sevısmek duyguyla olur beyler !!!
si. işmek her türlü olur... sızın genel tercıhınız bu bellı !!!

O yüzden cinsel birlikteliği ikiye ayırıyoruz. Seks yapmak. Sevişmek.
İçinde sev'i olan hiçbir birlikteliğin adına seks diyemeyiz. Susadığında su içmek gibidir seks çünkü. Duygu barındırmaz içinde. Sevişmek ise ruh bulmaktır eşinde. Tanımsız bir hazzı duyumsamaktır. Sadece cinsel birliktelik barındırmaz içinde.
"Unutmayın, bir erkek seks yapmak istediğinde cebindeki para kadar çoktur alternatifi. Eğer sevişmekse beklentisi, sadece kadınıdır gerçekten istediği." demiştim bir yazımda.
www.kizlarsoruyor.com/.../a49938-bir-erkegi-mutlu-edebilmenin-yolu-midesinden-de-penisinden-de
Sadece seks olacaksa insana ne gerek var ki? pekala mastürbasyonla ve cinsel oyuncaklarla da aynı haz alınabiliyor.
amaç sadece seks olsa emin olun
hiç bir erkek, kadının triplerini çekmez.
hiç bir kadın da erkeğin kahrını çekmez.
Sevişmek sevmekten gelir ben buna inanırım
sevmek olmadan nasıl sevişmek olur ki?
biz iki insanın cinsel ilişkiye girmesine sevişmek yani karşılıklı sevme durumu diyen kültürün çocuklarıyız...
sevgisiz sevişmek olmaz arkadaş, olsa olsa cinsel ilişki olur, o da mastürbasyonla da olur...
sabah başka bir soruya yazmıştım bu görüşü sen de aynısını sorunca :D
kopyala yapıştır :D
inandığımı yazdım :) alkışlar sana da :)
Erkeklerin kalbine giden yol penislerinden geçer.
Kadınların vajinalarına giden yol kalplerinden geçer...
O yüzden bir erkekle bir kadının "Aşk" yolunda karşılaşmaları çok zayıf bir ihtimaldir. Nerdeyse imkansızdır. Piyangodaki ikramiyeler gibidir. Yani o kadar zayıf bir ihtimaldir ki kişinin hayatında ya bir kere başına gelir ya da iki. Hayatında çok şanslı olup 5-6 hatta 15-20 aşk yaşayabilenlerin sayısı milyonda bir filandır.
Sen ask'i çiçek bocek..
Yaşanabilir tabiki, seks için duyguya gerek yok tahrik olmakla alakalı bu.
Asude cok iyi cvp vermişsin 👍
Cevap
82Cevap
Aşk ve ruh ve duydular katılmadan yapılan seks bence tecavüz gübüdür ve asla affetmem, saygı da duymuyorum, anlamamıda beklemeyin. Evet sesk her ne kadar da ihtiyaç dese de bir çoğunuz bu öyle sıradan su içmek, yemek yemek gibi bir şey değildir. Seks sadeceaşk ile sevdiğimiz ile yapılabilecek sınırları belli olan, bir ölçüsü, bir kuralı kaidesi ve sorumluluğu olan bir eylemdir. Çok önemlidir v ya tamama ya da devama izin veren, bağları güçlendiren bir duygu selidir. Evet aşk ile diyorum...
''O son aşkı yaşamayacaktım''Daha ne yaşadın ki? Yaşasaydın burada ne işin vardı ki?
Gülmeniz güzel de ağlanacak hallerimizi yok sayarak ertelemek ne kadar doğru onuda ayrıca düşünmek gerekir. Evet arkadaşım gerçekten soruyorum ''O son aşkı yaşamayacaktım''dedirten neydi sana? Ve buradayız çünkü bir yerlerden aşka ulaşmak, yürümek, iyi ve güzel insanlarla tanışmayı da umuyor ve istiyoruz. Neden olmasın? Nesi yanlış ve yasak? Artık sanalın reelden ne farkı kaldı ki?
yasanmasaydı daha ıyı olacaktı hayat benım ıçın hepsı bu... her gune bı maskem var benım... insanları mutlu etmek ıcın yasıyorum ben.. kendı mutluluğumu bosverelı cok oldu.. yasadıgım bı ask var zaten o yuzden bı arayıs ıcınde degılım burada... eger oyle olsaydu nıckıme kocaman anne yazmazdım.. oyle degıl mı ;)
Gerçekten mi? Kendı mutluluğumu bosverelı cok oldu. Diyerek beni çok üzdün! Neden ki?
Seks, duygu - aşk olmadan yaşanır mı? Bunu neden sorma gereği duydun ki o zaman?''yasadıgım bı ask var zaten o yuzden bı arayıs ıcınde degılım burada''Evet sende karanlık ve hiç ışık görmemiş çok şey vr ve bu beni deli ediyor. Merak ediyorum niçinlerini!!!
Tabiki belli bir güven oluşmalı, özeller ama bu bir teklif. Sadece sana yardımcı olabilmek, rahatlatmak ve bundan sonrana huzur katmak amacım ve inan bunlar için de buradayız... Keşke anlatsan konuşsak.
Aslında burada olman bile büyük bir şans. Bunu bir görsen artık diyorum. Sandığımdan da derinsin belkide?
Engelle şu kamili ya :)) erkek olarak cinsimden igrendim :)
iyide hep duygu hep duygu bir yere kadar :) başım kıcım oram buram agrıyor denmesin yaaa
Seks, duygusuz, aşksız , karşılıklı etkilenmeden yaşanırsa zevk alınmaz. Bakışlar, tenlerin uyumu, hissetmek seksi anlamlı kılar. Beden tek başına yeterli kesinlikle olmaz.
bu kişilere göre değişkenlik gösterir esasında..
benim düşüncem aşk olmadan da yaşanır ama duygu ve arzu olmalı iki tarafta da.. gözlerinde o şehveti görmediğim hatunla ben yapamıyorum maalesef :)
Doğru kişi doğru zaman. Önce ruhlar orgazmi yasamali bedenleri zirveye taşıyacak olan ruhlardir.
genellemeye alındım.
Duygusalim gerektiği miktarda.
duygusal olmadiktan sonra hicbirinin manasi yok bana göre
gerisi hayvansal ic guduler ki hayvanlarda yapiyor aslinda bunu manasiz
yaşanmaz insan kendini tek gecelik hisseder.. amaç sadece kişinin hazzını arzusunu tatmin etnek olmamalı...
seks aslında tensel bir durumdur istek tir kişiler iletişim kurabiliyorsa ve o çekim varsa bence aşk olmadan da seks olabilir
ihtiyaç neyse o giderilir. ikisi birbirinden bağımsız da yaşanabilcek şeyler.
kadına da ihtiyaç. cinsiyet ayrımcılığı yapmayın
erkekler yasarda kadinlari bilemiyorum bizde nefes alsin yeter 😂😂
ya yokluktan degilde erkekler daha duskun ya hani * olsun ne oluyosa olsun hesabi kadinlar daha duygusal bu konuda 🙊
Yasanir ama ask ve sevgisiz tat vermez tuzsuz yemege benzer yersin ama tat alamazsin
hepsinden öenmlisi tutku olmalı ateş gibi bir tutku hemde ;)
Ben sevmedigim bsy hissetmedigim adama dokunaman midem bulanir
yastığımın dili olsada konuşsa sarılıp yattığım günleri
Ya şimdi , şöyle sekse istekli bir şekilde seks yaparsan her türlü zevk alırsın, Aşk sevdiğin kişiyle seksi yaşamak, aldığın zevki hazzı arttırdığı daha çok zevk verdiği de bir gerçektir.
8 yıldır cinsel ilişkiye girmiyorum ve sanırım ruh olmadan olmaz.. karşılıklı çekim olmadı mı haz alınmaz bence... Ama işte nefes alsın yeter mantığı olanlar için bu geçerli değil :)
ask olmadan olur neden olmasın ama ask oldumu cok farklı oluyo
o zaman amaç sadece üreme olur evrimselleşmemiş homo sapiens
ruhda olmali aşkda o zaman tutkusuz olur sadece istegini gidermis olursun.
evet yaşanır. seks için sadece beden gerekir. ruh aşk istermi evet ister ama ruh seks yapmaz. kaldıki ruh'un var olup olmadığı bile muamma.
gerçi.. ona dokundugumda birsye hissetmiyeceksem.. ha duvara dayıyorum karıya ne fark eder :D
ruh aşk kadın için en önemli şey.
erkek kadın kadar değil.
bu konuda.
bir kere yaşadım seks hayatım bitiyordu pipim hayata küstü güzel kız görünce bile kalkmamaya başladı :(
Duygu olmadan yapılan seks ile ücret karşılığında yapılan seks arasında bana göre bir fark yok.
Aynen annem:)
Cus mu ayıp annem ;) annem derken büyük küçük mevzuusu olarak demedim annem:)
yaşanır sizi gidi siziler var jigololar var severekmi yapiyorlar yok zevk için
çoğuna beden eğitimi olsun yeter kültürel sporlardan biri oldu zaten😂aşk la güzel diye düşüncem
Aşk olmadan seks mizacıma aykırı. Keyif alamıyorum. Bedenimin zevk alması için önce ruhum doymalı.
duygu aşk olursa seks olması şart mıdır?
Aşk gerekli değil. kandırmayalım kendimizi
Dış görünüşünü beğendimiz biriyse eğer , gayet de seks yapılır.
Duygu olmadan çoğalama faaliyeti gerçekleştirilebilir fakat seks olmaz
seks aşk olmadan yaşanamasaydı paralı askerler bu kadar çoğalmazdı.
Arkadaşlık yeterli diye düşünüyorum ben. Amiyane tabirle atla deve değil yani bu seks.
Önüne gelen s*kişiyor , aşkı dinleyen mi var sanki.
RuhsuZ bir beden cessetten farkli degildir. Yasamam.
Sismanlarla asla
Seks aşk duygu olmadan rahatlamak icin de yasanir ama zevk almak mutlu olmak sevdiğinle aşık olduğun kadınla yapılan sekstir
seks ihtoyactir ama duyguyla olan islev yoksa gerekli degil
Yaw cevaplar belli sormayın :D
istemez tabii:) bakınız müge hanım bu konuyu iki gün önce tartışmıştık :) savaşma seviş :))))
yaşanır tabiki seks işçiliği diye bir meslek var sonuçta.
Aşk olmadan yaşanmamalı bence
Evet seks icin duyguya gerek yok cunku seks basli basina ayri bir duygudur
Senin fikrin nedir fikrini soylemedin sanirim
Aşksız yapamam ben o işi başkasını bilmem.
Ben yapamam midem bulanir
sevişe sevişe azalmaz ki tende ki özgür ruh
Yaşanır
Sen yemeği tuzlu seviyorsundur ben ise tuzsuz. Veya sen çayı şekerli içersin ben şekersiz. Seks yapmak için illa duyguya ihtiyaç yoktur
bazenler cogaliyor bazen✌️
Olsada tadı tuzu olmaz..
ablacmmm amaçç önemliii o noktadaa iştee :)
yasanabılır. seks ıcın en onemlı husus arzu dur.
yaşanır ama tuzsuz yemek gibi yaşanır
tabikide onlar olmadan olmaz
duygusuzca yaşanan zevksiz olur.
aşk olmasa da olur ama duygu kesinlikle olmalı..
aşk olmadan da yaşanır, yaşanmakta..
Sadece zevk icinse beden yeter
bence hepsi olmalı :)
Aynen sevişmek için bedendir 😀
aşk istemez de bir çekim olmalı ama
İster tabiki ruh , duygu ister
yaşanmaz sevişmek şart..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar