Burası Türkiye ama benim başıma bir olay geldi böyle arabada 2 kadın teklif edip camı indirip canim kayar misin diye bende yok dedim 🙂
Başınıza böyle bir olay geldi mi?
Başınıza böyle bir olay geldi mi?
İyiki yok demişsiniz. Böyle olur mu yaaa! Ne tuzaklar kuruluyor kadınlar tarafından ya da kadın kullanılarak. O nedenle her konuda dikali olmak, haddi aşmamak lazım diyorum...
Annem arkadaşıyla konuşurken duydum gençliğinde yapmiş
Annen mi
Evet bende şok oldum
edebilir. olgunsa tabi
Evet olgundu 35 üstüydü ikisi de
genc olanlar trip atar genelde
Nasıl bir trip
evlilik ne zmn bni sevior musun evlenmeden olmaz
Hıı evet sen böyle bişey yapar miydin arabaya çağırıp fantezi bence bu
coook yakısıklıysa dusunurdum
Çok mu oha ama geceydi Benim tipimi tam görmüşler mi bilmiyorum arabayla yanıma yanaşmadan direk canim bakar misin deyip sonra kayar misin dedi
onlar azmış. yokluktan. yas da ilerleyince erkek bulamıolardr esksi gbi. ama genc kadının gelecegi var nie harcasn kendni tek gecelik iliskilerde
Sen kaç yaşındasın
23. bnden is çıkmaz bro
Bro derken iş mi koyuyoruz sanki 😄
olsn pampa
Ok knk
İşte bu aymazlık bizleri yoldan çıkardı. Ne aşka ne de kalbe, akla, ruha bakan var. Çok yakışıklı ise paralı ise tamam yani. Hatta sadece paralı ise tas tamam değil mi? Yuh yani sabah sabah...
Genci yaşlısı kalmadı ki. Kadın öyle değişti ki her naneyi tiyor faturayı bacak arasına kesiyor ve hadi öde ödeyebilir isen. Nerde onur ve haysiyetiniz, nerede peygamberiniz, kitabınız Kur'an ve Allah'ınız?
Gerçekten sahi neden iş çıkmaz? Çokmu çirkinsin, sende mi çok genç hatta çocuk iken başladın sekse, nerde nasıl tükettin tüm umutlarını?
sen bence kadın değilsin. Bu tarz usluplar bir kadına ait olamaz...
kahriman17 kadınum
burdakiler yemelik hatun arıo bnden is çıkmaz dıye o yuzden dedin
ümidimi kaybetmis deilim oyle olsaydı bn de yazardm burdakilere
ama belli mesafede tutmak istyrm erkekleri çnkü hala aska inanyrm kendmi kimseye kullandrtmak istmyrm
Anladım. Seni sonuna kadar destekliyorum ve bu bilinçte olmanız çok güzel. Gizli olmak ve olmamak. bunu da bir daha düşünün. Bu bir felaket değil yani. Bırakında aşk sizin için de bir şeyler yapsın. Kim olduğunu bilmez ise aşkta çaresiz yani...
benim yasm kac zaten o kadar ümidim olsun bırak da kaprisim tribim olsn
Peki, hayat senin, dükkân senin...
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar