Arkadaşlar birçok kız sırf bu yuzden uzaklaşıyor yani ne var bunda anlamıyorum geçmişte kalmış bişey sonucta. Karşıma daha önce sen çıksan zaten onlarla olmazdı demi? Bazen sırf bu yuzden iliskiye girmiş bir kızla sevgili olmak istiyorum yanlıs anlamayın ilişki yaşamak için değil yaşıcagım kadar yaşadım beni anlasın yüzüme vurmasın diye.. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda yani benim sevgilim neden olmasın?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Önceki yaşam adı üstünde önceydi yaşanmış bitmiş. . önemli olan verilen sözlerin tutulması bence.. herkes hata yapabilir sonuçta emeklemeden direk kosmuyoruz . Ben cinselligede hata demiyorum. ya evlendikten sonra ten uyuşmazlığı varsa senin zevklerine hitap etmiyorsa birde çocuk yapılır mutsuz bir cinsellikle ömrünü geçir bakalım.. eski dönem klasik evlilikler yok artik iki göz odada şipşak
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahah aslında haklısınız yani geçmişte kalmış gitmiş bitmiş Zaman makinası yok sonucta
En İyi Cevaplar
Sorgulamam çünkü Kültürümüzde kadın erkegin elinin kiri evet ben boyle düşünmüyorum ama hadi amcaya ac babacim nidalari esliginde erkekligini ogrenen erkek için normal bir deneyim ve onun geçmişi azılı bir katil olmadığı sürece beni ilgilendirmez hem birazcik tecrube...
17 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama kadın neden erkeğin elinin kiri olsun ironi mi yaptın okuyamadım tam
Soran+1 yılTamam tamam şimdi anladım yok ya öyle değil aslında bu erkeklik değil kızda yaşayabilir yaşamalı da
Soran+1 yılAhaha bu ülkede ağaç kavuğuna sokan var ya.. Neyse :) dediğim gibi benim fikrim ama keske herkes böyle düşünse yanlıs bişe oldugunu düşünmüyorum erkeğin hakkıysa yaşamak kadında yaşamalı
Soran+1 yılAynan yaşamışsa da abartılmamalı kızmak :) yani tamam olabilir bunlar :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar Ne Diyor
20
Tabiki olabilir sevgilin neden olmasin ama biz kızlarin dusuncesi soyle. oluyo genelde e bu erkek onceden iliski yasamis ilerde evlensek baska biriyle de yapar ya da beni sevmez hani gozu disarda gibi düşünebiliyoruz tabi herkesin kendi tercihi ama kizlar nasil. kendilerine dokunulmamissa baskasina da dokunmamis erkek isterler
214 Yorumla
Soran+1 yılİyi ama sevdiğim insanı aldatmam ki sonucta bişe yaşadığım insan da önceki sevgilim
Soran+1 yılGüven problemi yaşamaması lazım aksine ben ona ne yaşadıysam anlatıyorum ki kafasında soru işareti kalmasın bana güvensin ondan da aynısını isterim bilmek isterim ne yaşamış ne etmiş ki bende kuşku duymayım herşey dürüstçe olsun utanmadan çekinmeden ki ilişki uzun süreli olsun
Soran+1 yılİşte öyle dersem sende bişeyler saklarsın olmaz. Zaman'ı geriye almaya gücümüz yok. Olmus bitmiş geçmişte kalmış neden anlatmayayım yaşanmış yani zamanı geriye alamam. Sende aynı sekılde. Birbirimizi geçmişiyle sevmeliyiz.
Soran+1 yılİnsallah ama bakalım görmüyo musun küfür eden bile oldu
Soran+1 yılAynen öyle yani. Ben yaşamışım sonucta onlara ne oluyosa ama ben eminim gelecekteki kocaları hovarda tipler olacaklar emin ol. Neden dersen böyle düşünenlerin başına hep öyleleri geliyo
Soran+1 yılZaten bu saatten sonra öyleyim yani yaşayacağım kadar yaşadım artık daha sakin bir hayat istiyorum
Soran+1 yılTakip atcam sana bir dk :)
+1 yılValla piyasada pek iliski yasamamis erkek yok. Zaten. Kizlarda bile bu oran bu kadar dusukken iliskiye girdiginde hicbir sey kaybetmecek erkekler tabi ki girerler sadece bu durum üzüyor beni ben tabi. Ki karsimda kendim gibi birini isterim ama bu sartlarda oran cok dusuk gorunuyor
13 Yorumla
Soran+1 yılmesela sana şöle diyim, bende sevgilimin bakire olmasını isteirm. kim istemez ki. ama sevdikten sonra bakıreymıs degılmıs ınan umrundaolmuyo. yanı şöle büşün ben onume gelen kızı becericem ve karımın bakire olmasını beklıcem, sence bu adilmi? değil elbette bu yuzden ben böyle olgun bakıyorum olaya bakma bızım ulkemızdekı bıcok erkek bana Şu an bu mesajları gorse güzel kardeşim, boynuzlu felan derler ama halbukı kendı karılarıda bakıre olmıcak olsa bile arkadan verıp bakıreyım dıyenlerınden olucak hayat böyle acımasız işte. neyse konuya donecek olursak yanı elbette uzer. ama bu devırde öyle birini bulması zor bulsan bıle yuksek ıhtımalle yalan söluyodur yasamadım dıye...
- +1 yıl
bana erkekleri tanıyorum iki abim var ve yaslarimiz yakin oldugu icin erkeklerin yalan soyledigini ve hangi evrelerden geçtiğini cok net biliyorim dedigim gibi oyle birini bulmak cok zor bulana da helal olsun ama ne olursa olsun ben bir kizin evlenmeden iliskiye girmesine karsiyim bunun bekaretle ya da . Sig dusunceyle de hicbir ilgisi yok
Soran+1 yılanladım anladım. tecıh meselesi tabıkıde öyle dusunuyosundur saygı duyarım bende sevdıgı kısıyle yasanmalı oldugunu dusunuyorum.
Bunu gündeme getirme özellikle söylüyosundur belki de kızlarda geri çekiyodur. Ya da onlardan da bunu istediğini düşünüyolardır. Böyle bişeye önem vermem günümüzde kimseyle birşeyler yaşamayan erkek yoktur diye düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSon cümle doğru yaşamayan neredeyse kalmadı. Şu konuya değinelim ben bir yola çıkacaksam karşımdaki kız benim ne yaşadığımı ne ettiğimi bilmeli bende aynı sekılde onu bilmeliyim ki ilişkide güven olsun uzun sürebilsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılTercih meselesi. ama sonucta su da varki bunu bir kiz yapmis olsa bakir bir erkrk kabul etmez. ee kizin ne sucu var. o da kendi gbi birini istemekye hakli.
03 Yorumla
Soran+1 yılşahsen ben bakir olsam yınede kabul ederdim işte fikir düşünce farklılıgı zihnıyet cok onemlı. abi ben bir kızı sevmıssem benden önce ne yaptıgı umrumda olmaz yeterkı durustce anlattsın bana. ben saygı duyarım önemlı olan benden sonra kımseyle olmasın bana ait olsun
Cevap sahibi+1 yılTabi ama. dedigim gibi onemli olan karakter. her insan hata yapmis olabilir gecmiste
Soran+1 yılaynen öyle kımseyı gecmısıyle yargılamak kımseye dusmez. onemlı olan o hataları senınleyken yapmaması degılmı zaten
+1 yılBen saf, temiz, hiçbir şey yaşamamış halimle onunla birlikteyim o da öyle olmalı. Değilse biter
33 Yorumla
Soran+1 yılinsallah bulursun öyle birini, ama şöle diyim, hiçbi şekilde anlayamazsın yapıp yapmadıgını, öyle bir yalancıya inanacagına, o kuskuyla yasayacagına adam gibi yaptıgını söleyen ama geçmişte kaldı diyen bir erkekle olman daha mantıklı..
- +1 yıl
Zaten şu an öyle biriyle birlikteyim. Öyle olmadığını bildiğim için onunlayım olmasaydı sevdiğim halde biterdi
Soran+1 yılyınede fazla emın olma. neyse ben fazla bulandırmayım aklını.
+1 yılÇok saçma bir durum benm arkadaşm boyle ama çok saçma sonuçta erkek yapmayan yok illa yalan mı söylesin yapmadım diye
08 Yorumla
Soran+1 yılHeeh işte bravo bak bunu anlatmaya calısıyorum ya ben bunu anlatınca güven sorunu olacakmış baskasıyla da yaparsın diyolar yahu yapacak olsam neden anlatayım adam gibi dürüst olmuşum anlatmışım demi
- +1 yıl
Aynen ben sevgilmn bana soylemesni isterim her detayını bilmek isterim yani o anlatmasa bile sorarım onemli olan benle yapmak istememesi böyle düşüncesi varsa uzak dursun isterim yani bunu da derim
Soran+1 yılya öyle tabı mesela atıyorum sevgılıyız bız senle ben sana soraım en ınce detayına kadar ogrenırım sende aynı sekılde anlatırım sana sende en ınce detayına kadar ogrenırsın. bu sayede ılıskı zaten uzun suruyo yanı guven oluyo. geçmişte ne yasadıgın önemlı degil onemlı olan bu saatten sonra benımleyken ne yasadıgın. yapma konusuna gelırsek de eger ıkı tarafta ıtıyosa olabılır tek tarafla olacak bişe değil bu iki tarafında istemesi lazım
- +1 yıl
Aynen Bencede sana sonuna kdr katılıyorum her şey iki kişi arasnda oluyor yani her şey güvenle olduktan sonra uzun ve guzel ilişki olur kafamz aynı senle. d
Soran+1 yılahaha aynen neredeyse %100 uyuyo Şu an bende sasırdım :D
- +1 yıl
O değil diğer insanlara yazdklrnı okudum sana çok katılıyorum ya😂
Soran+1 yılhahaha takıp atcam mesaj atsana bı merak ettım hangılerını begendın :D
- +1 yıl
tamam. d
+1 yılBen sevgili olurum yani hayatımdaki insanın geçmişini sorgulamam benim için çok önemli değil
01 Yorumla
Soran+1 yılYa işte böyle olmalı bak harbiden kafa olgunluğu bu işte..
Tıksınıyoruz. Ne sevgılı nede es olarak tercıh ederım
35 Yorumla
Soran+1 yılEvde kalacaksın ozaman bacım kusura bakma. Şunuda söleyim bu tarz düşünen kızların alayının kocası hovarda oluyo ona göre..
Soran+1 yılPardon da sana kim bunhakaretleri etme Hakkı veriyo? Sana öyle laflar ederdim ki neyse senin seviyene düşemem. İnsallah yaşarsın dedikleri mi de o. cocugu nu yakından görürsün :) ulan fikir istedik diye hem cinsine küfür etmek nedir? Bide kapalısın. Ben şimdi sana hakkımı helal etmesem ne olacak bana ettiğin anneme ettiğin o küfür için beni tanımadan? Madem böyle şeylere ilklere namuslara düşkünsün dinine de düşkünsün demektir demi?
Soran+1 yıl@Mmmişa teşekkürler
karşındaki kızda ilişki yaşamış ve sen sorun etmediysen neden olmasin
01 Yorumla
Soran+1 yıle yani tabıkıde. yaşamamış olsa bile bence sorun olmamalı
+1 yılBirinin bana iyi gelecegini duaunuyorsam buna takilmam
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle takılma geçmişte kalmış ve bunu senle paylaşıyorsa güven
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen öyle birini istemez dim benim gözüm de beni sevemez o
126 Yorumla
Soran+1 yılNeden sevemeyim?
Cevap sahibi+1 yılSevemez sin demedim benim ve bazı kızların düşüncesi bu..
Soran+1 yılama sevemezsın yazmıssın.
Cevap sahibi+1 yılTekrar oku benim gözümde beni sevemez o dedim. yani sevdiğin kız da böyle düşünmüyor sa sıkıntı olmaz
Soran+1 yılya ben Şu an sevdıgım kızı sen olarak farxederek konusuyorum , olayı çözmek için. neden senın gozunde senı sevemeyım diyorum anlıcagın. yanı senın sevgılınım sen bunu ogrensen bölemı dusuneceksın. ? tam aksıne baglanman gerekmezmı sana durustce söluyorum ne yasadıysam.
Cevap sahibi+1 yılBana da böyle biri denk geldi af eder sin ana p*c çıktı benden de istedi
Cevap sahibi+1 yılAma p*c çıktı. yanlış yazdım
Cevap sahibi+1 yılGüvenmek zor yani anlıyomusun ama onu çok sever sen belli eder sen unutur sunuz beraber
Soran+1 yılanladım. senin istemicegin bişeyi senden asla istemem ben sahsen. bu tarz seyler ortak kararla yapılmalı.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ama gerçekten aşık san bu onu anlarsa sıkıntı olmaz
Soran+1 yılnasıl yanı anlamadım afedersin. gercekten asıksan ve ıstersen böyle bişe sıkıntı olmazmı mı dedın affına sıgnarak soruyorum :)
Cevap sahibi+1 yılEvet ne oldu ki
Cevap sahibi+1 yılO da seviyorsa seni ne olsun
Soran+1 yılyok yanı azonce ocuk ıstedı dıye pıc dedın de o yuzden sordum anlamadım tam. yanı zaten bende ondan bahsedıyorum ıkı tarafta bırbırını sevıyosa neden olmasın yapılabilir bişeyler.
Cevap sahibi+1 yılGüvenir se demek istiyorum.. eğer aşık olduğuna inanır sa sorun teşkil etmez
Soran+1 yılkesinlikle. zaten bende bunu anlatmaya calsııyorum. aynı dusuncelere sahıpmısız bak sevındım :)
Cevap sahibi+1 yılEvet bende onu diyorum sabahtan beridir ya kızdırma beni 😊 kız sıkıntı etmiyor sa ne diye soruyor sun burda
Soran+1 yılahaha Şu an diyorum ya öyle bir kız yok :) yanı ne bıleyım sadece bazıları yanlıs dusunuyo azonce ben böyle dusundugum ıcın birisi küfür bile ettı sadece fikirleri merak ettım dusuncelerı felan :)
Cevap sahibi+1 yıl😊😊
Soran+1 yıleee ne yani bittimi sohbetimiz burda :(
Cevap sahibi+1 yılSorma ya senin yüzünden basıma agri girdi 😊
Soran+1 yılahaha neden be ben naptım :)
Cevap sahibi+1 yılSohbetin sisirdi içimi ya. Evirip çevirip aynı yere geldik boşa konuştuk
Soran+1 yılanladım ksuura bakma ozaman
Cevap sahibi+1 yılPeki
Soran+1 yılpeki.
Buyuk konusmak istemiyorum ama kabul etmezdim
13 Yorumla
Soran+1 yılsana yalan söylemesi daha mı iyi yanı ne bileyim yaşamıştır bişeler ama yaşamadım demiştir. dürüst olması daha hos olmazmı
Soran+1 yılşöyle düşün aşık olmussun, yapacak bişey var mı artık? yanı zaman makinamız yokki zamanı geriye saralım :) şahsen bende karımın bakire olmasını istiyorum ama evlenecegım kısı aşık olacagım kişi, yanı yapmıs olsada ben onu öylr kabul edıcem cunku asık olcam ona umrumda olmaz gecmıste kalmıs onemlı olan benden sonra yapmaması degılmı?
+1 yılOlmazdım
04 Yorumla
Soran+1 yılyalan söylemesi dahamı iyi
- +1 yıl
Dürüstlük güzel bir şey, ama ben tercih etmezdim
Soran+1 yılanladım umarım ıstedıgın bırısını bulursun
- +1 yıl
Umarım
Kesinlikle hayir
015 Yorumla
Soran+1 yılSebep ne peki
- +1 yıl
Birine dokunmak baska biriyle iliskiye girmek baska.. cok ayri cok ote bisey..
Yani şöyle düsün hani toplumda bir algi var kadinlar dul diye geri cekilir kisiler hemen.. bence erkeklerde de bu dusunce olmali neden illa biseyler somutlastirilsin ki ayni iliskiyi erkek de yasiyo o da kullanilmis oluyo ve evlenmeden iliskiye girmis bir erkegin samimiyetine guvenmiyorum sevgiye, iki es arasindaki tutkuya aska bagliligi olmaz..
Insan tek bir ruha ve bedene ait olmali
Soran+1 yılİyi ama zamanı geriye alamayız. Geçmişte bişeyle hissedip yaşamış olabilir. Dul konusundada katılmıyorum neden dersen seviyosam ben birini dulmuş bakire değilmiş umrumda olmaz seversem
Soran+1 yılNeden kızdın ki sadece ben kendimi tanıttım senin düşüncene bişey sölemedin saygı duyarım kesinlikle
- +1 yıl
Kizmiyorum sadece demek istedigimi yanlis anladin hani yasadigimiz toplum belli ve gercekten adam gibi insanlar azaldi karsindaki erkek evlenip bosanmissa eyvallah ama evlenmeden bir kadinla bu kadar ileri gidebiliyosa ben o kisiye guven duyamazdim sonucta kadina saygi duymuyo ilerde nolur dusunmuyo sadece o anin duygulariyla hareket ediyo kizin ilerde ne duruma dusecegini dusunmuyo sadece bunu demek istiyorum..
Hersey kalbince olsun ama iyi dusun derim:)
Soran+1 yılAma yalanda söyleyebilirdim ama ben sana yaşadığım herşeyi anlatıyorsam neden güvenmeyesin
Soran+1 yılŞu an kimseyle birlikte değilim
Soran+1 yılahahaha ya ne alaka sımdı hayırlısı dıyıp cekıp gıdıcekmısın sohbet edıyoduk :D
Soran+1 yılben sana en iyisi özelden yazayım? :)
Soran+1 yıltakip atıyorm sımdı sende bana at kı mesaj atabıleyım
olamam.
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılNe alakası var insan sevdiğinden hertürlü zevk alır
Soran+1 yılÖyle
+1 yılolmaz katiyyen
01 Yorumla
Soran+1 yılAllahım ya
+1 yılOlamam.
01 Yorumla
Soran+1 yılVay arkadaş ya
+1 yılkonuyu anlamadım
03 Yorumla
Soran+1 yılbidaha oku 20 kişi anlamamıs bı senmı anlamadın :d neyse özet geçeyim ben geçmıste cinsel ilişkiler yasadım ve Şu an bazı kızlar sırf bu yuzden bunu ogrenınc gerı adım atıyolar yanı sevgılı olmak felan ıstemıyolar bundan bahsedıyoruz
- +1 yıl
anladım kabul eden kızlar da olacaktır ümidini yitirme
Soran+1 yılümidimi yitiricek bir durumum yok cok sukur cevrem baya genıs ortamımda var ben sadece olayı tartısmak istedim:)
+1 yılGecmis umrumda olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılEn doğrusu
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemsemem. Yaşarım
01 Yorumla
Soran+1 yılişte bu ya teşekkürler
Daha fazla(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi