Uzakta olduğumuz için onun bu şekilde ihtiyaçlarını karşılıyorum.Kız arkadaşın kamera açtığınızda ne yapsa daha çok hoşunuza gider :) tecrübelerinizi esirgemeyin baylar bayanlar :)
Cevabın nedir?
+1 yılBen yaptım açıkcası ve sana tavsiyem olsun iyice oku.
İç gıcıklayıcı renklerden sakın ve cana yakın tonlamalardaki (siyah-kırmızı-pembe-gri-tonları ve karışımları-kombinasyonları) iç çamaşırlarını özenle seç o gün giyin. Hafif sağa sola sallanarak soyun ve apart topar çıkartma herşeyi. Göğüslerinin ölçüsünü bilmiyorum ama 75-80 beden olduğunu varsayarak(sallıyorum) diyorumki sana göğüslerini kollarının arasına al ve sık-birleştir. Erkekler iki göğüsarasındaki çizgiden büyük zevk alırlar. Bir parmağını yala ve göğüs ucuna deydir çek,iki parmağının arasına alıp okşa. önce Sütyeni çıkart biraz show yap daha sonra Kilot-tanga-string vs ne varsa onu çıkart. Bunu yaparken kalçanı çevir ve poponu ekrana dönder. yavaş yavaş poponu aşağı yukarı hareketleri ile çalkala ve çıkart. Eğer görüntülü iletişimin yanında birde ses varsa Popona atacağın bir şaplak onu çıldırtabilir. Şaklama sesini duyduğundan emin olmalısın ayrıca. Daha sonra kamerayı göğüslerine çevir ve arasını aç kapat. sanki sevgilin penisini arasına sokmuş sende göğüslerinle kapatıyormuşsun gibi bir his uyandır (sesli olarak anlatabilirsin bu durumu) yukarı aşağı indir kaldır biraz bu sırada. sonra erkekler doggy style dediğimiz köpek stilini severler. kameraya poponu dön ve domal kısacası. vajinanın görünüğünden emin ol( daha önce dene bence webcamde) sanki onun kucağına tersten oturuyormuşsun gibi poponu indir kaldır ara ara vur popona.Bu arada bütün bunları yaparken erotik bir sesle inlersen bayılacağını sanıyorum.Devamını anlatmama gerek yok herhalde. Epey anlattım.Yardıma ihtiyacın olursa Mesajla yanıt verebilirim.
Bol şanslar.10 Yorumla
+1 yılsevgilimle ile değil de ihtiyacı olan kız ve kadınlar lar çok yaptım.bu şekilde tatmin oluyurum.daha önce de yarı çıpka bir kızla öpüşmüştük.kız çok ateşliydi baksırımı indirmiyordum çok istiyordu. onu o gece güzzel çıldırtmıştım.denemeyen kızlar için söylüyorum.sex biyolojik bir ihtiyaçtır.zevksiz oluyu dienler için devilface_90@hotmail.com beklerim
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılgerekli malzemeler
1-seksi bir iç giyim
2-bir adet vibratör
3-kaliteli pahalı bir webcam :)
sanal seksin yapılışı
önce iç çamaşırlar giyilir sonra normal kıyafetlerde giyilir.sanal sex yapılacak kişi zaten senden soyunmanı isteyecektir.kıyafetleri çıkarırken ayrı bir tahrik olacaktır.kamerayı açtığın anda çırılçıplak karşışına çıkma.karşı taraf soyunmanı istediğinde ayağı kalkıp dans ederek kıyafetlerini çıkar ama iç çamaşırlarını çıkarma bir süre üzerinde kalsınlar iyice tahrik ettikten sonra onlarıda aynı taktikle çıkar ve son malzeme olan vibratörü eline al gerisi gelir :)69 Yorumla- +1 yıl
neden boy mu ölçüşeceğiz :)
- +1 yıl
soruş tarzına uygun cevap verdim sadece :)
- +1 yıl
Kız çocuğun olursa ilerde ya da şu anda varsa bilemiyorum tabi ama bu engin tecrübelerini onunla da paylaşacak mısın?
- +1 yıl
şu anda yok henüz evli değilim gelecek yıl inşallah :) tabi ki paylaşacağım kız erkek farketmez.bilinçli bir dünyalı olsun :)
- +1 yıl
çok klasiksin
2.cisiama her daim karsındakini tatmin etmek olmalı
zevk tavan yapsın
Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. ben kocamla evlenmeden önce yaptık. kamera karşısında soyunuyoduk ve mastürbasyon yapıyoduk sırayla. onun boşalmasını izlemek bana keyif veriyodu.
oda benim kendimi okşamamı seviyodu10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
+1 yılweb cam değilde araba camından bi sahne var :D link
00 Yorumlaevet yaptım canlısı kadar güzel olmuyor ama yinede idare eder enazından görüyorsun belkide bu daha tahrikedici oluyor görüpte dokunamamak hissedememek adamı daha azdırır diye düşünüyorum mmm
00 Yorumlao ne ya.Öyle şeymi olurSeven insan bunu istemez zaten.bence tabi
10 Yorumla
+1 yılvar olmaz olurmu ama belden aşağısı pek işe yaramıyor veb cam de üst taraftaki maşrapalar daha çok iş görüyordur herhalde :D
10 Yorumla
+1 yılbiz insan oğlu gercek hayatta ısteriz eger yanımızda değilse webcam dan ısteriz doymak bilmiyoruz ilginciz :/
00 Yorumlayahu sen aklını mı kaçırdın sevgilimin ihtiyacını karşılıyorum ne yaa.bırak ondan sana hayır gelmez bacım
00 Yorumla
+1 yılsanırım biraz da anket gibi bir soru hayır hiç yapmadım.
00 Yorumla
+1 yılbence yapılmamalı bana göre eğer aşıksan sesi yeterlidir
01 Yorumla
Soran+1 yılbende bayılmıyorum ama açıpta bi başkalarını syretmesinide istemiyorum
bir kere denedim çok hoşuma gitmişti ama sevgilimle yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhahaha hic zevki yok bence
iki bin erkek soyundu bisede anlamdim02 Yorumla- +1 yıl
Bnm gibisine denk gelmemişsin demek ki :)
- +1 yıl
hımm aslında çok zevklidir.iş soyunmada değil amaç karsı tarafı motive etmekten gecer
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıradan kızlarla çok yaptım ama sevgilimle yapamam öyle bişi
02 Yorumla- +1 yıl
sapıklık ayrı fatezi ayrı
bazı şeyleriniz de özel kalsın insaf
20 Yorumlabir türlü Türk kızlarını ikna edemedim :)
00 Yorumlayapmadım. sevgilim yok.. ama yapmak isterim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3G telefondan yapmıştım malesef ama çok pişmanım:(
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılinsanı aşşalayan bi durum bana göre de ondan
- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılYapmadım yapmamda.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım