Ben yapıyorum ve suçluluk duyuyorum bu sağlıklı bir şey mi günah mı bilmiyorum da ne yapmalı :/
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Yapıyorum ve suçluluk hissetmiyorum. Niye hissedeyim ki biriyle mi birlikte oluyoruz sanki
şuanda yapıyorum ve sonraki pişmanlık umrumda değil acıkcası djkshjkfh
bende aynen yaptıktan sonra keşke yapmasaydım diyom ama gene yapıyom. :(
Yaptıktan sonraki suçluluk duygusu psikolojik ve normal
Suçluluk duymak gerek yani öyle mi gerçekten günah mı yapmamak mı lazım hiçbir şey bilmiyorum
Suçluluk duymak orgazm sonrasında kendiliğinden gelişiyor ona yapacak birşey yok. İstek yoğun olduğunda yapmazsan bu defa da sürekli aklında o tarz şeyler oluyor o daha kötü
Peki az veya çok yapmanın zararı olur mu ve çok günah, hükmü çok ağır diye okudum ama bilmiyorum
ayy yok günah felan değil. Zorunlu hallerde yapabiliyorsun sonuçta insani bir durum istekli olmak. Bekar olduğun için de bu isteği gidermenin tek yolu bu. Çok aşırı yapmak zararlı olur elbette ilerisi için
Ne gibi zararı oluyor? Ben o kadar çok yapmam ama çok stresli olunca böyle kendimi bunda buluyorum :(
Günde 4-5 defa yapanlar el alışkanlığı gibi birşey olmuş. İlişkide orgazm zorluğu yaşanabilir belki. Ama aşırı yapılmadığı sürece sorun yok
Yok o kadar yapmıyorum zaten sağol cevap verdiğin için
O zaman sorun yok. Rica ederim
Evet yapiyorum. Ne gunahi ya millet catir catir s. k. siyor masturbasyon mu gunah? Boyle seyleri kafana takma. keyfini cikar
Mast yapanlarda neden suçluluk oluyor? İsteyerek yapıyosanız?
yapıyorum tabiki başka çarem yok 😳
oha kim hayır demiiş :D
20 eskort var sitede galba şaka maka 20 yalancı xd
Yapıyorum ve sonrasında kötü hissediyorum. 😔
Bende 😞 ya kimse yok soracağım çok utanıyorum araştırmaktan bile :(
Kimseyle birlikte olmak istemiyorum o yüzden yapıyorum. Ama dediğim gibi sonrasında kendimi çok kötü hissediyorum 😔
Bende aynı şekilde ama evlenirsek utancımdan söyleyemem eşime
Söylerim sanırım çünkü o da yapmış olacak. Evlendikten sonra utanmaya gerek yok bence
ben ölmek istiyorum
Nasıl
Yapıyok
Kaç yaşında başladın 21 yaş çok erken mi :(
Ne bilim ben 14-15 yaşında falandım herhalde
tabiki
Ama ben 21 yaşındayım sence erken mi kadın olarak yardımcı olursan sevinirim çünkü utandığım için kimseye soramam :( yapılmamalı mı
canım utanma ile ilgisi yok. cinselliği herkes ister bu içgüdü. devam etmende sakınca yok
yaşın küçük değil
Çok günah, hükmü çok ağır diye okudum ama
öyle olsaydı iç dürtü oluşmazdı. ne diyeyim burda şimdi ki sana
Günah mı değil mi sağlık sitelerinde gayet normal gibi yazıyor ama din sitelerinde çok kötü ben de sağlıkçıyım hoca derste anlattı normal bir olay gibi ama işte...
Utanıyorum da ve özelden konuşmak istemiyorum buradan yazamaz mısın
utanılacak bişey yok. yardımcı olmak istedim sadece
burda herkes masturbasyon yapıyordur. yapmıyom diyen yalan söyler
Burda takılanlar dışındakiler peki? Siteye göre her şey çok normal zaten ama normal geleneklere göre dinimize göre soruyorum
peki nefsini köreltmesen zina yapsan çok mu iyi. evlenene kadar böyle bu işler. o zaman azgınlıktan insanlar zina yapar. kadın erkek fark etmez
Her şey aklıma yatıyor ama dinen çok kötü hissediyorum yoksa bende sağlıkçıyım az çok biliyorum normal bu ama kötü hissediyorum yine de
canım sen bilirsin keyif senin benden bu kadar. kafan karışmasın. öptüm
Ya dur gitme kafamı karıştıracak bir şey mi söyleyecektin ben araştırayım mı bu konuyu ne kadar utansam da
arastir. ewet bişey diyecektim.
Ara yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar