Bu yaşıma kadar bendeki fazlalığı korumayı başardım :D
Kızlar sizce bu yaştan sonra sünnet olmalı mıyım ya da size göre hangisi daha heyecan verici?
Kızlar sizce bu yaştan sonra sünnet olmalı mıyım ya da size göre hangisi daha heyecan verici?
vereceğim bilgileri özellikle özellikle süneti gericilik olarak yazan bir gizli kullanıcı bayana hitaben yazıyorum
**Sünnet derisi iltihabî hastalıkları sünnetten sonra görülmez.
**Sünnet derisi darlığı sünnetten sonra görülmez.
**Sünnet derisinin uzun ve dar olması nedeni ile derinin geriye kaçarak penis başını boğması sünnetten sonra görülmez.
**Sünnet derisi altında taş teşekkülü sünnetten sonra görülmez.
**Sünnet derisi altında idrar toplanması ve sonuçta iltihaba dönüşüp böbreklere zarar vermesi durumu sünnetten sonra görülmez.
**Sünnet derisinde sık sık yara oluşması sünnetten sonra görülmez.
**Sünnetsiz olanlarda penis kanserleri görülebilir,fakat Sünnet olanlarda görülmez.
**Sünnetsiz erkeklerin eşlerinde rahim ağzı kanserlerine daha sık rastlanır.
**Sünnetsizlerde cinsel yolla bulaşan hastalıklar daha sık görülür.
**Sünnetli iken daha çok cinsel verim alınır
Bunlar sünnetin yararları ile ilgili bilimsel verilerdir.” İşte tüm bu faydalardan dolayı bugün dünyada birçok ülkede sünnet yaptırmayı tercih edenlerin sayısı artıyor. Öyle ki Amerika’da doğan bebeklerin yüzde 70’i hastaneden çıkarken ya da ilk bir ay içinde sünnet ediliyor.
insanlar cahil olunca böyle yanlış düşünceye girer. okuyun öğrenin biraz araştırmacı olun. elin hıristiyan amerkalı avrupalı bilim adamları önemsemiş araştırmış siz yazılanları okumaktan acizsiniz. neyse sebebini söyleyim. allah hata yapmaz . çocuk küçükken temizlik olayını kendi çözemez. bezlenme anında kaka bulaşır. deri bundan korur. çocuk kendi temizliğini yapacak yaşta sünnet olmalı
bu yaşa gelmişsin ama hala kendini geliştirememiş karşıdakinin sahip olduğu bilgileri farklı boyutlarda yorumluyorsun. ben araştırmacı bir yapım var. jinekolojiden dermatolojiye fıkıhtan edebiyata her konuda araştırır gerçek ve bilimsel bilgileri alırım. safsatalara kapım kapalı. ayrıca insan önce kendini tanımalı ki sağlığını koruyabilsin. ben de penis yapısını bilemliyim ki sağlıklı yaşamım olsun. cinsel bir ilgi değil. o zaman üroloji uzmanları gay mı. ya da jinekologlar abaza sapık mı
Hayır sakın olma sünnet kadar saçma geri bir düşünce yok ve sex açısından sünnetsiz daha iyi
Evet denedim kesinlikle sünnetsiz
sünnet neden geri bir düşünce. bunu düşünmeden beynini kullanmadan ve kulaklarını gündeme bilime tıkayarak neden söylüyorsun. yahu tüm avrupa ve amerikada erkekler sünnet olmaya başladı. sağlık açısından gerekli. neden geri düşünce oluyor. aslında sen bilime kulak tıkayarak, dünyada olup biteni takip etmeden konuşarak geri kalmışsın. uyan. tüm yabancı kadınlar sünnetsiz penisi prezervatifle eş tutyor zevk vermediğini söylüyor. sen ilksin çok geri kalmışsın
Şuna bak sünnetsiz ve sünntli kişilerle ilişkiye girmiş sünnetsiz olanı beğenmiş simdi aklınca sünnetin saçma olduğunu düşünüyor acaba saçma olan kim ortada
nasıl başardın pekı aılen vs ?
Cevap
4Cevap
26 yaşında sünnet olmadın mı :) dini açıdan sorun teşkil eder, sağlık açısındanda eminim bir okadar etkileyecektir ama şuan iyi güldüm :D
Islamda sünnet olmak şart doğurusuda bu zaten eğer müslüman değilsen islama inancı olmayan kızlar kabul eder yoksa işin zor
Beklemeliydin çocukken olmalıydın günah...
Değilsen degilsin
sünnetin sağlığa faydaları var ona da bakın
pis münafık seni allahın erkek kevaşesi :))
gel baltayı hazırladım gel...
Sağlık açısından sakıncalı
olaydın iyiydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar