Yapmani istemiyorum bana oral yapma dese tepkiniz ne olur?
Cevabın nedir?
+1 yılsıkıntı yok derim ilişkiye giriceğimiz zaman da direkt bir yere kafasını yapıştırıp ikerim ön sevişmeyi asla kullanmam sonuç olarak kzı istemiyor sadece hayvani sexs istiyor ona da istediğini veririm
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılnedenını merak ederdım
123 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum diyor sadece hem onu yaparsan sonra seni opemem tiksinirim falan diyor kisaca istemiyor iste ne yaparsin
- +1 yıl
bıraz daha sabırlı olurum ama benım ıcın cınellık yarım yasanacak bır sey degıl ya tam olur ya hıc
Soran+1 yılTam derken anal grup falanda mi yasanmali
- +1 yıl
yok oyle degıl cınsellıkte esler bırbırıne zevk verdıkce zevk alır bır taraf ısteksız olunca bana gore yarım bır cınsellıktır. oraldan tıksınıyorsa kımbılır baska nelerden tıksınıyordur hatta benı ıstemedıgını dusunurum
Soran+1 yılBen anal ve grup haric onu geri cevirmezdim😕
- +1 yıl
bır erkek yatakta kendısını arzulayan bır kadın ıster yapmacık hareketler erkeği sogutur. oral yapma dıyen erkek mı kadın mı
Soran+1 yılKadin
- +1 yıl
anladım ıkna etmenın bır yolu vardır mutlaka ama olmuyosada zorlamamak lazım sart olması gereken bısey degıl
Soran+1 yılPeki tesekkurler
- +1 yıl
rica ederim ama tek problerm bu mu aynı durumu bende yasadım
Soran+1 yılNotrum ben bu konuda
- +1 yıl
bence hata yapıyorsun biraz kontrol mekanızmanı gevsetmelısın boyle seylerde esıne karsı esnek olmaya calıs
Soran+1 yılIlerde esim yapmak istese tamam yap derim geri cevirmemki onu
- +1 yıl
pekı sıkıntı esın olmaması mı
Soran+1 yılYok ya sorun o degil evlenmek icin kucugum zaten sadece merak ediyorum bazen bu konulari burda sormak istiyorum o kadar
- +1 yıl
anladım :) dusunme boyle seyler senı seven bırı senı kırmaz ıstemedıgın bısey yapmaz
Soran+1 yılUmarim😊
- +1 yıl
hayırlısı olsun senın ıcın :)
Soran+1 yılTesekkurler sizn icinde😊
- +1 yıl
benden gectı hayrına degıl akısına bıraktım
Soran+1 yılOlsun ya
- +1 yıl
teşekkürler :)
Soran+1 yılRica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaptiririm da onada yapmak isterim. o benimkini yalarken tek tarafli kudurmak istemem illaki yalarim
21 Yorumla- +1 yıl
Bu kızın kopyasını bana yollayın
Oral istemeyen ve sevmeyan bir insanla sevişilmesede olur :)
429 Yorumla
Soran+1 yılYahu abartmayin ya
Soran+1 yılEsin sana bana yapma dese bosanirsin yani
Soran+1 yılNe yaparsin peki
Soran+1 yılO zamn evliliginiz catirdar aldatmaya gitmez mi
Soran+1 yılHadiya😕
Soran+1 yılPeki ben oral yapmasam ama onun bana yapmasina izin versem cok mu sorun cikar yinr😕
Soran+1 yılHer erkek bana yap der yani illa
Soran+1 yılAnladim tesekkurler😊
- +1 yıl
@Janess sana katılmamak ne mümkün...
- +1 yıl
@Janess ben eksilemedim :) o tek +1 benden :)
- +1 yıl
On numarasın biliyorsun
- +1 yıl
Az bile demiş on numara diye
Soran+1 yılYasiniz gercekten 40 mi hanimefendi
- +1 yıl
Kırk kadının şarap tadında olduğu yastir
Soran+1 yılYa o zaman siz gercekten tecrubelisinizdir oral hakkinda boyle dedinizya anal hakkinda da boyle mi dusunuyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
46Cevap
Evet yapma diyen bir ilişkim oldu, keyifsiz oluyordu olay sadece onu yapmakta değildi yapma şunu yapma bunu yapma. ilişki sadece sevgi kıvamına dönmüştü tutku kayboldu ve bitti...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılüzülürüm tabi, ama kendi kaybeder, o zevki tadamayacağı için :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten evlilikte ne oral ne anal cazi değildir ikisini de yapmam yaptırmam.
123 Yorumla
Soran+1 yılOrala kesin bir sen denmiyorki anal gibi
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılYahu anlatamiyorum yapilmasa iyi ama kesin yapilmayacak denmiyor ki
Cevap sahibi+1 yıl@kaan-50 oral seks de yasaktır
Cevap sahibi+1 yıl@CavlanN linkini attım dinle
Cevap sahibi+1 yıl@CavlanN ben hoca değilim linkteki adam hoca benden niye istiyorsun bu sorunun cevabını ben sana kaynağı attım işte.
- +1 yıl
Kardeşim bende çıkıp vaaz versem bana mı inanacaksın dalga mı geçiyorsun. Bir kitap var yorumlayan bir sürü insan var. Arapça biliyor musun hayır. Kuranı okudun mu okusan böyle linkler atmazsın çat diye ayeti söylersin. Hurafelerle, yorumlamalarla saçmalıklarla gelme. Kitap bir, yazılanlar belli, açıklamalar belli götten element uydurmaya gerek yok. Çok mu merak ediyorsun gidersin Türkçe mealını okursun yetmiyor mu; Arapçayı öğrenirsin kendin anlayarak yorumlarsın.
Cevap sahibi+1 yıl@CavlanN lan beyin yoksunu musun anlamadım ki adam prof hoca ilahiyat konusunda ben demiyorum bunları işin hocası alimi bileni söylüyor prof. dr. cevat akşit söylüyor bu neyin kafası yaaa
- +1 yıl
Eşlerin birbirlerinin cinsel organlarını öpme-emme anlamına oral ilişki, İslâm öncesi Cahiliyet döneminde sevişme tekniği olarak bilinmekle beraber, Kur'ân ve Sünnet'te oral ilişki ile ilgili açık bir hüküm yoktur. Ancak genel kurallar vardır. Oral ilişkiyi iki kısım halinde incelemek gerekir.
a) Cinsel ilişkinin başlangıcında, şehvetlenmeden ötürü gelebilecek akıntı ve mezi dil ve dudaklara bulaştırılmadan yapılacak ve rûhî bunalım doğurmayacak oral ilişki ruhsat olarak onaylanabilir.
Ancak tabii bir duygu ile veya rûhî ve kültürel gelişim sebebiyle oral ilişkiye ilgi duymayan, hatta ona karşı olumsuz tavır alan eşi buna zorlamak, ruhsal bunalıma ve cinsel mutsuzluğa sebep olacağı cihetle zulüm olur. Sadizm gibi bu tür zulüm de şüphesiz haramdır. - +1 yıl
Harama yöneltici değinilen davranışlardan kaçınılsa da, tabiî bir sevişme tarzı olmadığı için, oral ilişkinin bir süre sonra nefretimsi duygulara sebep olabileceği ve dolaylı olarak cinsel mutluluğu olumsuz yönde etkileyebileceği gerçeğini de hatırlatarak, oral ilişkinin onay verilebilecek bu kısmından da kaçınılmasını öğütleriz. Nitekim kaçınılmasını tavsiye buyuran İslâm bilginleri de vardır.
Cevap sahibi+1 yıl@CavlanN lan şarlatan dediğin adam din profösörü. kuranda namazın nasıl kılınacağı da yok sünnet denen hadis denen bir şey var herşey kuranla bitmiyor.
- +1 yıl
Sana da tavsiyem Alak suresi 1. ayet ile başla; اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ
1 - İmam İskender Ali Mihr: Yaratan Rabbinin İsmi ile oku.
2 - Diyanet İşleri: (1-2) Yaratan Rabbinin adıyla oku! O, insanı “alak”dan yarattı.
İki meal sana yeter otur oku inandığın kitabu burda boş yapma millete.
Cevap sahibi+1 yıl@CavlanN lan defol git şurdan mal mıdır nedir kendi sapıklığına bir de ku7ranı alet ediyor adi herif. kuran nasıl namaz kılınacağını da söylemiyor o zaman namaz kılmayalım. bu kafa neyin kafası yaaa
evlilikte oral da anal da olmaz hatta birbirini görmek bile caiz değildir.- +1 yıl
Canım benim burda gizli olarak yorum yapmak kolay. Ben diyanette çalışıyorum senin gibi cahil insanlar bizi arıyor bizde öğretiyoruz. Alo 190 ara anlatırız sana. Bir bok bilmiyorsun. Bir bok okumamışın neyin ne olduğundan bile habersizsin burda gevşek gevşek trollük yapıyorsun. Namaza ne zaman geçtin, onuda mı anlatayım sana dediğim gibi, istersen arapça devam edelim sana Arapça anlatayım öğren...
Soran+1 yılBeyler tartismaya kalmasaniz bu konuda yapilmasa iyi deniyor ama anal kadar kesin hukumler yok oldu mu bunu bilin buna ragmen cinselligi nasil yasayacaginiz size kalmis kalp kirmayin
Cevap sahibi+1 yılhayır bize kalmamış oral da anal da yasaktır evlilikte aç izle videoyu
Vallahi inana çok şaşırırdım. Her erkeğin ençok hoşuna giden pozisyonu neden istemiyor sorgulamanı isterdim.
10 Yorumla
+1 yılOlmaz. Çok seviyorum ben yapmam lazım suyunun tadına bakmam lazim
10 YorumlaAnlayışla karşılarım ki benim istemediğimide o yapmaz işte
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Evet üzülürum ben ona yapmak isterim o bana yapmasa da olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılMühim olan partnerini orgazma ulaştırmak fantaİlere açık olmalo oralda bundan biriii
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayılır giderim ya oralsız seks oksijensiz yaşamaya benzer
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevmem öyle kadını... ben yapıyorsam o da yapacak
114 Yorumla
Soran+1 yılOna yapmani istemiyor zaten soru bu
Cevap sahibi+1 yılben azdımmı dayanamam, her yerini şapır şupur emer yalarım.. deli ederim altımda. ve inanmıyorum bana yapma diyecek kadın var mı bu hayatta
Soran+1 yılCok var ya 😕
Cevap sahibi+1 yılama o anı yaşayacak kadın hayır dememeli
Soran+1 yılAma ne yapayim bana oral yapma istemiyorum diyen kadin cok hayat bu siteden ibaret degil gercekte cok var maalesef
Cevap sahibi+1 yılyazık gerçekten zevk almasını bilmiyorlar
Soran+1 yılYapacak sey yok soruma cevap versen? Karsindaki kadin esin bana yapma istemiyorum diyor ne yaprsin
Cevap sahibi+1 yılönce yaparım, ve onu azdırmak için ne söylemem gerekiyorsa söylerdim. iyice sulandırırdım. hala istemiyorum diyor ve itiyorsa tamam yapmam derdim
Soran+1 yılAnladim peki
Cevap sahibi+1 yılsen istemiyormusun yani? yapılmasını
Soran+1 yılNotrum ya ne yapilsin diye istegim var ne de yapilmasin diye reddederim
Cevap sahibi+1 yılaslında bir kez yapılsa çok zevkli olduğunu görürsün. düşünsene elinle okşuyorsun zevkten bitiyorsun bide yalandığını düşün
Soran+1 yılDedimya notrum esim ilerde yapayim dese tamam derim yapmam dese onada tamam derim bu konuda ozel fikirlerim yok
Cevap sahibi+1 yılanladım
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Böyle bir ihtimal çok zor
12 Yorumla
Soran+1 yılOldu diyelim tepkiniz?
Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. normal seks yapmakta sorun yok ama dimi
12 Yorumla
Soran+1 yılYokk
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. O evlilik yürümezdi. Net...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılpeki sen ne düşünüyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılNotrum ben yaparim derse tamam derim yapmam desede sorun etmem
- +1 yıl
herşey karşılıklı degil.. evet zevk alan yapar ve yaptırır
+1 yılsen bilirsin der cok fena basarim dibine dibine
137 Yorumla
Soran+1 yılSeksten sogutursun iyice
- +1 yıl
yooo niye sogusun ki?
Soran+1 yılSert yapip canini yalarsan sogur iste
Soran+1 yılYakarsan
- +1 yıl
boynuna da ilgilenip ampulleri de yakicam korkma hayvan değiliz :D
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
ama anal oral yaparim delirtir kudurturum keske oral yapsaydi diye hayiflanirdi
- +1 yıl
sen mi istemiyon kiz orali ufaklik
Soran+1 yılUfaklik? Ayrica anal igrencc sapiklik bence
- +1 yıl
yas kac? ya anala degil analla vajina arasinda bir nokta var oraya dil bir kere deyse varya deli oluyor kadinlae
Soran+1 yıl20..
- +1 yıl
ben 32 demek ufaksin bak ;)
- +1 yıl
hatta 33 yazıyor site de
Soran+1 yılOlabilir ama ufaklik hos bir tabir degil bence sonucta bende bir bireyim ve yeterince olgun oldugumi dusunuyorum
- +1 yıl
bireysin elbetteki ona asla ama asla laf edemem saygı duyarım ve her konuda gençlere yardımcı olmaktır hayat felsefem. olgunluk konusunda da mutlaka 20 yaşındaki bir hanım efendi olgunluğa ermiştir mutlaka
- +1 yıl
ben sadece tecrübe açısından ufaklık demek istedin yanlış anlama yani
Soran+1 yılPeki oylw olsun
- +1 yıl
barıştik o zaman
- +1 yıl
:D:D
Soran+1 yılEvet 😊
- +1 yıl
oke :):):)
- +1 yıl
sen oral sevmeyenmisin şimdi?
Soran+1 yılNotrum ben ya
- +1 yıl
o nasil oluyor ya seversin ya sevmezsin
Soran+1 yılIlerde esim yapayim dese tamam derim yapmam desede tamam derim yani
- +1 yıl
peki sen neler yaparsin neler yapmazsin?
Soran+1 yılAnal ve grup aslaa
- +1 yıl
oke bunlar zaten agir travma yaratır insanda
- +1 yıl
gerisi oke ise sorun olmaz iliskinde
Soran+1 yılIgrenc ya
- +1 yıl
yani igrenc ama yasayanlar da var saygili olurum yaşayana
- +1 yıl
sen peki ilişki hic yaşadın mi ki
Soran+1 yılBakireyim
- +1 yıl
ooooo hayırlısı olsun
- +1 yıl
Açılış ilerde evlenince olur
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
ama bence fazla ileri gitmeden de test sürüsü yap karsiyi bil diye derim
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Üzülürüm ama bir şekilde yaparım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki üzülürüm , zaten bunun için aldatıyorum yaa
133 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani😰
Cevap sahibi+1 yılBence çok açıklayıcı yazmisim? Detayına girmek istemiyorum
Soran+1 yılYahu sirf vajina yalamk ugruna es aldatilir mi
Cevap sahibi+1 yılBilmedigin nedenleri var , evli misin sen?
Soran+1 yılDegilim ama esim vajina yalamak ugruna beni aldatsa kahrolurum😣😣
Cevap sahibi+1 yılO zaman anlamayazsin beni , evlen sonra 3 sene sonra yaz bana :)
Soran+1 yılNeden oyle dedin ki ne degisir 3 yilda ne anlamda😣
Cevap sahibi+1 yılHerşey değişir , sen dersen sunu yapma bunu yapma onu istemem bunu istemem dersen sekis hayatin biter
Soran+1 yılDemem ki oyle pek yinede aldatir mi😕
Cevap sahibi+1 yılSeni tanımıyorum maalesef ne yapıp yapmayacağını bilmiyorum , hem herşeyi yapa rim diyenler is gerçeğe gelince çoğu tirt çıkıyor zaten , neyse bu kadar tüyo yeter bence ;)
Soran+1 yılHer seyi yapmam anal ve grup olmaz asla onun disinda ilerde yer zaman cesit farketmeksizin yaprdim esimi reddetmezdim eve kendime baglardim iste
Cevap sahibi+1 yılAnal ve grup tabiki saçma iki kişi yapilan şeylerden konuşuyoruz , onları yapan afedersin ,, erefsizdir
Soran+1 yılBencede oyle o ikisi haric esim ne istiyorsa ne hayali varsa tamam derdim ben iyice bana baglansin aklindan cikmayim diye evde iyice doysun diye
Cevap sahibi+1 yılYas kaç senin tam?
Soran+1 yıl20..
Cevap sahibi+1 yılDaha yasin genç okuyorsan okulunu bitir mesleğini al. eline bunlar için erken daha , 25 den aşağı Ya evlenme ;) sana abi tavsiyesi
Soran+1 yılOkuyorim universiteyim ve evet mezun olmadan evlenmeyi dusunmuyorum😊 sadece bu konulari bazen cok merak ediyorum burdan fikir almak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBu koNular hassas ve özel konular , bakma sen çoğunluk dalga geçer seninle , ya da ergen doludur , neyse amaannn boşver :) merak iyidir öğren araştır iyice sentez yap eşini mutlu et o zaman dışarıya bakmaz ;)
Soran+1 yılPeki bir erkek neden aldatir bunu soylersen cok sevinirim esi isteksiz diye mi yoksa oral yapmiyor falan diye mi
Cevap sahibi+1 yılİki turlu aldatır erkek birincisi Cinsellik te isler yolunda değil eksiklikler varsa
İkincisi de karekter meselesi , karakter siz insan herturlu aldatır ,
Simdi sen bana diyeceksin sen ikincisi misin diye? Asla hayır burada detaya giremem özel sebepler var
Soran+1 yılOzelde girer misin detaya
Cevap sahibi+1 yılHer konuya girmem
Soran+1 yılAnlatmak istedigin kadarini ya kimseyi zorlayacak degilim anlatmak istemedigi detaylara
Cevap sahibi+1 yılBirazdan çıkmam lazim istersen gizliden çık takip atayim müsait olunca anlatırım
Soran+1 yılGizliden ben cikamiyorum soruyu sordugum icin senin cikman lazim 2 dk ligina mesaj atayim geri gizlen sonra
Cevap sahibi+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılAtmadın? Tanıyor muyum seni
Soran+1 yılSiteden cikmak zorunda kalmistim simdi tekrr acsan?
Cevap sahibi+1 yılNeden çıktın ki?
Soran+1 yılDersteydim hoca geldi
Cevap sahibi+1 yılLiseye mi gidiyorsun?
Soran+1 yılUniversite
Cevap sahibi+1 yılPeki takip at
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzülürüm önyargılı olma gerçekten çok seversin
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen ona oral yapmazsam kavga çıkar
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılOnun zevk aldığını görmezsem olmaz birde sınırsız olacak tabulari yıkacak
Cevap sahibi+1 yılKıracak zincirlerini benim gibi
Soran+1 yılOral olmadan baska sekilde zevk veremez misin sen
Cevap sahibi+1 yılEn çok oralda zevk verebilirim seksten alınan zevk baska oralda islanmasini sağlarım acı cekmemesi icin
Soran+1 yılHic bir kadina oral yaptin mi bakir misin
Cevap sahibi+1 yılOral yaptım bakir değilim 😂 Klitorisle oynamak orayı yalamak kadını çıldırtiyor
Soran+1 yılAnladim peki
adam senın ıyıgını dusunmus bence :D
10 Yorumla
+1 yılHayır.
50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyapsın diye can atıyorum :(
113 Yorumla
Soran+1 yılSen ona yapiyor musun
Cevap sahibi+1 yılevet ama eskiden yapardım
Soran+1 yılSimdi neden yapmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılo yapmıyor ayrıca seks hayatımız da rezil durumda... sen evli misin?
Soran+1 yılDegilim ama o yapmiyor diye seninde birakman tuhaf olmus o zaman esin pek orgazmda olmuyordur
Cevap sahibi+1 yıldoğru düzgün seks yapmıyoruz ki oral yapayım... yılda bir iki
Soran+1 yılKac yasindasiniz ki yilda 2 😰
Cevap sahibi+1 yıl42 yaş
Soran+1 yılGunumuze gore genc bile sayilir aslinda
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederimm gücüm isteğim yerinde
Soran+1 yılEsini aldattin mi yilda 2 diye
Cevap sahibi+1 yılevet çok kez
Soran+1 yılHadiya😕
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldemiyor ama bana yapmıyor
120 Yorumla
Soran+1 yılBu durum seni cok etkiliyor mu
Cevap sahibi+1 yılo zevki bende yaşamakistiyorum
Soran+1 yılHic mi denemiyor yapmayi opmeyi falan
Cevap sahibi+1 yılmalesef
Soran+1 yılOna yapmak sana zevk veriyor mu
Cevap sahibi+1 yılevet severek yapıyorum
Soran+1 yılIyiymis
Cevap sahibi+1 yıloyle birdekarşılığı olsa
Soran+1 yılNeden yapmak istemiyor
Cevap sahibi+1 yılhoşlanmıyormuş
Soran+1 yılDenedinmi yapmayi hic
Cevap sahibi+1 yılevet denedim istedimyapmadı
Soran+1 yılNeyse bunun disinda seks hayatiniz iyiyse istedigin cogu zaman seks falan yapiyorsa cok sorun degil bence😕
Cevap sahibi+1 yılokta iyiolduğu söylenemez
Soran+1 yılIsteksiz sanirim😕
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle
Soran+1 yılUmarim duzelirsiniz😕
Cevap sahibi+1 yılzor ama ne yapalım
Soran+1 yılZordur illaki😕
Cevap sahibi+1 yılmecbur böyle devam
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ayrılığa bile gidebilir
14 Yorumla
Soran+1 yılSirf bu yuzden bosanir misiin😰
Cevap sahibi+1 yılEvet bir kızdan ayrıldım bu yüzden
Soran+1 yılAma esin diyorum
Cevap sahibi+1 yılEşim olmadan önce yaşarız zaten birşeyler
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzülürüm onunda zevk alması gerekir çünkü
10 Yorumla
+1 yılevet üzülürüm çünkü ben oral yapmayı çok severimm
10 Yorumlaüzülmem saygı ile karşılarım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDerse soğurum fena soğurum hemde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılistemediği birşeyi zaten yapmam.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Üzülürdüm tabi yaaaaa... :/
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAğlarım
10 Yorumla
+1 yılOlabilir gayet saygı duymak lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden üzülüyüm aksine hoşuma bile giderdi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. O ne derse öyle olur
22 Yorumla- +1 yıl
Bebiş
+1 yılkaralar bağlarım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanima minnet
32 Yorumla- +1 yıl
Herkes eksi vermiş ben +1
Cevap sahibi+1 yıl@oOKIYMETLiMOo neden eksi vermisler adamin seyini zorla agzima mi aliyim napiyim 😄
+1 yılSaygı
10 Yorumla
+1 yıloral severım
10 Yorumla
+1 yılNeden üzüleyim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaptırmazkı zaten
111 Yorumla
Soran+1 yılCozum?
Cevap sahibi+1 yıloral olmak zonurdamı
Cevap sahibi+1 yılkeske sevgilim sen olsaydın
Soran+1 yılDegilde cogu erkek yapmak istiyormus
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılböyle deyince aklım karıştı ayrılsammı
Cevap sahibi+1 yılbu kızdan vazmı geceyim
Soran+1 yılNeden vazgececeksin ki
Cevap sahibi+1 yılhayatı istediğin gibi yaşayacağın partner olmalı senin gibi mesela
Soran+1 yılBenim oyle oldugumu nerden biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılaraştırıdığın için düşüne bilirsin belkie
+1 yılkızarım ben
10 Yorumla
+1 yılsaçmalık bu,
10 YorumlaYapmam istemiyorsa
10 Yorumlayok üzülmezdim ben
10 Yorumla
+1 yılöyle eş mi olur be
11 Yorumla- +1 yıl
sabaha kadar yalasın hatta...
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. istemiyorsa yapmayız