Sorum erkeklere! Kadınların ağzına orgazm olmaktan zevk alıyor musunuz? Yutulmasını mı isterseniz yoksa çıkarılmasını mı?
Ben ne zaman yutsam saniyesinde kölem oluyorlar :))
Ben ne zaman yutsam saniyesinde kölem oluyorlar :))
zevk alırım tabıkıde aslında orada onemlı olan yapman değil nasıl yaptıgın nasıl baktıgın nasıl ergegı ıstedıgın nasıl aklını aldıgın orada bır bakışın senı ıstıyorum ergegım becer benı demekten daha etkılı olabılır bıda erkeklerı çıldırtır hormonları uçurur
Bir kadının oral seks sonrası partnerinin ağzına boşalmasını istemesi ve akabinde partnerinin spermlerini yutması, o kadının partnerine duyduğu güven ve tutkunun önemli bir göstergesidir. Böyle bir şeyin kendilerine yapılmasından pek çok erkek haz alır.
Kölen filan olmuyolar. sana öyle gösteriyorlar. bir daha yut diye... ayrica bu köle yapmaz insani. aşk köle yapar..
ağzın içine orgazm olmak ne ya.. ağza boşalmak, ağza attırmak onun adı asdfghasd
Attırmak he 😂😂😂
döllemek.. dölle boğmak
:D :D :D
@AşkıHakan allah herkese istediği yere boşalmayı nasip etsin asdfasdf :D
Kaçırdık yorumları bea 😂 boşalsak artık
Tadı nasıl sen bilirsin 😂😂😂
@AşkıHakan senin de kaderin buymuş kardişim asdfasdfsd
Hiç boşa boşalmam ben
Cevap
51Cevap
Agzıyla boşaltsında tadı hoşuna gidiyorsa yutsun orası ona kalmış igrenc bence
zevk almak kelime partnerimin kini yutmaktan da onun benimkisini yutmasından da deli gibi hoşlanıyorum funda.
Evet severim hatta boşarişkende git gele devam girtlagina dayıcaksin tam gelirken küçük diline fişkıtıcaksın
Yutan kadın her türlü fantazide açık demektir :) ben olsam bende ilgiyi arttiririm ama fantazinin boyutları da değişir :)
Ekmek almaya gidemeyen, fake kızların hayal dünyası da çok genişmiş.
Ya da gerçeksin ama çok sıradanmışsın ki "her yaptığımda kölem oluyorlar" diyorsun.
peki sen sperm yutmayı seviyormusun yoksa kölen olsunlar diyemi yapıyorsun
evetç Yapmışlığım çok var. Kızlar daha çok ağza oturmayı sevıyor. Onalrda da boyle bır hastalık var. Bende de agza bosalma hastalıgı var. Hepsını yutturuyorum.
malesef en büyük fantazim bu. yutmasına gerek yok ben son damlasınabkadar boşalayım sonrası önemli değil
seve seve kölen olmak isterim
benide kölelerinin içine kabul et ne olur
Yoo oral seks tamam ama ağza yüze saçma bence ama göğüsletin arasına süryetek oraya olsbilir
Gözlerimin icine baka baka ımmm diye yutuşu beni bitiriyor. Cidden kendimden geciyorum o an
Ağzına boşaltıp yatmasını isterim tabiki. Senin gibi sevgilim olsun istiyorum 😍😍
evet ben zevk alıyorum cogu kadın yutmaz ama gecen sene guzel bır 2 ay gecırdım tanıstıgım kız bosalacagım zaman gırtlagına kadar alıp oyle bosalttırmıstı acayıp zevk aldım hepsınıde yuttu ozamandan berı aklımdan cıkmadı
Bir bayanın tohumlarimi yutmasini çok isterim hiç yaşamadım
Ben yaptırmam kadına yaparım kadına bende hakaret oral yaptırmak
he a q tek sen yutuyorsun sanki hemen köle oldular sana :) Ben her partnerime yutturuyorum hiçbirine köle olamadım vay a q ya :D
Oral bambaşka bir dünya.. kendimden geçiyorum.. boşalma ağız içi dışı farketmez
Sazan avı sezonu açıldı çökün yoruma erkekler 🐟🐟🐟🐟🐟
ayrıntıdaki şeytan?
'Ben ne zaman yutsam saniyesinde kölem oluyorlar :))'
Tabiki yutulmasını ve diliyle başını yalamasını severim boşaldıkdan sonra
ağza boşalmak çok aradığım bir şey değil, zorbalık gibi geliyor bana kuzum
Orgazmı ellerimle yaşatmayı seviyorum ama benimkini çıkarmadan bpşaltıp yalayıp yutana bayılırım
Köle falan olman diz çöktürüp saçları ele avuca alıp o gözleri zevkten pörtletip kadının ağzına fışkırtmayı severım
Bir hatun yutuyorsa, hatunun ilgisini sıcaklığını ve samimiyetini anlarsın ki bu her zaman artıdır
Yutulmasını. yuttuktan sonrada emzik gibi emsin. sen emer misin?
Ben çok iğrenç buluyorum.
ne miğde var helal olsun
Yuttururum ve kölem yaparim
Her önüne gelene veriyor musun
Sen sevdiğin için mi yutuyosun
Kole tayfasina bende katilabilirim
oluyorlar ki yapıyorlar
istemem ben ağzına vermeyi
vajınaya boşalmak ve yalamak
ee tabi sonunda * var :) :)
bayılırım, kölesi olmam ama
Oyle bir tecrubem olmadi icin bilmiyom