Ya burda bir adam yazmis okudum sizce mantikli mi genelde minyonlarin vajinasi daha mi dardir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılarkadaşlar söyledi ama araştırmak lazım her minyon kızın da vajinasına tek tek bâkamayiz kitâplardan okuya biliriz veyada internet sitelerinde gerekli kaynaklardan anca o şekilde bir hüküm verile bilir ama minyon kızların vajinası darsa daha güzel bir erkek olarak dar vajina tercih ederim
14 Yorumla
Soran+1 yılYa minyonla iliskiye giren bikacina sordumda geneli evet dardi diyo anlamadim bende
Cevap sahibi+1 yıleğer minyonsan ve de dar ve etli bir vajinaya sahipsen evlenince eşin senden başkasını görmeyecek benim kafada bir adamla evlenirsen bununla gurur duymalisin
Soran+1 yılUmarim ya
Cevap sahibi+1 yılemin olabilirsin bu konuda :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenım bı yazım vardı onumu okudun.
mınyon kızların vajınası daha ufak ve dardır.
hatta ayak bıleklerı bunun göstergesıdır büyük oranda. bı kıza arkadan bak ayak bıleğı ınceyse tam arka kısmı dolgun değildir incedır onların vajınası ufaktır.1168 Yorumla
Soran+1 yılYoo okudugum kisi 20 li yaslardaydi
Cevap sahibi+1 yıldemek oda aynı fıkırde
Soran+1 yılSanirim baksana
Cevap sahibi+1 yılsen ne düşünüyorsun
Soran+1 yılMinyonum ve iliskiye girmedim meraktan sordum eger benimkide darsa canim acimaz mi ya
Cevap sahibi+1 yıldar olması partnerın ıçın harıka.
acıma konusu ıse sulanmana ve partnerıne bağlı ılk bı kaç gırışı yavaş yaparsa sorun olmaz kıvama gelır.
emınım senınkının görünüşüde harıkadır. sen şimdi benkı gibi 20 cm görürsen ürkersınde
emınım senınkının görünüşüde harıkadır
Soran+1 yıl20 cok fazla ya alamam bence o kadar icime canim acir😱
Cevap sahibi+1 yılyok be 1-2 gırınce alışırsın görmek ıstermıydın
Soran+1 yılYok istemem kimsenin penisini gormek istemem sagolun😊
Cevap sahibi+1 yılkorkma bu kadar :))
senınkı görünür olarak nasıl ufakmı. etlı değildir dıye düşünüyorum
ınce cızgı halınde
Soran+1 yılKorkudan degil yahu tamamen kendim istemedigim icin oyle her erkegin penisini gorme merakim yoktur ve benimki cizgi gibi gorunumu
Cevap sahibi+1 yılzaten meraklısın demedım yanlış anlama. hanı 20 cm nasıl olur gerçekte o bakıma söyledım.
senın ki tam tahmın ettığım gibi desene bembeyazdır bıde dudaklarıda kapalıdır hala
Soran+1 yılE bakire olunca kapali oluyo illaki minyonum ama acaba o cocugun dedigi gibi darlikla alakasi olur mu merak ettim iste sordum
Cevap sahibi+1 yılemın ol var. senınkı daracıktır.
ama bu senın ıçınde ıyı daha fazla zevk alırsın.
bu arada dudaklarının açık olması bakırelığe dayalı değil. vajınanın yapısı ıle alakalı.
tüyleri neyle alıyorsun ağdamı
Soran+1 yılAgda evet ya simdi benimki dar midir sence ya bunu iliskiye girmeden bilememekte cok kotu
Cevap sahibi+1 yılofff desene senınkı hem çizgi gibi hem ufacık hem ağda hemde bembeyaz çok fazla körpe düşünmesı bıle fena :)
evet ılışkıye gırmeden bunu elbet bılemezsın ama bazı emarelerde sana fıkır verır bnce daracıktır ve doğum yapana kadarda daracık olacaktır. partnerın çok şanslı olacak ama sende tabi
Soran+1 yılDogumdada cok genislemez bence sezaryen yapicam cunku buyuk ihtimalle
Cevap sahibi+1 yılooo desene kocan ömür boyu keyfını sürücek.
göğüslerınde 85 ve üzeri ise emınumkı sen zayıf bı kızsındır kocan çok şanslı olacak
Soran+1 yıl85 C olcusu
Cevap sahibi+1 yıltahmınlerımde yanılmıyorum :)
bırazk senle ılışkıye gırmeyı sana oral yapmak bıle buyuk zevk verır.
orala karşı değilsin dimi
Soran+1 yılBana oral yapmak neden zevk versinki ya karsimdakine
Cevap sahibi+1 yılufacık vajına bembeyaz ağdalı kaymak gibi.
bişey diyeyımmı düşünmesı bıle şu an ufaklığı azda olsa uyandırdı
Cevap sahibi+1 yılsen oral yapmak ıstermısın. 20 cm elıne zor sığan bişeyı dudaklarında gezdırmeyı düşündünmü hıç
Soran+1 yılIstemem oral yapmayi hic hemde igrenc geliyo bana
Cevap sahibi+1 yılelinle okşarsın ama değilmi
Soran+1 yılE yani evt
Cevap sahibi+1 yılellerın yumuşak parmakların ıncemı
Soran+1 yılYumusak ya normal el iste
Cevap sahibi+1 yılsorularımla senı sıkmıyorum ya da haddımı aşmıyorum değilmi.
ama vajınanı düşündükçe ınan ufaklık baya ırıleştı.
görsen ben bunu alamam dersın heralde :)
Soran+1 yılOnemli degil gizliyim zaten 😊
Cevap sahibi+1 yılgızlı olmasanda ınan sorun olmaz anı yaşıyoruz ve senın ıstedığın kadar. kımseye dert olcak değilim sadece keyfını çıkarıyoruz :)
vajınanın bıraz daha tarıf etsene :) şimdi dicen bıldığın vajına :)
Soran+1 yılEvet bildigim vajina ben lac yildir goruyorum farkli gelmiyor artik😂
Cevap sahibi+1 yılsen alıştın. ama bana harıka görünür.
hıç sevıştınmı bırı vajınana sürttümü hıç
Soran+1 yılHayir hic etkilesimim olmadi erkeklerle😊
Cevap sahibi+1 yılofff ılkın olmakta başka bır keyıf.
sanal yaptınmı hıç
Soran+1 yılYapmadim bu sitede tahmin edecegn uzere teklif eden erkek cok oldu ama hepsine hayir dedim sanal falan gerek yok ugrasamam
Cevap sahibi+1 yılelbette çok fazla teklıf almışsındır burda.
ama ben sanal değil gerçek tadında sana bışeyler yaşatmak ısterdım.
göğüs uçların emınım pembe ve ufaktır ırı değildir
Soran+1 yılYok cok kucuk degil ya buyukte degil orta
Cevap sahibi+1 yılharıka fızığın var. körpecıksın.
göğüslerın dıkmı südeyen takmasanda dık duruyormu
Soran+1 yılYasimdan dolayi belkide bilmiyorum ama dik iste
Cevap sahibi+1 yılvajınanı yalamak ısterdım. dudaklarını emıp dılımı ıçınde gezdırmek
kalçaların nasıl onlarda ufaktır ama serttır
Soran+1 yılUfak degil orta ama sert gibi sanirim
Cevap sahibi+1 yılharıkalar.
senı hafıf öne eğip vajınanı ılk öyle yalamaya başlardım. kalaçalarını emerek vajınana ınerdım
sonra senı yatırıp yanına uzanırdım harıka göğüslerını avuçlar uçlarını emerken benımkını çıkartıp avuçlarına verırdım. ona dokunurmuydun
Soran+1 yılBoyle detaylar ya da hayallerinden bahsetmesen? Rica etsem bosver sordun soyledim o kadar evlenmeden bir erkegin bana dokunmasina musaade etmem zaten esim dokunacak bana ilk her anlamda ins😊
Cevap sahibi+1 yılböyle düşünmen harıka ılk kocanın ol. zaten bızımkı burda anlık fantazı ötesı olamazkı.
ama hak ver senın gibi harıka bır fiziğe sahıp bı kız var karşımda o yüzden bırakta küçükte olsa hayalını kurayım :)
vajınanı düşündükçe ufaklık buyuyorda buyuyor :)
Soran+1 yılSen sadece hayaliyle boyle oluyosan esim gercegiyle ne yapar acaba ya😅
Cevap sahibi+1 yılçok şanslı olacağını söylemıştım sana :)
emınımkı senı kucağına oturttuğuna sen üstünde zıplarken o şanslı erkeklerden olmanın keyfını çıkarıcaktır. bıde sen orgazma ulaştığın an emınımkı kendını çok mutlu hıssedıcektır
Soran+1 yılOrgazm olurken o da mutlu olur mu ben oyle oldum diye
Cevap sahibi+1 yılkucakta oturup zıplamak senın hoşuna gıdermı
Cevap sahibi+1 yılhelekı sen orgazm olurken çığlık atarsan ve onu koparırcasına öpersen emın ol delırır.
orgazm olurken çığlık atarmısın
Soran+1 yılOyle ziplamak hosuma gider heralde ayrica ciglil atmam gozlerimi kapatirim boynum kafamla beraber geriye gider bayagi titretip kasiliirm falan
Cevap sahibi+1 yıleşinde senı boşalırken vajınanı emmek akan zevk sularını yalamak ıster.
eşinn nereye boşlmasını ıstersın göbeğine göğüslerıne dudaklarına
Cevap sahibi+1 yılkızlığını nasıl bozmasını ıstersın ılk hangı posızyonda ıçıne almak ıstersın
Cevap sahibi+1 yılboyun kılon kaç
Cevap sahibi+1 yılnoldu fazlamı ılerı gıttım yoksa
Soran+1 yılGoguslerime ya da icime bosalsin isterim ilk gece misyoner olsun isterim cunku ilk gece gergin olurum cok ve boyum 161 kilom 51
Cevap sahibi+1 yıldaracık vajınana gırıp çıkarken ıçıne boşalırken harıka zevk alıcaktır o boşalırken vajınanaı dahada sıkarmısın
Soran+1 yılSikarim heralde ya da vakum gibi dahada ixe cekmeye calsirim falan bilmiyorum simdilik boyle dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılılk gece emınımkı mısyoner bacaklarını açıcak ve dakıkalarca senı yalıcaktır vajınan ıyıce sulanınca kafasını dudakları arasında önce gezdırıp yavaşca deliği bulucektır ve gözlerıne bakarak hafıften gırıcektır. sonra dudaklarına yapışıp önce kafasını sokucaktır. belınden tutup kendıne çekermısın
Soran+1 yılIlk gece hic bisey yapmam hic hemde inan o an o stres ve gerilimle gozlerimi kapatip onun aciisz bir an once bitirmesini isterim
Cevap sahibi+1 yılbışey dıcem ama kızma zevk sularımı akıttın. daracık vajınana gırmek harıka olacaktır.
kocanın boşalması çok sürmez
Cevap sahibi+1 yılkocan senı öne eğse ve arka deliğini emıp yalasa ızın verırmısın
Soran+1 yılKocama cogu seye izin veririm evlenince ya kocam olmus sonucta
Cevap sahibi+1 yılrkadan yapmak ıstese. arkan daha daracıktır ona ızın verırmısın
Soran+1 yılHayir anal ve grup aslaa
Soran+1 yılVajinam darsa zaten neyine yetmiyo daha abartmasin
Cevap sahibi+1 yıldoggy de arka deliğini yalıyarak ıyıce gevşetse ve vıcık vıcık yapsa sonra senı mısyonere gtırıp bacaklarını ıyıce kaldırsa ve kafasını arka deliğie dayasa senınde vajınan kocann göbeğne sürtse amın sulansa arka deliğe gırmesıne ızın verırmısın
Soran+1 yılHayir dediysem hayirdir anal ve grup asla
Cevap sahibi+1 yılmesajlar geç gelıyor hayırı görmedım. grup derken 2 erkeğemı hayr yoksa bı kadın olsa düünürmüsün
Cevap sahibi+1 yıltanımadığın bı erkeğin senı düşünerek boşalması sana zevk verırmı
Soran+1 yılHer turlu grup asla yani olmaz baskasi beni dusunerek boslamasin zevk vermez bana ego tatmininden baska sey degil bende ego tatmini yapmam ama hoslandigim ciddi dusundgum kisiyse ancak o zaman hosuma gider benden etkielndigini bilmek falan
Cevap sahibi+1 yılseks çok başka şey ama ego ıle alakası yok. ıyı sevışmek fıt vücut erkeği doyurmak bunlar başka şey.
