Erkek için ve kız için iyimi kötümü? Bir erkek bir kızı mast malzemesi yapıp ona ulaşamayınca daha çok sinirlenmezmi gerilmezmi?
Bu gerginliğini nasıl giderir?
Hepsini cevaplarsanız^^^^
Bu gerginliğini nasıl giderir?
Hepsini cevaplarsanız^^^^
Öncelikle bir erkek özellikle bir kadına odaklanıp mastürbasyon yapmaz... Bu çok nadirdir... Zira mastürbasyon yapması için o an onu tahrik eden kişi veya olaya odaklanır...
Kadın, eğer erkek için (senin tabirinle) "mastürbasyon malzemesi" olmuşsa kendisiyle gurur duyabilir ki erkeği sadece hayaliyle bile tatmin edebildiği için...
Erkek için ise o kadına ancak hayallerinde sahip olacağını anlamayacak kadar salak olduğunu anlaması zaman alacaktır...
bir erkek için bir kızın hayallerini süslemek güzel bir şey erkeğin hoşuna gider genel olarak, hatuna göre ise aslında erkeğin onu düşünüp arzulayarak mast yapması mast malzeme yapması bir çok kızın hoşuna gidiyor aslında ama bazısına da itici gelebiliyor öyle diyende oluyor, bir erkek bir kıza ulaşamıyorsa bu gerginliğini onun fotosuna bakarak onu hayal ederek mast çeker bu şekilde gerginligini giderir
Cevap
10Cevap
Olması gereken boşalıp işine gücüne dönmektir. Ama işsiz arkadaşların işi 31cilik olduğu için günde 9, 10 kez boşalabilmektedir. Artık meni gelmeyince bozuldu mu lan bu diye tepki verebilir. Nerden mi biliyorum :D
Boşalan adamda sinir kalmaz. Boşalamıyorsa o sıkıntı. Boşalınız efenim.
sanal seks ıyıdır saygılıdır kıza karşı
ben oyleyım sanal yaparım burada bazen
ve benım ıcın kıymetlıdır
daha çok sinirlenir gerilir ama bu ulaşılabilir bir kızsa eğer
bir tane benim öyle hemşire sanal seks aşkım vardı sırf rahatlamak için konuşurduk
Malzeme olanın bilgisi varsa onun içinde değişik ve güzel bir duygu olduğunu düşünüyorum yapan için o kişi Nirvanadır zaten😄
Erkek için çok kötü. Kızın egosu tavan yapar.
Evet sınırlenır ama bosalan taraf rahatlar
Sanal seks arkadasın mı
Boşalmak yeter
ikisi için de zevkli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar