Cinsel Yaşam Sarkık vajinalılar mı daha çok düzler mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Hangisi daha denk geliyor Sarkık vajinalılar mı daha çok düzler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. bana denk gelmedi hiç biri 0 0 Yorumla
eleguneferidun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. aktif cinsel hayatı olanlar Elbet kendi gibi folofoş olmuş sarkıklara denk geliyordur. benimki erkek olduğum halde rengi neredeyse pembe. çünkü hiç yaşamadım 1 1 Yorumla Sosyopat_Birisi 1 yıl Yaşamamak zaten daha iyi. Sürekli farklı erkeklerle ilişki yaşamak bana saçma geliyor, helal olsun sana 👏 Yorumla
Avcı4444 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Çok değişik dudak şekilleri var bugune kadar begenmedgım bir tane oldu acayıp sarkık cıkık sımsıyah bı dudak vardı 1 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sarkık daha çok artık sarkık olmayan da belli bir süre sonra foldoş oluyor herhalde ne tırlar girip çıkıyor 1 0 Yorumla
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı. Denk gelmesi değil ama tercih olarak kesinlikle sarkık genişlemiş ve kararmış seviyorum eşimin ki tam olarak böyle 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Vagina sulu ve darsa vagina dudağının sarkık olması beni etkilemez 0 0 Yorumla
sembernar_27 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl ay her çiçeğin kokusu dokusu hissiyatı farklıdır vazgeçin şu psikolojiden 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Sarkık olana bayılıyorum. Bana çok nadir denk geldi 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Fabrika mıyız biz olursa tek oluyor. Ona da razı geliyoruz zaten. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bu sitedeki kele ne bakiyon sen. hepsi yoklukta buldumu sarkigina düzüne bakmaz duZerler. 1 1 Yorumla yetkilibiragabeyiniz 1 yıl nshdjsndnsmjxkdd. kase imza. Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sarkık var mı? Düze gore sarkık olanı tercih ederim 0 0 Yorumla
sahipkıran1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl yarı yarıya diyenilirim ama genelde duz ile denl geldim benseninki nasıl 0 0 Yorumla
Ammavelakinx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Türk ırkında sarkık ve kararma genetik zaten 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gercekten mi Yorumla Ammavelakinx 1 yıl Şaşırmış gbi yapma 😂 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Farketmez.. Düz olanlarıda eğerim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Taktın sen sarkığa şal şunu artık vajinana göre seni istemeyen zaten s.. olup gitsin 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Farketmez hepsi ayrı tad 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sarkık denk gelmedi dudaklı olan hariç 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. düz iyi 1 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. nasil yani anlamadim. benim. musterimdede vardii 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ne anlamda sordun ki 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok beğenirim 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Agza en iyi gelen 0 0 Yorumla
1qalander Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Hepsi iyi 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seninki 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Her çeşit var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
bana denk gelmedi hiç biri
aktif cinsel hayatı olanlar Elbet kendi gibi folofoş olmuş sarkıklara denk geliyordur. benimki erkek olduğum halde rengi neredeyse pembe. çünkü hiç yaşamadım
Yaşamamak zaten daha iyi. Sürekli farklı erkeklerle ilişki yaşamak bana saçma geliyor, helal olsun sana 👏
Çok değişik dudak şekilleri var bugune kadar begenmedgım bir tane oldu acayıp sarkık cıkık sımsıyah bı dudak vardı
Sarkık daha çok artık sarkık olmayan da belli bir süre sonra foldoş oluyor herhalde ne tırlar girip çıkıyor
Denk gelmesi değil ama tercih olarak kesinlikle sarkık genişlemiş ve kararmış seviyorum eşimin ki tam olarak böyle
Vagina sulu ve darsa vagina dudağının sarkık olması beni etkilemez
ay her çiçeğin kokusu dokusu hissiyatı farklıdır vazgeçin şu psikolojiden
Sarkık olana bayılıyorum. Bana çok nadir denk geldi
Fabrika mıyız biz olursa tek oluyor. Ona da razı geliyoruz zaten.
Bu sitedeki kele ne bakiyon sen. hepsi yoklukta buldumu sarkigina düzüne bakmaz duZerler.
nshdjsndnsmjxkdd. kase imza.
Genetik aslında birde ağda kullanımına bağlı sizinki nasıl
Sarkık var mı? Düze gore sarkık olanı tercih ederim
yarı yarıya diyenilirim ama genelde duz ile denl geldim ben
seninki nasıl
Türk ırkında sarkık ve kararma genetik zaten
Gercekten mi
Şaşırmış gbi yapma 😂
Farketmez.. Düz olanlarıda eğerim.
Taktın sen sarkığa şal şunu artık vajinana göre seni istemeyen zaten s.. olup gitsin
Farketmez hepsi ayrı tad
Aslında sürdürerek emmesi güzel oluyor
Sarkık denk gelmedi dudaklı olan hariç
düz iyi
nasil yani anlamadim. benim. musterimdede vardii
düz tabi. sadece buzun sarkığı güzel durur
Ne anlamda sordun ki
Çok beğenirim
Sarkik daha cok
Agza en iyi gelen
Hepsi iyi
Seninki