Penis uzunluğunu ya da hacmini önemser misiniz?

Son zamanlarda aşırı derece karşıma çıkıyor hatta geçenlerde -ne kadar ciddi olduğunu bilmesem de- biri makale formatına sokulmaya çabalanmış oldukça boş bir yazı dahi yazmıştı acayip gülmüştüm doğrusu ve artık KS'de de bir açıklık gelsin istedim bu konuya; bu soruya özellikle kızlardan yorum istiyorum ancak doğrusu erkeklerin vereceği tepkiyi de merak ediyorum ve gizli yorum kabul etmememin sebebi ülkemizde seks kültürünün henüz hiç var olmadığı gerekçesiyle de -bunu bir tabu olarak görmeyenlerce- bir el atılmasını istemem.

Elbette kaliteli bir seks için önemlidir güçlü penis ancak çoğu kadın "Boyu kaç? Hacmi kaç?" şeklinde hiçte önemsemez bunu zira etrafta "Benim vajinam şu kadar derin; yok şu kadar dar/geniş" şeklinde övünen bir kadın da görmemişsinizdir eminim hiç.

Hatta bunu öyle önemsiyorlar ki -tabii bilmediğim tıbbi sebepleri de olabilir- bölgesel istatistiklerini dahi çıkartmışlar;

Bu konuya belki daha farklı bakanlarınız vardır ve hatta belki önemseyenleriniz bunu başka bir şeyle bağdaştıranlarınız da olabilir diye sormak istedim, siz ne düşünüyorsunuz?