Anlayışla karşılardım
Başlarım başına soyun dds
ya seve seve ya zorla mahmudum / ayşemm
Trip atardım 1 hafta
odayı terk ederim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba; Anlayış ile karşılarım. Peki neden ?
Yahu ! Zaten yıllarca beklemişim karşıma evleneceğim insanın çıkması için. Karşıma çıkmış söz, nişan derken sabretmişim. 1 gece değil 1 ay daha sabrederim. Yeter ki karım kendini iyi hissetsin, üzülmesin. Soru ile ilgili söyleyeceklerim bundan ibaret
Güzel Bir Gün Dilerim kardeşime :)
#4LLAHINKULU
Rica ederim !
Önemli değil
eğer gerçekten basi ariyorsa yapicak bisey yok eğer durum psikolojikse bas arisi bahaneyse psikolojik destek almayi teklif ederim karimda olsa zorla bir şey yapmaya hakkim yok ona kizmayada hakkim yok ger sey cinsellik değil ille o gece olucak diye bir seyde yok
Basım ağrıyo dememde 7 Şubat'ta evlenicem. ben kendimi hazır hissedene kadar sana alisana kadar olurmu dedim. bir beş gün falan olur dedi.😂😂
Yani sonuçta o geceden kurtuluş öyle. Öylede böylede olacak olacak. En iyisi bir an önce verde kurtul ;P :P
Cevap
126Cevap
Köylü adamın karısı her seferinde basim ağrıyor diyip adamı engelliyormus. Dagda odun keserken ayi cikmis karşılarına. Adam kaçmayı başarmış ama kadın ayının eline düşmüş. Bağırmış kocasına kurtarsın diye. Adamda cevap vermiş karısına " mk mun karısı ona da desene başım ağrıyor diye"
Aklıma yeşilçam repliği geldi. Nuri Alco kadına tecavüz edecek. Kadın : Bedenim senin olabilir ama ruhum asla senin olmayacak diyor. Nuri de : zaten benim isim bedeninle ruhunu ne yapayım demiş. Problem sorusu ya da satranç oynamıyoruz ki başı agrisin. Hem parol var.
https://i.hizliresim.com/g2MpRL.jpg
Başıma bu durum gelmesinde. 😬😬😬
ilk özel günleri olacak o gece de ikisininde isteği önemlidir tabi çünkü evliliğe nasıl başlanırsa öyle devam etmesi muhtemel.. karşılıklı anlayış önemli.. illa olması gerekmiyor ama ön sevişme yapılabilir ne kadar ağrısada..
Anlayışla karşılardim. İsterse 1 hafta başı agirsin 3 ay da girmezsek birşey olmaz. Ne olucak sanki Abaza değiliz çok şükür
Bu evlenmeden önceki konuşmalarımız nasılsa o gün de ona göre devam eder ben o gün gelmeden işi bağlarım o gün geldiğinde de bir mazereti olamaz olamaz ciddi bir durum varsa da anlaşılır zaten korkuyo olabilir ama baş ağrısı sadece bir mazeret yapmaya engel değil
Yan gelip yatardım canıma minnet bugünde yırttın kızım derdim 😃
Yahu gerdek gecesi ne asd
Başka gün olur kız kaçmıyor ya :D
O gün iki kişide yorgun olur uyurlar, bunun sabahıda var hani..:D
Oy aşkım Kıyamam sana bak benimde başım çok ağrıyor hemde çatliyor.
Başın ne alaka başlamı yapacaz hadi yavrum hadi tatlım soyun bakim kocacigina tüm ağrılar sizilar kuş olup gidecek.
😂😂😂😂
Cinsellik üzerine fazla soru sormaya başladın sen nasıl dayanıyorsun gelen mesajlara 😂
Guclu bir agri kesici verir :)) 30 saniye anlayisli olurdum :))))
Düğün gecesi ilişkiye girmek kadar saçma bir şey yok bence. Zaten evlisin. Ne acelen var? Al duşunu uyu.
ilk becerme ozel bir gunde oluyor iste kanks
Bence onun ki de ağrımalı 😱
Onunki neden ağrımıyor
😂😂😂😂😂
Hesap aktif değildi
başına ovalardım geçince ninni soyler uyutur bende uyurdum kaçmıyo ya anasını satıyım 😅
Vermiyorsa yapacak birsey yok :D Çok istekliysem eger bekarken her zmaanki yaptigimi yapar banyoya geçer masta devam ederdim yapacak bisey yok :)
gercekten agriyorsa saygi duyardim ama yalandan yapiyorsa ilk geceden yalan konusmus olurdu ve tahammulum olmazdi ayrilirdim :)
Anlayışla karşılarım ve anlayışlı olunmasını beklerim. Migrenim var ve ağrısını ancak migreni olan bilir.
Başın ağrıyormuş sıkıntı yok orası ağrımıyor gel bakem aşk, ım zorluk daha da zev, k verir der atlardım
Anlayışlı olurdum :)
Nasıl olsa 50 sene daha o kadın benim yani :D
Hergün başı ağrıyamaz sonuçta :) Hemen Nörolojiden randevu alırım :D
Sağlam raporuna kadar herşey :D Sonra DANSSS :D
Bir ilişkide empati anlayış şart ve anlayışlı biri olarak onun isteği benim için emir
anlayışla karşılarımcılar abazan görünmemek için işaretlemediyse ne olayım jaja
Dikkat et kız yoksa başını çok ağrıtırlar burda malum arkadaşlar:)
erkek zaten agri kesicidir ve o yalan o gece atilmazki ya zaten biliyo basina gelecekleri ne gerek var
gerdek gecesine gerek kalmıyor çoğu önceden o işi hallediyor 😃
Anlayışla karşılarım, sonuçta düğün yani o kadar göbek attıktan sonra başı ağrıyabilir normal. Ayrıca yeni anket görünümü çohoş. 😁
Dimi 😒
Trip atardım, bir hafta boyunca da benim başım ağrırdı.😏
Konuşurum sadece bu kadar kötü müsün ben bu gün için 27 yıldır bekliyorum diye
güzelim çok düşünme bunları blinç altı denen bişey var ☺ yatar uyurum be napıyım her gecenin sabahı var
Ya kızım senin gerdek soruların bitmeyecek mi ya sal şu KS yi sen gerdekte ya yatağı kirican ya da kocanin belini kirican bana oyle geliyor 😄
Yat ulan senin başın değil çekicinn gerek bana aslanım asdads
Zaten gerdek gecesi yorgun olur insan yarına ya da ertesi gününe erteler daha hazırlıklı ve güzel bir fantezi ile beklerdim :D
dinlemezdim.
gerekirse zorla gerdek gorevini tamamlardim.
basi agrimadigi zmn da bn istemeyerek ceza verirdim
Anlayışla karşılarım kaçmıyor ya. muhtemelen benimde göz kapaklarımın ağrır yatar uyurum
Anlayisla karsilardim ama soyundugumda görürse beni o dayanamaz diye düşünüyorum.
"benim de sana anlatacaklarım vardı zaten iyi oldu başının ağrıdığı" derdim, ve devam ederdim "ben ereksiyon olamıyorum ama sen yinede bir denersin diyecektim" derim o merakla hemen sarılırdı :D
Anlayışla karşılardım.. o zamana kadar beklemişiz, nasıl olsa benim değil mi, gün mü yok başka :)
umrumda olmaz dı cok yoruldum cunku o gece bir gece erteleyince daha iyi olacaktır emin ol
Anlayış çok önemli. Gerçekten ağrıyorsa bu bize işkence ki ağrıyor dediyse zaten gerçektir.
Anlayışla karşılarım tabii. Sonuçta günler torbaya girmedi ya.
İlacı Bende Sexin kadınlar da Baş ağrısına İyi geldiğini tıp onayladı..
Bu kız hep cinsellik soruyor. evlen bir an önce sen
o gece olanlar bütün evliliğini etkiliycek tamam canım der sarılır uyurdum ama en az 1 ay bende bahaneler uydururdum onunki can benimki patlıcan mı? birazda o sürünsün sonraasında bak bir daha başım ağırıyor dermii :D :D
Siktirtme bana başını niye evlendik o zaman diyip kürekle vura vura kemiklerini kırardım erkek olsaydım
O gece olabilir başı ağrımıştır tamam ama bir sonraki gece 7sülalesini düzerdim. Atın intikamı olurdu :)
Anlayışla karşılar sarılıp uyurdum (ben bile inanamadım)
Bak nasılda biliyor
Sorun değil askim biz takıları sayalım sonrada uyuyalım derim
Gülerim, iyi sen bilirsin der soyunur yatarım😂 şimdi o düşünsün😂
hemen agrı kesıcı verırdım bas agrısını gecırmek için ugrasırdım nasıl olsa vakıt cok beklerdım acelem yok😊
eşime sarılır yatarım böyle şeyleri mesele etmem kudurmadık çok şükür
Arveles alsın
Geçerse benimdir geçmezse... Bağrıma taş basar uyurum
Bence kimse onu dicek kadar cesur değildir o gece baş ağrısı hikaye olur
No problem.
Hayat sadece cinsellik üzerine kurulu değildir.
Basi hemen tedavi etmeye calisirim sabaha daha cok var 😂
Bahane aramasına gerek yok. Konuşurum hazır hissetmiyorsa erteleriz. O kadar yıl beklemisim birkaç gün mu bekleyemiyecegim😂
Muhtemelen benim de ağrıyacak onca tantanadan sonra. Yatar uyuruz yarimle.. 😍😄
seks baş ağrısına iyi geliyormuş derdim 😂😂
Olabilir anlayışlı olurum hatta o yorgunlukla olmaması daha iyi duş alır sarılıp uyuruz
Oldu o zaman sonra şeyapalım ben de yorgunum zaten derim
Neden hep bel aşagı sorular ve eglence sorusu dıye gülerek abazalıgının üstünü kapatmaya çaloşman da komik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar