beni evine çağırdı ve ben gideceğim herangi bir bilgim yok hamile kalırım diye bir korku oluşuyor içimde ilk deneyimi yaşayacağım için korunmak diğer yöntemler hiçbiri garanti değilmiş eve gittiğimizde olaylar nasıl gelişir bilmiyorum bir öneriniz var? ( abaza va sapık yorum yapıcaklar yapmasın engellenicektir )
Cevabın nedir?
Eğer gerçekten hazır değilsen yapma. Kendini ona karşı hazır hissetmiyorsan ya da onu bu manada istemiyorsan şakın kendini zorunda hissetme. Sen kendi vücudunu ona o istedi diye vermek zorunda değilsin. Ama sen de istiyorsan o zaman prezervatif mutlaka kullanın ve sana karşı ilk deneyiminde nazik olsun.
45 Yorumla- +1 yıl
En olgunca yorum bir adım atarken iyi düşünmeli haklısn
Soran+1 yılben 22 yaşındayım o da 30 hazır olduğumu hissediyorum ama nasıl diyebilirim ki prezervatif al diye utanırım
- +1 yıl
Yani yatma kararını birlkte aldığınıza göre bunuda söylemelisn
Soran+1 yıl@Barbaros--sert yatma kararı falan almadık sadece öpüşürken çok yakınlaşıyoruz hissediyorum birlikte alınan bir karar yok gel seks yapalım demedi bana
pes dogrusu oncdn bse ypmadn ilkkz diyon raht raht gidiyn sy etmeye pes pes dogrusu ii eglenceler artk :)
22 Yorumla
Soran+1 yılaslında biz çok kez yakınlaştık kıyısından döndük şu aralar hissediyorum bana çok fazla dokunuyor evine çağırmasındada başka bir sonuç çıkaramadım
+1 yılÖn sevişmeyi kesinlikle uzun tut. Sen zorla buna karşı cins hemen sonuca varmak isteyecektir işi bitince yatıp kalır sonra sende hiçbirşey anlamadan biter. Ön sevişme uzun olsun doruk noktasında önce sen sonra o orgazm olsun bak gör sonra neler olacak 🙄
00 Yorumla
Korunma olayı önemli ayrıca Doğum kontrol hapı kullanabilirsin ilişkiden sonra temizlik yaparsan pek sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum hamilelik öyle hemen olacak şey değil
02 Yorumla
Soran+1 yılama doğum kontrollerde pek garanti değilmiş ben zaten temiz biriyim ama biraz çekiniyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
26Cevap
+1 yılSenden iyi senarist olur
Eve çağırınca neden illa vermek zorunda hissettinki kendini..
Dünden mi hazırdın önceki günden mi?21 Yorumla
Soran+1 yılbeyninizi unutmuşsunuz galiba takmayı... yerine takın onu
benim ne tarz bir ilişki içinde olduğumu bilmiyorsun insan anlayabilir tüm bu dokunmaların yakınlaşmaların sekse doğru gittiğini
Erkekten erkeğe değişkenlik gösterir. Bazıları korkutmadan zevk alıp vererek usulca öper ve karşısındakini uyarmaya çalışır zaten karşısındaki bayan uyarılınca izin verdiği yerlere dokunur ancak hiçbir erkek ilk buluşmada bayanın içine boşalıp onu hamile bırakmayı düşünmez.
00 YorumlaPrezervatif en etkili koruma yöntemidir de ablacım seni evine hadi şu gün sevişelim diye mi çağırdı yav çok kötü
15 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle çağırmadıda ama belki olur diye kendimi hazırladım öpüşürkenb bazen çok ileri gidiyor hissediyorum
Soran+1 yılkimse zorla bişey yapmıyor be canım bende istiyorum hormanlardan dolayı mı sürekli dokunuyor bana teşekkür ederim yorumun için
Ella hapını al tek bir adet satılır o ilişkin bittikten sonra onu iç başkada bişey alma onun üstüne ücreti 52.25 tl sonrasınada gözünün önüne bak hata yapma sevgilin korunsun şimdiden mutluluklar size
00 Yorumlabence kızlıgını evlenecegin kişiye sakla yoksa hayattin alt ust olur
110 Yorumla
Soran+1 yılbu adama aşığım...
Soran+1 yılo kadar karaktersiz bir adam değil beni bırakmaz
Soran+1 yıl22 yaşındayım sevgilimde 30
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapıdan girer girmez dudağına yapışacak. Öpüşeceksin. Sonra olaylar devam edecek. O da boşalacağı sıra kendini geri çekecek. Hamile kalmazsın. Kasma kendini. Zevk almaya bak. Hadi hayırlı işler bol skşler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Senin yaşayacağın anı ben yaşadım partnerine güveniyorsan bir sorun olmaz. Ben 3 yıl yaşadım ve eski sevgilimdi hâlâ da bakire.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatif kullansın mutlaka geri çekilme yöntemi ile bile hamile kalma riskin olabilir sonra bide 52,5 tl ella hapı almak zorunda kalırsın oda ilk 12 saatte tüketilmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata yapma kardeşim evlenmeden yapma böyle şeyler çocuk bırakır gider ortada kalırsın Allah muhavaza
10 Yorumlamutlaka kondom kullanmasını şart koş. kendini garantiye al.
02 Yorumla
Soran+1 yılaramızda böyle bir muhabbet geçmedi o tarz bir konuşma zaten söyleyemem şunu al diye utanırım
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Çokta seyimdeydi engellenmen inşallah hamile kalirsin
32 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer Yaptığının
Karşılığını Mutlaka Göreceksin.." Hz. Muhammed (s. a. v)11 Yorumlaprezervatif kullan bende cok korkuyordum seks yapmdan önce ama kadına bıraktım kendimii cok iyi olmuştu
00 Yorumla
+1 yıldoğum kontrol hapı al
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Gitme ne işin var elin evinde
10 YorumlaNazik davran tuttuğun ipe.
00 Yorumla
+1 yılsonu hüzünlü büyük mutluluk
00 YorumlaÜzülüyorum sizler adına
20 YorumlaBakireysen yapma saçmalama
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatif kullansın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılbüyük hata pişmanlık olucak
00 Yorumla
+1 yılülke de ne kadar çok motor varmıs :D
32 Yorumla- +1 yıl
Yaa dimii. En az onun kadar da adam kıyafeti içinde gezen şeref. S. İ. Z var , onu napıcaz. motormuş. Anne baba karıştırmam ama sen hak ediyorsun. Ulan sen çükünütatmin ederken erkek oluyorsun da kadınlar tatmin olurken motor? Annene sor anne ben cinsellik yaşayan kadına motor diyorum sen de motor oluyorsun dimi annecim de , azıcık kendi çevrenizdeki kadınları düşünerek erkek olmaya çalışın bari
- +1 yıl
domal gerisini ona bırak :D
00 Yorumlaprezervatifsiz izin verme
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmarım yakında gizli çekim videonu görürüz 😊
23 Yorumla
Soran+1 yılne kadar iğrenç pislik insanlarsınız engelliyorum
Kendini bırak anı yaşa
00 Yorumla
+1 yılSevgilin seni yönlendirir merak etme...
00 Yorumla
+1 yılYardimci olabilirim istersen
01 Yorumla- +1 yıl
İçine bosalmasin ve muhakkak prezervatif kullanın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire misin
14 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ilerde pişman olmazsın ne diyim
Soran+1 yılinşallah amin bu adama aşığım
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeyi düşünüyor mu ciddi mi yani
+1 yılkondom al öyle git
00 Yorumla
+1 yılYaoma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKararınız kesin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden Yapmak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam