Cinsel Yaşam Erkekler, Penis boyu 18+ olan var mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Erkekler, Penis boyu 18+ olan var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
carismatikk Takip Et Xper 5 Yaş: 56 , eic 54% +1 yıl 19 ve kalın 0 1 Yorumla carismatikk +1 yıl Resimdeki ifadelere odaklanmayın ifadeler değişebilir her ölçünün ifadesi burdakiler gibi olmayabilir benimkisi 19cm vede kalındır. Yalan değil :) Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1 metre 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı. Büyük mü seversin? 0 10 Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Çok kalın olması da önemli 18 üstünün yanın da. Yorumla Soran +1 yıl E yanii Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl kalın ve uzun damarlı da iyidir yani. Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl reelde gördün mü hiç? Yorumla Soran +1 yıl Gordum Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl 18 üstü ve kalın diyorsun sanırım? Yorumla Soran +1 yıl E yani Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl zevklisin bence. Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl bakire misin? Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl resimlerdeki ifadelere bakma bence. Yorumla
harbideli Takip Et Guru Yaş: 108 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. ne yapacaksın :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yapcaz belki bişiler Yorumla harbideli +1 yıl :)) mesaj alındı Yorumla harbideli +1 yıl Daha cok beklersin Yorumla
hidden_users Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Kesin bakiresin :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabiii ki 😊😂 Yorumla hidden_users +1 yıl Belli 😂😂 Yorumla
ziya1981 Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl 17 güzelim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 19+ severiz 😂 Yorumla ziya1981 +1 yıl kısmet Yorumla
Ironthunder Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl 17 tam sınır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İyi bari Yorumla Ironthunder +1 yıl Birlikte olduğum bütün kadınları 20 cm resimde ki gibi inletiyorum ama Yorumla Soran +1 yıl Bak seeen😋😂 Yorumla Ironthunder +1 yıl İş boyutta değil kalınlığı daha önemli ve sert olmak ;) Yorumla Soran +1 yıl Sert ve otoriter 😊😂 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vay vay vay Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. 12 13 seni uçurur 0 0 Yorumla
alpayalpay1533 Takip Et Yoda Yaş: 53 +1 yıl tamda 18 0 1 Yorumla alpayalpay1533 +1 yıl sabaha kadar burdayım Yorumla
oOKIYMETLiMOo Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Hiç ölçmedim 0 1 Yorumla oOKIYMETLiMOo +1 yıl Ama sevdiler hatta kızın biri ölçmek istedi gerek yok dedim Yorumla
Erkekler Ne Diyor
20 den yukarısı ne olacak
:D :D :D
19 ve kalın
Resimdeki ifadelere odaklanmayın ifadeler değişebilir her ölçünün ifadesi burdakiler gibi olmayabilir benimkisi 19cm vede kalındır. Yalan değil :)
1 metre
8-10cm den sonra ekstra zevk alınmaz kadınlarda
Büyük mü seversin?
Çok kalın olması da önemli 18 üstünün yanın da.
E yanii
kalın ve uzun damarlı da iyidir yani.
reelde gördün mü hiç?
Gordum
18 üstü ve kalın diyorsun sanırım?
E yani
zevklisin bence.
bakire misin?
resimlerdeki ifadelere bakma bence.
ne yapacaksın :)
Yapcaz belki bişiler
:)) mesaj alındı
Daha cok beklersin
18 fakat bu aralar yalnızım..
17 var ama 20 gibi görünüyor kalınlıktan
Kesin bakiresin :)
Tabiii ki 😊😂
Belli 😂😂
17 güzelim
19+ severiz 😂
kısmet
19 cm
17 tam sınır
İyi bari
Birlikte olduğum bütün kadınları 20 cm resimde ki gibi inletiyorum ama
Bak seeen😋😂
İş boyutta değil kalınlığı daha önemli ve sert olmak ;)
Sert ve otoriter 😊😂
Evet.
Vay vay vay
20 cm cok sükür
benim 17. falan
benim öyle
12 13 seni uçurur
19 cm
ilginc
19 cm var istersen
15 var
tamda 18