Başlıca tercihlerim olsa da, her birinden biraz desem kâfî. En çok misyoner ve doggy seviyorum. İlişki sırasında onu izlemek, koklamak, öpmek ve vücut temasını sağlamak içinse en uygun pozsyonlardan biri misyoner.
Önemli olan karşılıklı, içten, hissederek yaşamak. Bunlar sağlandığında, zaten pozisyonlara takmıyorsun. Ortam o anki arzunuza göre kendinden şekilleniyor.
hiç cinsel ilişkim olmadı, eğer bunu yapacak olsaydım ters misyoner derdim , ters misyonerde kadınların daha iyi uyarıldığını okumuştum , çoklu orgazmda bu pozisyon daha etkili kadınlarda sever bunu. ...
teşekkürler 😊😊umarım yazını değişik yön vermelerle fsrklı anlamlar çıkaran insnalar yorum yazmazlar
estağfurullah 😊 önemli olan bazı şeyleri doğru anlamak , ama insnaların buna ayıracak vakitleri yok 😊, iyi dedin valla 😂😂😂 , ters misyoner kadının üstte erkeğin altta olduğu pozisyondur, burada hakimiyeti kadına veririsin, uyarılması bunu uzun tutma olasılığı daha fazladır
Anlamiyorlar, yok efendim tecrübem mi varmis, niye bu kadar merakliymisim, niye mevzuyu eseliyormusum bik bik bik... bu zihniyeti kale almam bile😂 Ters misyoner😅😅😅heee kadin seni domine etsin hah😅 😂🙈🙈🙈
çünkü insnalara cinsellik deyince kafada farklı bir algı yatıyor, hemen namus damarları kabarman önce beyin yapsını degistirmeli, 😊😊yani ilişkide sadece kendimi düşünmemem gerek, kadında ilişkide kendine göre hakimiyet verebilmeli , yoksa onada acı çektirirsin , bu yüzden belki onu tercih etmişimdir
tutku diyorsan misyoner ve kucak, haz diyorsan doggy ve sırt üstü, sanat diyorsan deniz kabuğu ve cowgirl, artistlik diyorsan ayakta ve bir dizi kama sutra. 😏😎
Kadın Kişinin Benim Üstümde Olduğu, Oturduğu Her Pozisyondan ve Aktifliğin Kadında Olduğu Pozisyonlardan Çok Zevk Alıyorum Yalnız Devamlı Yüz Yüze Olmak Kaydıyla
Ben çokta takılmıyorum bu konuya hee seviyorum duygusal olacakta bağlıyo ama pekte önemli değil iki tarafta mutlu olsun yeterli bence bide daha duygusal olması için öpüşmenin ve sarılmanın olduğu pozisyonlar iyidir tabi 180 küsur pozisyondan hangisi öyle onu da sen bul 😉🙃🙃🙃😂😂😂
En İyi Cevaplar