Bu durumdan nasıl kurtulabilirim dava açsam tecavüzden yargılanır mı?
Cevabın nedir?
Hocam şu bir nettir. Sen pndan talep edipte yapmıyosa o suçlu bu tam tersiyse sen suçlusun. Sen nasıl istemiyosan da o istiyo demek sende reddediyosun. Ee bastırmanın alemi yok ben o adam olsa başka bir kadına giderdim. Ki bu durumda ne yaparsan yap sen haksızsın aynısnın tersi de olur. Çünkü hayat kısa ve isteklerini s ı k o ştıtmak lüzumsuz sonra o adam gidiyo çocouk tecavüz edio neden susar neden güçsüz. Bastırınca 1atm basınç artıyo veyin gisik. Bence yeterince objektif oldum. Türkçe gitti ama ygs 8 net çıkarandan ne beklersin yanlız 40 da fen yaptım :) Sayısalcı olmak zor.
17 Yorumla
Soran+1 yılİnsan eşine tecavüz etmez istemiyorsa neden istemiyorsun diye sorar derdi var mı yok mu onu anlamaya çalışır ama sen beni anlayamazsın ancak kadın olan bunu anlar
- +1 yıl
Kusura bakma ama eş seçiminde hata yapmışsın o zaman bir öküzle evlenmişsen buna katlanırsın ya da ayrılırsın. Davaya veremezsin evliyken kan çıkar ta b i ben 7 canlıyım diyosan. Ha neyin var? Demekten aciz biri dava açıldığını duyunca kendi eşinden hemde garanti kan çıkar. Gene de ortada 1 hatalı var o da malesef ki sensin. Eşini seçerken dikkat etmek lazım. Bana kalırsa boşan. Bu sayede sorun çözülür ancak. Ya da adamını genel eve yolla desemde evlilğe aykırı...
Soran+1 yılEşimi ben seçmedim görücü usulü evlendirildim ve yaşım küçük olduğu içinde ses çıkaramadım evliliğin iyi bir şey olduğunu düşünmüştüm birde kan çıkarsa çıksın korkmuyorum artık ne ondan nede yapacaklarından. Geneleve yollanacak bir durumda yok ben onun bütün ihtiyaçlarını karşılıyorum ama o hep fazlasını istiyor.
- +1 yıl
Peki. Sen dedin yapıcak bişey yk :) Umarım başınıza bişey gelmez çünkü erkekler biraz deniz aslanlarına benzer. bir şey eksik olduğunda ne yavru görür ne bişey... Bu sayede şunu da gördünüz türk kültürü sağlıklı bir kültür değil. Objektif olmasam. Bence çok güzel erkek her tarafa sürtüp en serbest olanı. Aldatsam derim kadın ihtiyacımı gideremiyor valla hapse atarlar kadını bu derece güzel bir sistem benim bakımımdan. Lakin kadının da erkek gibi hayatta bir yeri var ve bu yeri evcil hayvan düzeyine getirmek... aslında evet. Düşündüm de ne kadar bir cinsiyet alfaysa o kadar kolay ve rahat hayat. Türk kültürü erkek çalış kadın ev de yemek çocuk ohh. Kadın evde tasmalı. Yem su az ay da bir pazar dışarı... Bu düzen bu toprakları geri götürüyor ve ezilen daha da eziliyor. Neyse ataerkil bir toplumuz ve bir kadını öldürmek taş çatlasa 1-2 yıl alır belki indirimle. Daha az :) komik ama gerçek.
Soran+1 yılSağ ol çok güzel destek verdin en fazla ölürsün diyerek
Soran+1 yılÖlüme yakında değilim uzakta yaşamak varken ://
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer senin için de bir sakınca olmayacaksa git istediğin karıyla yat de ama eğer başka karıyla yatmasına razı değilsen aranızda anlaşma yapmaya çalış 2 gün aşk meşk sevgi dolu bir birinize sarılıp öpüşüp koklaşıp sohbet ederek veya çocuksu oyunlar oynayarak veya bir birinizin göğsünde uyuyarak bir günde bol bol seks yaparak daha rahat daha güzel mutlu bir evliliğin olur tabi eşini buna ikna ede bilirsen yoksa şikayet ede bilirsin şikayet edersen de bana ters İlişki yapmak istiyor dersen o zaman mahkeme sizi boşar bu yaşanmış bir olay
00 Yorumla
+1 yılZorlamak? Saglikli bir evlilik de iki tarafta cinsel birlikteligi ister. He sen hic istemiyorsan bile buna hakki yok ama ayrilacaksin o zmaan. Dava açabilirsin
10 Yorumla
+1 yılyargılanır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
31Cevap
Evet, bu şekildeki davalar tecavüz üzerinden gidiyor. tabi bazı şartlar var, internetten araştırabilirsin. aile içi şiddet kapsamına giriyor cinsel şiddet olarak. 5237 sayılı kanuna dahil. (6. bölüm cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar)
www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.5237.pdf20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstegin disinda evlide olsaniz seni cinsel iliskiye zorluyorsa bu hukuken tecavüzdür, ama evlilikte bunu ne derece ispatlayabilirsin? Ispatlarsan ayni tecavüz etmis gibi ceza görür.
22 Yorumla
Soran+1 yılKamera görüntüleri ile ispat ederim ama kaç yıl hapis yatar acaba? Bu seferde vicdan azabı çekersem diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılCezasi , ister esi olsun, ister tandimadigi bir kadin 7-12 yil arasi hapis cezasi..
+1 yılYargilanir. Zorla iliskiye girmek bir tur kadina siddet sayilir. Yeşil_Elmaツ
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılZorlamadan dolayı.. Boşanma davası açabilirsiniz.. tecavüz olmaz.. hızlı bir şekilde boşanma olur nöbetçi mahkeme tarafından..
05 Yorumla- +1 yıl
Cinsel saldırı
Madde 102- (Değişik: 18/6/2014-6545/58 md.)
(1) Cinsel davranışlarla bir kimsenin vücut dokunulmazlığını ihlâl eden kişi, mağdurun şikâyeti üzerine, beş yıldan
on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Cinsel davranışın sarkıntılık düzeyinde kalması hâlinde iki yıldan beş yıla kadar
hapis cezası verilir.
(2) Fiilin vücuda organ veya sair bir cisim sokulması suretiyle gerçekleştirilmesi durumunda, on iki yıldan az
olmamak üzere hapis cezasına hükmolunur. Bu fiilin eşe karşı işlenmesi hâlinde, soruşturma ve kovuşturmanın yapılması
mağdurun şikâyetine bağlıdır. - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Ayrıca başına bela almaya da gerek yok ki.. tv lerde görüyoruz.. psikopat biri çıkar çeker vurur.. kendi hayatı mahfolmuş zaten yanında kızcağızı da çeker çukura.. :( :( :(
Cinsellik konusunda 640 cevap paylaştı. Hasta olduğun günlerde ise gerekli tepkiyi göster tabi ama bunun haricinde işini kiminle görecek ki adam, peygamberimiz bile lanet etmiş kocası cagirdiginda gelmeyen kadına
54 Yorumla
Soran+1 yılSürekli istekli ama
Soran+1 yılNormal erkekler her an her dakika mı istekli oluyor saçmalama bu adamın duracağı yer yok saçma sapan fantezileri var bu istekli olma durumunun bir tedavisi yok mu?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen iyi misin ne diye evleniyon ozaman manyak karı. Evliliğin amacı zaten bu evlenmek üremek çoğalmak allahım yarabbim sabır ver yarabbi ne günlere kaldık
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlendik diye erkeğim malı mı oluyoruz her an her dakika onun ihtiyaçlarına karşılık vermek zorunda mıyım hakaret etmeden yorum yap yaşına yakışmıyor
Cevap sahibi+1 yılelbette erkeğin hakkıdır karısından faydalanmak, evlilik haram olan zinadan korunmak içindir buda meşru olan evlilik ile önlenir sen önce dinini öğren istersen evlenmeden önce!!
Soran+1 yılBen zaten ihtiyaçlarını karşılıyorum dinimide çok iyi biliyorum ama o benden yapamayacağı şeyleri talep ediyor bilip bilmeden yorum yaptın
Cevap sahibi+1 yılneymiş yapamıyacağın şey onu söylede bilelim? Yazmışsın oraya yok dava açsam tecavüzden girse felan diye, kafayımı yedin sen! Ayrıca Evli çiftler arasında olan cinsellik hiçbir zaman tecavize girmez bunu her Hakim bilir.
Soran+1 yılSöylesem ne değişecek saçma sapan bir fantezi işte nasıl tecavüze girmez zorla olan ilişki tecavüz sayılır haberleri bile var bunun
Cevap sahibi+1 yılDeğişir değişir.. ne olduğunu söyleki şüpheler kalksın! Evlilik müessesi dışında olduğu takdirde tecavüze girer, evlilik içi tecavüz olmaz çünkü zaten adam meşru ve yasal olan bir ilişki yaşamak için evleniyor aksi takdirde evliliğin bir önemi ve mahiyeti kalmaz!
Gizli Üye(30-35)+1 yıltecrübeli erkek bakire kadın iliskisi al burdan yak
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet o baya tecrübeli bilmediği fantezi yok iğrenç bir adam bunalttı beni şimdi yine yak.
Cevap sahibi+1 yılyanlıs iste. bakire olsun diye tutturur evlenince p*rno yıldızına dönüşsün diye beklerler davul bile dengi dengine kimi hoplattysa kucagnda gtsn onunla evlensn bu pis erkekler!!
Soran+1 yılAynen öyle davul dengi dengine işte ben bulamadım kendi dengimi kadını aşağılıyorlar resmen p? rnolar da izledikleri her şeyi yapabileceğimizi zannediyorlar iğrenç erkekler!!
Cevap sahibi+1 yılhem namuslu olucan hem bacım ruhlu azgn bakire arıolar da kadnlar o kadar baskıya azamıolar hatta cinsellige souk bakıolar vajinismus oranı da cok yuksek ztn isteklisi sevisio genelde ztn seviseni de Dangalak erkekler hor görüo evlenmeye gelnce sekse ilgisi olmayan birini tercih ediolar temiz diye ama ellerini sikiolar snra tabi
Soran+1 yılDediğin gibi Beni seksten soğuttu yoksa bende bu kadar isteksiz değildim keşke bakire olmayan bir kız ile evlenseydi. Bakire olmayanı hor görüyorlar sonrada bakire olanla da iğrenç fanteziler kuruyorlar ee bu kız zaten fanteziden fanteziye koşacağı bir evlilik isteseydi bakire kalmazdı bunu anlayamıyorlar erkek zihniyetine ben...
Cevap sahibi+1 yılaynen iste erkekler boyleler bn de seksi cok seven bir hatundum bni tiksndrdiler ikiyüzlü igrenc yaratıklar bosan kız degmez bu cukluler icn ömrünü harcamana bosan hayatı yasa bidaha da hayatına kimseyi sokma benim yaptgm gbi
Soran+1 yılBoşanıcam da Aileme ne söylerim onu bilmiyorum çok kötü karşılarlar dayak, küfür ne ararsan var onlarda da çok zor durumdayım benim için dua et
Cevap sahibi+1 yılsapık iliskiler istiodu diyemez misn off ya isin gücün mesleğin yok mu ya kimseye hesap verme:(
Soran+1 yılMesleğim yok zaten okutmadılar da beni sapık ilişkiler istiyordu da diyemem iyice kötü olur bu sefer bana sadece dua et kimin duasının kabul olunacağı bilinmez teşekkür ederim derdimi dinlediğin için
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım ya:( umarım kurtulursun serefsz sapıktan Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılBir kere daha teşekkür ederim keşke tüm kadınlar senin gibi duyarlı olsaydı umarım her şey gönlünce olur tüm hayatın boyunca...
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim <3<3
esine karsi gorevin yargilanmaz. niye zorluyo ki. snsevmiormsun
00 YorumlaAvukata danış eşinde olsa sana zorla hiçbir şey yaptıramaz
10 YorumlaEvet hapse bile girer şiddet ve zorla ilişki tecavuz demek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşini neden istemıyorsun sorun ne? cinselik olmadan bir evlilik var olamaz
06 Yorumla
Soran+1 yılSorun onun çok istekli olup benim az istekli oluşum
Cevap sahibi+1 yılesini sevmiyor ya da cekici gelmiyor mu sana? bir kadın neden istemez ki
Soran+1 yılİstememe meselesi değil bu her gün istemiyorum ve saçma sapan fantezilerine katlanamıyorum
Cevap sahibi+1 yılmesela neyine? benımde kız arkadasım asırı istekli ve bende buna katlanamıyorum sacma sapan kuralları var bunu kocanla konussan daha iyi olmaz mı nasıl fantazisi var mesela ? grup gibi mi
Soran+1 yılBenden yapamayacağım şeyler istiyor ama burada bunları anlatamam
Cevap sahibi+1 yılgizlisin zaten anlat
+1 yıleşin olduğu için sen ceza alırsın hakim her gece yapma cezası verir
06 Yorumla
Soran+1 yılİğrençleşme eşim ama bende mal değilim herhalde her istediğini yapamam. Yazık senin gibilerin zihniyetine sen sakın evlenme bir kadının hayatını mahvetme.
- +1 yıl
neden eşim ile ilişkiye girmeyeceksem başkasıyla mı gireyim erkekğin istklerini eşi tatmin etmek zorundadır bu dinimizde de vardır bakabilirsin aksi takdirde ayrılmak gerekir
Soran+1 yılBen cinsellik yaşanmasın demiyorum ama her şeyinde bir sınırı vardır gece gündüz durmadan yapılmaz, insan eşini iğrenç fantezilere zorlamaz...
- +1 yıl
sen yukarıya bunları yazsaydın ben böyle yorum yapmazdım
Soran+1 yılBenim yorumlarımı okusaydın ne demeye çalıştığımı anlardın.
- +1 yıl
üzüldüm sana ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılneden vermiyorsun kızım diye sorarsa hakim ne diyeceksin?
13 Yorumla
Soran+1 yılCinselliğe çok düşkün olduğu için ben izin versem günde 3 defa seks yaşayabilecek bir azgınlığa sahip bende bu durumdan sıkıldım derim
Cevap sahibi+1 yılne var yani on dakika dişini sıksan da mutlu etsen koncanı, sonuçta sende zevk alakacaksın
Soran+1 yılBen zevk falan almıyorum sadece o alıyor
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sende duvarsin resmen cinsellik hiç yok boşanda kurtulsun senden adam
06 Yorumla
Soran+1 yılNereden biliyorsun cinsellik olmadığını
Soran+1 yılOfff sen nereden biliyorsun olmadığını diyorum adam hasta olduğu için yapıyor bunu
Soran+1 yılDef ol.
yargılanmaz sadece boşanma sebebi olur.
03 Yorumla- +1 yıl
Cinsel saldırı
(1) Cinsel davranışlarla bir kimsenin vücut dokunulmazlığını ihlâl eden kişi, mağdurun şikâyeti üzerine, beş yıldan
on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Cinsel davranışın sarkıntılık düzeyinde kalması hâlinde iki yıldan beş yıla kadar
hapis cezası verilir.
(2) Fiilin vücuda organ veya sair bir cisim sokulması suretiyle gerçekleştirilmesi durumunda, on iki yıldan az
olmamak üzere hapis cezasına hükmolunur. Bu fiilin eşe karşı işlenmesi hâlinde, soruşturma ve kovuşturmanın yapılması
mağdurun şikâyetine bağlıdır.
+1 yılyargılanir tabi müebbet yer
00 Yorumla
+1 yılne kadar süredir evlisiniz
05 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl olacak haziranda
- +1 yıl
peki ne kadar sıklıkla ilişkiniz
Soran+1 yılHer gün, gece yapsa gündüz bir daha ister o kadar doyumsuz adam
- +1 yıl
Cocuk yok my
- +1 yıl
Cocuk olsun diye ugrasiyodur belki
+1 yılpeki sen istemiyormusun?
12 Yorumla
Soran+1 yılBende istiyorum ama onun kadar istekli değilim ayda bir olsa da aramam
- +1 yıl
ama sen ayda bir isteyerek onu cezalandırıyorsun. başka kadınlara gitmesine yol açıyorsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılcok mu kotu seyler yapiyor
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet, bunalttı beni çıkış yolu arıyorum ve bütün kızlara tavsiyem bir erkeği uzun yıllar tanımadan evlenmeyin hele genç yaşta hiç evlenmeyin
Cevap sahibi+1 yılbenim sevgilimde doyumsuz ama cnsellik yasamiyoruz biz evlenince sabah aksam yapcz diyor korktum smdi
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun şimdiden ama şu da var sen istekli biriysen vede sevgilinin iğrenç fantezileri yoksa evliliğiniz güzel olur bu benden yapamayacağım şeyleri istiyor
Cevap sahibi+1 yılmesela ne isteyeblr ki en fazla
Soran+1 yılBen seni korkutmak istemem benim evliliğim böyle oldu diye seninki de aynı olmaz. Zaten en fazla ne istediğini de buraya yazamam ayıp olur..
Cevap sahibi+1 yılYa ben seninle konusmak istiyorum valla bu konu hakkinda
Soran+1 yılSevgilin sana şimdiye kadar dokunmadıysa ondan zarar gelmez bence korkma sen
Cevap sahibi+1 yıldokundu ama beni biseyler icin zorlamadi yani hicbi zaman cplak sevstk bile bir
Soran+1 yılBilmiyorum, ben bunların hiç birini yapmadan evlendim zaten senin durumunla benim ki bir değil ben hiç tanıyamadım onu beni ilk gece bile zorladı o derece kötü birisi sevgili falan olmadık görücü usulüyle evlendik sen korkma sadece onu iyice tanı
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye istemiyorsun amaç
021 Yorumla
Soran+1 yılSeninde başına gelsin neden istemediğimi anlarsın
Cevap sahibi+1 yılbunun başına gelmekle ilgisi yok erkemler cinsel isteklidir ne demek bu normal insana göre azgın onun elinde olan birsey degil ki nefsi istekleri içindir erkeklerin ne kadar cinselliğe meilli oldugunu biliyorsun eger esinden rahatsızsan ayrıl
Soran+1 yılKorkuyorum boşanmaya ama eğer bana yaptıklarını kanıtlarsam o hapishaneye girer bende rahat ederim diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılniye korkuyorsun zorla mı evlendirdiler
Soran+1 yılAilem ve çevrem bunu öğrenirse benim için çok kötü olur ondan korkuyorum ayrıca adamda psikopatın teki ne yapacağı belli olmaz
Cevap sahibi+1 yıltamam olarak nedenini bilsem ona göre yorum yapacamda
Cevap sahibi+1 yılseverek mi evlendin görücü usulu mu aile zoru ile mi
Soran+1 yılBaşka bir nedeni yok işte benim Ailem doğulu eğer eşimden bu sebeple boşandığımı duyarlarsa benim için çok kötü olur
Soran+1 yılGörücü usulü ile evlendim maalesef
Cevap sahibi+1 yılsenin tek sorunun cinsellik mi
Soran+1 yılTek sorunum cinsellik birde şiddet görüyorum ama ona cinsellik olayına taktığım kadar üzülmüyorum benden yapamayacağım bazı şeyleri istiyor
Cevap sahibi+1 yılcanım kardesim sana söyle diyim sana sen 3 turlü ölürsün
1 eger esinden aranızdaki sorun neyse şikayet edersen ailen mudahale edicek
2 cisi belki eşin bir yolunu bulup tutuklanmaktan kurulcak
3 ailene söylesen ailen sorun çıkarcak
eee sonra
Soran+1 yılNe yapabilirim şikayet etmesem de ölüyorum her gün şikayet etme mi diyorsun yani buna razı mı olmalıyım?
Cevap sahibi+1 yıl
cinsellik erkek karakteri dir nasıl diyim sana erkege calışmak mecburi ise cinsellikte mecburidir ailen bu duruma karsı gelicek tabi
Cevap sahibi+1 yılher gün mü istiyor
Soran+1 yılEvet her gün istiyor maalesef Ailem en büyük korkum zaten onlar olmasa bir dakika yanında durmazdım cinselliğinde bir sınırı var çok sıkıldım bu durumdan
Cevap sahibi+1 yıldogu gelenekleri farklıdır sen şikayet etsen bile oralarda adınız çıkıcak aile baban abin vs karsı çıkmayacak mı o senin kocan insan kocasına böyle yapar mı demiyecek mi hadi şikayetin bir işe yaramadı bide bunun geri dönüşü var
sen sıkışmış kalmış en fazla ölümü kapına cagırırsın
Cevap sahibi+1 yılnamaz kılıyor musun bilmiyorum ama Allahtan yardım işte seni duycaktır
Soran+1 yılÖlüm zaten bana eninde sonunda gelirde nasıl gelirse gelsin artık olmadı kaçarım Aileme de rest çekerim yapacak bir şey yok onlar yüzünden zaten bu hale geldim burada anlatamayacağım meseleler var. Sen benim yerimde olsaydın ne yapardın?
Cevap sahibi+1 yılbide dogu insanlarında en öncelik cinselliktir genel bizim oralarda 1 kişinin en az 7 cocugu var 1 adamın 3 karısı var 32 cocugu var şaka yapmıyorum
- +1 yıl
erkek yyapıypsa bişey elbet bir bildiği vardır taktik maktik yok bam bam baam...
:D
İlişki yapmiyacaksan boşanma boşanmayacaksan adama istediğinde ver
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok istekli birisi vede ben ilişki yaşamak istemiyorum diye beni zorluyor resmen tecavüz ediyor çok zor bir durum başına gelen bilir ancak boşanmakta istemiyorum seviyorum onu ama bunları yapması beni çok yaralıyor
şaka misiniz lan siz 😂😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılyargılanmaz ama ayrılık sebebi evet
01 Yorumla- +1 yıl
Cinsel saldırı
hapis cezası verilir.
mağdurun şikâyetine bağlıdır.
+1 yılZorla yapiyorsa evet, en sz 10 sene yer..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSert seks mi yoksa zorla mi
11 Yorumla
Soran+1 yılZorla yazmışım ya oraya
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. en iyisi siz ayrılın.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılhergünmü yapıyor? sunuz yaptıgında kaç defa?
00 Yorumla Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. İstemediğin şeyi zorla yapamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılama sende birşey yapmıyorsan tabi
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim?
Cevap sahibi+1 yılhangi konu da yani seks yapmak için mi yoksa yapmamak için mi
Soran+1 yılOnun her an istekli olmasını engellemek için illa boşanmak mı gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılhayır tabi ki ama sende ona ayak uydur yani haftanın belli günleri ona zaman ayırın sonra rahat edersiniz
Soran+1 yılHaftanın her günü istiyor ayarı yok maalesef
Cevap sahibi+1 yıltamamda işte haftanın her günü istiyorda işte sadece seks için biraz zaman ayır ne yapıyorsa yapsın sende rahat edersin
+1 yılYa ceza evine düşerse
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet yargılanacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende mı trolsun :D
07 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim trol falan yaşadıklarımdan bahsediyorum herkesi trol zannetmeyin gerçek hayatlarda var burada bizler bilgisayar karakteri değiliz
Cevap sahibi+1 yılbır arkdaşıma da sordum da eşisın sonuçta boyle bırşey olamaz gıbı ışı tecavuz ettı dıye bışe olur mu ama ılışkıler ıyı gıtmıyor geçınemıyoruz falan dava açılır da ılışkıde tecavuz olur mu değişik bır soru bakalım :D ne olacak
Soran+1 yılTabi ki artık eşinde olsa zorla ilişkiye girdiğin zaman tecavüz sayılıyor ama eğer kadın ispatlarsa bir araştır bu konuyu istersen
Cevap sahibi+1 yılsoruyu soran sensın ama araştıracam e şimdi ayrılıga doğru gıdecek yanı oyle mı? ayrılma düşünüyorsun sanırım
Soran+1 yılKararsızım ne yapacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıle ılışkıye gırmeme cezası gıbı bırşey olmayacagına gore :D konuş eşinle ıstemıyorum de ya da şu sıkla bu sıklıkla olsun de kabul etmezse ya da sen ıstemezsen ayrılırsınız buyuk ıhtımal hanı ayrılmanızdan yana değilim ama senı sadece seks ıçın kullanıyorsa kotu davranıyorsa ayrılma deme
Cevap sahibi+1 yılTecavüz olarak suç kapsamında olmasa bile ortada bir suç unsuru var mutlaka bir yaptırıma tabi tutarlar
Rızası olmadan ilişkiye girmek istemiş yanı baş vursan bır takım yaptırımları olabılır canım bu kadar bılgı edındım
+1 yılAyrılın
00 Yorumla
+1 yılesini memnun etmeyeceksen niye evlendin o zmn
12 Yorumla
Soran+1 yılMemnun etmek için mi uğraşacağım ben her gün onu hayır
- +1 yıl
Her gun se haklasin ole sey olmz
Gizli Üye(30-35)+1 yıltecavuz kacinilmazsa zevk almaya bak
22 Yorumla
Soran+1 yılNe zevki ya ne saçma zihniyet bu zorla zevk falan olmuyor nasıl kadınsın sen bana destek vereceğine saçma sapan konuşuyorsun
Cevap sahibi+1 yıliyi de bacım adam senin esin. niye istemiyorsun ki?
Demir don giy
02 Yorumla
Soran+1 yılBu dalga geçilecek bir olay değil her şeyle dalga geçiyorsunuz hayatın gerçeklerinin farkında değilsiniz neyse...
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılsen bilirsin
00 Yorumla
+1 yıleşin derken :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence hayırr
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi