Sürekli kendimi suçluyorum. psikolojim bozulmuş durumda. kendimden ailemden herkesten çok utanıyorum. 1 senelik bir ilişkimiz var. sevgilim beni çok seviyor biliyorum. ilişkiye girdikten sonra hareketleri hiç değişmedi. hala süprizler yapıyor bana hediyeler alıyor. evlilik planları yapıp duruyor. benim için yaşadıgı şehri bile değiştirdi. ama ben kendime hesap veremiyorum. vicdan azabı çekiyorum. çünkü bu benim için önemli birşeydi bugüne kadar hep dikkat ettim. neden yaptım diye soruyorum kendime. sevgilimide çok seviyorum. ama keşke herşey yerinde ve zamanında olsaydı diyorum. düşündükçe de ondan nefret etmeye basladım. nefret ile sevgi bir arada oldu. ne yapacagımı bilmiyorum :(
Cevabın nedir?
+1 yılHayır,bunu yapmayın. Sizin ile birlikte olduktan sonra hala evlenmek istiyorsa bu adamdan değil nefret etmek, aksine daha da çok sevmeniz gerekir. Neden ''utanılacak birşey'' yaptığınızı düşündüğünüzü anlayamadım. Bence insanlar evlendikleri zaman yani düğün dernek olayı, herkese biz kağıt üzerinde sevişeceğiz, gibi bir mesaj gönderdiklerine inanıyorum.Yani sevişmek için medeni bir sebep arıyorlar. Evlilik planları yapıyorsa sizde uzatmayın. Bütün sülalenizin bunu bilmesi mi gerekiyor? İkinizin arasında yaşanmış bir olay.Sevgilinize bu hissettiklerinizi yansıtmamaya dikkat edin. Halen evlenmek istiyorsa adam, demek ki size değer veriyor. O zaman uzatmadan evlenin.Evlenmeden bakireliğini kaybeden ilk siz değilsiniz, son olmayacağınız da kesin. Boşu boşuna adamın canını sıkıp kendinizden uzaklaştırmayın.Uzak durmak yerine daha da sevecen davranın yoksa sizi bırakabilir.İşte o zaman hayal kırıklığı yaşarsınız.
1510 Yorumla- +1 yıl
Yani...Yalan mı? İnsanlar ne kadar meraklıdır.Birilerini evlendirmeye, yani yasal olarak sevişiyorlar :)
Fakat kağıtda imza atılınca güzel oluyor sadece bir kağıt olmayınca acayip karşılıyorlar.Bende bunu anlamıyorum. Utanılacak bir şey yok bunda, evlenincede pek değişik birşey olmayacaktı, tek olay evlenirken herşey sazlı cazlı oluyor ve herkes biliyor:)Bunlar akşam seviştiler oluyor :)
Soran+1 yıltesekkurler çok dogru soyluyorsun ama vicdanıma bunu anlatamıyorum. sanırım kendime olan sözümü tutamadıgım için saygım da kalmadı kendime. aslında belki normal belki anormal ama bana etkisi büyük oldu. çok pismanlık duydum. gece rüyalarıma giriyor. nefretle uyanıyorum. ayrılsam bir dert ayrılmasam bir dert. çok çokk da seviyorum. birlkte olduktan sonra çok korkmuştum beni takmaz artık diye. ama tam tersi. daha çok sahiplenmeye basladı. okuluma geliyor hep. alacam seni baska caren yok diyor
- +1 yıl
Eeee,daha ne istiyorsunuz ki, neden ayrılacaksınız ki;?Evlenincede ertesi gün uyandıüında aynı şey olacaktı, farklı olan ne bekliyorsun ki, bırak evlenmek istiyorsa, seviyorsan ve o da hala devam ediyorsa uzatmayın.Bitir evlen gitsin. Ne yani... sende daha ne istiyorsun. Madem kimseye bakamayack gibi hissediyorsun, beraber olduğun adam ile evlen. Neyi sorguluyorsun
Soran+1 yılsaçmalık yapıyorum psikolojim iyice gitti dedim ya mantıklı değilim.
- +1 yıl
Tamam sakin ol biraz, derin bir nefes al ve hiç bir şey düşünmemeye çalış, bunlar olmamış farzet.
Varsa balkon yoksa bahçe o da olmadı pencereye çık, ve içinden gelebildiğince bağır, bağır bağırabildiğin kadar...Deniz kıyısında bir yerlerde isen sahilde yürü ve düşüncelerini denize haykır.
İnan çok daha rahat olacak ve mantıklı düşüneceksin.
Soran+1 yılsaol destegin için. belki burada paylasırsam daha rahatlarım diye düşündüm biraz öyle de oldu.
- +1 yıl
Ne olursa olsun,hayat yaşamaya değer, git evlen sevdiğin ve birlikte olduğun adam ile en azından ilk beraber olduğun kişi seni isteyen daha ne , ona bir mesaj at.Seni seviyorum ,de bence... :)Yokuşa sürmenin bir manası yok. Herşey güzel olacak.
Soran+1 yılTesekkur ederim dedigin dogru hayati pismanlikla yasanmamali
- +1 yıl
Aynen, adam istekli ve hala sizi seviyorken uzatmadan evleninçBu pişmanlık sona ersin.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılO Zaman sevgiline bundan bahset ve simdi iliskiye girdiginiz halde birdaha ki iliski icin evliligi beklemek istedigini, aksi takdirde icinin rahat etmeyecegini söyle. Zaten belli ki seni cok seviyor, üstüne düsüyor, bozma sende bunu. Olan olmus bosuna harab etme kendini. Hayir Adam cekip gitse pisman olursun ben buna mi verdim en degerli seyimi diye ama öyle bir durum da yok ortada.
Sen belli ki dini acidan vicdan yapiyorsun, o Zaman tövbe et ve dedigim gibi evlenmeyi bekle birdahaki iliski icin.33 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam ama bu seferde sevmediğimi düşünürse...
Cevap sahibi+1 yılTamamen inancın acisindan boyle hissettigini soylersen ve duygularin onu suclamiş olmadan (senin yuzunden oldu) gibi cümleler kurmadan ifade edersen bir problem olmaz canım merak etme. O da seni seviyor, boyle kotu hissetmene dayanamaz, seni anlar.
Soran+1 yılDayanamiyor evet senin dedigin gibi deneyecegim tesekkurler cok sagol
+1 yılBence artık düşünme olan olmuş ki nefret edersen bu evlilik olmaz ve sende kimse ile evlenmek istemezsin kardeşim artık bundan sonra yanlış yapmamaya bak dediğim gibi olmuşla ölmüşe çare yokmuş böyle devam edersen kendine zarar verirsin ve bu zararı hayat boyu görürsün.
23 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim. yanlısların en büyügünü yptım daha ne yanlıs kaldı
- +1 yıl
öyle düşünme kardeşim insan yaptığı yanlıştan utanıyorsa ve vicdanen kötü hissediyorsa kendini o insan kötü bir insan olamaz cahilliktir gençliğin ateşine düşüp yapmışsınız rabbim günahınızı inşallah evlendiğinizde affeder iyi bir insansın yaptın evet ama hayat devam ediyor kardeşim niye yaptım deme artık dua et affı olmayan tek günah kul hakkıdır bu yüzden af dile kardeşim ve kalbini bozma sevmekten yıkma nefret iyi birşey değildir kalbini ondan arındır ve ona kötü davranma çünkü oda pişmandır.
Soran+1 yıltesekkur ederim desteğin için. o da pisman oldugunu söylemişti bir keresinde ama keske yapmasaydık o benden daha büyük. beni uyarabilirdi
+1 yılOlan olmuş. Burada kendini haklı çıkarmak için karşındakini suçluyorsun. Bunu yapmaya devam edersen bu birlikteliğin sekteye uğrar. Ben sana söyleyeyim de sonuçta kimse sana zorla bunu yapmadı. Eğer burada bir suçlu arayacaksan ( bence suçlu aramamalısın ) o da sensin.
01 Yorumla
Soran+1 yılhem ben hem o
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
20Cevap
burda yazılan hiçbişeyi umursama. gider önüne gelen karıyla yatarlar, sana ahlak dersi verirler. sevgilini seviyorsan vicdan azabı yapma bence. bu zaten sevdiğin insanla yapabilceğin bişey ve seviyorsun da onu. seni bırakacak olsa zaten böyle bir sorumluluğu üzerine almazdı. hala da üzerine düşüyor çocuk. daha ne istiyorsun yani :) diyelim ki ayrıldınız ileride, kimsenin seni geçmişinle yargılamaya hakkı yok, kimseye de hesap vermene gerek yok. böyle yargılıyorsa zaten evleneceğin kişi, doğru kişi değildir. şeriatla yönetilen bir ülkede değiliz, birilerinin özgürlüğünü kısıtlamadan reşitliğin verdiği hakları özgürce kullanabilirsin. aksi zihniyetteki insanlar yüzünden ülke iyice geriye gidiyor zaten. sor bakalım kaçı ahlaklı, kaçı namazında niyazında? takma sen kimseyi. sevdiğin kişiyle birlikte olmuşsun. seviyorsun seviliyorsun. bu kadar.
53 Yorumla
Soran+1 yılsaol destegin için madleon. yorumu yapan, ARTIK nedir? yemek miyiz biz çöp müyüz ne demek istiyorsun?
+1 yılsen belli ki bazı şeyleri takan kararsız bir insansın. Bence bu birazda senin huylarınla alakalı diye düşünüyorum. Mesela bir şey alırken iki şey arasında kalınca ve birini seçince diğerinde aklına kalıyo mu ? Bu biraz huy, yapı meselesi
12 Yorumla
Soran+1 yılo verdiğin örnekteki gibi değilim. ama evet kararsız bir insanım. hep şöyle olsaydı daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum
- +1 yıl
işte hep o yüzden. acaba zamanında mı yapsaydım diye takıntı yapıyorsun ama bu sadece kendine üzmene yardımcı olur
bence utanılacak, üzülecek, vicdan azabı çekecek hiçbir durum yok ortada... içinden gelmiş ve o an bunları yaşamak istediğin için yaşamışsın... zaten bence olaması gereken de bu... kimseyi ilgilendirmez senden başka kiminle ne yaptığın, neyi ne zaman yaptığın... bence hiç kendini sıkma, üzme, takma kafana bunları, sadece içimden geldi yaptım, şimdi içimden gelse yine yaparım, ama içimden gelmiyorsa şimdi bile yapmam diye düşün...
10 Yorumlapişman olman normal, çünkü çok yanlış bir davranış da bulunmuşsunuz.
tevbe et.ve bir daha yapma.
sevgilin yârin bir gün kaybolup giderse ve bir gün de evlenmen gerekirse evleneceğin erkeğe ne diyeceksin?
hadi kandırdın onu vicdanını nasıl kandıracaksın.01 Yorumla
Soran+1 yılkandırmam gerçeği söylerim kabul ederse ne ala.
zamanla düzelecek bu hislerin. şuanki duyduğun şey pişmanlık sadece
112 Yorumla
Soran+1 yılNasil duzelecek
Soran+1 yılevet cooooook
Soran+1 yılGuveniyorum hemde cok
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEvet guveniyorum cok
Soran+1 yılNeden?
Gizli Üye(30-35)+1 yılolan olmuş , özgürsün artık ama ailesel boyut ayrıı tabi kızacaklar sna , baışna iş açtın canım ya
29 Yorumla
Soran+1 yılkeşke yapmasaydım ölsem de kurtulsam bu yükten bıktım artık
Cevap sahibi+1 yıldurumun kötü mü ? yardım istermisin öyle düşünme sakın..
Soran+1 yıldüşünmekten bıktım. şimdi ne olacak neden yaptım ya ayrılırsam diye kafayı yiyecegim yakında
Cevap sahibi+1 yılee bu sorular biraz geç kaldın sanki , olan olmuş rahat ol , konuşmak istersen bnde anlarım senin halinden az çok
Soran+1 yılyaşamadan anlayamazsın genede saol
Cevap sahibi+1 yılyaşadım merak etme
Soran+1 yılben adını göremiyorum ekleyebilirsin beni
Cevap sahibi+1 yılekledim.
- +1 yıl
bir bakarmisiniz
+1 yılPişmansan tövbe et yürekten gelerek.Bir dahada evlenmeden yapma.Belki affolur ve vicdanın rahatlar.Olan olmuş ağlayıp sızlamanın faydası olmaz.O kişiyle evlen eğer gerçekten seviyosan.Nefret etmende saçmalık adam tecavüzmü etti sana.
02 Yorumla
Soran+1 yılderdim günahmış sevapmış değil. kendi vicdanım.
- +1 yıl
günahını bilmiosan vicdanın neden perişan.Günah görmeyen yaptığını kötüde görmez .
kimse zorlamamış kendin istemişsin neden sevgilinden nefret edeceksinki en azından sahip çıkıyor ya terketseydi bence iyi durumdasın çoğu kadına göre
33 Yorumla
Soran+1 yılevet orası oyle. onu da düşünüyorum ama pişman olmaktan kendimi alıkoyamıyorum hiçbir türlü
Soran+1 yılevet malesef keske yapmasaydım
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazık canım sana da ne desem , inş: ayrılmazsınız , ne zaman oldu bu olay?
13 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay oldu. ayrılacagını düşünmüyorum eger ayrılırsak benim nefretimden ayrılacagız ve pismanlıgımdan
Cevap sahibi+1 yılee ayrılma canım sende , daha çok pişman olursun...
Cevap sahibi+1 yılNe durumdasınız şu an 😁
ya yataktan kalktıktan sonra paran şurada diye bir kağıtla karşılassaydın ya da ben işimi gördüm bana yasattığın çok güzel 1 saat için tesekkür ederim ben kaçar yazasaydı ne edecktin
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle birşey olmazdı tanıyorum
+1 yılson pişmanlık neye yarar herşeyin nedeni var buraya kadarrr...:))) ya önce vurdurun sopnra pişman olun iyi yere dükkan açılömış) bir an evvel evlen sende ailende raaht etsin kimse duymadan bilemden bu işi halledin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olacağın bir şeyi yaparken o seni buna teşvik ettimi.
05 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
O zaman sorumluluğu da almasını talep et.
Soran+1 yılalıyor zaten nişanlanıyoruz
- +1 yıl
O zaman kafana fazla takma, umarım herşey istediğin gibi olur.
Soran+1 yılTesekkur ederim umarim butun mutlulugu hakedenler mutlu olur.
+1 yılBoşuna pişman olma bundan sonra her an canın zaten ister.Keyfini almaya bak
02 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum sogudum ondan bile. Sucluluk duygusu oluyor o anda.
Soran+1 yılSanki biri bni goruyormus gibi oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatta hiçbirşeyin garantisi yoktur.
terk edilmeninde öyle.
gerektiğinde annen babana bile güvenimiyorsun kendine bile.
evlenirsen felan soruyu güncelle010 Yorumla
Soran+1 yılevleniceğimden eminim tarihi bile belli nişanlanıcaz
Cevap sahibi+1 yıldedim gibi hayat bu hiçbirşeyin garantisi yok umarım herşey istediğin gibi gider.
artık üzülcek birşey yok.bellik üzgünsün, pişman olacağın bir olay ama hayatına kaldığın yerden devam etmelisin.boşa kendini üzme.olmuşla ölmüşe çare yok malesef
Soran+1 yılinsan kendini frenleyemiyor pişman olmaktan napayım.. haklısın
Cevap sahibi+1 yıltam olarak ilişkiden mi pişmansın yoksa kızlık zarından dolayımı pişmansın ona göre yorum yapabilirim kafan karışık
Soran+1 yılilişkiden değil ilişkiye girmekten pişmanım
Cevap sahibi+1 yılonu demek istemedim ilişkiye girdin kızlık zarın bozuldu bu yüzden mi pişmansın?
yoksa önemi değildi kızlık zarı ilişkiden sonra yaşadıklarım için pişmanım mı?
Soran+1 yılbozuldu diye pişmanım
Cevap sahibi+1 yılşimdi sitede bir konu gördüm, 4 yıllık sevgilii terk etmiş dediğim gibi hiçbirşeyin garantisi yok.ama gerçekten baktımda çok duygusal ve iyi bir kızsın.inşallah mutlu olup evlenirsiniz.
Soran+1 yılyok tabi ki . yarın sag çıkacagımızın bile garantisi yok. ama o da vicdanlı bir insan. kolay kolay böyle bir günahı arkasında bırakacagını zannetmiyorum. şuana kadar ben ayrılsam o kapıma geldi istemedi. saol destegin için inşallah mutlu oluruz
Cevap sahibi+1 yılbak gerçekten çok iyi bir hanımsın.aşağıda öleyim felan yazmışsın, sakın saçmalama.önemli olan kafadaki bakirelik.
intihar edecek olsam ben ederim tip yok para yok.bir insan düşün 20 yaşında hiç kız arkadaşı olmamış.
keşke pişman olmadan önce düşünseydin ama sevnce gözünüz dünyayı görmüyor
umarım deva eder erkek arkadaşın00 Yorumla
+1 yılzikişn zikişin sonra pişman olun a.k ne güzel dünya :)
118 Yorumla- +1 yıl
yıktın beni yerlere :D
Soran+1 yılçok kabasın
- +1 yıl
bacın mı lan bu.
- +1 yıl
Ulan Bu Kız Kesin Senin Bacın Amk Yoksa Bu Kadar Zoruna Gitmezdi :)
Soran+1 yılBU ne ya? pardon da kendini ne zannediyorsun burada pismanlıgımı üzüntümü anlattım. böyle kaba gereksiz yorum yapacaksan hiç yapma. illa yorum yapacaksın yazmıyor orada
- +1 yıl
buda benim fikrim.
- Cinsellik konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılhemen yüzük takmalıyız de...yanaşmaz ise ondan hayır yok demektir...
01 Yorumla
Soran+1 yılTaktik
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmarım ayrılmazsınız.
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım
düşünme bence unutmaya çalış
12 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim unutmaya calısıyorum inşallah başarırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiktir et takma bnce herşey güzel olacak :):)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:) yanii bencede herşey olucağına varır boşvermekten başka yacak bişi yok :)
evlenmeye bak derim...
10 YorumlaCinsellik konusunda 572 cevap paylaştı. niye pişman oluyosunki
05 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum neden ama pişmanım
Soran+1 yılyok belki ama önceden hep kendme söz vermştim
Soran+1 yılevet saol
derhal nikah bas yoksa adam seni terk edebilir
00 Yorumla
+1 yılsoruyu da alalım
01 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalıyım
+1 yılvay be helal olsn sana
01 Yorumla
Soran+1 yılne konuda?
+1 yılson pişmanlık fayda etmiyor...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne oldu son durum?
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem