman mahkeme sizi boşar bu yaşanmış bir olay

0
    0 Yorumla
  • 366ıncıgün
    366ıncıgün Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Zorlamak? Saglikli bir evlilik de iki tarafta cinsel birlikteligi ister. He sen hic istemiyorsan bile buna hakki yok ama ayrilacaksin o zmaan. Dava açabilirsin

1
    0 Yorumla
  • yanlızzkızz07
    yanlızzkızz07 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

yargılanır

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

31

Cevap

• fhate
    fhate Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 79%
    +1 yıl

Evet, bu şekildeki davalar tecavüz üzerinden gidiyor. tabi bazı şartlar var, internetten araştırabilirsin. aile içi şiddet kapsamına giriyor cinsel şiddet olarak. 5237 sayılı kanuna dahil. (6. bölüm cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar)
    www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.5237.pdf

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Istegin disinda evlide olsaniz seni cinsel iliskiye zorluyorsa bu hukuken tecavüzdür, ama evlilikte bunu ne derece ispatlayabilirsin? Ispatlarsan ayni tecavüz etmis gibi ceza görür.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kamera görüntüleri ile ispat ederim ama kaç yıl hapis yatar acaba? Bu seferde vicdan azabı çekersem diye korkuyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Cezasi , ister esi olsun, ister tandimadigi bir kadin 7-12 yil arasi hapis cezasi..

Yorumla
  • Yeşil_Elma
    Yeşil_Elma Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 34%
    +1 yıl

Yargilanir. Zorla iliskiye girmek bir tur kadina siddet sayilir. Yeşil_Elmaツ

2
    0 Yorumla
  • gokantemur
    gokantemur Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 88%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Zorlamadan dolayı.. Boşanma davası açabilirsiniz.. tecavüz olmaz.. hızlı bir şekilde boşanma olur nöbetçi mahkeme tarafından..

0
    5 Yorumla
    • fhate
      fhate
      +1 yıl

Cinsel saldırı
      Madde 102- (Değişik: 18/6/2014-6545/58 md.)
      (1) Cinsel davranışlarla bir kimsenin vücut dokunulmazlığını ihlâl eden kişi, mağdurun şikâyeti üzerine, beş yıldan
      on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Cinsel davranışın sarkıntılık düzeyinde kalması hâlinde iki yıldan beş yıla kadar
      hapis cezası verilir.
      (2) Fiilin vücuda organ veya sair bir cisim sokulması suretiyle gerçekleştirilmesi durumunda, on iki yıldan az
      olmamak üzere hapis cezasına hükmolunur. Bu fiilin eşe karşı işlenmesi hâlinde, soruşturma ve kovuşturmanın yapılması
      mağdurun şikâyetine bağlıdır.

Yorumla
    • gokantemur
      gokantemur
      +1 yıl

@fhate evet bunlar evli olmayanlar için geçerli... Evliysen aynı evde bunu böyle olduğunu ispat edemezsin.. en az 2 şahit lazım.. ve kamera görüntüleri...

Yorumla
    • fhate
      fhate
      +1 yıl

"Bu fiilin eşe karşı işlenmesi hâlinde, soruşturma ve kovuşturmanın yapılması
      mağdurun şikâyetine bağlıdır." diye açıkça belirtiliyor, kamera falan da gerekmiyor. mağdurun beyanı ve hastane raporu yeterli emsal kararlar var.

Yorumla
    • gokantemur
      gokantemur
      +1 yıl

@fhate böyle bir durumda hakim 2 tarafıda koruyacaktır.. Ve boşayacaktır zaten.. yani olay çok uzamaz ve boşar hemen..

Yorumla
    • gokantemur
      gokantemur
      +1 yıl

Ayrıca başına bela almaya da gerek yok ki.. tv lerde görüyoruz.. psikopat biri çıkar çeker vurur.. kendi hayatı mahfolmuş zaten yanında kızcağızı da çeker çukura.. :( :( :(

Yorumla
  • HsYnJr
    HsYnJr Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 54%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 640 cevap paylaştı.

Hasta olduğun günlerde ise gerekli tepkiyi göster tabi ama bunun haricinde işini kiminle görecek ki adam, peygamberimiz bile lanet etmiş kocası cagirdiginda gelmeyen kadına

5
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sürekli istekli ama

Yorumla
    • HsYnJr
      HsYnJr
      +1 yıl

Tamamda trol değilsen eğer bunun çözümü tecavüz değil boşanma davası açmak ve birdaha ya evlenmemek ya da kendine uygun resim, piyano falan takılan duygusal yönü ağır basan bir eş bulmak, sağlıklı bütün erkekler sürekli isteklidir çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Normal erkekler her an her dakika mı istekli oluyor saçmalama bu adamın duracağı yer yok saçma sapan fantezileri var bu istekli olma durumunun bir tedavisi yok mu?

Yorumla
    • HsYnJr
      HsYnJr
      +1 yıl

Hm fantezi diyosan onu bilemem tabi, baş edemiyosan boşan kurtul sende

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Sen iyi misin ne diye evleniyon ozaman manyak karı. Evliliğin amacı zaten bu evlenmek üremek çoğalmak allahım yarabbim sabır ver yarabbi ne günlere kaldık

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlendik diye erkeğim malı mı oluyoruz her an her dakika onun ihtiyaçlarına karşılık vermek zorunda mıyım hakaret etmeden yorum yap yaşına yakışmıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

elbette erkeğin hakkıdır karısından faydalanmak, evlilik haram olan zinadan korunmak içindir buda meşru olan evlilik ile önlenir sen önce dinini öğren istersen evlenmeden önce!!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben zaten ihtiyaçlarını karşılıyorum dinimide çok iyi biliyorum ama o benden yapamayacağı şeyleri talep ediyor bilip bilmeden yorum yaptın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

neymiş yapamıyacağın şey onu söylede bilelim? Yazmışsın oraya yok dava açsam tecavüzden girse felan diye, kafayımı yedin sen! Ayrıca Evli çiftler arasında olan cinsellik hiçbir zaman tecavize girmez bunu her Hakim bilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Söylesem ne değişecek saçma sapan bir fantezi işte nasıl tecavüze girmez zorla olan ilişki tecavüz sayılır haberleri bile var bunun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Değişir değişir.. ne olduğunu söyleki şüpheler kalksın! Evlilik müessesi dışında olduğu takdirde tecavüze girer, evlilik içi tecavüz olmaz çünkü zaten adam meşru ve yasal olan bir ilişki yaşamak için evleniyor aksi takdirde evliliğin bir önemi ve mahiyeti kalmaz!

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

tecrübeli erkek bakire kadın iliskisi al burdan yak

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet o baya tecrübeli bilmediği fantezi yok iğrenç bir adam bunalttı beni şimdi yine yak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yanlıs iste. bakire olsun diye tutturur evlenince p*rno yıldızına dönüşsün diye beklerler davul bile dengi dengine kimi hoplattysa kucagnda gtsn onunla evlensn bu pis erkekler!!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle davul dengi dengine işte ben bulamadım kendi dengimi kadını aşağılıyorlar resmen p? rnolar da izledikleri her şeyi yapabileceğimizi zannediyorlar iğrenç erkekler!!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hem namuslu olucan hem bacım ruhlu azgn bakire arıolar da kadnlar o kadar baskıya azamıolar hatta cinsellige souk bakıolar vajinismus oranı da cok yuksek ztn isteklisi sevisio genelde ztn seviseni de Dangalak erkekler hor görüo evlenmeye gelnce sekse ilgisi olmayan birini tercih ediolar temiz diye ama ellerini sikiolar snra tabi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dediğin gibi Beni seksten soğuttu yoksa bende bu kadar isteksiz değildim keşke bakire olmayan bir kız ile evlenseydi. Bakire olmayanı hor görüyorlar sonrada bakire olanla da iğrenç fanteziler kuruyorlar ee bu kız zaten fanteziden fanteziye koşacağı bir evlilik isteseydi bakire kalmazdı bunu anlayamıyorlar erkek zihniyetine ben...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aynen iste erkekler boyleler bn de seksi cok seven bir hatundum bni tiksndrdiler ikiyüzlü igrenc yaratıklar bosan kız degmez bu cukluler icn ömrünü harcamana bosan hayatı yasa bidaha da hayatına kimseyi sokma benim yaptgm gbi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Boşanıcam da Aileme ne söylerim onu bilmiyorum çok kötü karşılarlar dayak, küfür ne ararsan var onlarda da çok zor durumdayım benim için dua et

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sapık iliskiler istiodu diyemez misn off ya isin gücün mesleğin yok mu ya kimseye hesap verme:(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesleğim yok zaten okutmadılar da beni sapık ilişkiler istiyordu da diyemem iyice kötü olur bu sefer bana sadece dua et kimin duasının kabul olunacağı bilinmez teşekkür ederim derdimi dinlediğin için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

rica ederim canım ya:( umarım kurtulursun serefsz sapıktan Allah yardımcın olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir kere daha teşekkür ederim keşke tüm kadınlar senin gibi duyarlı olsaydı umarım her şey gönlünce olur tüm hayatın boyunca...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

teşekkür ederim <3<3

Yorumla
  • Floweers
    Floweers Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 44%
    +1 yıl

esine karsi gorevin yargilanmaz. niye zorluyo ki. snsevmiormsun

0
    0 Yorumla
  • Dapne8
    Dapne8 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Avukata danış eşinde olsa sana zorla hiçbir şey yaptıramaz

1
    0 Yorumla
  • TheExodia
    TheExodia Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Evet hapse bile girer şiddet ve zorla ilişki tecavuz demek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

eşini neden istemıyorsun sorun ne? cinselik olmadan bir evlilik var olamaz

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sorun onun çok istekli olup benim az istekli oluşum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

esini sevmiyor ya da cekici gelmiyor mu sana? bir kadın neden istemez ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstememe meselesi değil bu her gün istemiyorum ve saçma sapan fantezilerine katlanamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

mesela neyine? benımde kız arkadasım asırı istekli ve bende buna katlanamıyorum sacma sapan kuralları var bunu kocanla konussan daha iyi olmaz mı nasıl fantazisi var mesela ? grup gibi mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benden yapamayacağım şeyler istiyor ama burada bunları anlatamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

gizlisin zaten anlat

Yorumla
  • Thetissssss
    Thetissssss Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

eşin olduğu için sen ceza alırsın hakim her gece yapma cezası verir

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İğrençleşme eşim ama bende mal değilim herhalde her istediğini yapamam. Yazık senin gibilerin zihniyetine sen sakın evlenme bir kadının hayatını mahvetme.

Yorumla
    • Thetissssss
      Thetissssss
      +1 yıl

neden eşim ile ilişkiye girmeyeceksem başkasıyla mı gireyim erkekğin istklerini eşi tatmin etmek zorundadır bu dinimizde de vardır bakabilirsin aksi takdirde ayrılmak gerekir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben cinsellik yaşanmasın demiyorum ama her şeyinde bir sınırı vardır gece gündüz durmadan yapılmaz, insan eşini iğrenç fantezilere zorlamaz...

Yorumla
    • Thetissssss
      Thetissssss
      +1 yıl

sen yukarıya bunları yazsaydın ben böyle yorum yapmazdım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim yorumlarımı okusaydın ne demeye çalıştığımı anlardın.

Yorumla
    • Thetissssss
      Thetissssss
      +1 yıl

üzüldüm sana ya

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

neden vermiyorsun kızım diye sorarsa hakim ne diyeceksin?

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cinselliğe çok düşkün olduğu için ben izin versem günde 3 defa seks yaşayabilecek bir azgınlığa sahip bende bu durumdan sıkıldım derim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ne var yani on dakika dişini sıksan da mutlu etsen koncanı, sonuçta sende zevk alakacaksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben zevk falan almıyorum sadece o alıyor

Yorumla
  • Gök-mavi
    Gök-mavi Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Sende duvarsin resmen cinsellik hiç yok boşanda kurtulsun senden adam

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nereden biliyorsun cinsellik olmadığını

Yorumla
    • Gök-mavi
      Gök-mavi
      +1 yıl

Olsa adam sana tecavuz etmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Offf sen nereden biliyorsun olmadığını diyorum adam hasta olduğu için yapıyor bunu

Yorumla
    • Gök-mavi
      Gök-mavi
      +1 yıl

Duvarsin cinsellik yok sende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Def ol.

Yorumla
    • Gök-mavi
      Gök-mavi
      +1 yıl

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar tabi allah kocana yardım etsin

Yorumla
  • mert0643
    mert0643 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl

yargılanmaz sadece boşanma sebebi olur.

0
    3 Yorumla
    • fhate
      fhate
      +1 yıl

Cinsel saldırı
      (1) Cinsel davranışlarla bir kimsenin vücut dokunulmazlığını ihlâl eden kişi, mağdurun şikâyeti üzerine, beş yıldan
      on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Cinsel davranışın sarkıntılık düzeyinde kalması hâlinde iki yıldan beş yıla kadar
      hapis cezası verilir.
      (2) Fiilin vücuda organ veya sair bir cisim sokulması suretiyle gerçekleştirilmesi durumunda, on iki yıldan az
      olmamak üzere hapis cezasına hükmolunur. Bu fiilin eşe karşı işlenmesi hâlinde, soruşturma ve kovuşturmanın yapılması

Yorumla
    • mert0643
      mert0643
      +1 yıl

@fhate eşler arasında bu madde geçerli değil tıpkı eşler arasında hırsızlığın da suç olmaması gibi..

Yorumla
    • fhate
      fhate
      +1 yıl

"Bu fiilin eşe karşı işlenmesi hâlinde, soruşturma ve kovuşturmanın yapılması
      mağdurun şikâyetine bağlıdır." diye açıkça belirtiliyor, kamera falan da gerekmiyor. mağdurun beyanı ve hastane raporu yeterli emsal kararlar var.

Yorumla
  • SiteninDeliAkıllısıı
    SiteninDeliAkıllısıı Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 50%
    +1 yıl

yargılanir tabi müebbet yer

0
    0 Yorumla
  • kürkcüdükkanii
    kürkcüdükkanii Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl

ne kadar süredir evlisiniz

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 yıl olacak haziranda

Yorumla
    • kürkcüdükkanii
      kürkcüdükkanii
      +1 yıl

peki ne kadar sıklıkla ilişkiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her gün, gece yapsa gündüz bir daha ister o kadar doyumsuz adam

Yorumla
    • kürkcüdükkanii
      kürkcüdükkanii
      +1 yıl

Cocuk yok my

Yorumla
    • kürkcüdükkanii
      kürkcüdükkanii
      +1 yıl

Cocuk olsun diye ugrasiyodur belki

Yorumla
  • emreciks79
    emreciks79 Takip Et
    Bilge Yaş: 46
    +1 yıl

peki sen istemiyormusun?

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende istiyorum ama onun kadar istekli değilim ayda bir olsa da aramam

Yorumla
    • emreciks79
      emreciks79
      +1 yıl

ama sen ayda bir isteyerek onu cezalandırıyorsun. başka kadınlara gitmesine yol açıyorsun.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

cok mu kotu seyler yapiyor

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet, bunalttı beni çıkış yolu arıyorum ve bütün kızlara tavsiyem bir erkeği uzun yıllar tanımadan evlenmeyin hele genç yaşta hiç evlenmeyin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

benim sevgilimde doyumsuz ama cnsellik yasamiyoruz biz evlenince sabah aksam yapcz diyor korktum smdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah yardımcın olsun şimdiden ama şu da var sen istekli biriysen vede sevgilinin iğrenç fantezileri yoksa evliliğiniz güzel olur bu benden yapamayacağım şeyleri istiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

mesela ne isteyeblr ki en fazla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben seni korkutmak istemem benim evliliğim böyle oldu diye seninki de aynı olmaz. Zaten en fazla ne istediğini de buraya yazamam ayıp olur..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya ben seninle konusmak istiyorum valla bu konu hakkinda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgilin sana şimdiye kadar dokunmadıysa ondan zarar gelmez bence korkma sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

dokundu ama beni biseyler icin zorlamadi yani hicbi zaman cplak sevstk bile bir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum, ben bunların hiç birini yapmadan evlendim zaten senin durumunla benim ki bir değil ben hiç tanıyamadım onu beni ilk gece bile zorladı o derece kötü birisi sevgili falan olmadık görücü usulüyle evlendik sen korkma sadece onu iyice tanı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

niye istemiyorsun amaç

0
    21 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seninde başına gelsin neden istemediğimi anlarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bunun başına gelmekle ilgisi yok erkemler cinsel isteklidir ne demek bu normal insana göre azgın onun elinde olan birsey degil ki nefsi istekleri içindir erkeklerin ne kadar cinselliğe meilli oldugunu biliyorsun eger esinden rahatsızsan ayrıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Korkuyorum boşanmaya ama eğer bana yaptıklarını kanıtlarsam o hapishaneye girer bende rahat ederim diye düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

niye korkuyorsun zorla mı evlendirdiler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ailem ve çevrem bunu öğrenirse benim için çok kötü olur ondan korkuyorum ayrıca adamda psikopatın teki ne yapacağı belli olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tamam olarak nedenini bilsem ona göre yorum yapacamda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

severek mi evlendin görücü usulu mu aile zoru ile mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Başka bir nedeni yok işte benim Ailem doğulu eğer eşimden bu sebeple boşandığımı duyarlarsa benim için çok kötü olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Görücü usulü ile evlendim maalesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

senin tek sorunun cinsellik mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tek sorunum cinsellik birde şiddet görüyorum ama ona cinsellik olayına taktığım kadar üzülmüyorum benden yapamayacağım bazı şeyleri istiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

canım kardesim sana söyle diyim sana sen 3 turlü ölürsün

1 eger esinden aranızdaki sorun neyse şikayet edersen ailen mudahale edicek
      2 cisi belki eşin bir yolunu bulup tutuklanmaktan kurulcak
      3 ailene söylesen ailen sorun çıkarcak

eee sonra

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne yapabilirim şikayet etmesem de ölüyorum her gün şikayet etme mi diyorsun yani buna razı mı olmalıyım?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

cinsellik erkek karakteri dir nasıl diyim sana erkege calışmak mecburi ise cinsellikte mecburidir ailen bu duruma karsı gelicek tabi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

her gün mü istiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet her gün istiyor maalesef Ailem en büyük korkum zaten onlar olmasa bir dakika yanında durmazdım cinselliğinde bir sınırı var çok sıkıldım bu durumdan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

dogu gelenekleri farklıdır sen şikayet etsen bile oralarda adınız çıkıcak aile baban abin vs karsı çıkmayacak mı o senin kocan insan kocasına böyle yapar mı demiyecek mi hadi şikayetin bir işe yaramadı bide bunun geri dönüşü var

sen sıkışmış kalmış en fazla ölümü kapına cagırırsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

namaz kılıyor musun bilmiyorum ama Allahtan yardım işte seni duycaktır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ölüm zaten bana eninde sonunda gelirde nasıl gelirse gelsin artık olmadı kaçarım Aileme de rest çekerim yapacak bir şey yok onlar yüzünden zaten bu hale geldim burada anlatamayacağım meseleler var. Sen benim yerimde olsaydın ne yapardın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bide dogu insanlarında en öncelik cinselliktir genel bizim oralarda 1 kişinin en az 7 cocugu var 1 adamın 3 karısı var 32 cocugu var şaka yapmıyorum

Yorumla
    • Desperado3535
      Desperado3535
      +1 yıl

erkek yyapıypsa bişey elbet bir bildiği vardır taktik maktik yok bam bam baam...
      :D

Yorumla
  • Halkış
    Halkış Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

İlişki yapmiyacaksan boşanma boşanmayacaksan adama istediğinde ver

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok istekli birisi vede ben ilişki yaşamak istemiyorum diye beni zorluyor resmen tecavüz ediyor çok zor bir durum başına gelen bilir ancak boşanmakta istemiyorum seviyorum onu ama bunları yapması beni çok yaralıyor

Yorumla
  • MyBLogTR
    MyBLogTR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

şaka misiniz lan siz 😂😂😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • bayanelifcik
    bayanelifcik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

yargılanmaz ama ayrılık sebebi evet

0
    1 Yorumla
    • fhate
      fhate
      +1 yıl

Cinsel saldırı
      hapis cezası verilir.

Yorumla
  • Bachibouzouk
    Bachibouzouk Takip Et
    Guru Yaş: 71
    +1 yıl

Zorla yapiyorsa evet, en sz 10 sene yer..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sert seks mi yoksa zorla mi

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zorla yazmışım ya oraya

Yorumla
  • Able_
    Able_ Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.

en iyisi siz ayrılın.

1
    0 Yorumla
  • tolgaa--47
    tolgaa--47 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 491 cevap paylaştı.

hergünmü yapıyor? sunuz yaptıgında kaç defa?

0
    0 Yorumla
  • Eziremsem
    Eziremsem Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı.

İstemediğin şeyi zorla yapamaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ama sende birşey yapmıyorsan tabi

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne yapabilirim?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hangi konu da yani seks yapmak için mi yoksa yapmamak için mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onun her an istekli olmasını engellemek için illa boşanmak mı gerekiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hayır tabi ki ama sende ona ayak uydur yani haftanın belli günleri ona zaman ayırın sonra rahat edersiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haftanın her günü istiyor ayarı yok maalesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tamamda işte haftanın her günü istiyorda işte sadece seks için biraz zaman ayır ne yapıyorsa yapsın sende rahat edersin

Yorumla
  • ahmet34x50
    ahmet34x50 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43
    +1 yıl

Ya ceza evine düşerse

0
    0 Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Evet yargılanacaktır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sende mı trolsun :D

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Değilim trol falan yaşadıklarımdan bahsediyorum herkesi trol zannetmeyin gerçek hayatlarda var burada bizler bilgisayar karakteri değiliz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bır arkdaşıma da sordum da eşisın sonuçta boyle bırşey olamaz gıbı ışı tecavuz ettı dıye bışe olur mu ama ılışkıler ıyı gıtmıyor geçınemıyoruz falan dava açılır da ılışkıde tecavuz olur mu değişik bır soru bakalım :D ne olacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabi ki artık eşinde olsa zorla ilişkiye girdiğin zaman tecavüz sayılıyor ama eğer kadın ispatlarsa bir araştır bu konuyu istersen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

soruyu soran sensın ama araştıracam e şimdi ayrılıga doğru gıdecek yanı oyle mı? ayrılma düşünüyorsun sanırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

e ılışkıye gırmeme cezası gıbı bırşey olmayacagına gore :D konuş eşinle ıstemıyorum de ya da şu sıkla bu sıklıkla olsun de kabul etmezse ya da sen ıstemezsen ayrılırsınız buyuk ıhtımal hanı ayrılmanızdan yana değilim ama senı sadece seks ıçın kullanıyorsa kotu davranıyorsa ayrılma deme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tecavüz olarak suç kapsamında olmasa bile ortada bir suç unsuru var mutlaka bir yaptırıma tabi tutarlar
      Rızası olmadan ilişkiye girmek istemiş yanı baş vursan bır takım yaptırımları olabılır canım bu kadar bılgı edındım

Yorumla
  • dinsizsosyalistt
    dinsizsosyalistt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Ayrılın

0
    0 Yorumla
  • Adonislililili
    Adonislililili Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

esini memnun etmeyeceksen niye evlendin o zmn

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Memnun etmek için mi uğraşacağım ben her gün onu hayır

Yorumla
    • Adonislililili
      Adonislililili
      +1 yıl

Her gun se haklasin ole sey olmz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bak

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne zevki ya ne saçma zihniyet bu zorla zevk falan olmuyor nasıl kadınsın sen bana destek vereceğine saçma sapan konuşuyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

iyi de bacım adam senin esin. niye istemiyorsun ki?

Yorumla
  • Esmeerr47
    Esmeerr47 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Demir don giy

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu dalga geçilecek bir olay değil her şeyle dalga geçiyorsunuz hayatın gerçeklerinin farkında değilsiniz neyse...

Yorumla
    • Esmeerr47
      Esmeerr47
      +1 yıl

Sende hayatin gerceklerine var. ya biz erkekler yapsak yapiyor diyosun yapmasak ayri bir dert sizi anlamak gerçekten cooook zor.. allah kocana sabir versin

Yorumla
  • atakan_2050
    atakan_2050 Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.

sen bilirsin

0
    0 Yorumla
  • FrEEPoWerFuL
    FrEEPoWerFuL Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

eşin derken :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bence hayırr

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsellik > Sorular > Eşim beni ilişkiye zorluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eşim benimle zorla ters ilişkiye giriyor? 23 cevap verildi
Eşim zorlanıyor? 16 cevap verildi
Eşim beni çok arzuluyor? 28 cevap verildi
Eşim beni manipüle mi ediyor? 15 cevap verildi
Eşim sürekli ilişki istememe kızıyor istekli olmak benim suçum mu? 41 cevap verildi
Eşim zorla yapıyor? 27 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