Ilk defa bir sevgilim oldu, ön sevisme.. pismanlik?

Iyi aksamlar arkadaslar. Insallah iyisinizdir. Ben daha yeni eve geldim ve üzerimde bir pismanlik. Önce biraz kendimden bahsedeyim sonrada bulundugum durumdan. Ben: 20 yasindayim, bir sosyal medya platformunda popüler bir kizim, resim cekilmeyi cok severim ve güzel oldugum cok söyleniyor lütfen yanlis anlamayin! Demek istedigim cogunlukla insanlar distan bakinca kesin sevgililerim olmustur diye düsünüyor ama hic bu zamana kadar olmamisti. Ne sevgili nede herhangi bir yakinlasma. Distan belli olmasada kalbimde iman cok büyük. Allahtan ve günahlardan korkup sakidigim icin yanlis yapmak asla ama asla istemedim. Güzelligimi asla kullanmadim. Namusunla övünenlerden oldum. Fakat... birisiyle tanistim ve birbirimizi sevmeye basladik, o cok seviyor yaptiklari icraatten anliyorum. ILK defa birisiyle yakinlastim. Ilk defa birinin yaninda kendimi serbest biraktim. Bir öpücükle beraberligimizi baslatmistik bir ay önce. Sonra her bulusmada biraz daha yakinlastik.. bu son olan sey gercekten beynimi yerinden cikariyor! Kendim masum degilim bunu asla savunmayacagim ama bu dünyada ne oldum degil ne olucam demeliymis bunu anladim! Yapmayacagim seyler yaptim. O öyle pic birisi degil yani sadece o seyde akli olan birisi degil. Ama atesle barut iste.. arabada baya yakinlastik.. öpüstük, daha sonra boynumu öptü, sonra gögüslerime dogru indi, gögsümü cikarip öptü emdi.. bunlari derken inanin YERIN DIBINDEYIM!!! Bunlar olurken sanki felc gecirmis gibiydim daha sonra durum sakinlesince birden aglamaya basladim 'estagfirullah' demeye basladim belki 100 kere... 😢😢😢 nasil böyle bir yanlis yapabildik nasil!!! Ikimizinde sucu. Birbirimizi tahrik edicek seyler yaptik.. bana yaziklar olsun. Pismanim hemde cok!!! Sizde hic böyle bisey yasadiniz mi? Bir karar aldik birdaha yalniz oldugumuz ortamda bu sekilde yakinlasmak yok.. ben agladim oda cok üzüldü fark ettim bin defa özür diledi lakin benim durum Şu an batak 😞
Ilk defa bir sevgilim oldu, ön sevisme.. pismanlik?