- Cinsellik konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle kafanı her türlü fikirkden arındır. Seks dışında 1 şey olmasın aklında. Utanç duygun olmasın hiç1 şeyden utanma ve en önmeli noktalardan 1i de ten uyumu partnerinle uyumlu sorunsuz 1 ilişkin olmak zorunda.
bunların hepsi tamam da olmuyor diyorsan1 yerde muhakkak eksik vardır. Yok illa eksik olmadığını iddia ediyorsan Kendini 1 az eğitmek zorundasın sevişme tecrübeni artırmalısın değişik fanteziler denemelisin. Bu yeteneği 1 kazandınmı gerisi gelir artık. Bu arada boşalma süresini iyi kontrol edebilmeli partnerinde. Zevk aldığın noktaları da partnerinle paylaşmalısın deneme yanıma yoluyla da olsa sana en çok zevk veren noktaları bulmalısınız. Tüm bunları becerdikten sonra seninde böyle 1 şey yaşaman mümkün24 Yorumla
Soran+1 yıl+1 :) partnerde sorun yok. ama imrendim ne mutlu size. vajinam yeterince duyarlı olmayabilir mi acaba?
- +1 yıl
sanmam zamanla kazanırsın herkes hemen aynı yetiye sahip olamıyor.
Soran+1 yılçok teşekkürler yanıt için sevgiler
- +1 yıl
rica ederim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu biraz sexle arana bağlı. Mesela ben uygun ortam olsun anında istiyorum ve ardı ardına 2 kez , 3-5 dk ön sevişme ile de 4 ten fazla orgazm oluyorum. Abartmıyorum inan, kend vücudumu, erkeğimin vucudunu seviyorum ve çıplaklık beni delirtiyor. Çok istemen lazım yksa 1 kere ile sınırlı kalmaya devam dersin. Tabii bu partnerinle de ilgili, temiz olmalı, sana çekici gelmeli ki, 2. orgazmı iste. O kadar garip ki, ilişki sırasında partnerimin kolları bile bana penisten daha da çekici geliyor :))
35 Yorumla
Soran+1 yıl+1 teşekkür ederim paylaştığın için. sanırım benim bedenimde de bir sıkıntı var. harikasın arkadaşım senin gibi olmak isterdim. peki bir kez boşaldıktan sonra klitorsinde fazlaca hassaslaşma falan hissetmiyor musun ?
Cevap sahibi+1 yılYok canım bir sorun olmuyor, şimdi yazsam abartıyosun dwerler ama. Hani bir bayan olarak anlarsın belki 6yıldır beraberiz erkek arkadaşımla, ne yalan söyliyim bir kere başka bir hatuna baktığını, göz süzdüğünü , beni aldattığını görmedim duymadım kii çok çok yakışıklı derler. Tatmin ediyorum demek ki :)
Soran+1 yıltamam canım demek ki fizyolojik de bir şey. elbette tatmin oluyordur kim istemez senin gibi bir partneri olsun. son bir soru orgazmların güçlü oluyor mu peki? yoksa her seferinde zevk biraz daha azalıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılYok canım ben bağıra çağıra seviyorum, adam her seferinde yüzünde slak bir gülümseme ile ağzımı kapatıyor :)) Anladığım kadarı ile kasıyorsun kendini, zaman problemin mi var acaba, veya yakalanma korkusu gibi bişey mi. Ortam müsaitse inan bana , çok etkileyecektir seni .
Soran+1 yılkeşke zaman ya da ortam sorunu olsa...evde eşimleyim helak ediyorum adamı orgazm olacam diye..ilkinde sorun yok zaten ama ikiyi çok nadir gördük...
+1 yılKolay olduğunu kim demişse halt etmiş,birincisi kadın kendi vücudunu iyi tanımalı ikincisi erkek işi bilmeli,en nihayetinde tatminsizlik kaçınılmaz olur. Zincirleme orgazm denilen olay bildiğiniz üzere, ilk olarak klitoris orgz.akabinde başarılabilirse vajinal orgz.ın olmasıdır.kadınların yarısı vajinal orgazm olamıyor malesef.tecrübe ve bilgi ile aşılacak bir durum tabikide,bol şans :) yardımcı sex ürünlerinide (vibratör+vajinal pomp) denemelisiniz erotik shoplardan edinin çok faydası olur.şu gerçeğide belirteyim,kadınların yaşadığı klitoris orgazm erkeklerin yaşadığı orgazmdan iki kat daha şiddetlidir.yani bir kadın vajinal orgazmı hiç yaşamasa bile erkeklere göre daha şiddetli bir orgazm yaşarlar.
00 Yorumla
+1 yılArdı ardına orgazm olan kadın çok nadirdir. Özellikle şiddetli orgazm yaşayan kadınlar rahatladıktan sonra iyice gevşiyorlar ve tekrar orgazm olmak yerine partnerinin ona sarılıp öpmesini okşamasını seviyorlar. Ben şu ana kadar vajinal ilişki ile ardı ardına ikiden fazla orgazm olana rastlamadım. Ama oral sex yaparken yani vajinasını ve klitorisini yalayıp emdiğimde arka arkaya 3-4 defa orgazma ulaşan oldu.
116 Yorumla
Soran+1 yılvajinal daha zor evet de klitoral da olmuyor. ilkinden sonra kilitorisimde çok hassaslaşıyor
- +1 yıl
Çok sert davranılırsa tahriş olur ve hassaslaşır tabiki onu sadece dil ve dudak ile uyarmak gerek. Vajinanın dış dudaklarına ve içine ise daha sert davranırsa zevk alırsın.
Soran+1 yılhayır sert de değil ama orgazmdan sonra o kadar hassaslaşıyor ki asla devam edemiyorum ancak vajinal yoldan devam ediyorum. o da tekrar orgazma götürmüyor beni zaten
- +1 yıl
Peki ilk orgazmdan sonra içinde hala sevişme isteği ikinci orgazm isteği oluyormu?
Soran+1 yılhayır hiç olmuyor ya. benim için olay bitiyor. partnerim isterse devam ediyoruz ama zor yani işte
- +1 yıl
Önemli olan senin orgazmdan istediğin hazzı alman. Eğer rahatlıyorsan ikinciye gerek yokki zaten. Partnerin isterse onu oral sex yaparak ya da elle de boşaltabilirsin illaki vajinal yapman gerekmezki
Soran+1 yılçok güzel bir yanıttı gülümsedim hani bir şeyi bulmuş gibi kafamda şimşekler çaktı.
- +1 yıl
:) Sevindim buna. Herşey gönlünce olsun canım.
Soran+1 yılteşekkür ederim en iyi cevap seninki
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim tatlım. Umarım faydası olmuştur yorumlarımın.
Soran+1 yıliçim rahatladı en azından :)
- +1 yıl
Ben de bir kadını orgazma ulaştırmış kadar sevindim buna :)
Soran+1 yıl:)) bu da hoştu beğen butonu olsa beğenecektim
- +1 yıl
:) Basmış kabul ediyorum. Benden de sana 5 yıldız o zaman.
Soran+1 yılteşekkür ederim bende tekrar o zaman hem yorumlar hem yıldızlar için :)
- +1 yıl
Tamam tatlım. Sevgilinle sana mutluluklar dilerim. Durmak yok yola devam :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
tek başına bu sonuca ulaşman imkansız. ama zincirleme orgazm yalan değil. defalarca tanık olmuşluğum var. hatta bir tanesi üst üste 4 defa zincirleme orgazm oldu. bu senin ne kadar azdığına ve erkeğin o anki performansına bağlı. dahası senin bedenini iyi tanıması ve sana iyi dokunması lazım.
112 Yorumla
Soran+1 yılyanlış anlamazsan eğer zincirleme orgazm olduğunu düşündüğün kadınlar rol yapmıyordu değildi. sen bunu onun bedeninde gözlemledin yani?
- +1 yıl
içindeydim ve çok şiddetli kasılıyordu. dahası kendini tamamen kaybetti. bir de 5e gitmek istiyordu ama ben de boşalmıştım ve 5e gidecek kadar dayanamadım. bana hakaret etti. kendine geldiğinde ona bana hakaret ettiğini hatırlattım. 4 yetmedi mi dedim. hakaret ettiğini hatırlayamadı bile. kendini gerçekten kaybetmişti. dahası yalandan orgazm ile gerçek orgazmı kolay ayırt edebiliyorum.
Soran+1 yıl+1 harikasın teşekkür ederim. efsane değil yani. acaba cinsel açlıkla mı ilgili? yani bir müddet ara versem misal bir hafta olabilir mi seksi çok özleyince
- +1 yıl
açlık değil. öncesinde yaptığın sohbet önemli. yani erkek söylediği sözlerle seni iyice azdırmalı. sonra da ilişkiye daha başlarken mesela ben orgazm olduğunda kendini salma devam edeceğiz diye telkinde bulunuyorum. son olarak da biraz da benim yeteneğim olabilir. çünkü sadece bedenine hafif dokunuşlarla ve öperek bile bir kadını orgazm etmişliğim var. yani dokunmayı iyi bilmek lazım. bu dediklerim iki ardışık orgazm için.
Soran+1 yılanladım o halde bu sadece benim beceriksizliğim değil karşı tarafta ruhen hazırlamıyor olabilir beni.
Soran+1 yılgitmem gitmem merak etme :)
Soran+1 yılbeyleri eklemiyorum kusura bakma
biyolojik yapıya göre kişiden kişiye değişir 2 dk bir orgazım olan kadında gördüm 7- ila 10 dk arasında orgaızm olan kadında gördüm 10 dk ve üzerinde de orgazım olanında gördüm ama şöyle bir şey var orgazım süresini hızlandırmak ve kısaltmakta erkeğin kadına yaşatığı cinseliğin kalitesi ile oldukça alakalı yani birazda partnerine bağlı :)
112 Yorumla
Soran+1 yılbenimki çok uzun sürüyor zaten. 10 dk falan değil. pozisyon değiştirmeden belki 10 dk. pozisyon değişince dağılıyor dikkatim
Soran+1 yılevet o da doğru. ama ben bu zincirleme orgazmı yaşamayı çok istiyorum
- +1 yıl
bende zor boşalan birisiyim 10 dk falan sürüyor ve ikinciye en az 1 saat falan geçmesi gerekiyor ama bazı erkekler dedikelrine göre 3 dk bir boşalıyormuş ve en az 3 posta yapıyormuş nasıl bir şeydir yaaa bilemedim ben 3 posta için 4-5 saate ihtiyacım var şikayetçismisin diye soracak olursa tabiki hayır
Soran+1 yılerkek için daha da imkansız ya sanırım. belki 3 dk boşalıyorum diyenlerde atıyordur işkembeden bilemyiz ki
Soran+1 yılerken boşalmaktansa seninki daha iyi. benim bir de partnerimin erken boşaldığını düşün korkunç olurdu
Soran+1 yıl:)) bence de
Soran+1 yılevet biraz perhiz iyi gelebilir. partnerim erken boşalmıyor deneylim bu bir..sağol yardım için
+1 yılkadın orgazmı çok daha zor bize göre maalesef. tecrübelerime dayanarak ve kadınımın da beklentilerini karşılamak adına ben genelde oral yöntemle kadınımı orgazma yaklaştırıp öyle ilişkiye giriyorum. orgazm anını mümkün olduğunca aynı anda yaşayabilmek için. ama herkes aynı duyarlılıkta olmayabiliyor.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılkadında orgasm o kadarda kolay degıl zıncırleme ıcın cok ısterıklı olman klıtorısn vajınal bolgeye uzaklıgı etken olabılrı... bırde arzularınızla beraber bedenlerınızı ıyı tanımanızda onemlı faktorlerdır. sen gayet normalsın.. pek cok kadın orgasm sonrasında dokunulmak ıstemez. dınlenmeyı tercıh eder..
10 Yorumla
+1 yılkarşında skini otomatiğe almış bir adam varsa zincirleme orgazm hayal bence. biraz daha erotik yaklaşımlar en az bir 15 dk sırtını boynunu kulaklarını yaladağını emdiğini düşün .seni yüz üstü yatırmış kollarını poponun üstüne birleştirmiş eliyle sertçe tutuyor ve haraket etmene izin vermiyor bu esnada kulak deliğine dilini sokup çıkartıyor .gelsin zincirleme.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğinle alakalıdır, ben haftada 2 3 farklı adamla yatan karıyı(o* değil aslında lüks otel müdürü) 2 saatte 4 kez boşalttım kasıla kasıla. Tepkisi muhteşemdi ama hiç böyle olmadım 1 kere bile zor boşalıyorum demişti. Neyse partner partnerrr.
14 Yorumla
Soran+1 yılolabilir belki de..sağol yanıt için
Soran+1 yılatmiyordur ben inandım +1 verdim bile
Cevap sahibi+1 yılbedri kendine güvenmiyorsan başkasın bk atma, benimkide bir sorun gibi bişey aslında ön sevişme harici 4 saat boşalamıyorum ve yorulmadan performansım düşmüyor. Ondan dolayı sıkıntı yok. Teşekkürler soran kişi
bu soruya 0 kadın ve 19 erkek cevap vermiş ya, biz erkekler kadınlar kadar biliyoruz demek ki siz kadınları :)
16 Yorumla
Soran+1 yılsiz daha iyi biliyorsunuz sanırım. ben hanımlardan da yanıt bekliyorum asıl cevabı vermesi gerekn onlar değil mi?
Soran+1 yılsizler gözlemlediklerinizi anlatıyorsunuz. o da kabulüm de bayanlar neden yorum yapmıyor ki. vajina kadın organı aslında :)
Soran+1 yılolabilir haklısın sanırım. teşekkür ederim yanıt için
Gizli Üye(30-35)+1 yılalem senmi varsa kızlar kendi çinde saklıyor en doğru olanıda bu bir bayanın yapması gerekeni yapıyorlar gizli vermemeleri normal
18 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama rice ederim o kızların ne başlıklar açtığını görüyoruz. ayrıca sana eksi vereceksen artı mı verdim ne:))
Cevap sahibi+1 yıltamda başlık amcaması şle alakası ne ki bunun bu senin özelin ve kızlarda özelini açmazlar adetini burada paylaşıyormu kızlar adet sorunlarını paylaşıyorlar ne derece doğru yanlış sordukları suru bilmem ama soruyorlar yani senin biraz özele kaçıyor :) tam bende saan 5 * veryim en iyi cevap yapta
Soran+1 yılözelim evet ama siz de özel arkadaşsınız işte kime sorayım. karşı komşunun kapısı çalıp da kardeş sen zincirleme orgazm olabiliyor musun mu diyeyim :)))) yıldıza da merci ayrıca..aynı fikirde olmasak da yoruma da öyle
Cevap sahibi+1 yıltam da bunu özelden bir baya arkadaşa sor olmadı bir erkeğe seninle birlikte olan kişiy sor cinseliği bırak bence artık ramazanda bazi helalinse birşey diyeymde
Soran+1 yılözelden nasıl soruluyor bilmiyorum bile ayrıca özelden hiç yanıt vermez kadınlar. son derece helalim merak etme :)
Cevap sahibi+1 yıltam özelden sor bana boyle soruların oldunda madem eklede burada böyle sorma evlimsin sen
Soran+1 yılbeyleri eklemem özelden..diğer soruya yanıt evet...
Cevap sahibi+1 yılevli isen olmaz zaten mutluluklar evli isen biraz oturaklı ol derim mutluluklar dilerim kal sağlıcakla
+1 yılnormale göre cok coşkulusundur.Bende boşalmayı uzun tutup bütün enerjimi ilk postada harcıyorum mesela
19 Yorumla
Soran+1 yılevet işte aynen böyle oluyor. ilkinde çok istekliyim sonrası yok:)
- +1 yıl
normal.Çok fazla enerji veriyosun ilkinde.Bende öyleyim.Hayvan gibi uzn uzun hareketli olup olup sonra ikinci posta için oyun falan oynamam gerekio partnerimle :) zaman baya gecmesi gerekio
Soran+1 yılaynen...hem zaman geçmesi gerekiyor hem beni yeniden çoşturması gerekiyor..hem hem..yani...bunu yaşayan kadınlara imreniyorum çok
- +1 yıl
imrenme.Bir erkek olarak sen daha cazipsin bunu bil ;)
Soran+1 yılneden ya kim istemez ki partneri sürekli orgazm olmasın?
- +1 yıl
ilkinde uzun uzun tüm şehvetle sevişip bağıra bağıra boşalıp sonra uzun uzun oyunlar küçük küçük şakalaşmalar,sigara,dans zaman geçirip sonra tekrardan coşkulu sevişmek bence cok keyifli ve kadında aradığım özellik
Soran+1 yılama o işte karşılıklı isteğe ve uyuma bağlı. herkes bizim gibi değil :)
- +1 yıl
Bizim gibi olanları bulmamız gerekiyor.Çok kadın deneyip doğrusunu bulana kadar tırmalıyorum :) yapıcak bişi yok.
Soran+1 yılsen denemeye devam et bende orgazm olmayı öğrenmeye:)
belki biraz daha kendini ve bedenini tanımalı ona fırsat vermelisin.
00 YorumlaSen en iyisi Sybian diye bir alet var o baya etkili ondan kullan memnun kalacaksın
06 Yorumla
Soran+1 yılo ne ki ilk kez duydum?
Soran+1 yıltamam bakıcam sağol
- Cinsellik konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılvalla banda hiç denk gelmedi öyle zincirleme orgazm yaşayan bir kadın ama izlediğim videolardan kadının çıldırma derecesinde zevk aldığı bir gerçek
00 Yorumla Kadınlarınki daha zordur bence erkeğin 15 dakikada gelirken kadınların süresi uzundur bu yüzdeb ön sevişme kadınlar için çook önemli
00 Yorumla
+1 yılkafa rahat olacak bir, partnere güven olacak 2, orgazmı klitoral değil vajinal yaşamaya çalışılacak 3.
00 Yorumla
+1 yılseni tecrubeli ellerin altına bırakmak lazım belki sorun partnerindedir afrodizyak bitkisel ürünleri de takviye için kullanabilirsin
010 Yorumla
Soran+1 yılafrodizyak bitkiler benim için mi?
- +1 yıl
yani evet kendim için yazmadım :)
Soran+1 yıl:) eşim için mi acaba dedim.işe yarar mı diyorsun?
- +1 yıl
Ben bilmiyorum aranızdaki ilişkiyi :) sorunun kendinde olduğunu düşündüğün için sana önerdim. Diyorsan ki eşimin şehvetsizliğinden birleşmeler kalitesiz ve kısa sürüyor orgazma devam edemiyorum o zaman eşinede afrodizyak ürünler deneyebilirsin sorun sende mi onda mı yoksa ikinizde mi kim bilir : d
Soran+1 yılher soruda bol bol anlattım aşağıda. onda sorun yok tamamen bende. ben yiyeyim o afrodizyakları:))
- +1 yıl
belki eşin seni yeteri kadar tahrik edemiyordur ::)
Soran+1 yılanlamıyor musun derdimi? onunl başkası yats 5 kez orgazm olurdu ben olamıyorum diyorum
- +1 yıl
seninle ten uyumsuzluğu vardır belki sen herkesle mi böylesin
Soran+1 yıleşim o benim :)
- +1 yıl
:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sitede daha neler duyacağım acaba :) zincirleme kaza gibi zincirleme organizma demek :)
00 Yorumlapartnerinle alakalı daha keşfedilmeyen uç noktaların var
00 Yorumlatam biliyorum ama kişiden kişiye değişiyor. ya da kendini tanımakla alakalı olabilir
00 Yorumla
+1 yılsinirlerin zayıftır
14 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin nasıl yani açar mısın biraz?
- +1 yıl
yani zevk alınan yerlerden sinirler geçer ya.kiminde yoğundur hemen doruk noktasına ulaşır belki sende yoğun değildir.
Soran+1 yılbu da bir ihtimal ve doğru olma ihtimali yüksek teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim.
+1 yılsenin bünyenle ilgili belki iyi bir partner sana yaşata bilir bu duyguyu
00 Yorumla
+1 yılyaşın itibariyle normaldir zincirleme olamaman
119 Yorumla
Soran+1 yılyaşla nasıl bir ilgisi var?
- +1 yıl
çok ilgisi var 20 li yaşlarda 10 posta atıyodum şimdi4-5 anca günde sende 20li yaşlarınla birmisin şimdi
Soran+1 yılama sen erkeksin ya bir fark yok mudur?
- +1 yıl
partnerimde aynı şekilde.o dokunmadan olurdu şimdi 2 saat oral yapıyorum anca 1 tane:)
Soran+1 yılsenin yaşta bana yakın sanırım. hele şu 2 saat oral yapıyorum 1 tane anca lafına bir sevindim ki..yalnız değilim demek
- +1 yıl
ahh nerde o eski günler))
Soran+1 yıl+1 i hak ettin teşekkür ederim yanıt için
- +1 yıl
teşekkür ederim şunada söylemeden geçmeyim beslenmene dikkat edersen baya bişeyler olabiliyo
Soran+1 yılbak şimdi yine ne alaka diyeceğim? açıklar mısın?:)
- +1 yıl
kan sevyelerini kontrol ettir bazı yyeceklerde afrodizyak etkisi yapan maddeler var onlardan ye
Soran+1 yılaaaa bak bunu doktoruma sormam gerek o zaman. kanımda hiç bir şey normal değil. tiroit demir b12, d vitamini...ordan bir sorun vardır belki
- +1 yıl
ooo tamam bulduk srunu ...bide diğer yorumlarını okudum sen klitoral orgasm oluyosun zannedersem vajınal olamıyosun
Soran+1 yılkan değerleriyle ilgili ise olabilir. hayır normal orgazm da oluyorum oral yollada. ama bir kerecik sadece
- +1 yıl
evlimisin ...yanlış anlama düzenli bir ilişkin var mıdiye soruyorum
Soran+1 yılevliyim düzenliyim :):)
- +1 yıl
- +1 yıl
bu pozisyonu denedınmı arka arkaya olmak için çom musait
Soran+1 yıldenedim tabii ki çok bilindik değil mi
- +1 yıl
eşin nasıl bu konuda biraz bilgisizmi acaba ondan kaynaklanıyo olabılırmı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbiraz araştır istersen ayrıca zincirleme orgazm zor be güzelim :)))
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılyatakta birkaç erkek olsun.. o zaman seriye takarsın...
00 Yorumla Demekki seni yeteri kadar heyecanlandiramiyor
05 Yorumla
Soran+1 yıldeli gibi istiyorum heyecanlanıyorum ama sonuç yok :)
Soran+1 yıldil de işe yaramıyor ilkinden sonra çünkü klitorisim çok hassaslaşıyor. dokunulsun istemiyorum bile. ancak bir saat sonra kendine geliyor
Soran+1 yılneden?
+1 yılsen olmazsın ama olan bayanlar var
01 Yorumla
Soran+1 yılkimdir bu bayanlar şu sorulara bir de onlar yanıt versin nasıl olabiliyorlar merak içindeyim
tensel uyumsuzluk olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzincirleme kaza gibi vajinalar birbirinemi çarpişiyor kaç kişisinzz :DD
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) hiç mi duymadın netten bak o zaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu karsindakine bagli olabilir ;)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat