Yapar mısınız veya size yapılmasından hoşlanır mısınız?
Örnek verinn..
Örnek verinn..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben hoşlanırım ancak sevgilim istemesse yapmam ama insan seks yaparken zevkten ne yaptığına dikkat etmiyo bende bir kere yaparken sevgilimin göğüslerini çok sıkmışım haberim yok sonra baktım morarmış bazı yerleri :D
Ya şiddetekarşı olanların emin ol başında gelirim erkeğe de kıza da! ama ona şiddet denmez yaa mesela duvardan duvara kavga eder gibi sex çok güzel genelde öyle yaparız hep hiç şikayet edeni duymadım yani şiddet değilde sert girip çıkmak yatakta sert olmak iyidir! ve boşalma anında kızı sımsıkı sıkmak kemiklerini kırarcasına! buna şiddet denmez bence!
O ve baglacindan sora yazdigin sondan ikinci cumle cok acayip hosuma gitti. Guzel cevap tesekkur..
bunu biliyordum özellikle ünlemden sonraki son cümlem içini gıdıkladı=) en iyi cevabı haketmeyi umuyordum!
popoya şaplak olayını gerçekten çoğu kadın seviyor. hem de hiç ummadığın kişiler olabiliyor. =)
ayrıca yavaş tempoyla girip çıkarken belinden sıkıca tutup birden hızlanarak sert bir şekilde girip çıkmak da hoşlarına gidiyor. ama benim tercihim çıkarken yavaş girerken hızlı ve sert ;))
Cevap
26Cevap
Seks yaparken, dudakları ve göğüs uçlarını ısırmak, ve sımsıkı sevişmek, sırtımın tırnak izi içinde kalması hoşuma gidiyor.
Ben hakimiyetin bende olmasını severim.Sevişirken kadının kalçalarına arada tokat atmak hoş olur.Bir de dogy de saçlarından tutmak güzel ama kadına acı vermek istemem.Yani zevki acıya dönüştürmek hoş olmaz.
aşırı düzeyde değil ama
acı vermeyide acı duymayıda severim
ıssırmakta güzel ıssırılmakta ama düzeyini iyi ayarlamak gerek inleme sesleri güzel ama can havliyle bagırmak sesi kimin hosuna giderki?
E tabiki bende bundan bahsetmiyorum.
Ay cok acimistir ya:(
Naptin peki, kizdin mi?
Ben can acitmayi severim isirmak morartmak kirbaclamak vs vs:))))
Sen bende sado moza cinsten.
Ciddiyim. Bi de mesela jiletle inceden cizip son emmek yarayi..
Gibi bir cok sey;)
20li yaslarmdayim 45 ustu yalan:))))
git baska turlu tahrik ol. Bna fikir ver baska napilablir
Olmaz keyfin bilir
Ben ozellikle orgazma yakinken kendimi kaybedip istemeden partnerimin canini yakiyorum malesef. Kanattigim bile oldu vajinasini.
Nasil basaryosun bunu?
Herhalde penisin kanatmiyo..
Malesef penisim basariyor bunu :)
ben de bazen tokatlarım kalçasını onun da hoşuna gider. ama en hoşuma giden dogy(diğer pozisyonlarda yemiyor) pozisyonunda içine sert girişlere yaparak ona acı vermek. amiyene tabirle köküne kadar sokmak:)
arada bir şaplak atarım ,hissettircek kadar ama asla gerçekten can atıcıcak kadar değil.
bağlama ve dogy durumunda popomun tokatlanmasını beğeniyorum
katılıyorum
Ciddi ciddi olmamak kaydı ile olabilir, seks sırasında tokatlanmaktan hoşlanan çok bayan var ya da tırmalayıp, ısırmak isteyen.
ona şiddet denmez hırs denir tutku denir aşk denir cart denir curt denir ama hepsi hesaba dahildir.
şiddet hiç bir zaman tasniif etmedim etmemde insanlık dışı bir olay bana göre
Ünlü birinin nette görüntüleri vardı kız kurtulmak istiyo yok başladı tokatlamaya kızda onu tutup vuruyor tık yok bizimkinde jarp jarp devam ediyo . Şiddete karşıyım
şiddet değilde kalçama falan tokat atması saçımı çekmesi hoşuma gidiyor
karşımdakine bağlı. bana çok uç noktada olmadığı sürece yapabilir. istiyorsa ona da yapabilirim.
hard sex bayılırım ya sex dedigin sert olmalı bence
nedense sexs yaptığım kiz arkadaşlarım bana hayvansın sen diyor cok sert mişim sexs konusunda ama bende kibarlığı beceremiyorumki sexs ateşli olcakki zevk versin
Kadınımın gögüs uçlarını acıtarak ısırmayı çok seviyorum.Sonra kalçasını parçalarcasına sıkmayı.
Dozunu kaçırmamak suretince popoma şaplak atılmasını severim
hosuma gıder dovsun sovsun bana acımasız ca o ısı de yapsın bıterım
güzel güzel seks yapmak varken şiddete ne gerek çık dışarı biryle kagga et
tecavüz fantezisi hoşuma gidiyor:)seninki hangisi?
Bende:) nasil seninki?
benimki derken?:)
Ya uf fantazin iste:))
elbiseleriyle birlikte yatağa bağlarım sonra üstündekileri yırtıp çırıl çıplak bırakırım.meme uçlarını emip ısırdıktan sonra ilk boşalmasını oral yaparak sağlarım.sonra bacaklarını omuzlarıma atıp ağırlığımı hissedeceği şekilde aniden köklerim:)inilteri duyduktan sonra ellerini çözüp devam ederim dahası varda anlatmakla bitmiyor işte:)) seninki nasıl?:)
Pek bir siddet yok bunda:)))
Bnmki cok.pis anlatamam beyb.
Teyze yaşından başından utan ya :)
Suss be çoccuum:))
yok kanka ya yapmam kadin yaparsa korkarim ben
Yapabilir
bn erkeğimin poposunu sıkıyorum
Daş gibidir ya o:)
pekde taş değil ama
kim ister ki öyle manyaklık
hee en son sevgilimi hortumla dövdüm amk
Ben Palayla dalıyorum :D