Eşim zorla yapıyor?

Eşim doymuyor bir türlü. Cinselligi bende seviyorum ama azı karar çoğu zarar demişler. Esimle haftada 3-4 gun yapıyorduk. Karşılıklı istek dogrultusunda. Hergün yapmak istiyor. Ikimizde çalışıyoruz. Ben hem iş hem ev işleri derken iyice yoruluyorum. Bundan dolayı kendisiyle cok konustum ama bana kızdı. Son zamanlarda da zorla yapıyor. Beni birden alıyor üstümü çıkarıp direk giriyor. Ön sevişme falan da yok. Canim yanıyor. Haliyle benden güçlü. Karşı koyamıyorum o an. Kaçamıyorum elinden. Kendisi zevkini alıyor, boşalıyor ben ise çektiğim acıyla kalıyorum öyle. Ben canımın yanmasıyla yaparken kendisine bana boyle davranmaya hakkin yok. Davranışlarını duzeltmezsen yollarımızı ayırmak zorunda kalacağım dedim. Ben boyle deyince zaten yanan canımı hızlı gel gitlerle daha çok yaktı. Zaten mümkün oldugunca kendisi zorla yapmaya baslamadan önce duzenli olarak dozajında yapiyorduk. Yatakta isteklerini yerine getiriyordum ama doymuyor iste. Böyle davranması hem fiziksel hem de ruhsal olarak canımı yakıyor. Ne yapmam lazım? Neden böyle? Yeni evli değiliz. Son zamanlarda böyle. Kendisiyle şu an konusmuyorum, soguk davraniyorum ama umrunda değil.
Eşim zorla yapıyor?