Eşimle 3.5 senedir evliyiz şöyleki ben sekste sınır sevmiyorum özellikle argo beni baya zevke getirir ama benim eşim asla küfür etmiyor yatakta bile , kaç defa dedim ben böyle zevk alıyorum die ama adam etmiyor yani kuru kuru git gel yapıyor o kadar asla oral yapmaz benim yapmamı da istemez ne ayak bu konuşma der bana da sessiz yapmak ister sebebi nedir çok merak ediyorum böyle seks mi olur hadi küfürü geçtim güzel söz bile söylemiyor hani çok güzelsin aşkım seni seviyorum istiyorum gibi bilinç altı nası bi adam bu sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayBu anlattığın şey aslında birçok evli kadının zamanla yaşadığı ama genellikle dile getiremediği bir konu: cinsellikte duygusal ve bedensel paylaşımın eksikliği. Sen açık, istekli ve ne istediğini bilen bir kadınsın ve bu çok değerli. Eşinle arandaki temel sorun, sadece fiziksel bir uyumsuzluk değil; aynı zamanda duygusal, zihinsel ve iletişimsel bir mesafe gibi duruyor. Sen bir bağ kurmak, hissetmek, duyulmak istiyorsun. Oysa eşin sanki bu alanı sadece bir “görev” gibi görüyor ya da belki de kendi içinde bastırılmış, öğretilmiş bir şeyleri var ve seksin doğasını yanlış yorumluyor.
Bazı erkekler, cinselliği “ayıp”, “sessiz”, “kontrollü” bir alan olarak görerek büyüyorlar. Belki geçmişinde bastırılmışlık, belki bir tabu var. Belki de senin isteklerin ona “uç” ya da “fazla” geliyor olabilir ama bu, senin yanlış olduğunu göstermez. İsteklerin gayet sağlıklı, tutkulu ve net. Sorun, seninle uyum sağlayacak şekilde gelişmeyi reddetmesi. Sana "bu konuşma ne ya?" gibi cümleler kurması da hem seni küçümsüyor hem de kendi sınırlarını sorgulamak istemediğini gösteriyor. Bu da ilişkiyi çift olmaktan çıkarıp tek yönlü hale getiriyor.
Birlikte olduğun kişi, senin arzularını küçümsememeli. Seni zevkten uzaklaştıracak kadar soğuk ve ilgisiz davranıyorsa, bu sadece bir seks sorunu değil, empati eksikliği de var demektir. Cinsellik bir oyundur, bir dildir, bir paylaşım biçimidir. Güzel söz, övgü, bakış, dokunuş, argo… bunların hepsi seni sen yapan şeyler. Ve senin zevkini anlamaya çalışmayan biriyle yıllar geçtikçe bu eksiklik daha da büyür.
Belki eşin cinsellikte bastırılmış biri, belki bilmediği için uzak duruyor ama bilmek istememesi, seni de bastırmaya çalışması sağlıklı değil. Bu konuyu tekrar konuşmayı denemelisin ama onu suçlamadan, “şunu istiyorum” yerine “şunu hissettiğimde mutlu oluyorum” gibi bir dille. Değişime açık mı, yoksa hep böyle mi kalmak istiyor — işte asıl belirleyici nokta bu. Eğer hâlâ hiçbir şey değişmiyorsa, çift terapisi düşünebilirsin. Çünkü evliliğin sürdürülebilir olması için sadece sevgi değil, tutku ve uyum da lazım.
Senin ihtiyaçların yanlış değil. Bu ilişki seni yok sayarak devam ederse, zamanla duygusal olarak daha da yalnızlaşabilirsin. Ama unutma: bu senin suçun değil. Belki de artık onun da gerçek bir şekilde yüzleşmesi gereken duvarlar var. Peki, bu konuda onunla en son ne zaman ciddi ve kalpten bir konuşma yaptın?
12 Yorumla
Soran11 ayHiç bir zaman konuşma yapmadım yatak dışında asla böyle muhabbetler etmeyiz o an, haz duyduğum an kulağına fısıldadım söyle bana ne yapıyorsun şu an derim ama cevap yok. Yani şöyle kafasındaki kurduğu cinselliği yaşıyor benimle ama benim de sanırım kendi gibi kafamdaki dünyayla bağ kurup zevk almamı istiyor sanırım
Bide şu var beni küçümsemedi öyle nie böyle şeyler istiyorsun vb gibi bir konuşması da olmadı sadece bilmiyorum etmiyor ama argonun dışında güzel sözde söylemiyor anlamadım gitti
Cevap sahibi11 ayBiraz odun sanırım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)11 ayKadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır ve cinsel ilişkiye girdikten sonra bu istek katlanarak artar. Yani senin istekli olman, orgazm olmak istemen gayet normal 😊 eşinin ise pek istememesi, genelde senin başlatan taraf olman. 10 günde bir olması tipik elde edince sıkılan erkek tipi. Bu sadece o değil, genel erkeklerde böyledir.
ayrıca bir cinsel ilişkinin kaliteşs erkeğin aldığı zevk ile doğru orantılıdır.
diğer taraftan😊😊05 Yorumla
Cevap sahibi11 ayOrgazm fiziksel bir şey değildir. Penis içinde gel git ile bu iş olmaz😊 orgazm psikolojiktir. Kadının ruhuna hitap edecek, konuşarak onu isteğe getirecek ve en son hamlede birleşme olacak. O zaman 3-4 dk içinde üst üstte deli gibi boşalır ve resmen erkeğinin kulu kölesi olursun 😊😊
Soran11 aySen o kadar yazmışsın ama yanlış anlamışsın kral 😂 ben argodan bahsetmiştim ama gene de teşekkür
Cevap sahibi11 ayAkıllı erkek psikolojik olarak deli edip sonra harekete geçer 😊😊
Oral da yapması lazım ama o tadı alamamış. O tat hem bizi hemde sizi deli eder😊😊 işini bilen kadınlar kendi tat ve kokularından müthiş hoşlanırlar. Hiç bu tadı tatdın mı bakayım 😊😊
Cevap sahibi11 ayArgo da önemli. Demek istediğin senin nasıl deli olacağını tespit edip o şekilde seni deli etmek. Yoksa ileti geri orgazm olmam imkansız
Cevap sahibi11 ayBen genel olarak yazdım gizlicik 😊😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 11 ayyoktur r evet
00 Yorumla Öyle seks yapmaktansa mastürbasyon yaparm daha iyi. Farklı çılgın sınırsız tabusuz fantezili olmalı sexxxx. Küfür hakaret ezici sözler de olmazsa olmaz. Rutin sexxxx bir yere kadar bence biyerden sonra monotonluk kaçınılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayyaslariniz kac ki balim. Yani konusup anlatmazsan derdini neler sevdigini falan biraz zor hani agzini bozamiyorsa bile karakterinden dolayi hani nelerden hoslandigini soylebilirsin iste surama dokun soyle yap vs..
12 Yorumla
Soran11 ayYa diyorum diyorum yapmıyor işte kendi bildiği gibi yaşımız da ben 28 oda 34
Cevap sahibi11 aybirbirinizin ilkimisiniz. Canim olmaz ama boyle tek tarafli konusup ortak yolunu bulmaniz gerek sen ne seviyon o ne seviyor biraz o biraz o boyle boyle zevk alacaksiniz iste ikinizde. Bir keresinde de sen yonet kontrol sende olsun bide oyle dene ne bilim degisiklik farkli seyler dene fantezi oyuncaklar vs deneyebilirsin surpriz gibisinden yapabilirsin artik kelepce mi alirsin baska seyler mi hani biraz gaza getirmen lazim belki de acilmasi lazimdir hani bilmiyom tabi tanimiyorum da esini yapisini karakterini nasil biri sen daha iyi bilirsin ama ben Şu an oyle fikirler veriyorum sadece yine sen daha iyi bilirsin tabi
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkesin libidosu yüksek olmaz ve bazi insanlar hanım evladıdır evlenmeden önce ten uyumuna dikkat etseydiniz keşke
02 Yorumla
Soran11 ayO zaman da yoktu da ne bilim işte belki düzelir dedim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O ilişkiyi sanal olarak yaşatmak mümkün tabiki eşinin ilişkide doyle yapcam böyle doyuracak diye sana küfür ederek tahrik ilişkin daha zevkli geçmesini sağlar demekki olmuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Offf varya küfür hakaret vurmalı sıkmalı böyle nasıl anlatayım net de yazamıyorum ama neler neler var seks de zevke getirecek kadını o an çıldırirdin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayadamin yapisi demek ki boyle sakin olgun ciddi falan yapamiyordur ne diyim adami da komple degistiremezsin ki simdi ksdjf nasil biri ki normal hayatta kisilik karakter olarak falan dinine ibadetine de bagli biri mi mesela namaz falan
04 Yorumla
Soran11 ayHayır pek değil ben eşimden daha dindarlm aslında ibadet konusunda, ama ahlak olarak o çok çok üstün birdir ağzı düzgündür temiz iyi niyetlidir bilemiyorum belki de sekste bile beni temiz gördüğü için argo kullanıp kirletmek istemiyor anlamıyorum bu konuları asla da konuşmaz
Cevap sahibi11 ayaynen oyle dusunuyor olabilir esisin sonucta esime boyle seyler nasil derim falan diye dusunuyorsa onun gozunde tamamen yanlistir ki zaten guzel bir sey aslinda netice olarak ne guzel esine o. spu bilmem ne demektense boyle sessiz sakin olmakta guzel ama tabi karsindaki kisi tam zitini sevince problem oluyor iste
Soran11 ayAynen evt ama mesela aşkım seni seviyorum çok güzelsin vb de diyebilir onu da demiyor konuşma sessiz ol der nie bu kadarı ya
Cevap sahibi11 aykonsantre oluyor galiba dur bozma adamin konstantrasyonunu ksdjf kisa mi surer nasil genel performansi peki
Gizli Üye(30-35)11 ayBir taraf seksteki o sonuca giden süreci seviyor diğer taraf ise o sonucu istiyor direkt. Ten uyumundan ziyade arzularınız çok zıt, sıkıntılı bir durum.
04 Yorumla
Soran11 ayHeh evt bakış açın doğru
Cevap sahibi11 aySeksteki zevklerinize hic konuştunuz mu ciddi bir şekilde?
Soran11 ayHayır
Cevap sahibi11 ayAma en başta çözüm için bunu yapmalısınız.
Oha be tam istediğim karı 😄😄 ne eğlenirdim ya küfürler sıra sıra orallar saçından çekmeler boğazını tutup nefesini kesmeler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySekste afedersin ama düşman gibi davranmak daha iyi. Bir kadını yatakta öyle ucurursun.
Mutfakta aşçın ama yatakta... pundur karın. Senin sana ait
03 Yorumla
Cevap sahibi11 ayBir yorumda biri ahlak demiş ama yatakta ahlak ne alaka çok sacma. zaten adam kocan senin. Senin helalin
Soran11 ayİşte bende tam olarak onu istiyorum ben ona giynir süslenir her pozisyona girerim ama o stabil ve ben sıkılıyorum
Cevap sahibi11 ayYa gençsin ve kadınlığını yaşayıp yaaştmak istiyorsun. Kadın, erkeğini baştan çıkarıp hayvana çvirmekten keyif alır. Bedeninde var bu. Ruhunda var.
O erkeği çıkarmak ayrı zevk veriyor olmaçlı
Gizli Üye(45 üstü)11 ayBende senin gibiyim benim eşimde ayni seninki gibi.. ne camasirlar kiyafetler aldim hala bile ic camasiri alisverisini ben yaparim. Ama bizmki zevksiz iste
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBence eşin sakinlik seviyor ama ilişki konusunda bir tık bencil davranıyor gibime geldi seni iyi doyuruyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayMecbur sana yol gözüktü biz isteriz bize böylesi denk gelmez çok yanlış kişilerin elindesin bana denk gelseydin varya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySenin gibi esi bulmak zor ,💫😇 peki farkli hayallerin fantezilern var mı argo disnda uçuk
00 YorumlaKarekteriniz farklı ten uyumunuz yok ya o senin istediğini yapacak ya sen onun ama biri mutsuz olacak mış gibi olacak
02 Yorumla
Soran11 ayHm öyle diyorsun yani, bence de yok işte itekleye itekleye tak fişi bitir işi tarzında o
11 ayBu dediklerini zaten eşine soylemene gerek yok. Konuşmadan oral yapmadan seks olur mu? Bu konulara uzak o belli. Yol yakınken çaresine bak derim.
00 YorumlaTanışalım istersen hiç duymadığın küfürler var bende
00 Yorumla
11 ayEvet maalesef eşimle Senin ten uyumun yok o evlilikten bir b** çıkmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aykadınlar sert davranmayınca oral yapmayınca ruhsal ve bedensel olarak tatmin olmakta zorlanıyor. sen kendin biraz ısrar edip başlat saçını elinde tutsun vs. :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
11 aySeks yaparken konuşulur mu ya adam haklı😂
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı.
11 ayoğlak burcu mu? veya çok mu dindar
00 Yorumla çok çirkinleşebiliyorum ben yatakta :]
00 Yorumla
11 aySaygı duyuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. sen ne seviyorsun diye sor bir seferde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayAman aman evlerden ırak
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayMoralini bozma Şehmuz abii.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayCuckold deneyebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayOnu yoldan çıkarıp istediğin hale getirebilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oral sız olur mu mk
00 Yorumla
11 ayHak ettiğini vermeli hafta da kaç sizde
00 YorumlaGeçmiş olsun
01 Yorumla
11 ayOff ne hatunlar var be
00 Yorumlaböyle de çok rutin ve sıkıcıymış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı.
11 ayMuhtemelen yok
01 Yorumla- 11 ay
Üzücü
11 ayOdunmiş ah ah ben olacam orada
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayDesene hiç zevk alamıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayEsine de acik açık vahsiyim de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayHala aynı mı?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında