Hep acıdan bahsediliyor oda korkuyor bende canın yansın degil, zevk alalım istiyoruz nasıl yapmalıyız?
Kontrol erkekde olmalı?
Kontrol kızda olmalı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Öncelikle kontrol erkekte olmalı bebek yağı kullan girerken yavaş yavaş gir daha sonra biraz hızlanırsın. Biraz ağrı olacak haliyle ne yaparsan yap ağrı olacak zatem git gel yapacaksın ya o zaman azda olsa azalır bir analcı olarak anlatayım dedim. Birde doggy pozisyonunda harika oluyor ve kız dümdüz yüz üstü yatsın o zaman sende anal yap o zaman da müthiş oluyor.
Senin anlattigin can çektiren cinsten.. Peki bu kalçaya tokat atarken kızın kndını sıkması varmiş bu nasıl bişi
Sen ne yaparsan yap zaten acı olacak zaten analda bazı kızlar kasar kendini acıdan.
Acı alsin iyemiyorum zevk alsin ve tabi bende şimdi tokatlayınca o kendini sıkıyormuş ozamnda. Daha fazla zevk alırmiş erkek vajina gbi degil öylemi!
Evet aynen öyle.
Kız için keyiflimi bu peki
Evet keyifli tabi.
Peki sence içinemi boşalsam?
Boşal tabi ki de zaten birşey olmaz.
Yani ben öyle seviyorum oda ama hani rahatsiz olacagi bir durum olurmu?
Rahatsız olmaz ama bence o sana zaten boşal ya da boşalma der.
Hmm bak haklısın şimdi.. Sen çok yaptınmı sonra normal ilişkiden zevk almama olurmu anala alışinca
Zevk almama sorunu olmaz her şekilde alır. Evet ben çok yaptım.
Evet etkileyicisin bu konuda anlattıkların merakimi ve istegimi arttirdi
Yaş kaç senin?
24.
Tanişmamiz mümkünmü?
Asılmak için demedim hee ona göre
Çekindinmi anlamadimki şimdi
kontrol erkekte olmalı ama kız dur dediği anda durmalı.
Ben kız ustune çıksa kendine göre devam atse diye düşünmüştüm. Sence neden bende olsun?
kızın altına yastık koy yarı doggy gibi iyice yağla kendini ve onu ve yavaş yavaş önce parmak sonra 2 parmak sonra başı bir iki dakika bekle biraz daha biraz daha tam içinde bekle 1 dakika sonra yavaşça devam et
tecavüze uğradım ve bu yüzden çok iyi bilirim o acıyı. ona bunu yaşatma. o oturup ayarlamak isterse bacağında gücü kalmaz birden oturur falan yazık olur
Bunun için özel yaglar varmiş ondan alıcam çok ıyı anlatmişsin sanki sen erkeksinde birine girmiş gbi..
Tecavüz derken sevgilin felan bunu sana zorlami yaptı üzüldüm.. Hmm anladım şimdi aynen dizinde derman kalmaz
hayır sevgilim değil iş yerinde çalışan aşçı yardımcısı yaptı bunu bana. bu olaydan önce prno izliyordum bu yüzden tam biliyorum. ondan sonra zaten herseyden elimi ayağımı kestim erkeklerden nefret eder oldum
Şikayet felan etseydin keşke!! Bide anlmi tecavüz etti sana arkadaşım
Evet sadece anl. İnsaflı çıktı gelecegimle oynamadı diyecem ama insaf ne gezer. hayattan soğuttu beni..
Bence unutum atlatmalisin bu durumu üzüldüm inan
Stajermiydin sen iş yerinde oldu heralde
normal çalışandim. yukarıda başkaları varken bodrum katta oldu herşey
Bagirmadinmi?
İmdat kurtarın felan diye
Çok. Ama en dip odadaydim ses gitmesi imkansız birde kapılar kapalı yukarıya merdiven seslerden falan duyulmadı
Çok üZücü bu aklım almadı ondan sordum Şikayet etseydin keşke.. Şimdi hiçmi cinsel istegin felan yok
hayır yok. korkuyorum aksine. Çok aşırı azgin biriydim
Bence bunu aşmalisin. Bu sonraki hayatını engellemeli en azinda istegin ölmemiş korku yenilebilir bence
özelden yazabiliriz istersen
Ama gizlilikten nasıl cikcam bilmiyorum
Olabilir bende bilmiyorum aslında ama sorumdan bulabilirmisin bni?
gizli sormuşsun
Bunda önceki soru "kızlarmi ilk cinsel deneyimini unutur erkeklermi" diye bak kanaldan cinsellik bölümüne
2saat olmuş çok aşagida degil
Baktım hemen 8-9 ordayım
Gelcekmisin
Engeli kaldirsana popona dakunmak istiyorum
Ne bilelim erkeklere sor da kadınların zevk almadığını söylüyor çoğu kişi bence kıza zarar verme
Bunu biz ne bilelim zevk alan kadınlar bilir diye kızlara sordum? Sen hiç denemedin anlaşilan
www.kizlarsoruyor.com/.../q6672768-anal-iliski-yasayan-var-mi-sorum-olacakti geçenlerde sormuştum oku bunu
Senin durum baya kötü nasıl bir adam bu neden ıkıde bir ısrar etmişki evlenincede ister bu şimdi bence kız istemiyorsa yapılmamlı
Kız istese de yapılmamalı hem cinslerin daha bilgili yazmislar iste göz attiysan, yırtık olur basur olur anüs yaraları kolay kolay iyileşmez de yazık kıza o istiyorsa bile seviyorsan zarar verecek birsey yapma
Evet bak haklısın ama zevk alanlarda varmiş canımız çekmişti sanirim yapmasak daha ıyı
Sen yapmadin umarım devammi ayrıldınızmı?
Uyduruyorlar ya sevgilinin daha önceden öyle bir tecrübesi yoksa hiç bulasmayin, bak mesela ben bakireyim iki türlü ilişkiyi de yaşamadım öpmek sarılmak falan bunlar sevgiden geliyor ama daha önce cinsellik yasamadigim için canım çekiyor diye bir tabir var ya benim hiç canım çekmiyor olmasa da olur benim için ama bekaretini kaybeden bir kadın bir sefer olduysa mutlaka devamını getirir o hazzı daha önce tattigi için aynı şeyi anal ilişki için düşün şimdi, belki kizin hosuna gidecek sen bu kızdan yarın bigün ayrilacaksin hayatına giren başla biriyle devam ettirecek zararli bir birliktelik bu ilerleyen yaşlarda altına kaciriyormus yapan kadınlar. Ben sevgilimle ciddi ciddi konuştum bir daha lafını bile açmam merak etme dedi bakalım
Hmm çok ıyı anladım teşekkürler saninkinde afferim
kayganlaştırıcı kullanin veya anüsü kremleyin
Krem ve parmak
Nasıl hareket edicem ya da pzısyon?
doggy olur. yavas yavas sok alışmasıni bekle bir de parmak demisleee o da oluyor
Denedinmi zevk alırmı sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar