1 yaşında çocuğum var. Eşimden kaynaklı problemlerden dolayı ilişkiye girmiyoruz bebekten önce ayda bir girerdik oda sırf bebek için yaklaşık 1.5 yıldır girmiyoruz yani. Boşanma gibi bir lüksüm de yok. Bende istekli biriyim ve bu isteğimi mast. yaparak halletmeye çalışıyorum. Ama bir taraftan da çocuğumdan utanıp bırakmak istiyorum. Yani normal bir ev kadını çocuğum uyusa da ev süpürsem derken ben mast. yapsam diyorum. bir ara her gün yapıyodum zamanla azaltmaya başladım. bir kaç gündür aklıma geliyo ama başka şeyler düşünüp kendime hakim oluyorum. Yaklaşık 2 haftadır yapmıyorum. Bu akşam eşimin uzaktan akrabasına gittik. Ben 24 yaşındayım ve evin oğlu var 20 yaşında. Ben ki bekarken 2 3 yaş büyükleri bile erkek yerine koymazdım bu yüzden eşim 10 yaş büyük. Neyse herşey gayet sıradan derken evin 20 yaşındaki oğluyla bir göz göze geldik uzun zaman sonra hiç yaşamadığım bişey kapladı içimi. Sanırım onda da oldu o zamana kadar çocuğumu hiç sevmemişti meselâ sonra yanıma gelip kucağıma alsam mı demeye başladı. Eve geldim instagramdan resimlerine falan baktım kendimi hiç iyi hissetmiyorum. İnşallah bu duygu yoğunluğu sabaha geçer. Kısaca sorum uzun süre mast. yapmadığım için böyle hissediyo olabilir miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Tam unutmuştum ki siteye girince yine aklıma düştü 😬😬😬
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar