Sadece eliyle oynamasının yetmediğini düşünüyorum. Hatta erkeklerden daha zor durumda oldukları anlar olduğunu tahmin ediyorum. Anlamadığım nasıl dayanabiliyorlar? Neler hissediyorlar?
Şimdi şöyle ki Eski Türk filmlerinde de gördüğümüz üzere o kadar üzerine düştüğümüz o kadar koruduğumuz namusumuz aslında o kadar da temiz değil. Namus dediğin nedir. Sevdiğin adam sana dokunmasına izin verince mutluluk duyunca haz alınca namussuz mu oluyorsun. Bekaretimi korumak adına yıllardır saçma sapan yetersiz, yarım, içinde mutluluk değil suçluluk hissi olan ilişkiler yaşıyorum ben. Sorsan çok namusluyumdur ama zar yerinde çünkü hala. Neyse ben bunları niye anlattimki simdi. Yavrum bakıre olan kızlar o hazzı yaşayamıyor. Ama erkekler gibi bir hallenme durumu olmuyo bizde. Gece uyurken ruyalanma falan yok. Zorunlu bir orgazm olma durumumuz yok. O nedenle pek eksik hissetmiyoruz
Yorumunuzdaki bu kısım; "Bekaretimi korumak adına yıllardır saçma sapan yetersiz, yarım, içinde mutluluk değil suçluluk hissi olan ilişkiler yaşıyorum ben. Sorsan çok namusluyumdur ama zar yerinde çünkü hala." gerçekten güzeldi...
Erkekler her gün sperm ürettiği için bunları bir şekilde vücuttan dışarı atmak zorundadır kadınlarda böyle bir durum olmadığı cinsellik de zorunlu ihtiyaç değil.
En İyi Cevaplar