bazı kadınlar zevk alıyomuş bazıları almıyomuş diye biliyorum ne bu işin aslı
evet
hayır
bazen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Alır neden almasın biraz araştırırsanız anüs v çevresinde yoğun oranda sinir bulunduğunu bilirsin
Zevk alır ama vaginadaki gibi olmaz çnkü vaginada clitoris denilinen bir nokta var ve zevk almasına yarıyor hani kadınlar istekli olunca kabarıyor ya o kabarma tamamen clitoris ile alakalı
evet almyolar esime arkadan girdim hic begenmedi acidan kivrandi durdu. bida girmek. istedim icine. almak istemiyo sadece delige baski yapiyo olusum. hosuna. gidiyo.
Sen yapamamışsındır zart diye girmişsindir.
@gıcıksavar sen cok biliyosun. gecmisimde. cok got siktim kocum ben. biliyorum. nasil girildigini. kendini. kasiyo kasincada. zor. giriyo basi giriyo devamini koklicem canim. aciyo diye altimda kivranip bagiriuo. oncekilrr lap diye aliuodu. erekgide kizida
Herşeyden vazgeçtim de şunu sormadan edemeyeceğim kendi cinsinizden olan birinden nasıl etkileniyonuz hani nasıl bir psikolojiniz varda bunu bünyeniz kaldırıyor bir çeşit hastalık mı? :(
Hem neden bu soruyu sordun? anladığım kadarıyla yeterince deneyim sahibi de olmuşsun (erkekli kadınlı) e cevabını da kendin vermişsin yukarıda zaten Amaç ne?
@gıcıksavar soruyu bnmi sordum. sorana git sor
Bilimsel aciklamalara gore konusuyorum. Kadin analdan zevk alamazlar. Erkekler zevk alabilirler cunki yine cinsel organlarini kulanirlar ama kadinlarin anali cinsel organi olmadigindan piskolojik olarak zevk aldiklarini sanirlar.
Evet zevk alıyorum
normal ilişki kadar zev k alıyomusun ya da o farklı bir zevkmi biraz açarmısın aydınlanalım
Cevap
6Cevap
Şuana kadar 7 farklı kadınla bu anal olayını yaşadım. Hepside bana aşıktı... zevk almıyorlar. Ama kadın aşıksa tüm herşeyiyle senin olduğunu göstermek adına erkeğini mutlu etmek adına gözünü kırpmıyor... bikere canları çok acıyor. Ve sen oraya boşaldığında o sıcaklığı hissetmek o aitliği yaşamak zevk veriyor sanırım kadına...
Cevabını kendin vermişsin. Bazıları alır bazıları almaz
Erkek yapmasını bilip, anal esnasında bir şekilde kadının klitorisini uyardıktan sonra pekala zevk alıyor kadınlar!
Denemedim denemem karşıyım
tamam deneme karşısın anladım ama fikrini belir bir kadın bunu yaşadıgında zevk alırmı acaba
Almaz bence. Çünkü masturbasyonu bile önden yapıyoruz çünku cinsel istek cinsel organdan gelir. Arkadan istek bile gelmiyorki zevk alınsın. Kızların anal tercih etmesinin sebebi kızlık zarını korumak ve sevgilisini mutlu etmektir. Ama bunu yaparken sadece acı hissederler. Acıdan zevk alan kesim zevkli oldugunu iddia eder. Bu kadar bilgiyi denemeden nerden biliyorsun diyiceksen 4 yıldır bu sitedeyim ve gunluk hayattada kızlarla konustum bu konuyu.
açıklama için teşekkür ederim konuyu araştırmış ve kızlarla konuşmuş bir arkadaştan baya bilgi aldık şu açıklamayla şu an hayır önde aksini iddia eden kızlarımız varsa yazsın :)
@msmkedick tabi doğru bence
Vardır belki :P
senmisin yoksa o aranan kişi )
Çok azı alıyor bende partnerim istemediği sürece anal yanlısı değilim
Yoktur bence
bende öyle düşünüyorum ama açıp bakarsan bu sitede bile bisürü var çok zevkli diyen kızlarımız. siz denedinizmi hiç
yaptıgım kadınlar ınlıyordu zevk alıyoalr tabıkı yapmasını bılceksın
Yapmadım hiç iğreniyorum ben.
İğrenç bence, Hiç işim olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar