Karşı cinsi tahrik edicek cinsel oyunlar biliyormusunuz ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Partneriniz ile Oynayabileceğiniz Cinsel Oyunlar
Cinsel oyunlar, partnerinizle birlikte zevk alacağınız eğlenceli ve heyecan verici bir etkinliktir. Bu oyunlar, ilişkinizi canlandırmak ve daha da yakınlaşmak için harika bir yoldur. Ayrıca, cinsel ilişki sırasında yaşadığınız monotonluğu kırmak ve yeni heyecanlar keşfetmek için de kullanılabilir.
Özellikle cinsel oyunlar konusunda uzmanlaşmış bir terapist veya danışman ile görüşmek, sizin ve partnerinizin rahat edeceği ve keyif alacağı oyunlar hakkında fikirler edinmenize yardımcı olabilir. Bununla birlikte, aşağıda popüler seks oyunları listelenmiştir.

1. Doğruluk ya da Cesaret
Bu klasik oyun, birçok insan için eğlenceli bir yoldur. Sırayla birbirinize gerçek veya cesaret soruları sorarsınız. Bu sorular arasında cinsel konular da yer alabilir. Cesaret oyunları da heyecanlı olabilir, örneğin partnerinizin giyinme tarzıyla ilgili çılgın bir istekte bulunabilirsiniz.
2. Köle ve Efendi
Bu oyun, cinsel fantezileri deneyimlemek isteyen çiftler için idealdir. Bu oyun sırasında biriniz efendi, diğeri köle rolünü üstlenebilir. Köle, efendisinin isteklerini yerine getirir ve cinsel açıdan kontrol edilir. Bu oyunu oynamadan önce iyi bir iletişim kurmanız ve sınırlarınızı belirlemeniz önemlidir.
3. Strip Poker
Bu oyun, birçok insan için klasik bir cinsel oyun seçeneğidir. Temel olarak, poker oynarsınız ve kaybedenin kıyafetlerini çıkarması gerekiyor. Bu oyunu oynamadan önce, partnerinizin rahat edeceği sınırları belirlemek önemlidir.
4. seks Dice
Bu oyun için özel tasarlanmış zarları kullanarak, birçok farklı sexs pozisyon, yer ve aktivite seçebilirsiniz. Bu oyunda, zarların nereye düştüğüne göre birlikte yapacağınız aktiviteleri belirlersiniz.
5. Sessizlik Oyunu
Bu oyun, sessizlik içinde birlikte seks yapmayı içerir. Sadece fiziksel hareketler ve vücut dilini kullanarak, birbirinize ne istediğinizi anlatmaya çalışırsınız. Bu oyun, iletişim becerilerinizi ve beden dilinizi geliştirmenize yardımcı olabilir.
6. Gözler Bağlı
Bu oyun, birinizin gözlerinin bağlanması ve diğerinin onu cinsel olarak uyararak deneyimini arttırması ile ilgilidir. Bu oyun, cinsel heyecanı artırmak için harika bir yoldur ve partnerinizle birlikte yeni şeyler keşfetmenizi sağlar.
7. Role Play
Bu oyun, farklı karakterleri canlandırarak cinsel fantezilerinizi hayata geçirmenize yardımcı olabilir. Örneğin, bir polis ve hırsız, öğretmen ve öğrenci ya da doktor ve hasta rolüne bürünebilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılinglzce biliyosan burda harika bisey buldum :D link
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne arsivi la :p
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
havuçlu anneyi hatırla :D
11 Yorumlakimin eli kimin cebinde oyunu :)
01 YorumlaÇüküm sen de.
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkim kimin poposuna oynayın
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayır ne alaka erkek poposunu seviyorum ben
Cevap sahibi+1 yılanal ne alaka şimdi ya ben popoyu sadece ellerim
Cevap sahibi+1 yıladonisi öperim popoyu ellerim ikiside ayrı şey ama
Cevap sahibi+1 yılciddimii
Gizli Üye(30-35)+1 yıltwister? :D
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelleşme oyunu
25 Yorumla