5 sene once genital alanda cikan iki sigili doktora gosterdigimde hpv gibi biseyden bahsetmedi, "salgı bezlerini fazla çalışması sebebiyle oluşmuş, zararsız ama istersen yaktirabilirsin" dedi..
Sigiller zaten zararsız ve küçük olduğu için yaktirmadim. bir sure önce hpvnin ne olduğunu öğrendim ve doktorun böyle bir taniyi göz ile muayene dışında hiçbirşey yapmadan nasıl koyduğunu anlayamıyorum? sonuçta hpv diye biseyden suphlenmesi ve test yapması gerekmiyormuydu?
*Ben 5 sene sonra bende böyle birşey varsa bu doktor hakkında hukuki işlem başlatabilir miyim yoksa zaman asimi midir?
*Smear testi ve hpv testi ayrı ayrı mi yaptirmam gerekir yok Smear da bu da çıkar mi?
*Ve bu testleri Universite Hastaneleri yapıyor mu? Hacettepe vs...
*Fiyatlar hakkında bilgisi olan yaptırmış olan varsa bilgilendirebilir mi?
Sigiller zaten zararsız ve küçük olduğu için yaktirmadim. bir sure önce hpvnin ne olduğunu öğrendim ve doktorun böyle bir taniyi göz ile muayene dışında hiçbirşey yapmadan nasıl koyduğunu anlayamıyorum? sonuçta hpv diye biseyden suphlenmesi ve test yapması gerekmiyormuydu?
*Ben 5 sene sonra bende böyle birşey varsa bu doktor hakkında hukuki işlem başlatabilir miyim yoksa zaman asimi midir?
*Smear testi ve hpv testi ayrı ayrı mi yaptirmam gerekir yok Smear da bu da çıkar mi?
*Ve bu testleri Universite Hastaneleri yapıyor mu? Hacettepe vs...
*Fiyatlar hakkında bilgisi olan yaptırmış olan varsa bilgilendirebilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer