Bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum. Yaşımı ona göre hesaplayın lütfen. Boyum 180 kilom 98. Penisim 10 cm. Doktora gitim hormon testi yaptırdım bir sorun çıkmadı. Kilo vermem gerek kasıktaki yağın gitmesi için. Sizin penisiniz lise sondan sonra uzandımı lütfen dalga geçmeden cevap verin. En son çare 19-20 yaşında ameliyat olacağım
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yıl21 yaşına kadar büyür ben kontrol etmedim doğrusu sürekli aynı geliyor vana boyu. Yıllardır 17 herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi umarım 21 e kadar büyür
Erkekler Ne Diyor
4
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYasa takılma ama sorunun bariz kilo senin kardeşim eğer göbek ve kasik bölgedeki yağlar erirse emin ol uzayacak
03 Yorumla
Soran+1 yılAbi haklısın ama kiloyu versem bile 12-13 arası bir şey olacak sanırım o yeter mi bilmiyorum
- +1 yıl
yeter, herkesin öyle zaten :D
- +1 yıl
Dert etme o boy ideal önemli olan performans zaten.
Bilmem hiç dikkat etmedim. Boy gelişimi durunca duruyor sanırım
010 Yorumla
Soran+1 yılAbi boy uzamam devam ediyor umarım oda uzar
Soran+1 yılAbi ağırlık antrenmanları ve düzenli uyku growth hormon salınımını artıyormuş. Belki bu işe yarar. D vitamini ile OMEGA 3 de kullanmayı düşünüyorum
Soran+1 yılAbi şu an 10 cm 30 kilo kadar vermem lazım. Versem bile 12-13 arası bir şey olacak. Belki biraz daha büyüse yeter
Soran+1 yılSert hali abi problem o
Soran+1 yılSağolasın abi artık olmazsa ameliyat olurum oda 3-4 cm fark ediyormuş sanırım
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. bro kadını duygusal yönden tatmin edersen boyuna şekline şemaline bakmazlar. beyne çalış. lezbiyenlerde tarak mı var. öyle düşün.
14 Yorumla
Soran+1 yılAbi haklısın ama kendimi erkek gibi hissedemiyorum bu yüzden. Duştan çıktıktan sonra penisime bakmaya utanıyorum. Kilo versem bile 2-3 cm fark edecek. Belki 15 filan olsa takmazdım büyük ihtimalle ameliyat olacağım ilerde
- +1 yıl
kardeş sabit fikirli olma bu konuda. vücutçularda da benzer sorun var. ama adam dağ gibi geziyor. yinede kadınlar etrafından eksik olmuyor. kadın her şekilde zevk alır. sen kendi zevkine odaklan. yinede karar senin tabi ameliyat ile üst kaslardan kurtarıp kökünden aşşa sarkmasını sağlıyorlar. 2 kata kadar büyütebilirsin. ancak o durumda da ölü bir sertlik oluyor.
Soran+1 yılÖlü sertlik derken abi
Gizli Üye(30-35)+1 yılPek büyümez ameliyat düşün me egzersiz lazım sana ve zayiflamak
07 Yorumla
Soran+1 yılAbi şu an zayıflıyorum ama egzersiz ne kadar işe yarar sence? Sen yaptın mı egzersiz lütfen cevap ver abi
Cevap sahibi+1 yılYouTube da berk Karataş var oradan detaylı öğrenebilirsin
Soran+1 yılAbi peki ameliyatta olsam 15 felan olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılAmeliyatı düşünme diyorum Ameliyat olsam diyon izlemeden konusuyon o adamda hepsi var sorularının cevabı
Cevap sahibi+1 yılHiç sivilce ilacı kullandın mı
Soran+1 yılHayır abi sivilceler vardı biraz daha az var artık
Cevap sahibi+1 yılTamam
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası