Özel Günler & Hijyen Erkekler regl ne biliyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sevgilim sanırım bilmiyor ahaha söylemeye çalıştım anlamadı Güncellemeler+1 yıl Ya da belli etmedi Erkekler regl ne biliyor mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İzAtes Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bilmeyen kişinin olduğunu sanmıyorum. Ki zaten bilmeli. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet bence de şaşırdım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl zamanında kızlar gizlcie regl toplantısına çağırırken erkekleri de çağırsalardı keşke 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 10, sınıfta öğretiliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 7? Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum ama biyolojide evreleri falan anlatılıyordu. 7. Sınıfı unutmuş olabilirim Yorumla
duygyu Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl yalan bizden iyi biliyorlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyle düşündüm ama bilmiyorum Yorumla
Kediqueeennn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bilmeyen s@laktır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 10. Sınıfta öğretiyorlar bu ne yapıyor anlamadım ahajdf Yorumla Unilibirgencadam +1 yıl Miyavvv ( şöyle kedim olsa keske) Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl KS sağ olsun bilmediğim bir tek özel bolğede kaç tane tüy var 😂🤦🏿♂️ 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ay Sevgilim bu siteden uzak dursun Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl 😂😂😂🤣🤣 Bncede sen ona ögret 😂 Yorumla Soran +1 yıl Öğreticem Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Aferin 👍 Bizimkiler bişi demiyor git araştır öğren der hep 🤦🏿♂️ Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim canımı istesin Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Kıskandım bn Gidiyom 😂 Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 1,5b cevap paylaştı. biliyodur da bazi kizlar devlet sırrı gibi anlatmaya calisiyo 🙂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyide anlatmadım Yorumla srtcbrk +1 yıl al işte anlatmadan nasil anlicaz mubarek 🙂 Yorumla
apolloreis Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 508 cevap paylaştı. Regl kirli anın atılmasu ile oluşan vücut yenileme seansı değil mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla apolloreis +1 yıl Zaten o acı veriyor Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı. Simdi millet 8 9 yasinda biliyor. Nasil bilmezm seni yemistir. Anlatman icin. Konuyu cinsellige gegirmistir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlatmadım da blmiyorum Yorumla VeryWell +1 yıl Bilmemesi imkansiz. Sen monus diye oyle soylemistir Yorumla Soran +1 yıl Konuşacak bir şey yok ki Yorumla VeryWell +1 yıl Iste nasil oluyo. Agri oluyomu vs. Yorumla
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu siteye bakarsak erkekler kadınlardan daha çok ve daha detaylı biliyor. 0 0 Yorumla
Mrtist34 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl BilmeyenlereErgenlik döneminden başlayarak menopoz dönemine kadar her ay düzenli olarak gerçekleşen vajinal kanamalar; regl, âdet kanaması ya da menstrüasyon olarak tanımlanır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aydınlattın Sağ ol Yorumla
Figog Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 1,6b cevap paylaştı. Almanyada yaşıyorum ve bunun dersini okulda gördük 0 3 Yorumla Soran +1 yıl burada da görüyorlar ama bilmiyor gibi Yorumla Figog +1 yıl Türkiyede ayıplanıyor Yorumla Soran +1 yıl Yo Yorumla
Taklamakan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Salaga yatıyordur bilmemesi imkansız 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben de şaşırdım Yorumla Taklamakan +1 yıl Keyif alıyor belli ki boyle konulardan belki de azıyor dalan imkansoz bilememesi Yorumla Soran +1 yıl Snmmam Yorumla Taklamakan +1 yıl Bilmiyorum sen daha iyi tanıyorsun benim ki sadece bi teori Yorumla Mavialev71 +1 yıl Regil gibi iğrenç detayı duyarak mi azıyor. Kodumun abazasi terk et burayı Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 3,8b cevap paylaştı. Biliyoruz 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Aferin Yorumla legolas38 +1 yıl Saol jinekolog olcaz zaten Yorumla Soran +1 yıl Olursun belki Yorumla legolas38 +1 yıl Okuyorum zaten olcam az kaldi Yorumla Soran +1 yıl Aferin sana Yorumla legolas38 +1 yıl Saol ilk hastam sen ol Yorumla Soran +1 yıl Sana guvenmem Yorumla legolas38 +1 yıl tamam Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bilmeyen kişinin olduğunu sanmıyorum. Ki zaten bilmeli.
Evet bence de şaşırdım
zamanında kızlar gizlcie regl toplantısına çağırırken erkekleri de çağırsalardı keşke
10, sınıfta öğretiliyor
7?
bilmiyorum ama biyolojide evreleri falan anlatılıyordu. 7. Sınıfı unutmuş olabilirim
yalan bizden iyi biliyorlar
Ben de öyle düşündüm ama bilmiyorum
Bilmeyen s@laktır
10. Sınıfta öğretiyorlar bu ne yapıyor anlamadım ahajdf
Miyavvv ( şöyle kedim olsa keske)
Ulan ya djksbddn
Ya
Erkekler Ne Diyor
KS sağ olsun bilmediğim bir tek özel bolğede kaç tane tüy var 😂🤦🏿♂️
Ay Sevgilim bu siteden uzak dursun
😂😂😂🤣🤣
Bncede sen ona ögret 😂
Öğreticem
Aferin 👍
Bizimkiler bişi demiyor git araştır öğren der hep 🤦🏿♂️
Sevgilim canımı istesin
Kıskandım bn Gidiyom 😂
biliyodur da bazi kizlar devlet sırrı gibi anlatmaya calisiyo 🙂
İyide anlatmadım
al işte anlatmadan nasil anlicaz mubarek 🙂
Regl kirli anın atılmasu ile oluşan vücut yenileme seansı değil mi
Evet
Zaten o acı veriyor
Simdi millet 8 9 yasinda biliyor. Nasil bilmezm seni yemistir. Anlatman icin. Konuyu cinsellige gegirmistir
Anlatmadım da blmiyorum
Bilmemesi imkansiz. Sen monus diye oyle soylemistir
Konuşacak bir şey yok ki
Iste nasil oluyo. Agri oluyomu vs.
Bu siteye bakarsak erkekler kadınlardan daha çok ve daha detaylı biliyor.
Bilmeyenlere
Ergenlik döneminden başlayarak menopoz dönemine kadar her ay düzenli olarak gerçekleşen vajinal kanamalar; regl, âdet kanaması ya da menstrüasyon olarak tanımlanır.
Aydınlattın Sağ ol
Almanyada yaşıyorum ve bunun dersini okulda gördük
burada da görüyorlar ama bilmiyor gibi
Türkiyede ayıplanıyor
Yo
Salaga yatıyordur bilmemesi imkansız
Ben de şaşırdım
Keyif alıyor belli ki boyle konulardan belki de azıyor dalan imkansoz bilememesi
Snmmam
Bilmiyorum sen daha iyi tanıyorsun benim ki sadece bi teori
Regil gibi iğrenç detayı duyarak mi azıyor. Kodumun abazasi terk et burayı
Biliyoruz
Aferin
Saol jinekolog olcaz zaten
Olursun belki
Okuyorum zaten olcam az kaldi
Aferin sana
Saol ilk hastam sen ol
Sana guvenmem
tamam