3 yıllık evliyim.1.5 yaşında kızım var. Eşimin dövmesi yok sövmesi yok aldatma huyu yok ( p*rno izlemesinin ve dışarıda kadınlara bakmasının dışında ) içki kumar olayı yok ama yok ya hep bir şeyler eksik hep yarım. Ne ben ona şöyle candan eşimmm diyebildim ne o bana. Bir kere şöyle içten sarıldığını öptüğünü bilmem. Bakışları bile boş boş bir yabancıya bakar gibi. Gözünde benim dışımdaki herkes haklı olur haksız olan haklı olsamda yine ben olurum. İlişki istediği zamanlar süt dökmüş kedi gibi olur ilişkiyi yaşadıktan sonra tam bir odun. Suratsız hep beni ve ailemi küçük görür kendide kendini gördüğü kadar büyük bir insan olsa neyse diyeceğm. Sevmediğini resmen hissediyorum ama dile getirmiyor kadınlık hissi sonuçta bir erkek 3 yıldır aynı evde sevmediği hissini veriyorsa sevmiyordur. Ayrılmayı çok istiyorum ama maddi gücüm yok çalışayım diyorum evlendikten sonra ms hastalığım çıktı aşırı halsizlik var hep kendimde çalışma gücünü bulamıyorum iğne günümden ertesi gün kolum kalkmıyor. Girdim bir kısır döngünün içine çıkamıyorum. Boşanınca kızımı almasındanda korkuyorum. İlişki yaşadığımız günlerin dışında iki yabancı gibiyiz çok soğukluk var. Ailesiylede hiiiiççç anlaşamıyorum çok fitne fesat bir ailesi var. Ailemlede görüşmüyorlar zaten. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum ailemin evi olsaydı gelirimizde iyi olsaydı bir dakika durmazdım. Kızım ananesinin yanında daha mutlu zaten. Babası çok ilgisiz asla oyun oynamaz konuşmaz eğlendirmez ot gibi yanında oturur.Çok mutsuzum çokk
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir evlilik yapmak zorunda kaldım.. eşimi hiç sevmiyordum ona güvenmiyordum... ama evlenmeliydim!!! daha nikah kıyılmadan dedim ki ben bu adamı çok seveceğim... her gün vaz geçmeden gözlerinin içine bakıp ama istisnasız her gün onu ne kadar çok sevdiğimi söyledim hep... tüm hayatımı silip onun hayatında sığıntı bir hayat sürüyor olmama rağmen vazgeçmedim bundan şehirdeydim köye geldim okul okuyordum bıraktım geldim arkadaşlarımla görüşmem yasaklandı... sabah 9 akşam 5 hep dışardaydım evden dışarıya adım atamaz oldum.. evde de öyle bir umursamazdı ki işten gelir yatar kalkar yemek yer kahveye gider ordan köy odasına geçer gece 2 ye 3 e kadar gelmezdi evliliğimizin ilk günleri dahil... evde kalırsa ilgilendiği şey telefon ya da televizyon olurdu ne bir gezmemiz vardı ne başka bişey maddiyatımı karşılar ötesiyle ilgilenmezdi.. ama ben vazgeçmedim her gün inatla onu sevmek için çabaladım.. en sonunda bir işe yaramadığını anladım :/ vaz geçtim onu sevmeye çalışmaktan ama ne oldu biliyor musun 5. senemizde artık onun beni sevdiğini hissediyorum.. :( ama ben onu sevmiyorum.. belki alışkanlık belki bilmiyorum ama bazen yanında olmak hoşuma gidiyor ama yine de kaçmak istiyorum ondan uzaklara gitmek kendi mutluluğum için çabalamak.. şu an ben onsuz planlar yapıyorum o kendini planlarıma dahil etmeye çalışıyo planlar yapıyor filan insanlar değişebilir.. eğer kalmak istiyorsan dene değişmeyi dene ve değiştirmeyi.. sevmeyi dene.. sonra onun seni sevmesine çalış.. boşanmanın önünü tıkayan şey hep çocuk oluyor.. onu düşününce gidemiyor insan biliyorum ama kararsız kalma bu daha da kötü yapacak seni.. ya kal savaş ya gitmeye karar ver ama artık karar ver olur mu? karara vardığın an vazgeçene kadar mutlu olacaksın ama ben gibi sürekli vazgeçersen bir ömür mutsuzluğa mahkumsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah insanı eşiyle malıyla veya çocuklarıyla sınarmış sabredenlerden ol vazgeçenlerden değil Dua et mutlaka ki her şey ama her şey Allahın iradesindedir üzülme
28 Yorumla
Soran+1 yılBencede neden eksilemişler. Doğru söylüyorsun canım bazen böyle çok doluyor insan dertleşecek insanlar arıyor bende buraya yazdım
- +1 yıl
sorun değil tüm dünya bana karşı olsa sahibi Yanımdaysa ☺
anladim ama burda nefsi icin sana kotu dusunceler aksettirenler kafani karistiracak yorumlar hatta ahlaksiz teklifler olabilir ,, bak 3 sene olmuş eskiden neler neler çekenler varmis hala da var ne eziyetler gorunler sen guzel yonlerini gör ve Allaha siğın kalben istersen düzelir her şey emin ol ☺
Soran+1 yılGüzel yönleri yok ki gündelik hayatta. Odun gibi tv izler telefonda takılır sohpet muhabbet ilgi alaka sıfır bişey anlatırım dinlemez bile. Hadi beni geçtim çocuğumla bari oyunlar oynasa ilgilense konuşsa bir anne olarak en çok benim hoşuma gider. İyi yönleri çok kötülere kıyasla aldatmaması dövmemesi vs ama duygusal olarak hiç bir iyi yanı yok hastalığımın başlangıcında sağ kol bacak tutmazken sallana sallana annemin koluna girerek gittim ve hastalığımı öğrendim ben ogün eşiminde yanımda olmasını beklerdim ama eşim yattı uyudu biz gidincede uygunsuz filmler izledi. Hayatımın en zor gününde yanımda yoktu zevk peşindeydi annemin omuzlarında ağladım doktor ms hastasısın diyince
- +1 yıl
onun sevmekten anladigi bu kadar demek ki seninle ilgisi yok sen Allaha yönel Namaz kilmiyorsan Namaza basla Kuran oku Meal oku beseri ask bir merdivendir Gercek Aska unutma perdeyi görme perdenin ardinda ne sirlar gizlidir isyan bayragini cekmek inan cok kolay ben Kurana sarilip agladigimda gercekten huzur bulurum kalp ancak gercek sahibi tarafindan mutlu edilebilir Züleyha annemize bak neler cekmisti Hazreti Yusufa olan aski yuzunden iki gözünü bile kaybetti ama o vazgecmedi sadece onu sevmeye Allahtan dilemeye devm etti sonunda duasi kabul oldu Yusuf ona es oldu gozleri acldi guzelligi geri verildi lakin o yusufu artk görmüyordu bile çünkü Allahin askina ulasmisti 😍 bak bunlari bana yazdiran Allahtir
Soran+1 yılPırlanta gibi yüreğin var canım çok sağol güzel yazıların için derdimi dinlediğin için
- +1 yıl
Rica ederim umarim söylediklerm kalbine isler uygularsın Nurlu günler ☺
+1 yılsizin en büyük sorununuz iletişim sanırım bunun en büyük nedeni de ailelerinize toz kondurmamak, geçmişte yaşanmış olaylar sizi uzaklaştırmış birbirinizden, en önemlisi oturup konuşmanız aileler ne derse desin onlara tamam deyin siz bildiğinizi yapın aksi taktirde gün geçtikçe daha kötü olursunuz...
ilişkinize zarar veren kişiler yüzünden tartışmayı bırakın senin annen bunu dedi senin annen bunu yaptı gibi şeylerden kaçının ne derse desinler yuvanıza sahip çıkmaya bakın...
yazdıklarınızı kendimce yorumladım yanlış birşey yazdıysam özür dilerim00 Yorumla
benimde basimdan gecti ve fazla dayanma cekilmez bir hal alir sonra dayanacak gucun kalmaz dayanamazsin sonra kafana cok vurursun benden sana tavsiye
durma bir dakika bile cocugun icin dusunuyosan merak etme daha ana yavrusu deblet zaten sana verir cekilmezse cekme112 Yorumla
Soran+1 yılSende mi evlenip boşandın? Çocuk var mı kimde kalıyor
Soran+1 yılBence çocuğun yeri annesinin yanı sakın alma bırak annesinde kalsın sen istediğin zaman gider görürsün ama annesiyle yaşasın
- +1 yıl
neden benimle niye yasamiyo onu aciklarmisin
ben her biraktigimda neler yasiyorum hic tahmin edebiliyormusun bir gecede 6 sefer yanina gittigimde ve her biraktigim dua ederek goturuyorum aglamasin diye
biz babayiz evet bayanlara gore duygusuz ama encokta biz yikiliriz kendi icimizde ama cocugumuz bilmez gormez cunki babalar dusemez cunki babam dusmez gucludur derler ama bir gozyasi akmasi beni canli canli mezara koysalar bukadar koymaz bana
yasamayan bilmez
hergece goz yasi dokmek hosuma gitmiyo
yeri geldi canimdan bile vazgectim ama oglum aklima gelince hep vazgectim
Soran+1 yılYanlış düşünüyorsun. O eski eşinin karnında büyüdü her anına her saniyesine annesi tanık oldu doğum acısını annesi çekti emzirirken zorluğunu annesi çekti yemedi iştahı kapandı annesi üzüldü hasta oldu annesi sabaha kadar başında bekledi siz annesiyle ne olursa olsun kendinizi kıyaslayamazsınız sende anne değilsin anlamazsın kadın değilsin anlamazsın. Biriyle evlenince alıcam diyosun sen sanıyormusun annesi gibi üstüne titreyecek her şeyin en iyisini düşünecek onu annesi gibi yetiştirecek yeri gelicek yemeyecek yedircek giymeyecek giydircek? Asla öyle olmayacak sen işe gidip çalışıcaksın bütün gün cici annesiyle kalacak gönlün rahat edicek mi?
Soran+1 yılTamam sende babasısın ama şunu artık kabul edin hukuk bile kabul etmiş. Küçük çocuğun yeri annesinin yanıdır eğer annesi yüz kızartıcı suçlar işlemiyorsa. Ha büyür 18 yaşına gelir nerede isterse orada yaşar. Ama yetişkin olana kadar annesinde kalmalı sen zaten işe gidip çalışıyosun sen yetiştiremezsin ki gün boyu yanında duran annesi olucak
- +1 yıl
sen burda bizleri hic bisey yapmiyo goruyosun bostan korkulugumuyuz biz babalar sizlerin gozunde nedir cok merak ediyorum acikcasi
biz babalar sizlerin gozunde duygusuz hicbisey yaramayan sabah ise gidip aksam eve gelen ihtiyaclari karsilayan bir ROBOT galiba bukadar dusurmeyin
anne calismiyomu yapmayin siz anneler acikca soyluyorum sizlerden daha cok dusunen daha cok duygusal ve herseyini dusunen bir bireyiz
tamam hatalarimiz yanlislarimiz olabilir evet ama sizlerinde var buda bir gercek
bazi babalar vurdum duymaz babalar herkesi ayni kefeye koyma lutfen % 70 si sizin gordugunuz gibiyse
kadinlarin % 80 nide vurdum duymazdir.
yapmayin bukadar vurdum duymaz olamazsiniz siz butun bayanlari adalete cagriyorum
lutfen 5 parmak bir olmadigi gibi herbabayi ayni kefeye koymayin lutfen - +1 yıl
anne karninda tasidi acisini cekti emzirdi diyosun burdanmi kendinizi savunuyosunuz
bak bayan siz oaciyi cekerken babalar neyapiyodu alemmi yapiyodu siz orda dogururken biz dokuz doguruyoruz. aksamlari eve gelince ve geceleri sizler yoruluyosunuz diye geceleri bizler kalkiyoduk sizler uyuyun diye bunu yapmayin lutfen
bukadarda duygusuz olmayin yapmayin boyle - +1 yıl
evet annelik cok buyuk bir mertebe saygim sonsuzdur bizleride anneler dogurdu ben anneleri sirtimda tasirim can feda ama sende boyle konusursan kirici yipratici olursun
%70 lik bir oran icin geride kalanlaridami yakicaksin yapma boyle dusunme
sizler kadar on planda olmasakta sizlerden daha dusunceliyiz bunun sende farkinda olmaya davet ediyorum lutfen
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
30Cevap
baştan sona okudum allah yardımcın olsun yaşamadan kimse bilemez zor bir durum ama sorunun nerden kaynaklandığını bulmaya çalış bu psikolojik olabilir senden kaynaklanan bişi olabilir yani vardır mutlaka bişiler olmadı bu durumlar için psikiyatriler var onlarla görüşmeyi dene
10 YorumlaAdına çok üzüldüm. Dertleşmek istersen ciddi anlamda seni dinlerim. Maddi, manevi elimden gelen birşey olursa eksik etmem
07 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
Ne demek üzme kendini. Hayattaki kızın, annen, baban senin en büyük armağanın unutma sakın. En büyük zenginliğin bunlar. Geri kalanlar da umarım yoluna girer. İstersen bana yazabilirsin seninle konuşur ortak çözüm yolları arardık. Dertler hepimiz için, bugün ben seni dinlerim yarın sen beni dinlersin. O yüzden çekinme istediğin zaman yazabilirsin
Soran+1 yılProfil resimlerine bakınca pekte yazasım gelmedi açıkçası
Soran+1 yılBen öyle demek istemedim. Kendi resmini neden yüklemeyip sevişen insanların hem kapak hem profil fotoğrafı yaptın bu yüzden dedim
- +1 yıl
Sen kendi resmini ya da ismini paylaştın mı bizlerle? Ben neden kimliğimi ve fotoğrafımı hiç tanımadığım insanlarla paylaşayım mecbur muyum? Ayrıca kendi fotoğrafını paylaşan binlerce üye var yazabiliyor musun hepsine rahatlıkla. Dediğin şeyler ciddi anlamda çok mantıksız ve sana hiç yakıştıramadım beni tamamen hayal kırıklığına uğrattın.
bu boyle devam etmez.
ailenin evi yok mu anlamadim?
ms hastaligin iyilesmiyor mu?01 Yorumla
Soran+1 yılHayır bu hastalığın tedavisi yok. Kalıcı hastalık ilerlerse kör olabilirim yürüyemeyebilirim konuşma güçlüğü çekebilirim ama çok ilerlemesi lazım. Ailemin evi yok ailem derken bir annem var zaten
+1 yılzamanla tamamlarsınız birbiriniz, ilk yıllarda eksiklikler olur zamanla oturur inşallah ilişki,
bencil biri adam eşiniz,
sabırlı ol Allaha sığın dua et,00 Yorumlaİlk defa böyle uzun yazıyı okudum bu olay çok oluyo nedense ülkemizde allah yardımcın olsun
10 Yorumla
+1 yılYanlış seçimler yanlış hayatlar. Sabır etmekten başka bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm gerçekten, Kadınların bu yüzden ekonomik özgürlüğe sahip olması gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılAllah sabir versin insallah durumunuz duzelir iyi anlasirsiniz bisanmakta care degil iyi dusunmek lazim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılinan adına üzüldüm şimdi.. ne desen hak bu adama.. peki bu ilişkinin tabanı nasıl oldu. istersen konuşalım. takip et
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl hayat be, Allah yardımcın olsun
23 Yorumla
Soran+1 yılAminn ot gibi hayat işte.24 yaşındayım ruhum eşimin yanında 50 falan
- +1 yıl
Sabret diyeceğim de zaten sabrediyorsun Allah sabır versin, eşinede hidayet nasip etsin ne diyeyim.
Soran+1 yılAminnn.
+1 yılayrılmak yerine ot gibi bakanı aşk gibi bakmasıı sağlamalısın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun yuva yıkmaya değil düzeltmeye bak bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah yardımcın olsun Allah sabır versin
eşin ile hiç konuşmayı denedım mı
ona böyle yapmaması gerektiğini söyledin mi00 Yorumlasen eşine yetmiyormusun neden böyle bişey yapıyor
014 Yorumla
Soran+1 yılbir anlasam
Soran+1 yılCinsel bakımdan mı?
Soran+1 yılHayır bitek o yönden hiç sıkıntımız yok. Duygusal anlamda bizim sıkıntımız
Soran+1 yılBelkide bitek cinselliğimi seviyor. Duygusal olarak bana birşey hissetmiyor
Soran+1 yılOnuda denedim.3 ay yaklaştırmadım gitti p*rno izledi
Soran+1 yılBencede :(
Soran+1 yılBaşkasına gideceğimle tehtit edersem bunu mahkemeye delil olarak sunar kızımı asla bana vermez vermemek için elinden geleni yapar iftira bile atar mahkemede
+1 yılAllah yardımcın olsun be abla !
00 Yorumlaazap ama seninki tatlım yaa
01 Yorumla
+1 yılSeninle aynı kaderi paylaşan çok
03 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle acil şifalar diliyorum.. Üzüldüm
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Ama sen kendini bırakma olurmu
aile evine dön bir süreliğine
015 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğun düzeni iyice bozulucak daha küçücük beşiğin falan birsürü şeyin taşınması gerekiyor birazdaha büyük olsaydı giderdim zaten en azından varlığımın kıymetini belki anlar diye
Soran+1 yılBenimki pek yalvaracak bir tip değil tanısan anlardın gururundan ödün vermez çok ağır takılır gidersem bitebilir de bitmeyebilir de valla kafam öyle karışık ki ne dediğimi bende bilmiyorum.
Soran+1 yılBilmiyorum belkide benimde göz dağı vermem lazım daha sıcak olması için denemek lazım çocuğum az daha büyük olsaydı keşke düzeni bozulur şimdi
Soran+1 yılYok ona o kadar muhtaçmışım gibi hissettirmiyorum defalarca boşanmak istedim kabul etmedi çantamı hazırlayıp çıkıyordum kapıyı kitledi kilidi cebine attı bir şekilde istememde halletmiştik. O cesaretimin olduğuna emin aslında o hiç boşanma taraftarı olmadı hep ben istemiştim şimdide kızımla tehtit ediyor boşanırsan alırım vermem diye
Soran+1 yılYa maddi durum babanın daha iyiyse?
Soran+1 yılEşim nafaka vermem ben diyor sana bide ayrılınca para mı vercem ben çocuğun ihtiyaçlarını karşılarım diyor. Yeterki karşılasa bana vermesede olur ama bir zaman sonra karşılamaz biliyorum
Soran+1 yılbir gün şu cesaretimi toplayıp ayrılıcamda bakalım ne zaman. Dul kadınlarada hiç iyi gözle bakmıyorlar hep çıkarları için arkadaşlık kuruyorlar hayat çok zor boşanmış kadınlar için özellikle bu devirde
Soran+1 yılBen sonumuzu hiçte iyi görmüyorum ama gidişata bakılırsa boşanıcaz gibi geliyor. Hakkımda hayırlısı böyle buz gibi bir adamla ömrümü çürütmek istemiyorum gencim daha ben annemin yanındayken daha mutluyum her aktivitemi annemle yapıyorum heryere annemle gidiyorum ya da tek gidiyorum eşim hep evde oturmak istiyor hiç bir paylaşımımız güzel anılarımız olmuyor hep 4 duvar. Kızım bile annemin yanında çok daha mutlu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşver değişir elbet bu durum
00 Yorumla
+1 yılAllah yardimciniz olsun
00 Yorumla
+1 yılDertleşmek isterim bende aynıyım 🤔
00 Yorumla
+1 yılKac yasindasin o kac yasinda
04 Yorumla
Soran+1 yılEşim 31 ben 24
- +1 yıl
Daha gencsin bosan baska biri denkgelir illaki?
Soran+1 yılBekara karı boşamak kolay :)
- +1 yıl
Ne alaka 😊
+1 yılyaşın genç daha boşan
00 Yorumlayazdıklarının tamamını okudum ne diyebilirim ki
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulü mü evlendiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Aşk evliliği yani?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılokumadım ama üzücü bir durum olduğu kesin
00 Yorumla
+1 yılMaşallah roman allah yardım etsin sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Yazik sana be gulum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir mutsiz sen değilsin
00 YorumlaEşim yok
00 Yorumlasabır diliyorum:(((
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Vardir canım
00 Yorumla
+1 yılCocuk ypmaydn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılhayırlısı
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026