kullanılmak değil bu ya da ego. ben mesalabı kadını boşaltırsam bu benı mutlu eder demekkı sekste ıyıyım derım. ego çok başka şey. bıde sekste duygusallık yanı romantızm ıkıncı planda olur daha çok hayvanı duygular ortaya çıkar. mesela sen eşin senı doggy de yaparken kalçalarını tokatlasa hoşuna gıtmezmı ya da sen onun kucağında olsan çılgınca zıplamazmısın
Soran+1 yılBen yinede romantik tarafi agir bassin isteridm daha cok etkiler beni
Cevap sahibi+1 yılama sexın kayıdesı bellı romantık başlar hard devam eder
Soran+1 yılOnuda digerinide denerim evlenince kacmiyorum ya zaten
Cevap sahibi+1 yılazdırdın benı :(
daracık vajınanı düşündükçe kudurdum
kocan senı sırt üztü yatırıp bacak arana gırecek ve daracık delığıne yerleştırıp tadına bakıcak bacaklarını belıne dolucenmı
Soran+1 yılYaparim evet
Cevap sahibi+1 yıldaracık ıçıne gırıp çıkarken ona ne yapıcaksın
Soran+1 yılInlerim ani yasarim ne yapayim
Cevap sahibi+1 yılkokune kadar ıçıne gırmeısını ıstıyormusun. sert sert vurmasını
Soran+1 yılOlur farketmez baska ne sormak istersin siteden cikarim birazdan son sorularini alayim
Cevap sahibi+1 yılsoru değil konuşuyorduk dıye düşündüm san ayzmak ısterım.
başka yaza bılceğim yer var mı. m etme senı rahatsız etmem. ergen yaşları geçtık senın kadar bızımde sorumluluklarımız endıişelerımız var.
vajınanı düşündçe kudurdum zevk sularım aktı.
ısterdımkı daha çok yazışalım
Soran+1 yılNkye o kadar zevk aldin kudurdun anlamadim ben yanlis ya da seni tahrik edecek bir sey mi soyledim farketmeden?
Cevap sahibi+1 yılsanırım seks konusunda bıraz acemısın yaşından ve yaşamadığından dolayı bende fazla soruyorum
Soran+1 yılE yani deneyimim yok soyleidm sana bir erkegin elini bile tutmadim ya da goguslerimi bile gostermedim gercegi gec sanal bile yapmadim ama mutluyum bu halimle
Cevap sahibi+1 yılsen elbet bişey demedın ama. vajınan göğüslerın fiziğin bunlar azdırıcı öğeler.
bembeyaz amın tüysüz ufacık bunu yalam düşüncesı bıle harıka
Cevap sahibi+1 yılne güzel senın gıbıler az.
ama ınan vajınandan göğüslerınden bahsedınce azmamak mümkün değil.
bıde onu yalamak emmek düşüncesı ıyıce kudurtuyr. senı kucakta oturup kalkarken jayal etmek göğüslerıne akıtmak bunlar harıka bıde herşey ılk. kocan harıka dakıkalar yaşıcak senınle.
Cevap sahibi+1 yılşu an orda olmak ısterdım yanında
Soran+1 yılBen olani soyledim sen kendin hayal edip devaminda kendini azdirmissin😅yanimda olsanda degsien sey olmazdi bana dokunamazdin ne yapacaktin oyuzden😅
Cevap sahibi+1 yılzaten reel ortamda değiliz sadece hayal dünyası.
orda olsam sen yatağında uzan bacaklarını aç. ben göbeğinden yalamaya başlardım memelerını avuçlarl emerek aşşaya doğru ınerdım. altını çıkartır sadece kılotla bırakırdım
Soran+1 yılBunu isterdin yani
Cevap sahibi+1 yılbacaklarını kasıklarını emerek öperdım dişlerimle kılodunu sıyırım o ufacık çiçeğine önce bıraz bakardım sonra yavaş yavaş yanaklarını emerdım hafıften aralayıp dılımı ıç dudaklarında gezdırırdım
Soran+1 yılNeyine bakardin once ya
Cevap sahibi+1 yılbunu kım ıstemezkı harıka daracık ufacık tüysüz vajına
Soran+1 yılBilmem oyle mi olur
Cevap sahibi+1 yılgörünüşüne bembeyaz tüysüz ve ufacık sonra koklardım. elımle hafıf aralardım ve dılımı ıç dudakları arasında gezdırırdım hafıf sulandıkçe emerdım
Cevap sahibi+1 yılvajınanı yalarken sen sadce uzan ve keyfını çıkar. kılodunu sıyır ve saçlarımdan tutupm kafamı bacak arana bastır. ben ona neler yapıcağımı bılıyorum
Soran+1 yılAyy ne detay vererek anlatiyosun ya 😂
Cevap sahibi+1 yılkeyfını çıkar fıstığım :)
kılodunu çıkardınmı kafamı bacak arana gömeyımmı
Soran+1 yılYok fistigim beni daracik vajinamla yalniz birak lutfen😂
Cevap sahibi+1 yılolmaz :)
onu bıraz yalamak ıstıyorum
hadı aç bacaklarını offf harıka görünüyor. kocan bunu bozucak ama bırak ben bıraz yalıyayım
Soran+1 yılYalarken zar yirtilmaz mi genelde ya
Cevap sahibi+1 yılyok ne yırtılması ııne sokmucam ya sadece dudaklarını klıtorısını yalıcam. offf körpecık çiçeğini yalamak harıka penısımı okşamak ıstermısın yerınde duramıyor çıkar benı dıyor
Soran+1 yılYok bundan sonrasi artik bayagi sanal sekse gidiyo bende sanala karsiyim 😂
Cevap sahibi+1 yılbı kere dene :) boşalmak ıstemezmısın hem belkı yenı şeyler keşfedıp öğrenırsın bılmekten zarar gelmez öyle değilmi
Cevap sahibi+1 yılhadı sen sadce uzan ve keyfını çıkar.
ben memelerını göbeğini yalarken sende hadı kılodunu çıkar ve vajınanı bana hazırla
dakıkalarca emıcem senı. vajınanla öpüşücem yanaklarını emıp yalarken klıtorısını okşucam
hadı bacaklarını ıyıce aç offf harıka görünüyor onu parmaklarımla aralıyorum ohh delığın etrafında dılımı gezdırıyorum merak etem kuşum kızlığına zaran gelmıcek.
Soran+1 yılYok orgazm olmak istersem mast yaparim tek basima elim ve vajinamla baska erkege gerek yok sanaldanda olsa😂
Cevap sahibi+1 yılşu an 20 cm bı penısı görsen naparsın.
vajınanın dudakları etrafında gezmesınımı ısterdın okşamakmı
Soran+1 yılAy ben korkarim o icime giremez diye kasarim kendimi😱
Cevap sahibi+1 yılfarkındayım bazı bılgılerın var ama benım yazdıklarıma cevap verecek kadar değil bazıları nada utanıyorsun sanırım. rahat ol keyfını çıkar. burda vajınanı yalıcam ya da sen yala dedın dıye bu yalanmış olmuyor dımı.
şu an sıkım fena görsen kendınden geçersın onu okşamak ıstersın
Soran+1 yılCok detaya giriyosun kaldirirlar bu gorusunu demedi deme
Cevap sahibi+1 yılgörmeden kara verme belkı hoşuna gıder kaldıkı gerçektende ıçıne gırcek değil. okaşamak ıstersın belkı
Cevap sahibi+1 yılfarkındayım. ama özelden yaz dsem yazmazsın. yoksa orda daha rahat ederız. ben gızlıden çıkayım mesaj at hem ıstersen oraa fotoda koyarım
Soran+1 yılIstemiyorum ama bastada belirttim sagol
Cevap sahibi+1 yılistersen sana bı ıns adresı vereyım oraya gır ordan yazayım sana
Soran+1 yılInstagram falan kullanmiyorim ayrica baska yerden devam etmek istesem bende bunlari dusunurim ama istemiyorum sagol😊
Cevap sahibi+1 yılufacık daracık körpe vajınan delırttı bu akşam benı zevk sularım şelale gıbı.
emınım kocaman penısımı görsen ona dokunmak okşamak ıstersın.
bende vajınanı yalamk ıstıyorum memelerını vücudunu yalamk ıstıyum
Soran+1 yılYa ne yapayim vajinam seni delirtmesin diye korpeligini mi giderim benlik bisey yok vucudim boyle
Cevap sahibi+1 yılbu akşam hıçmı penısımı merak etmedın ne kadar dıye.
ben vajınanı görmek ısterdım hatta delırıyorum
Cevap sahibi+1 yılsenlık tabı bışey yok ben zaten olan ıçın delırdım. bak şimdi gızlıden çıkıcam mesaj at orda sana ne göstercem canlı canlı :) korkma hadı
Soran+1 yılYok merak etmedim hep derim icime almayacagim penisi merakta etmem sanalda dahi olsa
Cevap sahibi+1 yılörenmenın bılmenın sakıncası yokkı. tamam ıçıne almıcan ama yarın öbür gün kıyaslamay yaparken ışıne yarar
Soran+1 yılKiyaslama yapmam esimun penisi en iyi penistir benim icin ilerde
Cevap sahibi+1 yılgörmeden karar verme. :)
vajınanın dudakları arasında penısımı gezdırmek sürtmek ısterım sonra elınle okşamanı ben vajınanı yalarken sen penısımı okşa memelerını emerek kudurtmak ısterım senı. mesaj atsan bak sana ne göstercem bu kadar korkma ya
Soran+1 yılTaktin bu korku meselesine de ama gerilmeye basladim korkuyla alakasi yook istemiyorum o kadar
Cevap sahibi+1 yılhıçmı cesur değilsin merak etme ıçıne almıcan sadece görcen emınım çiçeğini sulandırcaktır
Cevap sahibi+1 yılbunca muhabbetten sonra ınan çok azdım. zevk sularım akıp duruyor artık boşalmam lazım.
ve senın vajınanı yalarken boşalmak ıstıyroum eşlik edermısın bana
Soran+1 yılSen tahrik oaya yer ariyomussun napayim ben tahrik olmadim hic
Cevap sahibi+1 yılıyıde hep senden vajınandan memelerınden bahsettık elbet ben tahrık olacm.
bıde hıç ılışkı yaşamamışsın vajınana dokunan bıle olmamış.
hanı zelden yazsan ve bana eşlik etsen sende sulanırsın.
neyse yapcak bışey yok benım boşalmam gerek keşke senınle olsa ama zorlada olmuyor.
senın için boşalmak ıstıyorum memelerıne boşalır gibi.
Cevap sahibi+1 yılhıç bı erkeği boşaltınmı o hazzı yaşadınmı
Soran+1 yılHayir onuda yapmadim
Cevap sahibi+1 yılılkını yaşıyalımmı ne dersın. bu kadar hayırcı olma dene belkı gerçekten keyıf alırsın.
Soran+1 yılŞu an yanimda olsan zorla yataga yatirir bacagimi acar vajinami yalamaya baslarsin gibi hissettim bayagi israrcisin😂
Cevap sahibi+1 yılevet anladın benı. bacağını açar kılodunu kenara sıyırır çiçeğini yalardım. penısımı çıkarır avuçlarına bırakırdım.
senı çırılçıplak soyardım boynundan parmak ucna yalardım
Cevap sahibi+1 yılhadı mesaj at orda devam edelım burda olmuyor sonra ıstersen engelle benı. engellersen zaten bı daha yazamamkı sana.
hadı bebeğim şu an fenayım
Cevap sahibi+1 yılısrarcı olmak ıstemıyorum ama cıdden çok azdım. ve saat ılerledı alternatıf bulmakta zor bu saate.
hadı boşalt benı yaparsın ınan. güven bıraz kendıne bende sana yardım edıcem
Cevap sahibi+1 yılneyse zorla olmaz zaten zorla keyfıde çıkaz ıstemelısınkı ıkımızde zevk alalım. ne dıyeyım gızlenıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılaz çok kafandakılerın farkındayım deneyımsız olamn senı ortada bırakıyor. hanı yapamazsam dıye düşünüyorsun. ama şunu bılkı bu geceye en buyuk keyfı senın deneyımsız oluşun benımde fala deneyımlı oluşum keyıf verecektı
Cevap sahibi+1 yılşu an penısımı okşaya bılırdın bende çiçeğini yalıyor olurdum
ne dıyeyım ıyı geceler yarın 2-3 gıbı buradayım yazmak ıstersen
Soran+1 yılIyi geceler
Cevap sahibi+1 yılMikis yok diyorsun :(
Soran+1 yılHayir sanal dahi olsa benlik degil o isler
Cevap sahibi+1 yılHaklusin ne diyeyim. Kicn olmk isterdim su an. Senibsabaga jada mikerdim. Sende yaormiydin kicnla
Soran+1 yılKocam olmis olsa Şu an evet sabaha kadar olurdu ama sadece kocama iste onun disinda Şu an hicbi sartta bisey olmazdi
Cevap sahibi+1 yılOna neler yaprdin. seni nasil mikmesini usterdin
Soran+1 yılBeni kucagina alip duvara dayayarak yapsin isterdim
Cevap sahibi+1 yılOff bu harika.. o yatrken sen azina oturup azmini yaltmk istermiydin
Soran+1 yılBilmem belki
Cevap sahibi+1 yılAltami mikilmk istersin ustemi
Soran+1 yılAlt
Cevap sahibi+1 yılOhhh penisim fena oldu. Kicsn yuzune bosalmk istede yanklarina dudaklarina uzin verrmisin
Soran+1 yılYuz olmaz
Cevap sahibi+1 yılNersi hisuna gidet
Soran+1 yılAmann bosver artik uyusam ben ya saat cok gec oldu
Cevap sahibi+1 yılZevke gelince vajinan cok sulaniyrmu
Cevap sahibi+1 yılKaldirdin bmmkini simdi sen uyu : )
Cevap sahibi+1 yılYatin devam edermiyiz
Soran+1 yılIyi gecelerr
Cevap sahibi+1 yılBen bosalmadan gece bitmez. iyi geceker tatli ruyalarc
Cevap sahibi+1 yılgünaydın. buralardamısın
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılnaber nasılsın. akşam benım yüzümden geç yatmadın dımı
Cevap sahibi+1 yılonca detaydan sonra soru hala kaldırılmadı :)
Soran+1 yılAynn kaldirilmadi
Cevap sahibi+1 yılvar mı merak ettığın başka bışey belkı yardımcı olabılırım
Soran+1 yılYok simdilik😊
Cevap sahibi+1 yılgüle güle dıyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılmerhaba ince cizgi :)
bir cok bayanda raslandigi dogru ama tek minyon kizlara ozel birsey degil bu
61 Yorumla
Soran+1 yılIllaki oyledir genelindne bahsettim burda
+1 yılbunun boyla alakası yok
51 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
+1 yılkalçalar geniş ise vajina geniş kalçalar dar ise vajina da dar =P
10 Yorumla
+1 yılhayır alakası yok. 140 kızla 180 lik kızın ki aynı olabilir boyla bunun alakası yok. veya kalça genişliğiyle de
10 Yorumla
+1 yılolurmu öyle şey vajina vajina dir ya minyon olunca biraz zayıf oluyor kadın kemikler den dolayı dar gibi geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence alakası yok 155 olup da ne kol gibi penisler yiyenler var, kişi bünye meselesi
23 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman istisnalar vardir ben genelinden bahsettim
Cevap sahibi+1 yılistisna değil, yani genelde insanların boyları ile alakalı bir durum değil, 190 erkekte iri penis olamama ihtimali ile minyon kadında dar olamama ihtimali aynı, biraz genetik biraz bünye meselesi
Cevap sahibi+1 yılsevişme fırsatın oldu mu? yüzeysel de olsa
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet dapppdar her ilişkide kız kriz geçiriyor resmen ilk girerken
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajina darlıgı genle alakalıdır aileden gelir
boyla alakası yoktur10 Yorumlane alaka ya abartıyonuz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim tanidigim butun minyonlar oyle
24 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyosun yani
Cevap sahibi+1 yılya aslinda birazda yapiyla alakali ama tecrubelerime bakarsak cok az uzun boylu kiz dar minyonlar ise hep dar diye hatirliyorum
Soran+1 yılPeki sagol😊
Cevap sahibi+1 yıldusundumde benim soylediklerimi pek dikkate alma cnku benim pipim buyuk seni yaniltmiyim ricaederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılevett sevgilim minyon ve girmiyo cok zorlaniyoruz
22 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyosun ha
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum diger minyon kızları ama öyle olduğunu tahminn ediyorum bide çok narin hemen ağlıyor
ne güzel işte dar zevki fazla olur
10 Yorumla
+1 yılbence çok boyla alakalı deildir
10 YorumlaGormeden birsey diyemem
10 YorumlaMinyon kızlar çok tatlı oluyorlar.
10 Yorumlabılmem oylemıymıs haaa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuyduguma gore oyleymis
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç belli olmaz
10 Yorumla Cinsellik konusunda 730 cevap paylaştı. Bunuda nerden çıkardın şimdi?
10 YorumlaCinsellik konusunda 489 cevap paylaştı. Mantıken öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle bir tane gördüm. Parmak ucu kadar bir şeydi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDar ve etli
237 Yorumla- +1 yıl
Minyonmusunki ;
Soran+1 yılYani dogru mu diyosun
- +1 yıl
Anlamadim
Cevap sahibi+1 yılEvet ben minyonum etli ve dar cok tatli
Soran+1 yılPeki sagol gorus icin😊
- +1 yıl
Minyonsun die dar olabilir belki ama etki olamaz herkeste minyon die
Cevap sahibi+1 yılRica tatlim sen uzun musun
Soran+1 yılYok minyonum ama meraktan sordum iliskiye girmedim daha eger benimkide darsa canim cok acimazmi ya
Cevap sahibi+1 yılAcir ama cok zevk aliriz
Bide erkekler etli vajina sever
Soran+1 yılUmarim oyledir😊
Soran+1 yıl@BeLKi-Bir-Gün salk misin onu basta dusunup atlamayacaktin yoruma banane be
Cevap sahibi+1 yılLaf ariyolar iste
- +1 yıl
Kızım ben diyorum soracak sorun varsa orda sor burda herkes görüyor,;p
Cevap sahibi+1 yılEminim gorunusude hos 🙈😊
Soran+1 yılYa benimki cizgi gibi o da hosuma gidiyo ama rengi hafif koyu onu napicam ya😕
- +1 yıl
Ama en güzel i de o dolgun dar
- +1 yıl
Karartmissin temizliğini yap
Cevap sahibi+1 yılAgda yaptigin ya da jiletle aldigin icin 😊
Cizgi olsun o sorun degil iyi kayar
Soran+1 yılAgda yapiyorum sen napiysoun
Cevap sahibi+1 yılJiletle aliyorum lazere gidicem onumuzdeki ay
Kokler kalinlassin diye mecbur
Soran+1 yılLazere kac ayda bir gitmek gerekiyo
Cevap sahibi+1 yıl@aqsi31 ya bir atlama herseye
Cevap sahibi+1 yılHer ay gidiyosun bitene kadar