Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarin degil mi senin penisin onunda sayilir istedigini yapar penisinle
064 Yorumla
Soran+1 yılbeni sey yapmasın da
Cevap sahibi+1 yılEvlenince kocamin penisi benimde olacak istedigimi yaparim ayni sekilde o da benim vajinamla istedigini yapabilir evlenmisiz sonucta
Soran+1 yılağzına alır mısın
Cevap sahibi+1 yılEevt
Soran+1 yıliyi yala
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılguzel mi
Cevap sahibi+1 yılEvli degilimki daha
Soran+1 yılbenimkini dene
Cevap sahibi+1 yılEvli degil misin sen be
Soran+1 yıldegilim belki
Cevap sahibi+1 yılKarim penisimi eline aldi ilkkez demissin sanirim karin tutucu biraz oral bile yapmiyor eline aldigina bile sasirdigina gore
Soran+1 yıltutucu derken neyi kastettin? sen yaparmisin orali
Cevap sahibi+1 yılTutucu derken cinsellikte sinirlari olan oral yapmayan ya da degisik pozisyona yanasmayan vb ayrica ben yapardim oral
Soran+1 yılevt biraz oyle ya. gizlilikten ciksana
Cevap sahibi+1 yılOyle olmasi normal cogu kadin oyle isteksiz toplumda ama ben pek degilimdir
Soran+1 yılbu heyecan uyandiriyo karsida. eminim cok tahrik edici düsüncelerin var
Cevap sahibi+1 yılVar tabi dolu dusuncem var onlari ogrenmek bile cogu erkegi tahrik eder ama herkese diyemem benim yuzumden tahrik olmasin erkekler ilerde kocami delirticem
Soran+1 yılevet oyle seyleri boyle acik sayfalara yazmak dogru olmaz haklisin. gizliden ciksana
Cevap sahibi+1 yılSana ozeldende yazmam evlisin evli erkekleri tahrik etmek adetim degildir
Soran+1 yıltahrik olmam ben ya cok merak ettim belki karima soylecegim fikirlerin olur
Cevap sahibi+1 yılTahrik olursun kendime guveniyorum oyuzden gerek yok ha esine gelince meyveli prezervatifler var onlari tak esin yavas yavas o sekilde alismaya calissin ya da basini operek hafif hafif baslasin birden yapamaz zaten zamanla olur ustune cok gitme anlayisli ol oral yaparsa seni cok mutlu edecegini falan hissettir
Soran+1 yılbende guveniyorum tahrik olmam. onları denedik biz senin o sakli dusuncelerine ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılEsin beyninde bitirmis oral yapma olayini ve bencilmis yazik olmus sana boyle kapali goruslu ese denk geldigin icin
Soran+1 yılyoo o da istiyor aslinda ama tam odaklanamiyor yapmaya
Cevap sahibi+1 yılTemizligi iyi yap ve basta dustayken denesin yapmayi suyun altindayken
Soran+1 yılburaya yazma boyle seyleri
Cevap sahibi+1 yılNe olacak gizliyim sorun degil cekinmem ben
Soran+1 yılbaskalari da okuyordur ama
Cevap sahibi+1 yılOkusun hatta keske okusalarda birkac sey ogrenseler faydalarina olur
Soran+1 yıldusun altında oral yaparken onun kafasını tutup bastırabilir miyim
Cevap sahibi+1 yılHayir baslarda yapma bunu cunku basini bastirirsan daha cok almak zorunda kalir agzina ve bulanir tiksinmesin sen kendi haline birak baslarda kafasina gore istedigi kadar agzina alsin zaman gectikce o alistikca sacini tutup bastirirsin
Soran+1 yılilerde mi yapacagim onu?
Cevap sahibi+1 yılEvet ileriyi bekle simdilik dusta suyun altindayken o kendi eline alsin kendi istedigi kadar agzina alsin falan sen hic elleme sonra o alisinca istedigini yaptirirsin ona
Soran+1 yılsimdi dustayiz
Cevap sahibi+1 yılHadi kolay gelsin
Soran+1 yıldur tennik ogrendim onu okuyup yapalim dedim
ok dedi
Cevap sahibi+1 yılIyi iyi hadi dneeyin sonucu yazarsin
Soran+1 yılAalıyor simdi
Soran+1 yılorada misn
Cevap sahibi+1 yılNaptiniz ise yaradi mi
Soran+1 yılEVt
Soran+1 yıltsk ediyor sana
Cevap sahibi+1 yılE gozunuz aydin
Soran+1 yıltekrar yapariz
Cevap sahibi+1 yılYapin tabi
Soran+1 yılgizliden cik bisey yazicam ozel
Cevap sahibi+1 yılOlmaz ozelden cikamam
Soran+1 yılonemli ama
Cevap sahibi+1 yılBurdan ustu kapali yaz o zaman ne yapabilirim
Soran+1 yılacik olmaz. hemen geri gizlenirsin kimse gormez
Cevap sahibi+1 yılOlmaz canim benim olmaz arim balim olmazzzz
Soran+1 yılhadi hersey aramiz da zaten canim tatlim balim
Cevap sahibi+1 yılBeni bosverde git esin kurulanirken yanina git vucuduna bebe yagi sur masaj yap ona tekrr seks yapin az renkli olun skici olmayin ya
Soran+1 yılya onu yapacagiz zaten de gizliden cik hadi devam edecegiz simdi etmeden konusmam lazim seninle canim
Cevap sahibi+1 yılOlmaz bal bocegim evli erkekle ne sebepten olursa olsun ozelden konusmam ben siteden cikiyorum simdi size kolay gelsin
Soran+1 yılevli degilim ben hayatim
Cevap sahibi+1 yılDogru soyledigin belli degil
Soran+1 yılevli olsam seninle bu tarz konusmam askim
Cevap sahibi+1 yılBurdaki evli erkekelrim ne tarz konustugunu girsen aklim sasar
Soran+1 yılne konusuyorlar ki
Cevap sahibi+1 yılSanal seksten tut her seyi
Soran+1 yılcok ilginc gercegi olmadiktan sonraaa
Soran+1 yılbalim neredesiniz
Kızlar Ne Diyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer