Doğum sonrası kadınlarda cinsel isteksizlik, vajinanın genişlemesi, göğüslerden süt salgılanması gibi unsurlar cinselliğinizi nasıl etkiledi? Çocuktan Önce nasıldı?\ Çocuktan Sonra Nasıl OLdu?

bir kere hamilelik manyakligi denilen durum vardir karin siser bir gun iyi uc gun kotu bu doguma kadar bir saat iyi 9 saat kotu kizgin kirgin kiskanç olayina doner. cocuk sezaryense adam gibo sevisemexsin orasi burasi acir uzerine cikamaxsin olmaz vs. beklersinki iyilessin. zaten ilk bebek kizsa gaz garanti aglar aglar aglar, normal dogumdan sonra 40 gun sonra sistem kullanimda agri sizi olmaz ama alt takimlar gitmistir, eh iste zevk verirde eskisi gibi degil bosver caktirma ama memelerle iynarsin sut gelir, icsen bir turlu icmesen bir turlu, ozeti cocuk 1.5. iki ydina gelir sende dolusundur bomba gibi patlarsin ikinxi yola koyulur al dana kafadan 4 yil afam gibi srks olmaz olunca hatunla atan duzelir olmayinca sinirler gerilir kavgalar baslar. cinsel hayat iki kisiyi bir evin icinde tutan zamktir. cocuklar ise iki tahta parcasonin birbirine gectigi zivanalardir.
En iyi gorus bence
Velndegimizden beri zaten sikintiliydi simdi hamile zaten bisey olmuyor cocukdan sonra zaten olacagi yok bosanacagim zaten cunku evlenmenin esas amaci uremek ve nefisi koreltmek tamam cocuk isi halloldu ama digeri insani zorluyor yasayacagin kisi yoksa sabrediyor kendini tutuyorsun ama evli olunca hic olmadigi zaman daha da zor oluyor hic katlanilmiyor ayni evi paylasan arkadas gb kimse ev arkadasi olsun diye evlenmiyor degilmi kimse demesin ask sevgi icin evlendim yalanin alasi bu herkes cinsellik icin evlenir oda olmayinca evlenmenin bir anlami kalmiyor bilmem anlatabildimmi
anladığım kadarıyla sizin cinselliğiniz çocuk olmadan da sıkıntılıymış eşinizle konuşmayı denediniz mi bu konuyu?
Konusmak sorunu cozmuyor sorunun cozulmesi icin bir sorun oldugunu kabul etmek gerekir gencler evli olmayanlar okursa bunlari siz siz olun evlenmeden once herseyi en ince ayrintisina kadar konusun utanma cekinme felan olmaz eger konusmadan anlasmadan seviyorum diye evlenirsen sonunda ayrilik kesin ask sevgi bir yere kadar gerisi yatak odasindaki mutluluk
Peki mesele nedir abi? Görücü usulü mü evlendin? İstersen mesaj atayım?
Bu nedir ya evlilikten cocuk yapmaktan korktum. Size cocuk vermiş 9 ay karnında tasımıs kadın ses cıkarmamıs adam cocugun oradan cıktıgı aklıma gelıyo mıdem almıyor dıyor. Erkekler gerçekten igrenc yaratıklar. Bencıllıkten oleceksınız. Kadın yoruluyor vakıt ayıramıyorsa gorevlerınızı yerıne getırın de yormayın. Meme artık onların olmuyormus. Sızın evladınız o memeyle besleniyor. Hayranlık duyacagıza ya da düşünceli davranacağınıza bundan sikayet ediyorsunuz. Allah eşin de hayırlsını, düşüncelisini nasip etsin.
Helal olsun güzel yorum
Hayat çok zor sevgili arkadaşım
çalışmak zorundayım
ve çocuğum da öyle bir çocuktu ki
gecede 15-20 kez kalkıp sabah 5 gibi kesin kalkış yapan
gel de cinsellik düşün
öyle zamanlar oldu ki çocuğu beşiğine koyarken o arada ayaktayken çocuk kucağımda uyumuşum düşün yani
Cevap
37Cevap
Cinselliğin çocuklar la ya da başka şeylerle pek alaksi yok karşılıklı sevgi saygı bittiğinde insanlar biribirini daha az arzuluyor kadınlar çocukla birlikte ikiye üçe bölünüyor ve karşısındaki es anlayissiz sa onun bu heryere yetişme çabasından ona destek olmuyorsa sorunlar başlıyor...
yani çocukla değilde karşılıklı saygı çerçevesinde gelişirse ve iki tarafta verici olursa ki bu hep kadından bekleniyor malesef zamanla seks zevkten çok ihtiyaç giderme olarak görülüyor kadında sadece aman yapsinda sussun diye bakıyor olaya cinsel açıdan tatminsizlik aldatmalar ve bir çok şeyin kapisida aralanmis oluyor?
Çocuklarımı seviyorum ama onlar olduktan sonra Cinsel hayat adeta bitme noktasına geldi bizde. Eskiden benim olan o göğüslere şimdi dokunamıyorum bile. Çocukların geç saate kadar oturması yorgunluğu kat kat artırıyor ve o zaman yorgunluktan sonra bırakın başka yerleri kol bile kalkmıyor. Özellikle de benim gibi eşi çalışan erkekler durumu daha iyi anlarlar. Eş çalıştığı için çocuklara bakmaya gelen anne ya da kayınvalide evde olunca sıkıntı bir kat daha artıyor. Kısaca marş basmıyor artık
Çocuğa kimin baktığına bağlı. gece uykusuz kalan kalan kadın emziren kadın altını temizleyen kadın olursa babaya da avucunu yalamak düşer o Yüzden anne baba eşit bakacak ki cinsellikte aynı kaldığı yerden devam etsin.40 güne her şey normale dönüyor zaten :)
Haliyle olumsuz etkilenir ama çocuk var zaten onunla uğraşmaktan cinselliğe sıra gelmez pek. Ama çoğu erkek çocukla uğraşmayı kadına bıraktığı için boş bakkal misali aklı cinselliğe kayıyor. Sorumluluk üstlenirse bu sorun pek göze batmayacaktır. Zamanla kadın da vücudunu toplayınca kaldığı yerden devam edecektir sıcak saatler 😅
Guzel bir soru :) genelde, cocuk sonrasi ciftlerden biri isteksiz ya da yorgun olabiliyor. belki ciftler arasi cocuga zaman ayirmada paylasim yapilsa iki tarafta mutlu olabilir. Simdi kadin calisip eve gelsin, cocukla ugrassin, yemekle temizlikle ugrassin, adam isten gelip tv karsisinda futbolunu izlesin sonra sicak bir yatagi olsun diye beklesin. Yanlis tamamiyle. Iki tarafta anlayis ve toleransla yaklasmali birbirine..
Etkiledi ve boşandık😕 Sorun kadın da değil erkekte biraz kadına yardımcı olsalar ne yorulur ne de kocalarını ihmal ederler.. Ortada bakıma anneye muhtaç bir bebek varken ilk öncelik tabi ki bebeğin erkek bunu farkedip kendininde sahip olduğu bebekle ilgilenip biraz yükü alsa bence ona bir bebek veren adama nasıl taptıklarını gösterebilecekler😉
Bence konu yorgunluktan ibaret değil. Kadının aklı şaşıyor. Önceliklerini tamamen unutuyor. Çocuğun oldu tamam. İlgilenmen lazım ona da tamam ancak bu cinselliğe neden mani olsunki? Orasına bakarsan bir sürü erkek de çok yorucu işlerde çalışıyor bütün gün. Bu bahane mi şimdi?
Kadınlarınki açık ihmal. Başka birşey değil.
ilk zmnlar hc istek olmuo tamamen soguyosun aylarca boyle devam edio ta ki adetin gelene kadar adetin geldimi isteğin de oluo hazr hissedıosun tam olarak
aynen haklisin
bir kaç erkek yorumu gördüm şok oldum neymiş sezeryansa üstüne çıkamazmışsın orası burası acırmış normalse altta iş bitermiş tek kelimeyle iğrenç eşimi sevdim bir kere daha bebeğimiz olduğunda o kendisi beni rahatsız etmek istemedi canımı yakmak vs saygıyla karşıladı her süreci hayvanca beklentilere girmedi evet 1 2 yıl etkiledi ama karşılıklı saygı sevgi ve tutkuyla şu an eski haline döndü evlilik sabır ve karşılık anlayış işidir bu cinsellikte de böyle
Yorumları okudum hiç iç açıcı değil. Bana saçma geldi. Bayan ya da erkek fark etmez çocuk cinselliği etkilemez. Kariyer peşinde koşarken çocuğa ve eşine zaman ayıramayan kadınların en büyük derdi çalışma hayatının bayanlara uygun olmayışı. Devletin bu konularda duyarsız oluşu. Is yerlerine kreş zorunluluğu bile yokken bayanlari çalışmaya teşvik etmek ne kadar gerçekçi.
Kadın doğumdan sonra kendini annelik duygusuna kaptırıp kutsal sınıfa girdiğini düşünüp erkeği iptal ediyor. Doğumdan önce istediğin gibi kullandığın göğüslere dokunamıyorsun bile. Herşey yarım yamalak oluyor.
Bu saydıklarınin bir etkisi yok açıkçası daha farklı bir konuya temas edeyim ya da ekleme yapayım bunlara , gece boyu uyumayıp gündüz uyuyan , gunduzde is te olan es , ya da seksin ortasında uyanan bebek , haaa birde büyüdüğü zamanda sıkıntı :) uyumasını bekleyene kadar uykuda kalan eşler :)
Annenin önceliği çocuk olduğu için erkeğini ikinci plana atması normaldir. Cinsellik eskisi gibi yaşanmıyor çocuk anneyi yordupu için eşe vakit ayıracak gücü kalmıyor. Aldatmanın önemli unsurlarından biri budur.
bir yorumda ben yapayım
çocuk yokkken cinsellik normal denebilir ( sürekli bir acıyor mantığıyla ilerlendi ) buna rağmen ilk çocuk oldu cinsellik azaldı bende iş stresi felan derken kavga gürüldü anlayışsızlık felan isteksizlik başladı ( ikimizde çalışıyoruz ev işlerinede yardım ediyorum ) 2. cocuk oldu cinsellik nadirleşti kavgalar arttı ev işlerini yapar oldum ufacık şeylere bile sıkıntı yaratmaya başladı cocuklar durmuyor çünkü bendede sertleşme problemleri var artık isteksizlik hat safhada olan bu karşındaki evin bütün yükünü alıuyorum diyor artık anlaşamıyoruz felan durum bu
Allahııımmm 😍😍😍 Şu fotografa bak. Budur. Baba ortada bebiş ve anne. Bebiş agliyo anneyle baba çaresiz :D Çok tatli ya.
beni çocuk değilde konu etkiledi ya evlenmicem 😐😑😥
Pluskafa sen aseksüel değil misin ya 😂😂
Yok valla gayet normal aklı başında bir dişiyim
özelden konusursaniz iyi olur
Yerinde olması gereken her şey yerinde sorduğun sorulardan ve ergence laf sokmaya çalışıp engellemenden tanıdığım kadar yorum yapıyorum
Söyle üstüne vazife olan bir durum yok ki ha gelip senin söylediklerin de belli
yoo ssli de atabilirim yani Saçma saçma konuşup sağa sola saldırmaman için
hayır sensin son sorundan da belli olduğu gibi ben sadece rahatsız olduğum neyse gider açık açık söylerim.
@Pluskafa hayır beni rahatsız eden herkes böyle olmak zorundayemiş gibi davranman
@Pluskafa okudum ve saçma buldum senin de bu durumu savunmanı eleştirdim
@Pluskafa ama demek istediğin bunu tatmayın kaldı ki vajinal orgazm tatmadan da ihtiyaç duyulur burada soru olarak sorabilirsn
@Pluskafa çünkü ihtiyaç onun için o kadar kişiden tepki gördün
@Pluskafa evet haklıyım keşke soruyu silebilsen 😂
@Pluskafa ben canım istediğinde susarım
Daha cocugum yok ama olursa cinselligi etkileyip etkilememesi cokta problem degil. Eşim rahat bir dogum yapip çocuğumuza iyi baksin yeterli. Amac evlat cocuk oncelikli olmali ve saygi duymaliyiz.
Yanlış bilgiler. Çocuk olduğunda zaten Allah insana öyle bir irade veriyor ki ilişki aklının ucundan bile geçmiyor. Birde doğumdan sonra eşinin özel yerine bakmayın iyileşene kadar. Normal doğum zaten en iyisi. Vajina kendini toparlıyor ve hiç bir sıkıntı olmuyor. Sadece sıkıntı bebeklik bitip çocuk anneyi babayı bilirse basbaşa kalmak zor oluyor. Kıskanıyor yaklaştırmi yor işte böyle. Ama gülü seven dikenine katlanır
Genişleyen vajına ve anne şevkatiyle yaklaşan eş işleri zorlatırıyor
#red
yok be sana oyle geliyor
hard lazım buna
Ya bunlar nasıl yorumlar.23 yaşındayım, kız arkadaşım benden 6 ay büyük. Zaten evlenirsek kız çökermi diye düşünüyordum, bide hamilelikten sonra bu iş çıktı başıma. Napayım evlenmiyimmi acaba, bunlar nasıl yorumlar. Acayip korktum
çocuk olması aslında güzel ama çocuğun doğumundan sonra seks yapmak sevişmek çok zor oluyor yaa
olumsuz etkileyebilir herhalde. bebek ağlar felan bakimi vs.🙄
Ben ikisini de idare ederim. Problem olmaz.
Bumudur budur...
Bazı kadınların çocuktan sonra baya bir süre ilişkiye giremedikleri ve korktukları görülür ama normalde bir ay içerisinde girebilir
Erkeklerde etkilenen bir durum olmazda kadınlar çoçuğa çok düşkün oluyorlar kocanın bir hükmü kalmıyor. Erkekler hep hazırdır
keske evlenseydim ben her turlu mutlu ederdim cocugumuda esimide.. :(
abi oyle dyonda ben evden hic cikmiyomki zaten. ickim sigaram kumarim gece hayatim kari kiz ortamim yok. sade efendi durust bir insanim. kimseye bir zararim yoktur.
ALLAH (C. C.) tanda korkum var. geriye bsey kalmiyoki zaten 😊
ayrica benim ailem yok abi. oyle bir ozlem varki aileye. simdi evlenme sansim olsa simdi evlenrim.
Sirf aile olsun diye yapilan evliliklerin sonu hep husran sana tavsiyem eger evlenirsen asla tavsiye etmiyorum ama sen genede evlenecem diyorsan evlenecegin kisiyle herseyi konus en inve ayrintisina kadar utanma cekinme olmadan yoksa sonu iyi degil basina gelmeyen bilmez ama sen dikkat et
cok tesekkur ederm abi. bunu yazdim bir kenara
Beni olumsuz etkiledi yaklaşık 1 yil boyunca hiç istekli olmadim o halleri aklima geldikçe kötü oldum sonra da bir 6 7 ay falan onun gönlü olsun diye yaptım
Ya işte saçma ama çocuğun ordan çıktığı aklımda kaldi hep o gözümün önüne geldi sonra çocuğu emzirmesinden dolayı göğüslerine dokunamaz oldum hep sütlü yani o eski heyecan o tutku kalmadı
Tövbe yarabbi, evlenmesekmi ne yapsak
son derece kotu bir sekilde sanirim ewli arkadaslarda bu konuda muzdaliplrrdir
Tabiki etkiliyor yüzde oranında bayagi bir düşüş oluyor ama tabi devam etmek için uğraş vermek gerek:)
bu soruya cevap verıp evleneceklerı evliklikten vazgecirmeyecegim :)
@Pluskafa burda mı anlatayım
@Dilara995 neye evet dedin anlamadım :) sadece burda anlatamayacağımı ıfade etmek ıstedım
@Dilara995 burda anlatmam ozel hayata gırıyor bıraz :)
Kadının %80 lık kısmı artık çocukları oluyor
Yorumlardan sonra evlenmeden soğudum
olumlu etkileyecegini sanmam
evli değilim çocuğum da yok 😄
Korkunç yorumlar.. Çocuk yapmamak en iyisi.
söylemem
Soyle soyle ayni dert
@beyazorkide ? Beni tanıdım mi -)
@İfouryou06 tanımadım tanımak istemiyorum :D
Beni danudunmi
evlwnmedigim icin bilmiyorum
çoğu kişi sıkıntılı iş ben karsiyim
neye?
çocuk olmasına ben çocuk yaptırmam hayatını zindan edemem
evet
sende keske dogmasaydin. fazlalik yapıyorsun bence bu hayatta.
nerde angarya iş varsa ona yariyorsundur sen
kotu etkiledi
Açabilir misiniz biraz?
@hidden_as cocugu birinci plana koyuyoruz cunku
@hidden_as arada oluyor
Görüş sahibi peki eşinle sevişmeden önce sütünü boşaltıyormusun mutlaka yoksa memelerini hiç açmadığın oluyor mu
@compkeeper acmiyorum
Meme ucundaki koyulaşma düzeldi mi ve ne kadar sürede düzeldi
@compkeeper 5-6 ay kadar
Bazı kadınlarda emzirme için meme ucu küçük kalıyor bebeğin ağzına gelmiyor ve silikon uçlar kullanıyor seninde böyle sorunun oldu mu
@compkeeper hayir
@compkeeper gerek yok
Tamam teşekkür ederim
nedenbkiz
Evli değilim pekte düşünmüyorum
Bebek olunca cinsellik bitiyor.
cocugum olmadı ama cogunluk bence etkılenmez
Etkilenmedi
Adeta bitti :(
Böyle birşey oluyormu ya
Olumsuz etkileniyor bence
Etkiler
etkilemez seks hep güzel olur
Olumsuz etkiler bir sore
Evli değilim.
Dogum yapmadim asfgh
Çocuğum olmadı ki
Sorunun çocuğu olanlara yönelik olduğunu idrak edemedin sanırım?
Yavaşladı
etkilemez ;)
Sıkıntılı
Neden
aynen er
azalır sanırım
daha guzel oldu
neden?
guzeldir
kadin oluyo tam anlamiyla
evlimisin sen
napcan o zaman evlende gel