Boşaldıktan sonra devam etmemi istiyor, bu sorunun bir çözümü olabilir mi?

Erkek arkadaşım çoğunlukla üstünde olmamı istiyor ve ben boşaldıktan sonra biraz nefes nefese kalıp üzerine yatıp birkaç saniye dinlendikten sonra hadi devam et diyor ve beni zorla hareket ettiriyor ben yine boşalıyorum bu şekilde bi 4 kez boşaldıktan sonra en ufak dermanım gücüm kalmamış oluyor ama laftan anlamıyor durma devam et diye beni hareket ettirmeye çalışıyor ve ben de güçsüz olduğumu anlamasın istiyorum ve onun da artık boşalmasını istiyorum devam ediyorum ama bir türlü boşalmıyor ilginç gelebilir ama hareket ettikçe de boşalmaya devam ediyorum=s bu arada çöp gibi kaldım aşırı zayıfladım ya sizce bu sorunun bi çözümü olabilir mi:(
Güncellemeler
+1 yıl
Bütün yorumlar için çok teşekkürler. Geciktirici kullandığını düşünmüyorum, çünkü ilk boşalması 5 dk sürüyor, ikinci kerede bir türlü boşalmak bilmiyor 1 buçuk saat falan. Her gün istiyo bide insan çöp gibi kalmaz mı yaa:(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, bizimki antidepresan kullanıyormuş meğer. Lustral, böyle geciktirici etkisi varmış. Dün de dedi ki sen zayıflıyorsun da ben niye aynıyım. E tabi ki sadece ben hareket ediyorum ondan! dedim:D Dün beni zorla hareket ettirdi resmen ve hiç çıkarmadan 7 kere boşaldım=SSsS
Boşaldıktan sonra devam etmemi istiyor, bu sorunun bir çözümü olabilir mi?