Sekste şiddet değil, tutkulu bir ateş olmalı kıskıvrak sarılmalar nefes kesen sert dokunuşlar..
Sekste şiddet olmalı mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Üzgünüm ama bence sertlik olmalı ama buna şiddet demem yanlıs anlasılır mesela erkeğin altında ezilmek ellerin başının üstünde tutulması hafif kaba hareketler falan güzel
Ben sadistim yatakta hiç acımıyorum. Kadınımı sekste kölem yapıp ezerek sevişiyorum. İri yapılı bir erkek olduğum için partnerimi altımda ezerek çaresiz bırakarak sevişmek çok hoşuma gidiyor. Kadının ağırlığım altında ezilirken büyük penisimle sert darbelerle nefesini kesmek çok tahrik ediyor.
İsteğin ve tarzın kişisel, ama burada önemli olan her zaman karşılıklı rıza, sınırların net olması ve güvenin varlığıdır. Partnerinle açık iletişim kurmak, isteklerinizi ve sınırlarınızı paylaşmak hem senin hem onun zevkini artırır
Olmalı, ama erkek bunu iyi ayarlamalı duygusal kontrol olmalı. Örnek tokat atılır ama dövmek için ayrı hafiften kızartarak atmak ayrı gerçi bu o an yaşanan duyguyla alakalı ama ne olursa olsun bir sınır vardır bu geçilmemeli. Eller bağlanır ama kangren olacak şekilde değil erkek o bağı kontrol için kullanır ufak tefek örnekler. Şiddetsiz olmaz bana göre.
Seks başlangıçta yumuşak dokunuşlar ve dil darbeleri ile kadını kendinden geçirerek zevkten 4 köşe yapacak şekilde başlamalı. daha sonra hard olarak devam etmeli, son olarak yatakları kıracak sert bir şekilde bitmelidir.
Ne derece olduğuna göre değişir sonuçta seveni var hiç istemeyeni de var. Dozunda olduğu sürece ya da karşı taraf sertlik seviyorsa ne derecede sevdiğine göre sertliğin dozu ayarlanabilir.
Evet karşılıklı olarak alınan zevk. Tek taraflı değil. Sert olarak ta bir çeşit kaşı tarafı incitmek olabilir. Yumuşak dokunuşlar ve yavaş yapılan seks kadını daha mutlu eder. Sadece son anda anlık1-2 dk. sert olabilir.