Üst akıla ihtiyacim var cok acil arkadaslar?

Oncelikle yazdiklarimi sabirla okudugunuz icin tessk ederim :) smdi gelenin mevzuya ben bir cagri merkezinde takim liderligi yapiyorm ve ayni ofiste birde reklamcimiz h. Var kendisi 25 ben ise 24 yasindym bubana ilk baslrda niyetni ufak ufak hssttrdi benim bedenmden fzmden hoslandgni vb bnmde hosuma gtmeye basladi 2 ay boyunca bu sklde sakalastk seks muhbbtlernde ikimzde bekariz bu arada daha snradan bu saka biraz gercege donsutu ellesmeler sonra opsumeler ofiste kacamk seklde bulsmlar bu asansore kdr tasinda ve bana dediki hayatmiza zevkmze bkalm ask mesk adami deglm dedji ve ben bnu bile bile ondn hslanmya sahplenmeye bsladm isse 2 tane kiz aldk bunlrdn kiskanmya bsldim onu triplere grdm o onlrla mubbt ettkce dha snra biz bign otele gttik ve orda sevistk cinsel bir yakinlasma olmadi cnki bakire oldgmu ve buna bir zarar gelmesni istemedgmi belirttm oda anlaysla karsildi sadeece opusme yiysme oldu yani 3 gun once ben bu kizlrs h le aramzda bir iliski var gbisinden hssetrme yaptm direk sylrmdn buda onin kulagna gtms bana tavir aldi ofiste admizn beraber anilmsni istemiyr nedense peki neden ama anilsa ne olur ztn sevglilern yasadigi seyi yasiyrz patronumzda onay verir buna 1 yildir orda calisiyrz ikmzde ve bizi cok yakistriyr herkez kmsenin karsi cikcgi bir durum yok yani ama o istemiyr ve bnden cekti soguk dvraniyo bana eskisi gbi samimi degil napmaliyim bana yardmci olun lutfen cok zoruna gidiyr
Üst akıla ihtiyacim var cok acil arkadaslar?