Ve nedenlerini yazalım. Bir de yaptım ama keşke yapmasaydım dediğiniz pozisyon.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılah bizim zavallı toplum. insanlarımızın okuma araştırma aklını kullanma gibi bir özelliği yok maalesef.
filmleri gerçek zannedip partnerine uygulayanlar mı dersin internette gördüğü her şeye inanan mı dersin. hangi birini sayayım
pozisyon kadının ve erkeğin yapısına göre oluşmuştur. yani erkeğin penis ölçüsü ile kadının vulva yapısı. ayrıca kilo boy orantısı. bunlar 4 pozisyonda çözülür. 69, doggy, misyoner, cowgirl.
diğer pozisyonlar acrobatic seks ve show seks gurubuna girer gereksizdir. bunlar filmlerde eğlence için uygulanır.
örneğin kadının klitorisi pubish tepesine yakın yani yukarıda ise o kadın misyonerden zevk almaz. o kadın cowgirl uygulamalı. penisi kısa biri dogy uygulamalı. çünkü dogy de rahim ileri hareket eder vajinal derinlik minumuma düşer.
diğer pozisyonlar filmlerde cazip görünse de uygulamada zevk vermez
örneğin kaşık pozisyonu. kaşık biliyorsunuz domalma yani doggy nin yan halde yatakta oluş şeklidir.
kadın bacağın birini sürekli havada tutar erkek de geribim yatağa rağmen gir çık yapmaya çalışır yan yan
kadın bacağı uyuşup ağrı yapmaya başlar odaklanması bozulur kurur. erkek yatağın engeline rağmen gir çık yapmaya çalışır o da yorulur
hele ki çiftler biraz kilolu ise işte eyvah.
o nedenle vücut yapınıza göre genital yapınıza göre ilk saydığım pozları seçin hüsrana uğramayın.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnası püsküllü zilli, damızlık ineklerin yanına sokarım seni, hangi it şımarttıysa onun önünde de iki posta kayarım sana, sanal klavye, anan damızlıkların önünde çıkartmış seni. Bi tarafın yemedi kçtın tavuk gibi, hiç moralin bozulmadıysa bozulur, umarım bi yerde belanı bulursun, benim iyi insanlığımı senin gibiler bozdu, tabuta bile tek girecen kendini bişi sanıyon, kayıksız kaptan, yürü.
03 Yorumla- +1 yıl
Aha mevzu var
- +1 yıl
Kime yazıyor bu
- +1 yıl
Bilmem 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
+1 yılKeşke yapmasaydım dediğim pozisyon yok, en sevdiğim pozisyonsa dogy pozisyonudur, kadına daha iyi hükmetmemi sağlar, görüntüsü güzeldir, keyiflidir, bu yüzden.
10 YorumlaDomine ettiğim her pozisyonu seviyorum sevmediğim pozisyon yok diyebilirim pozisyonlarda kadına kendimi kabul ettirmeyi de çok seviyorum
10 Yorumla
+1 yılBütün pozisyonları seviyorum..
30 Yorumlapozisyon aslında sevilmez sekste bir çok pozisyon denenir bir kadının en sevdiği sona saklanır ve o şekilde orgazma ulaşması daha uygun olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yıl
En sevdigim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıldoggy en sevdiğim, en sevmediğim yok beceremediğimiz vardır :) ya senin?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhh ah bizde hastanelerde sürünüyoruz, bu millet ne dertsiz tasasız.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLan bu sitede başka bişimi var, üstelik cinselik sorusumu aradım şimdi denk gedli cevap verdim, sen hele düş bi köşelere ben senin gibi keresteleri görürüm, benim hastane işleri bitti, aklı azgınlıkta olan turşu, Senin gibiler yazmadan duramıyor sen önce kendine bak, salatalık ben seni salatalık diye yerim, sende beyin yok. Hele ailenden biri kanser bişi olsun bakalım böyle yazılar yazacan mı herkese beğeni bana gelince cacık yorumlar, faydasız insanlar topluluğu çocuk iyi dedi ki bu site mal dolu abi.
Cevap sahibi+1 yılSürünürsün işallah hee öyle diyene kadar dost olupta hal hatır soraydın
+1 yılBacaklar omuzda yüklenmesi çok rahat oluyor 😅😅😅😅
00 Yorumlasevmediğim yok her pozisyonda farklı bir zevk veriyor
00 YorumlaEn sevdiğim doggy, en sevmediğim 69.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılDagyyy pozisyonu herzaman iyi olmuyor
10 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim doggy sevmedigim yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyok :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn sevdiğim kelebek pozisyonu
00 Yorumla
+1 yılKucak ve doggy çok severim, bdsm, 69 sevmem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri