+1 yılsavcılık o kişiyi zor bulur eğer sunucunun bulunduğu ülke amerika gibi yurtdışı bir ülkeyse.
en fazla dns adreslerinden domaine erişimi kapatır ama bunu yapmak videonun kaynağını maalesef yok etmez sadece baskılar. hele bir de bu videoyu yurtdışında binlerce kişi bilgisayarına indirdiyse, onlar da çeşitli sitelere upload eder paylaşır ve kısır döngüye girer. senin iş iyice çıkmaza girer kısaca.05 Yorumla
Soran+1 yılSite yabancı kaynakli
- +1 yıl
site yönetimine şikayette bulun, şahsıma ait video birileri aracılığıyla burada paylaşılmış falan diye mesaj ya da email atıp kaldırılmasını talep et. site yönetimi muhtemelen müdahale edip kaldırır videoyu. hiçbi site kendini riske atmaz illegal bir olay yüzünden.
- +1 yıl
benim iznim olmadan paylaşılmış diyceksin*
Soran+1 yılArkadaşlar videoyu dikkatlice ve büyük ekranda izledim. Bana çok benzeyen biri ama ben değilim. Benlerine kadar inceledim. Boş yere adliyede kendimi rezil etmişim. Zaten hiç tanıdık gelmemişti ortam.
- +1 yıl
ahahahaha komedi yarıldım ben şu an ahahaha
En İyi Cevaplar
+1 yılSimdi gidip ankesörlü telefondan devlet büyüklerine saysan sovsen ya da o savcıyı arattirip yapsan sabaha yakalarlar ama seni.. Adaletini yedigimin yavsakları..
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Beni başından atıyor.
Maşallah beylerde pek bir yardım sever. Link alarak yardım edecekler ajsj
Savcının bulamayacağı birşey değil.
Bunu yapan da ilişki yaşadığın kişiden başka biri değildir.33 Yorumla- +1 yıl
o değil videoyu incelemiş ve kendisi olmadığı kanısına yeni varmış o kadar adliyelerde uğraşdıktan sonra. asgdfj ben burada kahkaha attım öldüm resmen. bir insan kimle nerde nasıl seks yaptığını bilmez mi asgfdj
Soran+1 yıl@asosyal_herif tamam vurmayın öldüm. Ya ben biraz panik bir insanım. Biri attı videoyu sensin diye. Ben zaten elim ayağıma dolaştı. Dikkatli izlemedim. Hemen kostum mahkemeye
- +1 yıl
sana var ya bu korku yıllarca yeter artık kimseyle cinsellik yaşamazsın :DD bir de kesin 5-10 kg zayıflamışındır sen bu korkuyla :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıltelefonun kaydıyla alakası yok, işi bilen bulur zor değil. savcı da malın tekiymiş.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılÖyle de bir bulurlar ki. O telefonun son sinyal aldığı adresler tespit edilir kişinin ses i karşılaştırılır ve çok rahat bulunur. Ama onun yüklediğini kanıtlayabilmen için daha fazlasına ihtiyacın var.
23 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlar videoyu dikkatlice ve büyük ekranda izledim. Bana çok benzeyen biri ama ben değilim. Benlerine kadar inceledim. Boş yere adliyede kendimi rezil etmişim. Zaten hiç tanıdık gelmemişti ortam.
- +1 yıl
Lütfen troll sordum de bu daha az can yakar :)
Soran+1 yılVallahi troll değil. Bütün gün adliyede it gibi koştum
- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılHangi siteye yükle? O sitenin alan adı kayıtlarından ve sitenin kayıtlı olduğu kişi bulunur, sitenin yönetim panelinden siteye giriş ip adresleri ile nereden giriş yaptığı bulunur, bulmak istedikten sonra çok kolay aslında
13 Yorumla
Soran+1 yılIşte ama ilginç bisey. Sadece printsecret ekran görüntüsü yüzün görünse yeter diyor ama. Adamı bulamayız belki diyor. Ben adamın tc sini nereden bileyim. Tlfn numarası üzerine kayıtlı değilse bulamayız dedi
- +1 yıl
Ben sana yardımcı olmak için hangi siteye yüklediğini soruyorum sen şikayet ediyorsun, ben sana o sitenin bilgilerini verecektim kim adına kayıtlı olduğunu o kişiyle irtibata geçip kaldırman için ama yok ya sana az yapmış
Soran+1 yılBen şikayet etmedim kimseyi. O tuşa herkes basabiliyor. Alakasız kişiler müdahil oluyor.
+1 yılbenim anlamadığım sen nasıl oldu da ortamı ve sahneyi karıştırdın yani nasıl oldu da bu ben olabilirim dedin. sürekli video çekmiyorsan illaki bir şekilde saptardın.
ve adliyede zor olmadı mı derdini anlatmak?
gene de geçmiş olsun. şüphe duymayacağın kişilerle birlikte ol.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ulan insan seviştiği mekanıda mı bilmez. Benlerine kadar incelemene gerek yoktu.
21 Yorumla
Soran+1 yılYa telefon ekranından izledim. Korkudan ne yaptığımı bilemedim ki. Ortam çok görünmüyor dikkat etmezsen. Yüze odaklanmış kamera. Net bir çekim değil.
+1 yılucuz yırtmışsın o zaman.
bundan sonra kiminle nerede ne yaptığına dikkat edersin11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılhicbirsey yapamazsın bosuna caba cekme daha fazla rezil olmaktan baska ise yaramaz sana gecmis olsun o kisiyi bulman icin yüzünün net fotorafi olmasi lazım buldun buldun diyelim ne yapilabilir ki en fazla 1 2 sene yer sonra serbest ben yerinde olsam yüzümü estetik yaptirip degistiririm o video silinmez giden gitmis zaten
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılistersen videoyu indirip sana gonderebilirim ben cok sitelerden film indiriyordum
Cevap sahibi+1 yılbu sevindirici
Cevap sahibi+1 yılhani insanlar cift yaratilir derler ya seninkide o hesap olmus😂
Yüklenen bilgisayarı bile buluyorlar
Bilgisayarlarla arası çok iyi olan birini bul20 Yorumla
+1 yılhangi internet sitesine yüklenmiş olm ben bile bulurum mk savcılık nasıl bulamıyor
18 Yorumla- +1 yıl
lan savcılıga git çok basit. yüklediği sitenin ip adresi zaten bellidir. Ordan bulurlar mk.
Soran+1 yılBulmuyor. Yokuşa sürüyor
- +1 yıl
:D hadi kadın sana benziyordu adamı nasıl anlamadın
Soran+1 yılAdam kendini çekmemiş. Sadece kolu görünüyor
- +1 yıl
neyse bu sen değildin ama olabilirdin. kaliteli insanlarla takıl.
Soran+1 yılAynen aseksüel olmaya karar verdim
- +1 yıl
elde olan bişey mi o
+1 yılHacker arkadasim var ip adresini bulabilir ama bir miktar para vermelisin
11 Yorumla
+1 yılEn son kiminle irtibatın olduysa o atmıştır, savcıyla falan uğraşma uyanık ol buluşma ayarla avcıyken av olsun.. çağır bir eve sağlam iki tane adam bul kırsınlar kafasını gözünü istediğini al
01 Yorumla
+1 yılŞaka değil işim bilgisayar ben yardimci olurum BACIM
11 Yorumla- +1 yıl
Onu nete kaldirmadikca çoğalır ve önü alınamaz solid yarın karşına çıkar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen o işi kmle yaptığını bilmiyon mu? o atmıştr ne uğraşıyon ki?
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@dogus91 farketmez yinede bilir. evi mekanı çocuğu görur tanır?
Soran+1 yıl@dogus91 Arkadaşlar videoyu dikkatlice ve büyük ekranda izledim. Bana çok benzeyen biri ama ben değilim. Benlerine kadar inceledim. Boş yere adliyede kendimi rezil etmişim. Zaten hiç tanıdık gelmemişti ortam.
- +1 yıl
öldüm bittim koptum asgfj
Soran+1 yıl@dogus91 toplam 10 kişi. Hatırlamayacak kadar çok değil aslında. Neyse bundan sonra şüphe duymayacağım kişilerle takılırım.
- +1 yıl
bildiğin ırıspı olmuşun sen
Cevap sahibi+1 yılaz dikkat et kızım yauw
Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. savcılığa dilekçe ver daha olmadı Bimere yazabilirsin...
20 Yorumla
+1 yılAyyıldız time e-posta at durumu anlat onlar sana fazlasıyla yardımcı olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Video çektirecek kadar tanıyorsan hakkında herşeyi de biliyorsun demektir
20 Yorumla
+1 yılbulursun tabiki hiçbise gerek yok savcı ibten bulur kimse
05 Yorumla
Soran+1 yılBana resim kaydet diyor kağıda. Ismini yazdığın kişiyi ifadeye cagircaz diyor
Soran+1 yılYahu kimbilir nerelerde dolaştı video. Ayrıntılı araştırma yapmaları gerekiyor diye biliyorum. Kişi kendini kayda almamış. Tam emin değilim. Kim olduğundan
- +1 yıl
şunu görsem çokmu açık p*rno gibi sana yatdmcı olcam babam avkat benim ama ben belçikadym
- +1 yıl
dalgamı gečiyon bizle
- +1 yıl
amck
Gizli Üye(25-29)+1 yılaklınızı başınıza alın ders olsun buda size her deneni yapmayın
10 YorumlaSenin video ise seninle o işi yapandır veya en yakınındakiler ordan başla sen araştırmaya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimin attığı bilmiyorum ne demek? birlikte olduğun kişidir tabi ki
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıle iyi bari ama sen yine de dikkat et güvenmediğini kişilerle ilişkiye girme ve asla görüntü alınmasına izin verme
Soran+1 yılPeki teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı. Bulsalar ne olacak? Girmişsin milletin altına sonra da bunu yapan diyorsun. Bunu yapan sensin :D yediğin naneleri ne çabuk unuttun.
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes yapıyor. Kim ister videosunun yayılmasını
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılStajyer savciyim acilin.
16 Yorumla- +1 yıl
Yapacagin sey o kisinin videoda yuzunun belli oldugu yerde ekran goruntusu almak veya onu belli edecek bir dovme bir iz veya bir kusur. Sonra onu savciya ver. Daha sonra sikayetci oldugun kisiyi savci ifadeye cagiracaktir.
Soran+1 yılEvet öyle dedi. Yüzümü çektim aslında. Biraz yarım çıkmıştı. Videoda devamı var zaten dedim. Tam tamam diyordu işleme koycakti. Sen kaldırılmasını mı istiyosun dedi. Evet dedim. Sulh cezaya yolladı. Onlar da sanırım kimin yaptığına bakmadan direct kaldiracaklar. Site linkini flash bellekle word e kaydet getir dediler. Yarin erisime kaldircaklar
- +1 yıl
Kaldirirlar zaten o zor is degil, o kisinin ceza almasini istiyor musun?
Soran+1 yılEvet elinde baska seyler varsa el konsun istiyorum. Bu işi planlı olarak çok kişiye yapmış ilk olabilir.
- +1 yıl
Dedigim gibi yap o zaman. İlla ki kendini ele verecek bir goruntusu vardir videoda.
Yardımcı olabilirim bu konuda.
10 YorumlaGeçmiş olsun. İsin zor
12 Yorumla
bulunur nerden yüklendiğine vs. bakılır
06 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bakilsa. Sulh kalemine gidiyosun. Erişime kaldırıyor. Kim yaptı bakmıyor. Diğeri de link değil sadece resim istiyor. E bu video var nerelerde dolaştı. Kimler yaydi. Hepsini ben nasıl bilicem.
- +1 yıl
ben yarıldım yerlere yattım öldüm gülmekten dün bu son yazısını okuduktan sonra :D
Zamaninda yedigin hurmalar!!!
20 Yorumla
+1 yılbeklediğin kabahat git savcılığa
10 Yorumlasavcılık yemiş seni
video cekilcek kadar yakın oluyorsun adamı tanımıyorsun01 Yorumla
+1 yılBizede yolla bir bakalim nasilmisin😜
10 Yorumlabulurlar hiç bişey yoksa bile bulurlar
05 Yorumla
Soran+1 yılSavcı niye beni başından atmaya çalıştı.
suratından yine çıkar
00 Yorumlabir detaylı anlatsana sunu bana
01 Yorumla
Allah ıslah etsin.
10 Yorumlasiki. sirken bizemi sordun 😂
40 Yorumlaistersen yardımcı olabilirim.
00 Yorumla
+1 yılAtan kişi yattığın erkektir. Kim olacak?
65 Yorumla- +1 yıl
İbretlik tespit
- +1 yıl
Acaba hangisi
Soran+1 yıl@dogus91 Arkadaşlar videoyu dikkatlice ve büyük ekranda izledim. Bana çok benzeyen biri ama ben değilim. Benlerine kadar inceledim. Boş yere adliyede kendimi rezil etmişim. Zaten hiç tanıdık gelmemişti ortam.
Bırak ünlü olursun işte
01 Yorumla
Soran+1 yılBen değilmişim. Sorun yok
bulunur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLink yok mu ya bari merakımız gider di
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl ne videosu iptal edelim
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim Türk mu
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılnicki atar misn bana
+1 yılkendı rızanlamı
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbulunabilir
10 Yorumla
+1 yılBulurlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. şikayet et bulunur
00 Yorumla
+1 yılKolay
00 Yorumla
+1 yılbulunur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?