Bekar erkekler regl nedir adet nedir biliyorlar mı?
Tüm bekar erkekler kadınların aylık yaşadıkları regl dönemini yani adeti biliyorlar mıdır?
Tüm bekar erkekler kadınların aylık yaşadıkları regl dönemini yani adeti biliyorlar mıdır?
Biliyoruz..
Hatta bazılarımız aştı, günü geldiğinde pasta, çikolata alıp öyle gidiyoruz:
(Nerden baksan iki sene önce, evde)
+ Hoşgeldin..
- Hoşbuldum
+ Oo saçları şekil yapmışız?
- Evet, nasıl olmuş?
+ Kimin için yaptın bunu?!
- Ha? Ne?
+ Başka biri var, biliyordum..
- Hö?!
+ Zaten sevmiyosun da beni, allah cezanı versin.Homur homur..
- ...
...
- Çikolata aldım sana.
+ Hiiiiii? :) (Sarılır)
- Biz hiç ayrılmayalım tamam mı?
+ ...
- Tamam mı dedim, adi herif..
+ Nası yani ya?
güzel açıklamışsın vallahi reglin ilk günleriymiş anlaşılan :)
en ince ayrıntısına kadar biliyorum , en nefret ettiğim yanı pis kan diye tabir ediyorum kendi açımca ve o pis kanın kokusu beni Öldürüyor!
nefret ediyorm ya...
kız arkadaşm varken mutlaka o bikini bölgesini regl öncesi almasını(kıllar vs) sürekli ped ve iç çamaşırı değiştirmesini en önemlisi sürekli duş almasını istiyordum işte o zaman koku biraz olsun önlenebiliyordu :)
koku olmaz bu kişiliğe bağlı titiz olmazsa böyle olur dikkat edecek insan biraz dimii :)
ee yani , allahtan benm hatun dikkatliydi..bu yazdıklarımıda ondan ogrendim sayılır.koku olayı ise 16 yaşındayken beraber oldugum bi kızdan kalma hatıradır..sonraki ,kız arkadaşım ise bu dediklerimi yapıordu da allahtan temizdi..
zaten işin psikolojik yanlarını anlatmıyayım..alıngan ve sinirli olabileceğiniz anları felan ...off offff çekilcek dert değil,dokunan bir dokunmayan bin pişman oluyor :D
biliyor musun 6. siniftan beri biyoloji dersi goruyor erkekler de :D orada ureme konusunda anlatiliyor :D ayrica sevgilisi olan her erkek de pms tribi yemistir
ben sevgilimle konuşmadm hiç böyle şeyleri herkes konuşmazki
24 yaşında çocukmu bilmem ama 3 gün değil 5 ile 7 gün :)
bu agresif halimle güldürdün süpersin :)))
sen çok çekmişsin anlaşılan :)ayy canım çikolata çekti gece gece niye yazdın nereden bulacam :(
buldum buldum küçük ama idare ederim artık petito çikolatam :) cüzdanımda buldum :) sevgilim şuanda yolda yarın kavuşacağız inşallah :)
şimdilik güzel ama haftaya vizeleri düşündükçe hayat güzel olmuyor pek :( herkes ders çalışıyor ben kızlarsoruyor.com da :)
biliyorum 28 günde bir oluyorlar ve o dönemler de çekilmez hal alıyorlar mümkün oldugu kadar uzak durmak lazım
bencede :(
uzak durmaktansa yardımcı olman gerekir asıl
psikolojik olarak üzerlerine gitmemek gerekir anlayışlı olmak gerekir sonuçta hormonsal bir olay
Bence eh bilmeleri gerektiği kadar biliyolar zaten.. En merak ettikleri şey ayrıcada bayağı bi uzmanlıkları vardır bence çoğu kızdan fazla..
hele o reklamlar yok mu ... aaah ahh ! Yiğenimle ne zaman markete gitsem eline bi ped alıyor ve markalarını bağıra bağıra söyleyip ondan almamız için ısrar ediyoo .. ısrar etmesi değilde ben başka reyonda o başka reyonda olunca gülsem mii bozulsam mı arası bişey oluyo insanların bakışları üzerime çevrilince : D:D
Not yiğenim 4yaşında bir erkek...
ee zamanla öğreniyolar işte her ayrıntişni yaa.. Buda böyle bir anımdır : ))))
Biliyorlar genelde bilmeyen birine denk gelmedim kardeşim şu an 15 yaşında mı ne 2 sene önce bile biliyordu ilk bana söylediğinde çok utanmıştım.Zaten ped reklamlarını falan anlamayıp merak edenler oluyor kardeşim anneme soruyordu yanımdayken arada bir de bana soruyordu çok sinir oluyordum çok utanıyordum.
bende ilkokul 5. sınıfa gidiyordum okey reklamı vardı annem babam dedem annem oturuyoruz ben okey ne diye sormaya başladım merak ettim tabi bunlar söylemediler okey reklamındaki adam gibi heryerde okey diye bağırıyordum ee söyleselerdi nerden bileyim :) hoşuma gitmişti reklam sonra fırçayı yedim babamdan sustum :( :)
ooo çocukların agzında bile geziyo cnm.. bilmemeleri anormal olurdu..=)
bilmeyen kaldı mı ki :D
evlisi bekarı kalmadı bunu bilmeyen...:)
Bence sadece derslerden biliyorlar (+ .
Valla cinsel konulara normal derecede eğilimi olan herkes bilir. Eğer erkek meraklı ise biraz ansiklopediler yutar, senin bile bilmediğin ayrıntıları bile öğrenir. Sapıklıkla alakası yok. Bilgi güzel şey. :)
biliyordur okulda ögrenmemişse eyer şayet arkadaşları biraz büyüyünce anlatıyor erkeklere böyle die mutlaka ögreniyor öyle böyle
ben erkek olsam bilirdim :)) erkeklerdede böyle birşey olsa keşke aylık hep kadınlar çekiyor bu nedir ya :)
Biliyordum ama nasıl bir şey olduğunu sevgilimden öğrendim o dönemlerde pek yakınında olmuyorum yanındayken paso çikolata verip kaçıyordum
Neden bilmesin? Bu durumu herkes biliyordur elbette.
bunu ben biliyorum bazen bu yüzden sinir olduğum bile oluyor
niye sinir oluyorsun
duygular;)
bilmeyen var mı diye sorsaydın sanırım güzel olurdu
ana okuluna giden çocuk bile öğrenecek yakında :)))
Siz ne biliyorsanız bizle ilgili, biz de o kadarını biliyoruz sizle ilgili
Duymuştum bir zamanlar,hatırlıyor gibiyim :P
çok sinirlisin regl mi oldun ? :)
vayyy görülen etkileri bilenler bile varmış :)
Biyoloji dersinden biliyorum :)) Hehe
maalesef bi yerden öğrenmiştim xD
şaka mısın?:))
hiç duymadım ne O ?
ciddi misin? :)
aynennn kardeşim tebrikler ;)
bilirler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar