Sevdiğiniz kız masturbasyon yapıyor olsa fikriniz değişir mi? ya da kızlık zarı dedikleri şeyi diyelim ki kaybetti ama istemeden ona güvenir ve hala sevmeye devam eder misiniz? ayrıca bekaretin tabu olduğu ailelerden birine sahipseniz onu o tabudan korumak için fedakarlık yapar mısınız yani aslını saklar mısınız? :( benim başıma gelen bir şey var da şüpheliyim bir şey olduysa eğer ne olur diye.
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMasturbasyon sağlıklı her bireyin yapacağı bir şeydir. Kişinin bedenini zevklerini öğrenmesi içinde gereklidir. Bekarete gelirse, ister kaza ile ister biriyle beraber kaybetmiş olsun bari ilgilendirmez. Hangimizin sevgilisi olmadı ki. Seni bununla yargılayacak erkek sana değil bedenine bağlıdır. Eşya mal gözüyle bakıyordur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
bu işin kadını erkeği mi var? ayrımcılık yapanları kınıyorum, yok neymiş ambalajı açılmış şeyi almazmış, inşallah senin ambalaj diye açtığına başkaları da nasiplenir de, o zaman anlarsın kadına saygının değerini
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın. neler gördük neler ama nedense sadece ilk gece önemsenir burada
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Erkekler Ne Diyor
37
hiç bir şey düşünmem.
sorun etmem yani. gidenleri umursamadan, kalanlarla mutlu olunmalı... ailem muhafazakar dinine bağlı ama öyle tabulu değil. Gerçi bana karşı öyle olması imkansız da. Ben bir şey deyeceğim, üstüne ailem bir şey diyecek, olmaz öyle şey !!!20 Yorumlaseviyorsam gerisi teferruattır
geçmişi değil geleceği önemlidir
ve tabudan korumak için onu evlilik gününde 1 ay tatile götürürüm aynı gün10 YorumlaYapabilir. Bekaretinin gittiğini gizlerse sorun olur. Açıkça söylemeli. Kendini mi bozdun?
110 Yorumla
Soran+1 yılyok ama küçükken bir keresinde dokunmuştum kan gelmişti birde ondan önce taciz olayı var emin değilim
Soran+1 yıldr hemen yapmıyormuş ve genelde yalan söylüyormuş ilk geceyi beklersem çok seversem kaybetmeyi göze alamam onu
Soran+1 yılvar diyormuş aileler kızmasın diye gerçi benim durum farklı ben yapmadım tacizdi ve emin değilim yani - çıkarsa yıkılabilirim yanlışa sapabilirim ya da tedavi gerekebilir çünkü bu şüpheden dolayı hep kaybettim zarı kaybetmesemde ya da kaybettim emin değilim sevdiğim adamı kaybettim sevmiyorum diyerek belki de hiç mutlu olamayacağım :(
Soran+1 yıltamam peki sağ ol ama doktor adli vaka falan da bakıyormuş galiba doğru mu
Soran+1 yıliyi ne diyeceğim afedersiniz iki dakikaka bakar mısınız mı :(
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2. yi isteyen 3. yü ister derdi dedem:D Yanı alısmıs kudurmusdan beterdir o yüzden olmaz o iş. Mast yapabilir ama vermesi ne blm :D
13 Yorumla
Soran+1 yılama bilemezsin değil mi nedenini
Cevap sahibi+1 yılkazaylaysa sıkıntı yok da her erkek ınanmaz buna
Soran+1 yıldoğru sanırım sevmemek en iyisi
B2nim anlamadığım istemeden nası oluyor kızlığını kaybetmesi
118 Yorumla
Soran+1 yılçocukken olamaz mı
Soran+1 yılkeşke olsaydı ama attan düşmedim ve attan düşme yalan bende emin değilim zaten ama olduysa da yapacak tek şey ülkeyi terk etmek sanırım
Soran+1 yılbir de anlaşılmıyormuş 1 hafta sonra nedeni gerçi sıradan bir şey benim ki. neyse her şey geçecek bu geçmeyecek biliyorum ama yine de belki bir gün bunu düşünmem artık
Soran+1 yılya onu demedim yani gerçek nedeni artık 1 haftaya kaybolurmuş istesen de gittiyse kanıt şansın yok yani
Soran+1 yılolan şu ki bozulmanın nedeni 1 hafta sonra anlaşılmıyormuş bozulduysa bile
Soran+1 yılsebebi yani onu dedim sen biriyle mi bozdun yoksa olağan dışı bir şey mi
Soran+1 yıl12 13 yıl
Soran+1 yılde sevince öyle olmuyor sen suçlu olsanda olmasanda sorumluluk gibi hissediyorsun bir de çevrede övülen bir kızım yani bir de - çıkarsa sonuç insanlar ters düşünebilir bu daha da ürküncü aslında
Soran+1 yılyüzleşmek gerek değil mi? korkmamak :(
Bu çok göreceli bir sey kişiden kişiye değişir ama %90 kızlık zerine önem verir..
dr meyen olup emin ol ilerde çalışır dikiş yaparlar10 YorumlaNeden ne geldigine bagli gercekten durustmusun dogru soyledigini nerden bilecem hadi bisey geldi nasil inanicam o olayaa
10 Yorumlaanlayış meselesi anlayış göstereceğim kişiye göre değşir ama genelde insanlar nankör olduğu için bu durumda çok düşünürdüm
10 YorumlaNeden degissin onunki can degilmi mast yapacak tabii
10 Yorumla
+1 yılBunların cevabı yaşamadan bilinmez ve sonuç negatifdir daha çok
10 Yorumla
+1 yılEğer ki kendi mastürbasyon yaparken kaybettiyse bunu sorun yapmam. Sevdiğim mastürbasyon yapabilir. Ondan soğumama sebep değildir bu.
20 Yorumla
+1 yılHersey kızlık zarından ibaret değil seni bu şekilde sevecek insan hiç sevmesin
00 YorumlaGüvenirim de severim de. Eğer kızlık zarını istemeden kaybettiyse tabii.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkes yapabilir senin evleneceğin adamda yapıyordur şimdi normal birşey sizler içinde öyle
10 Yorumlaben inanmam açıkçası kesin bir yerlerde kaçamak yaptı masum rolerine yatıyor numara derim geçerim :)
020 Yorumla
Soran+1 yılŞu ülkede bekaret dedikleri şey çok önemli inşallah kızın olmaz ama olursa da senin birgün kızın olursa onu sakın yalnız bırakma ve yanında ol. ve gün gelip allah vermesin kaybederse ülkeyi terk et çünkü başka genç senin yaptığını yapıp üzmesin derim ve sonsuza dek ulaşamaz bana
Soran+1 yılaslında sadece ego o beni istemezse ben hiç istemem ama her şeyi anlamalı ki daha yaklaşmasın beni de kendini de suçlamasın tamam biraz suçlasın kendini bana da az kızsın cesareti kırılsın o gelemesin daha ben de aşkından gebersemde ölene dek o desemde ki sadece öyle birine açıklayabilirim dönemeyeyim kapılar kapansın yani
Soran+1 yılburadan da olur taciz ama o zaman kanama olmadı yani tacizde neler oldu hatırlamıyorum sonra ben bir keresinde kaşındı ve sabah kalktığımda kan vardı ama tek damla yani nasıl desem içine sokmadım sanırım ama bilmiyorum gerçi ergenlik başıydı belki ilk regl dir bilmiyorum bnde her şey gibi o da düzensizde kafamı karıştıran da o zaten regl mi zar mı
Soran+1 yılsürtünme ama vücuda çok değmedi yani kaçtım bir ara adam duruyordu orada aradan kaçtım onu anımsıyorum eve gittim sonra ağladım annem kardeşime doğum yapmıştı bana kızdı zaten hep kızardı o günden sonra da hep kızdı sonra mahkeme oldu vazgeçirildim muayene de olmadım yani sanırım bir şey olmadı ama 3 5 kere oldu ben de o kadar salak ki bir şey demedim sonunda ne aklıma geldiyse kaçtım filmlerden sanırım bizde öpüşmeli filmler bile izlenmezdi o zamanlar
Soran+1 yılaslında sürtünme olduğunu biliyordum ben bir şey almaya gidince sen al derdi sonra da uzanmama sözde yardım ederdi ama son gün bu neden almıyor dedim ve kaçtım
Soran+1 yılyani aptallık salaklık her ne ise sadece bir iki keresinde hissettim zaten dışında hissetmedim 3 4 kere olmuştur zaten sonuncu da kaçmasam daha doğrusu kaçtım ama ne oldu anlamadım
Soran+1 yılben çocuktum boyum uzun da olsa o mal benim şimdiki yaşımdan bile büyüktü beni kandırıyormuş işte
Soran+1 yıl8 o 25 falan ya da yoktu o kadar bilmiyorum onun yaşını annem benim kızım yaşıtı değil ki isteyerek yapsın 25 yaşında olsa tamam derim evlendiririm ama istemem şikayet edeceğim dedi babamın tırsıklığından geri aldık keşke almayaymışım
Soran+1 yılhani çocuğu kucaına alırsın ya o şekil yani ben hem uzaklaştırırdım kendimi
Soran+1 yılben taciz sanıyordum polis tecavüz dedi o an gülmekli ağlamaklı bir hal aldım sonra bir daha iyi hissedemedim çünkü ne olduğunu bilmediğim gibi ne olacağını da bilmiyordum ama sonra ağlamıştım ifadede ayırca onlar kürttü alakamız bile yok zaten evimiz bitti sayılırdı 6 ay evvel taşındık kendi evimize unutmak için geri aldık ama bana dokunan babamın ısmarlanan tatlıya ısrarla ye demesiydi içinden kıl çıkmıştı bir de allah gönderdi sanki yemicem dedim bıraktım. annem olsa kafasından dökerdi tatlıyı babamın attığı ilk kazık buydu iki ve üç benzer şeylerdi ben hep tek kaldım anlayacağın benim baba beni pek korumadı
Soran+1 yılBos ver. öz tabi. ama iste üvey gibi😑
+1 yılmastürbasyon yapmak kötü değildir
kendinşi tanımana ve mutlu olmana sebeptir00 YorumlaNe oldu peki? anlatmak istersen dinlerim..
12 Yorumla
Soran+1 yıltaciz ama bir şey olmamış olabilir çocuktum bilmiyorum sonra birgün kan geldi ama regl değil sanırım yinede bilmiyorum :(
Mast. yapan kiz vucudunu taniyor demektir.. iyidir yani iyi :)
00 YorumlaSeviyorsam bekâreti umrunda olmaz. Merak ettim ne geldi başına
00 Yorumla
+1 yılYapmayan kız nasılsa o da odur..
10 YorumlaMast yapan kız boşa zaman kaybıdır. Zevk almam
03 Yorumla
Soran+1 yılhmm anladım sağ ol
Soran+1 yılyani sana ya da öbürüne asılmak değil amacım nezaketen önemli değil diyebilirdin neyse senin kabalığın sana da bye.
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbekaret mi kaldı bu devirde
10 Yorumla beraber yaparız ne die fikrim değişssin :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim için sorun değil. Yeter ki seveyim )
10 YorumlaKendini tatmin edebilir sonuçta bizde ediyoruz
10 Yorumla
+1 yılfedakarlık yaparımm ve mast yapsın isterimmm
10 Yorumla
+1 yılben afetmem çakarım başkan kudurmuşum zaten :)
00 YorumlaÇok güzeldir.. :D
166 Yorumla
Soran+1 yılYa çirkinse :P
Soran+1 yılhe he :) orası belli zaten
Soran+1 yılayy malesef
Soran+1 yılkonuşmasak
Soran+1 yılsence canım? neden olabilir?
Soran+1 yılyoo tanışmıyoruz kimim neyim bilmezsin bende seni ama konuşmak istemiyorum
Soran+1 yıliyi.
Soran+1 yılhıhııı buradaki erkek üyeler hep aynını yapıyor bence taktik değiştirin artık
Soran+1 yılkeyfim değil ben bilirim. :P
Soran+1 yılbilmicem sana ne. :P
Soran+1 yıldalga mı bu?
Soran+1 yılsen yaşlısın benden. :P
Soran+1 yıl20 ya çok yaşlı değilsin aslında düzgünde soru ne bileyim yani sen belli olmazsın. :P
Soran+1 yıltanımıyorum :) uzaydan. :) koordinatlarını gönderdiler dna haritanı falan oradan yorumluyorum.
Soran+1 yılçığlıklar sekste olur derler masturbasyonda ne işi var
Soran+1 yılsöyle sen kız mısın yoksa? ;) biz çığlık atamadık hiç bilemeyeceğim :P
Soran+1 yılehh tembelim uğraşamam valla işi bilmek ya da bilmemek değil ki mesele ben sadece erkeklere karşı bir his hissetmemek için yapıyorum şüphem var ama gösterme muhtemelen biliyorsundur sen
Soran+1 yılonu bende bilmiyorum ama sanırım yaşadığım şeyden dolayı onlardan uzak durmanın yolu bu çevrende libidosu tavan kızlar olunca yani aklı başında da olsa 24 saat erkeklere bakanlar haliyle bunların baktığına bakmaktansa bakmamayı yeğliyorum
Soran+1 yılsayılır pek değil gibi aşık olmamaya çalışıyorum aslen
Soran+1 yılevet tanıdığım tüm erkekler hainlik yaptı
Soran+1 yılyoo hiç kabul etmedim ki onları
Soran+1 yıluzak bir şehir :)
Soran+1 yılben de uzattıkça uzatırım napacağız? :D
Soran+1 yılben asfalttan giderim arabalar çarpar mazallah. :)
Soran+1 yılağırım ben düşerim :)
Soran+1 yılçok kilo baya yani
Soran+1 yıl75 ti en son :( 100 ü de mi görecektik az kalmış valla az zorlasak 100 de olur
Soran+1 yılkumral da buradan yazmayayım artık adamlar karakalem çizecek az daha sorarsan :D
Soran+1 yıluykum geldi aslında :) 2 sınav var da
Soran+1 yılsenin gelmedi mi geç uyanıp uyumadım geceden beri haliyle
Soran+1 yılhasta mısın
Soran+1 yılen son bunu soranda beyin tümörü vardı :)
Soran+1 yılbu doğruydu inanmasan da :)
seviyorsam fedakarlık yaparım
00 Yorumla
+1 yılYapiyorsa karşimda yapsin
00 Yorumla- Daha fazla (7)
Daha fazla(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!