Mantar olabilir, egzama olabilir başka hpv olabilir vs. Öncelikle doktora (cildiye) gitmen öneri. Gitmem Allah dersen, el kadar pamuğa biraz elma sirkesi ile bolca ıslatıp bölgeyi sar. Canın biraz yanacaktır ama dişini sıkacan :) Sirkeyi yeyince bölge beyaz bir ton alırsa hpv olabilir. Bu işlemi her gün tekrarla, 2.gün problemli yerler morarır ve daha sonra kabuk bağlayıp dökülür. (gece yatarken uygula sabah yıkan sirke kokma :) sık sık günde 2-3 kez bepanten merhem sür (krem değil merhem özellikle) iyileşmeyi hızlandırır.
Geçmiş olsun. Bilmediğin yerlere de burnunu sokma kardeşim daha kötü şeyler olabilir.
şunu da söylemekte yarar var..peniste değil yan taraflarında ki eklem yerlerinden başlıyor ve yayılıyor..temizlemeye çalışırsan kanama yapıyor değil mi?
nen var dediğinde sende apış aramda eklem yerlerimde deride kaşıntı ve dökülme var dediğinde hemen reçeteyi yazıyor..cildiyeci veya ürolog olsa bakar tabiii...
Sevgili kardesim internette arastirirken burayi buldum yazini okudum hemen ilaclarin etken maddelerini arastirdim not ettim Almanyada dr gittim ayni sorun bendede vardi. Dr a anlattim beyinsizin haberi bile yoktu ilactan kitaba bakti tamam dedi iki ilaci bana yazdi varya inan 1 haftada etkisini gordum cok rahatladim. Bilgiyi paylasmak cok guzel birsey ya Allah senden ve Turk Dr lardan razi olsun. Cok rahatladim sayenizde ;)))
Çok geçmiş olsun, öncelikle bir ürolojiye görünmenizi sonra da cilt doktoruna görünmenizi öneririm. Peniste sebepsiz kaşıntı ve yara birçok hastalığın belirtisi olabilir. Güvenilir olmayan partnerle yaşanan şüpheli bir ilişki söz konusuysa Frengi (Sifiliz) hastalığının belirtilerindendir ve tedavi edilmezse ciddi sonuçlar doğurabilir. Anneden bebeğe geçebilir. Anal, oral, ya da temas halinde yaşanan cinsel tüm süreçlerden bulaşabilir. Ağızda aft yaraları olabilir, ağrısız açılan yaralar ve kaşıntıya neden olabilir. Bir doktora görünmeniz şart.
Neden utanıyorsun öncelikle? Kadın doktor istemezsen hemcinsin bir doktora bir an önce başvur. Hem de 5 aydır. Umarım bu dönemde kimseyle beraber olmamışsındır. Olup da korunmadıysan ve sendeki bulaşıcı bir hastalıksa onlara da geçmiş olabilir. Büyük ihtimalle mantar vb. bir enfeksiyon. Abuk sabuk bitkisel şeyler uygulama daha kötü yapma durumu. Bugün git bir doktora
kaşınması o bölgenin nemli kalmasından olabilir .iç giyinime dikkat et .soyulmalar ve deride dökülme var ise tedavisi basit .sadece bir ilaç var .yıkanırken onu kullanıyosun .kısa zamanda geçer .bendede oldu .
ne ettin hacı tam Bülent Ersoy a bağladın ha kaşıntı yüzünden alet kesseler hepimizinkini kesmeleri lazım muhtemelen ya enfeksiyon ya da mantardır temiz tut kaşıntı azalır sağlık ocağı ya da hastaneye git krem verirler rahatlarsın
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
valla sorma sanki kangıren olcakmış gibi geliyor..:)
yok yok inşallah bir şey olmaz sen çavuşu devamlı temiz tut kaşıntı azalır muhtemelen ya alerji ya da mantardır çeşididir inşallah önemli bir şey değildir
Alarji olduysan soyulmayla başlar. Muhtemelen öyledir. Liseden bir arkadaşım parmaklarının soyulmasından şikayetçiydi. doktora gidince doktor penisinde kaşıntı olup olmadığını sormuş. 1-2 hap vermiş. sonra iyileşti.
Bence abariyorsun arkadaşım, eğer sağlık problemin varsa utanma diye bir şey olmamalı. Basite aldigin ve utanarak doktora görmediğin bir şey yüzünden daha büyük sorunlar yaşanabilir. Tavsiyem bir cildiye doktoruna gorunmendir. Geçmiş olsun.
Frengi olabilir. Dermatolojiye gideceksin. Ayni zamanda Deri ve Zührevi Hastalıklar olarak geçer.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
şu an aynı sorun bende var tatlı bir kaşıntı ve yara gib beyaz benekler oluyor doktor sana ne dedi kardeşim banada bir yardımcı olurmusun birde hangi doktora gittin dermatolojiye mi
En İyi Cevaplar