Sevgilimle cinsel ilişkiye girdiğim için çok pişmanım. Ayrılmaya karar verdim ama onu unutamıyorum.

19 yasındayım ve beni çok seven bir sevgilim var. Gerçekten sevdiğine adım kadar eminim.

1-2 ay önce ilk defa cinsel ilişkiye girdik. Benim için ilktı ve ondan sonra gerçekten çok pişman oldum.

Sevgilimin hareketlerinde hiçbir değişme olmadı, aksine bana daha çok bağlandı ama ben kendim olmaktan çıktım, çok değiştim, hep onu azarladım.

İlişkiye girdiğim için çok pişmanım, resmen psikolojim bozuldu, her gün bunu düşünüyorum.

Geçen gün sevgilime de ayrlmak zorundayız dedim ve ondan ayrıldım. O da kahroldu, tabii ki ben de. Ama kendimle ilgili aşamadığm sorunlarım var, bekaretimi vermemem gerekiyordu, nasıl böyle bişey yaptım bilmiyorum..

Çok pişmanım, sevgilimi üzdüğüm için de üzülüyorum ama bu durumdayken onu da mutlu edemem. Birbirimizi unutmamız gerek dedim ona ama bir kız ilk erkeğini nasıl unutabilir ki :(

N'olur yardım edin bana. Ben eski ben değilim artık.. Kendime bişey yapmaktan korkuyorum..
Sevgilimle cinsel ilişkiye girdiğim için çok pişmanım. Ayrılmaya karar verdim ama onu unutamıyorum.